Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet ben dünün acısını çıkarıyorum sizinde desteğinizle gerçekten. ama buraları ıssız olaydı kesin kaçamak yapardım gibi geliyor.

Sorma ya, kac yıllık kuaforum benim gittiğim dipleri actirmaya gittim böyle çıktım, sariydi saclarim ama beğendim ve biliyorum ki 3 bilemedin 4 yikamada sari olur onlar tekrar

Evet açılabilir, ama renk çok hoş gerçekten.

Son düzenleme:
Evet ben dünün acısını çıkarıyorum sizinde desteğinizle gerçekten. ama buraları ıssız olaydı kesin kaçamak yapardım gibi geliyor.

Kaçamak yok, bu hafta bize kacamak yok. Ben 2 tane doğumgünü atlatacagim pasta yememeye söz verdim kendime, buradada yaziyim da naaa yapin bana yersem ya. Sizede söz güzeller yemicem pasta.

Sen yinede içme bence
Bende buralardayim :) Esim disarda bakayim dedim hemen takima..sanada maşallah her tarafa yetisiyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Boş kaldığımda telefon elimde yaa
Bende çok seviyorum uzun ama yakışmıyor bana
Ekstra yag felan surmuyorum ama sampuanimi degistirdim restorex icine cam terebentin, evigen ampul, bemix ampul birde bepanten ampul katiyorum birer tane cok ise yaradi bende ki kilo veriyorum ona rağmen.
Bende yapayım bari
Çok güzel maşallah
Tebrik ediyorum o halde eğlenceli hale cevirmissiniz ') Ben de yapamayanlardanim. Hatta spor saatimde şuan miskinlik yapanlardanim:/

Miskinlik olmaz ama
Kınıyorum seniiii
Merhaba,
Bizim takimda yer varmı bilemiyorum ama takimlar var Diyet gruplari başlığının altında, katılıp sizde keyifle kilo verebilirsiniz.
Bizim takımda yer yok malesef
Kaçamak yok, bu hafta bize kacamak yok. Ben 2 tane doğumgünü atlatacagim pasta yememeye söz verdim kendime, buradada yaziyim da naaa yapin bana yersem ya. Sizede söz güzeller yemicem pasta.

Çok büyük ceza gelicek kaçamak yapanaaa

Çok haklısın ben o limiti fazlasıyla doldurdum zaten, halbuki böyle niyetlenmemiştim. Zaten bildirime ne kaldı şunun şurasında.

Yapmıyorum kaptanım ya, asla kata ve zinhar
Herkese bu kadar gaz veripte kacamak yaparsam alnımın catindan vurun beniiii.
Bakımı yap canım, hem kolayda çok. Besliyor baya saçları.

Son düzenleme:
çok güzell canım ne renk bu? Güle güle kullan :)

edit: yanlış smile kullanmışım :))
güzel olmuş ama yanlış resmi alıntı yaptım sanırım , saçlar hoş benim kendi rengime benziyo

ikinizide olumsuz eleştiriyorum ve kızıyorum kınarsam başıma gelir zaten tembelim daha ilerisi olmasın

kızın bize, dövün bizi

Seni kın kın kınıyorum canım, 1 ay 1 aydır gitmelisin mutlaka.
hava azıcık ısınsa başlıycam hemen ama akşamları yürüyorum o ayrı

Sorma ya, kac yıllık kuaforum benim gittiğim dipleri actirmaya gittim böyle çıktım, sariydi saclarim ama beğendim ve biliyorum ki 3 bilemedin 4 yikamada sari olur onlar tekrar
benim sarıydı şimdi koyu kahve yaptırıyorum daha çok hoşuma gidiyor. ama kötü bir anımda kestirmiştim keşke şimdi uzun olsa

Amanııınnn iki doğum günü, iki pasta :18::18:

evet evet ceza ver , kesin ver kaptan

Kesin vercem cezayı acimak yok bizeeee

Ben biraz sonra yürüyüşe çıkıyorum kızlar yine hafif yemeyi başardım bugün

Bu rengi severim ama acilicak kesin alti sari çünkü.
Uzar kuzum kökü sende degilmi?
Valla 2 doğumgünü var ama söz verdim pasta yok bana.
Birde inanmazsınız söylemesi ayip, manti yiyo kızım şu an ama agzimin suyu aksada tadına bakmıyorum.

Yürüyüş hatırası

Eklentiler

• $1399393833221.webp
    25 KB · Görüntüleme: 64
  • $1399393854140.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $1399393882944.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar öldüm yorgunluktan bugün, ütü ,Temizlik, kuaför, alışveriş hepsini bugün yaptim yahu. Sporum yok ama, ona fırsat kalmadı.

Bunlarda vaaar

Eklentiler

• $1399394869724.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $1399394887685.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $1399394906469.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 71
Veeee bunlarda son olsun

Eklentiler

• $1399394976367.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $1399395062554.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 61
İyi akşamlar canlar.arada yazamadım ama bakıyordum hep . gogom resimler super.sanki netten indirdin.eylülüm saçlar müthiş.ayrıca hiç 80 kilolu durmuyosun ya arkadan omuzlar bel falan...

Kızlar ben arada iki minik dut reçeliyle içtim çayımı.suyunu falan deyik sadece iki minik dutla...yemekler de güzel geçdi dene bilir...gogom ben karabuğdayı yemesi limitsiz diye biliyorum.6kaçık akşam yedim.sonuçta yağsız falan.az tuz koyuyorum...ven şimdi kaşık hesabl yiyorum ya hani önceleri 20kaşık falan yiyormuşum ben ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…