Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım senin hedef kilonu sordum püsküüt e vermen gereken kilo az kaldığı icin 62 yapamıyoruz ama 62.7 olduğunda mezun olabiliyosun istersen.
vermen gerekenin yüzde seksenini vermek yeterliymis mezuniyet için.

Canim hedef yukarıda cekiliyormuydu? Ben sadece asagi alabiliyoruz diye biliyordum:) senin yeni takimada gidip bakayim oradaki kozlar napiyormus..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En azından daha sağlıklıdır herhalde canım ya, takma kafana bu kadar zaten kısa süreli yapıyorsun önümüzdeki haftada sebzeye yönelirsin.

Öğrenci derken tatlım? Evde ders mi veriyosun ?
Evet canım.evde parayla öyretmenlik yapıyorum 1kıza matematikden...
Canım senin hedef kilonu sordum püsküüt e vermen gereken kilo az kaldığı icin 62 yapamıyoruz ama 62.7 olduğunda mezun olabiliyosun istersen.
vermen gerekenin yüzde seksenini vermek yeterliymis mezuniyet için.
Hmmm.tamam tatlım.inşallah o günleri de görürüm.
Kuzum size söylemeyi unuttum,sabah bir baktım arkası düşmüş olan küpeyi elinde oynatıyor.ben de hemen kendi küpelerini alkolle sildim,sonra yağladım ve takdım.azcık ağladı ama bitti çok şükür inşallah yara falan olmaz.çabuk iyileşir.

Bugün kendime az yağlı peynir aldım,1 de 1paket hurma aldım.tatlı krizlerimde yerim,çayla içerim.kesin gogom biliyordur.canım günlük limit kaç kuru hurmada?

Iyi nöbetler canım.
Canim hedef yukarıda cekiliyormuydu? Ben sadece asagi alabiliyoruz diye biliyordum:) senin yeni takimada gidip bakayim oradaki kozlar napiyormus..

Vermen gereken kiloyla orantılı canım az kaldıysa cekemiyosun çok varsa cekiyosun.

Hmm bayılırım hurmaya. Ara öğünlerde 2 şer yesen olur bence.

Iyi nöbetler canım.

Vermen gereken kiloyla orantılı canım az kaldıysa cekemiyosun çok varsa cekiyosun.

Hmm bayılırım hurmaya. Ara öğünlerde 2 şer yesen olur bence.

Oooh.super oldu kuzum.o zamab 2tanesini çayla içerim bir güzel. ..

Selam millet nasılsınız. Oğluşumu uyuttum simdi temizlik zamani. Bu erkekler ne rahat ya aksam tertemiz bırakıyorum mutfağı öğlen geliyorum darmadağın. Ne yapıyor anlamıyorum. Bize dinlenme yok.

Selam millet nasılsınız. Oğluşumu uyuttum simdi temizlik zamani. Bu erkekler ne rahat ya aksam tertemiz bırakıyorum mutfağı öğlen geliyorum darmadağın. Ne yapıyor anlamıyorum. Bize dinlenme yok..
hoşgeldin canım. Mutfakta en ufak dağınıklık benimde gözüme batıyor ya bir de bıraktıkları bulaşıklar kuruyor, daha sinir bozucu oluyor

Evet canım.evde parayla öyretmenlik yapıyorum 1kıza matematikden...

Oo çok güzel tatlım.

Son düzenleme:

hoşgeldin canım. Mutfakta en ufak dağınıklık benimde gözüme batıyor ya bir de bıraktıkları bulaşıklar kuruyor, daha sinir bozucu oluyor

Kızlaaaar,Kızlaaaar sizin neden konuşuyorsunuz yaaa. Bir de kaynananın kokuttuğu kaplarl düşünün siz.o daha bir azab verici,sinir bozucu deyil yalnız dikkatinizi çekerim,sinirden azab verici

Oo çok güzel tatlım.
Aynen canım bir sudan geciremiyor.

Allahtan o yok yoksa kafayı yerdim herhalde.

Son düzenleme:
Aynen canım bir sudan geciremiyor.

Allahtan o yok yoksa kafayı yerdim herhalde.

İşte ben o kafayı yemiş durumdayım...bir insan ki tüm gün içinde kaynanasıyla tartışıyor..çok fena...

canım kayınvalidenlemi yaşıyorsun sürekli, yoksa kalmaya mı geldi? Yaşlı mı?

Yok kuzum ya sözde komşum.ama sabah en geç 10dan akşam en erken 11e gibi bizde...ben annemlerde olduğumda bile...:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

Hiç sıkılmıyor mu ya Gerektiğinde kızına bakıyorsa eğer iyi de, yine de işin zormuş canım. peki sen annenlere giderken ima etmiyor musun ? "anne ben gidiyorum hadi beraber çıkalım" gibisinden. Allah gönlüne göre versin inşallah. Benimki de her akşam uğrar muhakkak, allahtan hemen uykusu geliyor da çok oturmuyor yoksa çok sıkılırım, çünkü ne konuştuğunu pek bilmiyor sinirimi zıplatıyor.

Ayyy ne güzel ya.keşke benimki de öyle olsa.tüm gün onun dırdırını,konuşmasını çekmek zorundayım. Düşün kıybete bayılan birisi ve aynı şeyi sürükli konuşur.ne ima etmesi tatlım.ona asla öyle şey deyemem ben...

Duyma onu canım, yapacak pek bir şey yok gibi. En güzeli takmamak. Allah sabır versin, kaynananıda iyi etsin :)

Vaaayyy kaynana muhabbetinin ortasına düştüm sanirsam.ne diyim Allah sabır versin ikinizede.benimki iyodir yaa cocuguma bakti küçükken. Öyle herseye karosmaz ben doğum yaptigimda annemden cok baktı bana hakkini odeyemem.

Benimkinin de bir kötülüğü olmadı ama nişan-düğün işlerinde hiç bir yardımı dokunmadı hep geri durdu şimdi az çok kaynanalık yapmasına bozuluyorum, bir de ne konuştuğunu bilmemesine hep bilmiş bilmiş konuşur 65 yaşında ki kadın teknoloji, siyaset vs. aklına gelen her konuda fikri vardır ve doğrusunu sadece o bilir Kendi ailemin kültürüne varana kadar ayrıca onla aynı yaşta ki ananeme teyze der ama 41 yaşında ki annem ona teyze deyince bozulur. Ay anlat anlat bitmez ya Neyse burayı BDV'ye çevirmeden kaçayım ben :) Herkese iyi akşamlar...
En güzeli iyilerin hakkını vermek, iyi olmayanlara da yine saygıda kusur etmemek ama duymazdan gelmek.

Evet canım ya ne güzel demişsiniz.iyinin iyiliyi ödenmez tabi ama kötüye de saygı da kusur edilmez.anlatmaya kalsa o kadar anlatılacak var ki ama yeri deyil.neyse ya gelelim diyetimize.gogocum nadıl gidiyor karabuğdayla münadabetin.ben bu gün akşam yemeyimi 6.30da yedim. Uyuyana kadar da 1hurmayla çay içerim.ayrıca hiç sevmediyim misafirim var. Kızımı uyutmak içun odadayım.kuzum uyudu.bir kızlara bakayım dedim.ama sadnes gogo ve benden başka gelen giden yok ki.cuma gelirler ama kulaklarını çekeriz bir...eylülüm nerde bugün gelmedi doğru düzgün...

Ohhh canım supersin. 2 tane yeter bence
Hoşgeldin canım, kolay gelsin.
Valla anneleri böyle yetistiriyor canım. Benim esimde öyleydi ama şimdi tabagini canagini kaldirir ufak tefek yardım eder. Annesi der hatta bana hic yapmazdi diye.
Kuzum pasaklimk ya bide, sizden cikmadigi yetmiyormus gibi, hic cekilmez.
Sen yokken gelmeside ayri bir cins
Valla kuzum, dertlesmis kizlar bende dedim noluyo benim kaynanam esimden cekinir de karismaz etmez, esim sağolsun, yoksa gözünden anliyorum valla ben. Birde ben kibarca veriyorum cevabını karismaya kalkarsa çekiniyor.
Valla canım bana bir iki dedi söyle yap, böyle yap diye verdim cevabini, özellikle kızımla ilgili seylerde mesela tuvalet eğitimi ver diyordu kızım 1 yaşındayken, dedim zamanı gelince ogrenir annem de hic demez söyle yap böyle yap diye sorarsam söyler zaten kadın kac yıl olmuş hatırlamıyorum baksana googledan der ikiside anne yani.
Iyi aksamlar canim bu arada.

Bitanem geldim, anneme gitmistim hatta otoparkta kızım uyurken yazmistim öğlen gormemissindir.
Nelerle uğraşıyorum sabah beri , trafik fenaydi bugün çarşamba günü ne olduysa anlamadim, eve geldim kuduruk kızım tv ünitesine ağzını carptı ortalık kan revan. Cok yorgunum canım sıkkın yani anlayacağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…