Ic canım ya sorun olmaz bence.
Amin canım, inşallah
Hoşgeldin canım, bence sehirdisina cikmak gibi durumlarda bilgi verebilirsen daha sağlıklı olur. Hep burda olamayiz, dönem dönem hepimizin yoğunluğu oluyor muhakkak , biz motivasyon acisindan katilim fazla olursa daha iyi olur diye düşündük kızlarla.
Sorma ya, kac yıllık kuaforum benim gittiğim dipleri actirmaya gittim böyle çıktım, sariydi saclarim ama beğendim ve biliyorum ki 3 bilemedin 4 yikamada sari olur onlar tekrar
Rica ederim.Merhaba ellenaz, tesekkur ediyorum yeni üye oldum bakiniyorum simdilik katilirim varsa elbette.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet ben dünün acısını çıkarıyorum sizinde desteğinizle gerçekten. ama buraları ıssız olaydı kesin kaçamak yapardım gibi geliyor.
Sen yinede içme benceOh oh ne güzel ortalik senlenmis iyice... Ben meto cayimi içmek istiyorum kızlar ya birakinca sanki şişkinlik oldu gibi.. Bebek falan olsa hissedermisim gibi geliyor.. 10 gün daha beklemek zor geliyor..
Boş kaldığımda telefon elimde yaaBende buralardayim :) Esim disarda bakayim dedim hemen takima..sanada maşallah her tarafa yetisiyorsun
Bende çok seviyorum uzun ama yakışmıyor banaSağol canım bitti cok şükür kuaför işi, kaldi bitek alışveriş kizim uyumazsa cikarim birazdan, uyursa uyuyup uuyandiktan sonra artik.bu arada saclarim uzamis çok mutluyum ya. Nerdeyse belimde bu benim için mucize. Kuaforum bile diyor ne kullaniyosan devam et ben senin sacini hic böyle gormedim diye.
Bende yapayım bariEkstra yag felan surmuyorum ama sampuanimi degistirdim restorex icine cam terebentin, evigen ampul, bemix ampul birde bepanten ampul katiyorum birer tane cok ise yaradi bende ki kilo veriyorum ona rağmen.
Çok güzel maşallahEki Görüntüle 1102841 kızlar nasıl olmus
Miskinlik olmaz amaTebrik ediyorum o halde eğlenceli hale cevirmissiniz ') Ben de yapamayanlardanim. Hatta spor saatimde şuan miskinlik yapanlardanim:/
Kınıyorum seniiiisize yaptığım harika bişey söyliyim :)
şubat ayında 4 aylık spor paketi satın aldım ve sadece 1 ay gittim(
17 hazirana kadar da günüm var ama ben "tembel ben" bir türlü devam edemiyorum.
Kınayınız beni :26::18:
Bizim takımda yer yok malesefMerhaba,
Bizim takimda yer varmı bilemiyorum ama takimlar var Diyet gruplari başlığının altında, katılıp sizde keyifle kilo verebilirsiniz.
Kaçamak yok, bu hafta bize kacamak yok. Ben 2 tane doğumgünü atlatacagim pasta yememeye söz verdim kendime, buradada yaziyim da naaa yapin bana yersem ya. Sizede söz güzeller yemicem pasta.
Kaçamak yok, bu hafta bize kacamak yok. Ben 2 tane doğumgünü atlatacagim pasta yememeye söz verdim kendime, buradada yaziyim da naaa yapin bana yersem ya. Sizede söz güzeller yemicem pasta.
Sen yinede içme bence
Boş kaldığımda telefon elimde yaa
Bende çok seviyorum uzun ama yakışmıyor bana
Bende yapayım bari
Çok güzel maşallah
Miskinlik olmaz ama
Kınıyorum seniiii
Bizim takımda yer yok malesef
Çok büyük ceza gelicek kaçamak yapanaaa
güzel olmuş ama yanlış resmi alıntı yaptım sanırımçok güzell canımne renk bu? Güle güle kullan :)
edit: yanlış smile kullanmışım :))
ikinizide olumsuz eleştiriyorum ve kızıyorumkınarsam başıma gelir zaten tembelim daha ilerisi olmasın
hava azıcık ısınsa başlıycam hemen ama akşamları yürüyorum o ayrıSeni kın kın kınıyorum canım, 1 ay 1 aydır gitmelisin mutlaka.
benim sarıydı şimdi koyu kahve yaptırıyorum daha çok hoşuma gidiyor. ama kötü bir anımda kestirmiştim keşke şimdi uzun olsaSorma ya, kac yıllık kuaforum benim gittiğim dipleri actirmaya gittim böyle çıktım, sariydi saclarim ama beğendim ve biliyorum ki 3 bilemedin 4 yikamada sari olur onlar tekrar
Amanııınnn iki doğum günü, iki pasta :18::18:Kaçamak yok, bu hafta bize kacamak yok. Ben 2 tane doğumgünü atlatacagim pasta yememeye söz verdim kendime, buradada yaziyim da naaa yapin bana yersem ya. Sizede söz güzeller yemicem pasta.
evet evet ceza ver , kesin ver kaptanSen yinede içme bence
Boş kaldığımda telefon elimde yaa
Bende çok seviyorum uzun ama yakışmıyor bana
Bende yapayım bari
Çok güzel maşallah
Miskinlik olmaz ama
Kınıyorum seniiii
Bizim takımda yer yok malesef
Çok büyük ceza gelicek kaçamak yapanaaa
güzel olmuş ama yanlış resmi alıntı yaptım sanırım, saçlar hoş benim kendi rengime benziyo
kızın bize, dövün bizi
hava azıcık ısınsa başlıycam hemen ama akşamları yürüyorum o ayrı
benim sarıydı şimdi koyu kahve yaptırıyorum daha çok hoşuma gidiyor. ama kötü bir anımda kestirmiştim keşke şimdi uzun olsa
Amanııınnn iki doğum günü, iki pasta :18::18:
evet evet ceza ver , kesin ver kaptan
Bu rengi severim ama acilicak kesin alti sari çünkü.güzel olmuş ama yanlış resmi alıntı yaptım sanırım, saçlar hoş benim kendi rengime benziyo
kızın bize, dövün bizi
hava azıcık ısınsa başlıycam hemen ama akşamları yürüyorum o ayrı
benim sarıydı şimdi koyu kahve yaptırıyorum daha çok hoşuma gidiyor. ama kötü bir anımda kestirmiştim keşke şimdi uzun olsa
Amanııınnn iki doğum günü, iki pasta :18::18:
evet evet ceza ver , kesin ver kaptan
Supersin canım valla bu hafta senden atak bekliyorum ben. Bide damladan.Ben biraz sonra yürüyüşe çıkıyorum kızlar yine hafif yemeyi başardım bugün
Fıstıklar hepnize iyi akşamlar diliyorum
Ohhh misss, yemyeşil heryer ne güzelYürüyüş hatırası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?