- 19 Kasım 2013
- 18.938
- 34.282
- 798
selam kızlar uzun süredir pc den girmedim renkleri bi tuhaf olmuş buranın... gözlerimi yoruyor resmen eski hali daha iyiydi... tek tek alıntı yapamadım kızlar 2 kelime yazayım diye giriyorum bi iş aklıma geliyor yarında nöbet var yine...
ellenazım saçların çok güzel olmuş bence hiç akmasa bu tonda kalsa ben çok beğendim..
damlanurum küpeleriniz hayırlı olsun bende 2 yaşında taktırmıştım benim kız çok istemişti 2 gün susmayınca götürmüştüm acıdığı halde sesini çıkaramamıştı bile..
gogocum puskuut kendi de takım açmaya niyetliydi sanki bu ara, olumlu görüş verir diye düşünüyorum, cidden katılmak isteyen çok malum yaz yaklaşıyor ve takımlarda yer yoksen 2 takımı birden mi idare edeceksin zorlanmazmısın??elbette senin kararın yapabileceğinden şüphem yokta
bide masumcuk çok tanışamadık seninle eşim 6 aylığına yurtdışına göreve gidiyor, niyetim 50 ye düşüp hamile kalmaktı ama şimdi korunmayı bıraktım 1 aydan bişey olacak değilde iştebu ay bebek olmazsa enaz 7 ay buralardayım demektir
şimdilik benden bu kadar kızlar atladığım mutlaka vardır da yarın nöbette daha sakin bakarım telden iyi geceler öpüldünüz özledim muhabbetleri şimdiden
Görürsün canım, işinde düzenin oturunca toparlarsın sen.Cok guzel olmus menun canim icim gitti artik bende boyle menuler gorsem keske
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim oturttum simdilik menumu, sende gayet iyisin tatlım, olacak bu iş.Ben daha 3aylıkken deldirmek istedim ama cimri kaynanam küpe almamak için yok sonra deldirirsin dedi,annemler doğum gününde hediye etdi,hemde 16sında falan takıcağı tek taş yüzükle birlikde.hatda dur resmini koyayım . doğum günü hediyelerini fotolamıştım.
Aaa hedefi deyişmek olurmu ki. Ben de deyişmek istiyorum.biliyorsunuz kocam da zaten yeter diyor,ama ben 62 olmak istiyorum...benimkini de deyişelim ya ilk hedefim 62 olsun.sonra belki artırırız yine..
Afferim kuzum sana.ekmeksiz doya biliyorsan ne aaala...
Magnum çok büyük ama,ayrıca üzeri de kalın çikokatalı.bence çok olmuş ama menün zaten az.ne yapalım olur böyle şeyler.yoksa diyetin de tadı kalmaz...
Ayyy be tatlı kendimi istemiş kuzum benim.ya hani şu alet vuruyor ya küpeyi iki gün sonra kendi küpesini takıyorsun,gece teki düşmüş küpenin.bu gün yine doktora götürürüm,ya da kendim takarım yeni küpelerini,bakalım yapa bilecekmiyim.
Ne güzül.inşallah yetişe bilirsin. Ama o zaman bize daha az gelirsin....
Yavaş yavaş olucak kuzum. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Takmissin canim , geçmiş olsunGünaydın fıstıklar...ben azcık sıkıntılıyım bu sabah.gece kuzumun küpesinin teki düşmüş.ne yapıcam ben nasıl takıcam onu.canı acıycak ama
Canım gayet güzel olmuş, merak ediyorum bu hafta seni ve damlayi, karabugday işe yaramistir inşallah.Dünkü menümü yazayım unutmadan
sabah yulaf ezmesi 4 kaşık 1 elma süt
ara salatalık
öğlen 4 kaşık karabuğday yeşil salata 1 kepçe çorba
ara salatalık 2 yeni dünya
akşam 4 kaşık yeşil fasulye 2 kaşık bulgur pilavı bol cacık
ara 3 kuru erik 2 ceviz
su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş
Hmmm.yeniden okuyunca anladım güzelim.Yok canım burayı birakmiyorum orayı yeniler öğrenince birakcam.
Dünkü menümü yazayım unutmadan
sabah yulaf ezmesi 4 kaşık 1 elma süt
ara salatalık
öğlen 4 kaşık karabuğday yeşil salata 1 kepçe çorba
ara salatalık 2 yeni dünya
akşam 4 kaşık yeşil fasulye 2 kaşık bulgur pilavı bol cacık
ara 3 kuru erik 2 ceviz
su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş
Görürsün canım, işinde düzenin oturunca toparlarsın sen.
Canim oturttum simdilik menumu, sende gayet iyisin tatlım, olacak bu iş.
Benim de en korktuğum sey o kupenin cikmasi vs. Bide eller yara yapar diye korkuyorum, kuzum ne zaman isterse o zaman deldirecegim artik.
Takmissin canim , geçmiş olsun
Canım gayet güzel olmuş, merak ediyorum bu hafta seni ve damlayi, karabugday işe yaramistir inşallah.
Görürsün canım, işinde düzenin oturunca toparlarsın sen.
Canim oturttum simdilik menumu, sende gayet iyisin tatlım, olacak bu iş.
Benim de en korktuğum sey o kupenin cikmasi vs. Bide eller yara yapar diye korkuyorum, kuzum ne zaman isterse o zaman deldirecegim artik.
Takmissin canim , geçmiş olsun
Canım gayet güzel olmuş, merak ediyorum bu hafta seni ve damlayi, karabugday işe yaramistir inşallah.
Kızlar bugün kızımın kulağını küpe için deldik(umarım türkçe de doğru anlatmışımdır).çok şeker oldu.inşallah resmini koycam burdan.hatta durun pazar günü misafirlikde çektiyum fotoyu koyayım şimdi
Evet güzeller raporumu verip uyuycam.çoook uykum var
Sabah 3kaşık karabuğday,1domates,1salatalık,1haşlanmış yumurta
Ara 2 dut reçeli çay
Öyle 1köfte,m
5kaşık karabuğday,1kase yoğurt,az domates+salatalık
Ara çay
Akşam 6kaşık karabuğday,yoğurt,1dilim balık,1köfte,az salatalık
Ara çay 2dut reçeli,2ceviz,4 5 kuru üzüm
3.5litre su,yarım saat yürüyüş. ..
Selam kızlar menumu yazıyorum aklimdayken.
Sabah:1 dilim t.bugday ekmek, az peynir,2 zeytin, domates, salatalık
Ara:2 kuru kayisi
Öğlen:4 yk semizotu yemeği,2 yk yoğurt
Aksam:4 köfte, 4 kaşık yogurt,1 küçük kase karışık salata.
Spor yok ama baya hareketli birgundu
3 litre suyu tamamladim. Günü kapattım.
Hmmm.yeniden okuyunca anladım güzelim.
Güzel canım. E o zaman ben de çok yemedim...
evet tatlım,ben de 3 öyün yiyorum zaten,ayrıca çok seviyorum karabuğdayı...Çok yemiyosun canım 3 öğün yiyebilirsin ben tek öğün yedim hastanedeki yemekleri çok sevmiyorum iyi oldu böyle.
Kızlar günaydınn geldim yine.
06.05.14 (salı)
Sabah: 1 bardak ılık süt
Öğle: Ton balıklı göbek salata + 2 dilim k. ekmek
3 erik
1 avuç fındık, badem, ceviz
1 yeşilçay
Akşam: 4 kaşık kabak yemeği + 3 kaşık dereotlu yoğurt + 1 dilim k. ekmek
leslie 3 mile + 100 mekik ardından 1 yeşil çay
2lt su
Vee günü böyle kapattım çok mutluyum. Gerçi leslienin 35. dakikasında pes ettim zaten yemek falanda yaptığım için saat geç olmuştu.
bu arada yemeklerden yarım saat önce içtiğim sular karbonatlıydı.
evet tatlım,ben de 3 öyün yiyorum zaten,ayrıca çok seviyorum karabuğdayı...
çok iyi olmuş tatlım.iyi ya oturtucaksın yavaş yavaş...
Kızlar günaydınn geldim yine.
06.05.14 (salı)
Sabah: 1 bardak ılık süt
Öğle: Ton balıklı göbek salata + 2 dilim k. ekmek
3 erik
1 avuç fındık, badem, ceviz
1 yeşilçay
Akşam: 4 kaşık kabak yemeği + 3 kaşık dereotlu yoğurt + 1 dilim k. ekmek
leslie 3 mile + 100 mekik ardından 1 yeşil çay
2lt su
Vee günü böyle kapattım çok mutluyum. Gerçi leslienin 35. dakikasında pes ettim zaten yemek falanda yaptığım için saat geç olmuştu.
bu arada yemeklerden yarım saat önce içtiğim sular karbonatlıydı.
Sabah bişeyler yesen süper olacakmış canım ama güzel yenede.
Yok tatlım orada kilolu duruyorum.daha inceyim.yarın ya da cuma bir foto paylaşırım artık.önce sonra diye...diyete başlarken çekmiştim fotoSağol fıstık ya bir kere şaşınca birkaç güne zor toparlanıyor ama pes etmek yok. Bu arada çok fit görünüyorsun fotoda canım.
Canım hani önceki günün börekleri pizzaları vardı yaonu telafi etmek için yemedim. Yoksa durur muyum ben sağlam kahvaltı yapmadan hatta öyle kh almışım ki akşamda, bu sabahta ekmek azıcık yedim, ceza olarak. canımda pek istemedi zaten.
Canım hani önceki günün börekleri pizzaları vardı yaonu telafi etmek için yemedim. Yoksa durur muyum ben sağlam kahvaltı yapmadan hatta öyle kh almışım ki akşamda, bu sabahta ekmek azıcık yedim, ceza olarak. canımda pek istemedi zaten.
Yok tatlım orada kilolu duruyorum.daha inceyim.yarın ya da cuma bir foto paylaşırım artık.önce sonra diye...diyete başlarken çekmiştim foto
E o vicdan azabıyla.insan ister mi hiç. Ben de zaten pazar yediyim gözlemelerin cezasını verdim kendime. Ama valla ne yalan söyleyeyim halimden memnunum.bir tek karabuğday dakı karbonhidrat deyerini bilemiyorum.onun da az olduğundan emin olursam deymeyin keyfime...
Kuzular neredesiniz?gogom yaaaa.seni öyle başka takımda görünce çoook kıskandım.ben sevdiyim insanları sahiplenir,sadece benim olsun isterim ya...
Ay canım benim kiskancak bişi yok ki. 1.takıma da uğrayın arada kızlar orayida senlendirelim burası gibi.
Yok tatlım orada kilolu duruyorum.daha inceyim.yarın ya da cuma bir foto paylaşırım artık.önce sonra diye...diyete başlarken çekmiştim foto
E o vicdan azabıyla.insan ister mi hiç. Ben de zaten pazar yediyim gözlemelerin cezasını verdim kendime. Ama valla ne yalan söyleyeyim halimden memnunum.bir tek karabuğday dakı karbonhidrat deyerini bilemiyorum.onun da az olduğundan emin olursam deymeyin keyfime...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?