Ben senin yazdığını okumadan yazdım ama tırsdım da bir az ya izin yoksa diye. E olur vallaha,arkadaş takım oluruz.çok sevindim izin olduğuna. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben umutluyum canım valla sizin menulerde gelecek var.Canım ben bu hafta kendimden bişey beklemiyorum pazar günü asiri cok yedim ama böyle devam edersem haftaya değişiklik olur diye düşünüyorum.
Benim gelişmeler şöyle. Hani bem pazartesi sabah 66 olmuştum ya bu gün 65tim yeniden.bakalım yarına cumaya ne olacak.
Kızlar günaydınn geldim yine.
06.05.14 (salı)
Sabah: 1 bardak ılık süt
Öğle: Ton balıklı göbek salata + 2 dilim k. ekmek
3 erik
1 avuç fındık, badem, ceviz
1 yeşilçay
Akşam: 4 kaşık kabak yemeği + 3 kaşık dereotlu yoğurt + 1 dilim k. ekmek
leslie 3 mile + 100 mekik ardından 1 yeşil çay
2lt su
Vee günü böyle kapattım çok mutluyum. Gerçi leslienin 35. dakikasında pes ettim zaten yemek falanda yaptığım için saat geç olmuştu.
bu arada yemeklerden yarım saat önce içtiğim sular karbonatlıydı.
Gayet güzel olmuş canım, sabah yiyebilirdin ama geçen günkü borekler yuzunden yemedigini tahmin ediyorum.
Her an çıldırabilirim, müstakbel kocam aradı demin "yemek yedin mi " diye sordu. "hayır biraz daha sonra yiyeceğim" dedim. Arkadaşlarıyla pizza yiyorlarmış "getireyim sana da " diye tutturdu. Geçen gün yediklerimi hala vücudumdan atabilmiş değilim ya... Kızdım birazsonrada "tatlı ister misin" diyor. Akşam eve gidince çarpıcam ağzına ağzına
https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/karabugday-tam-taneli-54/11/
karabuğday Aynur cum.
Erkekler öyle rahatlar canım kendileri kolay kilo verdikleri için bizide öyle saniyolar.
Aman Allahım gogocum ya,sen bir de pirincin karbonhodrat deyerine bakarmısın.20gr mış ya.bu da 70gr...çok çokmuş ama . 2dilim ekmekden azcık az ama pirinçden çok çok çok.ne yapcaz ya...offff
O pismemisi canım. Pirinç benimki kepekli canım haşlanmış yediğim amma pilavı beyazla yapiyorum.Aman Allahım gogocum ya,sen bir de pirincin karbonhodrat deyerine bakarmısın.20gr mış ya.bu da 70gr...çok çokmuş ama . 2dilim ekmekden azcık az ama pirinçden çok çok çok.ne yapcaz ya...offff
Evet pişmiş olunca düşüyor değerlerCanım karabuğdayı tam olarak nedir bilmiyorum ama ordaki listede karabuğday(tam taneli) yazana baktık biz, birde karabuğday(pişmiş) yazan var asıl aradığın bu olmasın. bunun karbonhidrat değeri daha düşük 100 gr için 30 gr karbonhidrat yazıyor bir bak istersen https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/karabugday-pismis-4793/11/
Canım karabuğdayı tam olarak nedir bilmiyorum ama ordaki listede karabuğday(tam taneli) yazana baktık biz, birde karabuğday(pişmiş) yazan var asıl aradığın bu olmasın. bunun karbonhidrat değeri daha düşük 100 gr için 30 gr karbonhidrat yazıyor bir bak istersen https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/karabugday-pismis-4793/11/
Kızlar nerelerdesiniz yahu? ED2006'cım buradasın da neden yazmıyorsun bakiim
O pismemisi canım. Pirinç benimki kepekli canım haşlanmış yediğim amma pilavı beyazla yapiyorum.
Evet pişmiş olunca düşüyor değerler
En azından daha sağlıklıdır herhalde canım ya, takma kafana bu kadar zaten kısa süreli yapıyorsun önümüzdeki haftada sebzeye yönelirsin.Hay aklınla bin yaşa.evet ya tam taneli ne.biz pişmişini yiyoruz,bize uygun olan şu.ana yinede pirinçden çokmuş yaaaa...
Vallaha ben evden öyretmenlik yapıyorum şu an.yanımda öyrencim çalışıyor ama ben arada gelip bakıyorum. Nerdesiniz kızlar?hakkaten ed2006 senin katılımın neden böyle zayıf kuzum?
Vallaha ben evden öyretmenlik yapıyorum şu an.yanımda öyrencim çalışıyor ama ben arada gelip bakıyorum. Nerdesiniz kızlar?hakkaten ed2006 senin katılımın neden böyle zayıf kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?