Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol bitanem, metabolizma çayını icmiyorsun dimi?
Bizde özledik seni canım, kolay gelsin.

Nasılsıniz kızlar bugün. Lahvaltimi yedim şimdi biraz bosum nescafe içicem

Cok guzel olmus menun canim icim gitti artik bende boyle menuler gorsem keske

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Görürsün canım, işinde düzenin oturunca toparlarsın sen.
Canim oturttum simdilik menumu, sende gayet iyisin tatlım, olacak bu iş.
Benim de en korktuğum sey o kupenin cikmasi vs. Bide eller yara yapar diye korkuyorum, kuzum ne zaman isterse o zaman deldirecegim artik.
Takmissin canim , geçmiş olsun
Canım gayet güzel olmuş, merak ediyorum bu hafta seni ve damlayi, karabugday işe yaramistir inşallah.

Yok canım burayı birakmiyorum orayı yeniler öğrenince birakcam.
Hmmm.yeniden okuyunca anladım güzelim.

Güzel canım. E o zaman ben de çok yemedim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben bu hafta kendimden bişey beklemiyorum pazar günü asiri cok yedim ama böyle devam edersem haftaya değişiklik olur diye düşünüyorum.

Benim gelişmeler şöyle. Hani bem pazartesi sabah 66 olmuştum ya bu gün 65tim yeniden.bakalım yarına cumaya ne olacak.

O ne güzellik öyle maşallah canım çok tatlı ya

menünde gayet güzel canım

şaşırtmıyorsun yine canım :) güzel menün.

Hmmm.yeniden okuyunca anladım güzelim.

Güzel canım. E o zaman ben de çok yemedim...

Çok yemiyosun canım 3 öğün yiyebilirsin ben tek öğün yedim hastanedeki yemekleri çok sevmiyorum iyi oldu böyle.

Kızlar günaydınn geldim yine.

06.05.14 (salı)

Sabah: 1 bardak ılık süt

Öğle: Ton balıklı göbek salata + 2 dilim k. ekmek

3 erik
1 avuç fındık, badem, ceviz
1 yeşilçay

Akşam: 4 kaşık kabak yemeği + 3 kaşık dereotlu yoğurt + 1 dilim k. ekmek

leslie 3 mile + 100 mekik ardından 1 yeşil çay
2lt su

Vee günü böyle kapattım çok mutluyum. Gerçi leslienin 35. dakikasında pes ettim zaten yemek falanda yaptığım için saat geç olmuştu.
bu arada yemeklerden yarım saat önce içtiğim sular karbonatlıydı.

Son düzenleme:
Çok yemiyosun canım 3 öğün yiyebilirsin ben tek öğün yedim hastanedeki yemekleri çok sevmiyorum iyi oldu böyle.
evet tatlım,ben de 3 öyün yiyorum zaten,ayrıca çok seviyorum karabuğdayı...

çok iyi olmuş tatlım.iyi ya oturtucaksın yavaş yavaş...

Sabah bişeyler yesen süper olacakmış canım ama güzel yenede.

Sabah bişeyler yesen süper olacakmış canım ama güzel yenede.

Canım hani önceki günün börekleri pizzaları vardı ya onu telafi etmek için yemedim. Yoksa durur muyum ben sağlam kahvaltı yapmadan hatta öyle kh almışım ki akşamda, bu sabahta ekmek azıcık yedim, ceza olarak. canımda pek istemedi zaten.

Sağol fıstık ya bir kere şaşınca birkaç güne zor toparlanıyor ama pes etmek yok. Bu arada çok fit görünüyorsun fotoda canım.
Yok tatlım orada kilolu duruyorum.daha inceyim.yarın ya da cuma bir foto paylaşırım artık.önce sonra diye...diyete başlarken çekmiştim foto

E o vicdan azabıyla.insan ister mi hiç. Ben de zaten pazar yediyim gözlemelerin cezasını verdim kendime. Ama valla ne yalan söyleyeyim halimden memnunum.bir tek karabuğday dakı karbonhidrat deyerini bilemiyorum.onun da az olduğundan emin olursam deymeyin keyfime...

Kuzular neredesiniz?gogom yaaaa.seni öyle başka takımda görünce çoook kıskandım.ben sevdiyim insanları sahiplenir,sadece benim olsun isterim ya...

Bende pazar magduruyum hepimiz aynı durumdayız galiba.

Ay canım benim kiskancak bişi yok ki. 1.takıma da uğrayın arada kızlar orayida senlendirelim burası gibi.

Ay canım benim kiskancak bişi yok ki. 1.takıma da uğrayın arada kızlar orayida senlendirelim burası gibi.

Ben senin yazdığını okumadan yazdım ama tırsdım da bir az ya izin yoksa diye. E olur vallaha,arkadaş takım oluruz.çok sevindim izin olduğuna. ..

bekliyorum foto canım. Keşke bende çekseydim foto ya. gerçi henüz yaklaşık 2 kilo kaybım var ama belim biraz inceldi
canım karabuğday (1 yemek kaşığı için): 14,2 karbonhidrat (g) yazıyor. Ben pek anlamam sen değerlendirirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…