Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın Canlar, ilk önce menümü yazayım.

07.05.14 (çarş)

Sabah: 1 domates, 1/2 salatalık, biber, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 dilim k.ekmek + çay

ara: yeşilçay
3 erik

Öğle: 5 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1,5 dilim kepekli ekmek

Akşam: 1,5 kepçe mercimek çorbası, 2 kaşık fırında tavuklu patates, 1 dilim ekmek

ufak kase muhallebi

2 lt su.
Asker yolculadık dün, spora falan vaktim olmadı ama akşamda abartmadım en sevdiğim yemekler olmasına rağmen :)
Geçmişe bakmaya çalıştım ama net yine yavaş kızlar ya, Damlam maşallah ne kadar fark var ayrıca inceciksin.

Bu arada bildirimimi yapayım;
Geçen hafta: 58,3
Bu hafta: 57,4
Fark: 0,9
Ortalama : 1,56 sanırım yanlış olmadıysa

Kızlar ya bu sonuç fazla geldi bana, tartım mı bozuldu diycem ama daha yepyeni, 57,8 i görmüştüm 2 gün öncesi ama o kadar kaçamağa fazla geldi bana bu kadar fark bilemiyorum:44: Bir yandan da sevindim ama tartının bozuk olma ihtimali hayal kırıklığına uğratır beni. Yani geçen hafta 200 gr vermiştim sadece bu hafta da o kadar olur diyordum en fazla.

***4. TAKIM 360. ETAP***

Ebrueva69.0/ / /% )
Damlanur1065.0/65.0 / 0/% 0) kilosu sabit
Kararrrsabirr84.5/ / /% )
gogo240568.2/68.2 / 0/%0 )kilosu sabit
tutatse8557.4/ / /% )
cupcake22 72.9/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
Ellanazz 79.3 / / /% )
Topraks 69.1/ / / % ) 330. etapta mezun olan üye geri döndü hedef kilosu 62
yediXXL93.6/ / /%)izne ayrılmak istiyor
ED200664.9/ / /% )
sadness101258.3 /57.4 / 0.9/%1.54 )
Masumcuk82.5/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

yaaa bu hafta ne cabuk geçtı bugun perşembeymiş ve ben kilo örçülmeden geldim

Hepinize teşekkür ediyorum geçmiş olsun dileklerinize. Aksam nazlana aglaya 1de uyuttum, sallarken kızımı bende uyumusum artık düşünün.
Damlacim üzülme bitanem bence burcunla alakalı olabilir canım bak bende karbonhidrat yemiyorum esmerde olsa. Hicbiri iyi gelmiyor. Bu hafta salata ağırlıklı beslenmeye ne dersin.denemis ol canim belki düzelir.
Kizlar tartildim ama birazdan yazicam kizima kahvaltı yaptiriyorum birazdan gelirim.optum.

Tatlım şimdi okudum bende geçmiş olsun diyorum.
Damla için bende aynısını düşünüyorum, bana tatlılar çok kilo yapar diye tahmin ediyordum ama makarna, pilav, hamur işi ve ekmeği kısmak daha çok yarıyor. karabuğdaydan sonra sebze ağırlıklı beslenmek metabolizmayı da şaşırtır düzene girer diye düşünüyorum.

A aaaa kiloyu perşembe mi bildiriyoruz

selam arkadaşlar, dün için kaptana mesaj yazdım özel bir durum vardı kusura bakmayınız.

menümü yazayım

sabah
nesfit
süt

ara
çay
eti burçak 5 adet

öğlen
1 tonlu sandviç
kola zero

ara
1 karam :26:

akşam
çok az hünkar beğendi
4 küçük kıymalı sarma
yoğurt
1 dilim ekmek

akşam 1 saat yürüyüş
su anca 1 olmuştur bütün gün sokaklardaydım

ben bu sabah değil dün tartılmıştım bugün kilo bildirimi olacağını bilmiyordum 69.0 olmuştum dün :)))) 100gr vermişim ha haaaa

***4. TAKIM 360. ETAP***

Ebrueva69.0/ / /% )
Damlanur1065.0/65.0 / 0/% 0) kilosu sabit
Kararrrsabirr84.5/ / /% )
gogo240568.2/68.2 / 0/%0 )kilosu sabit
tutatse8557.4/ / /% )
cupcake22 72.9/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
Ellanazz 79.3 / / /% )
Topraks 69.1/69.0 /0.1 /0.14 % ) 330. etapta mezun olan üye geri döndü hedef kilosu 62
yediXXL93.6/ / /%)izne ayrılmak istiyor
ED200664.9/ / /% )
sadness101258.3 /57.4 / 0.9/%1.54 )
Masumcuk82.5/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

A aaaa kiloyu perşembe mi bildiriyoruz
Hoşgeldin gokcem evet öyle bi karar aldık henüz alışma devresindeyiz canım. Annen nasıl oldu iyimi

Ooo karamda güzel yaaa namizsizzz çikolata. . Afiyet olsun anneeemmm

Hoşgeldin gokcem evet öyle bi karar aldık henüz alışma devresindeyiz canım. Annen nasıl oldu iyimi

Ooo karamda güzel yaaa namizsizzz çikolata. . Afiyet olsun anneeemmm

Tamam bundan sonra ben de ona göre tartılırım. Annanem canım, çok iyi değil maalesef
Karam 300 kalori ama çok güzel sinirim bozulunca da ona saldırıveriyorum, bu hafta sonuna kadar telafi ederim.

Bu hafta son kez cumaya beklerim canım haftaya cuma bildirenleri kabul etmiycem madem bi karar aldık uygulayalim artık.

O zaman ben de yarın tartılıyım mı belki farketmiştir. Dün 69 idim çünkü, yarına biraz daha eksilmiş olurum belki.

Tamam bundan sonra ben de ona göre tartılırım. Annanem canım, çok iyi değil maalesef
Karam 300 kalori ama çok güzel sinirim bozulunca da ona saldırıveriyorum, bu hafta sonuna kadar telafi ederim.

Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin. Ah o karam... eşim yemezdi üst üste ben yerdim 2sini de ya, nasıl alıyorsa midem.

Selam kızlar,
Güzel haberlerle geldimmmm.
Geçen hafta:79.300kg
Bugün:76.700kg
Fark:2.600
Yüzde:3.28 yanlış hesaplamadiysam.
Cok mutluyum ve kendi bunyemi ne kadar doğru tanidigim 1 kez daha tescillendi kizlar. Birde sozumde durdum, onada ayri mutluyum.

O zaman ben de yarın tartılıyım mı belki farketmiştir. Dün 69 idim çünkü, yarına biraz daha eksilmiş olurum belki.
Tamam canım olur hata bende söylemedim sana persembeye aldığımızı.

Allah şifa versin inşallah canım.

Supersin canım maşallah.

Menün güzel canım spor eksik kalmış bir tek

akşam saatlerinde yapılan sporun çok etkisi oluyor ben son kilolarımı gece yürüyüşleriyle vermiştim canım.

Bu da 3ay öncesinden bugüne yolculuk...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu bugünkü halim kuzularım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok iyi incelmişsin, tebrikleeeeeerrrrrrrrrr

karabuğday ile yapılan özel bir diyet sanırım ??? iyi görünüyor.

çoookkk geçmiş olsun, hiç sevmiyorum çocukların yaralanmalarını ma çocuk işte olmadan olmuyor Allah büyük kazalardan sakınsın. sağlıkla büyütsün hepsini

kolay gelsin zor bir durum, benim kayınvalidem vefat etti, çok sıkıfıkı olmamıştık zaten pek sorun yaşamadım.

Vaaaaaaaaaawwwwwwww süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…