***4. TAKIM 360. ETAP***
Ebrueva69.0/ / /% )
Damlanur1065.0/65.0 / 0/% 0) kilosu sabit
Kararrrsabirr84.5/ / /% )
gogo240568.2/68.2 / 0/%0 )kilosu sabit
tutatse8557.4/ / /% )
cupcake2272.9/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
Ellanazz79.3 / / /% )
Topraks69.1/ / / % ) 330. etapta mezun olan üye geri döndü hedef kilosu 62
yediXXL93.6/ / /%)izne ayrılmak istiyor
ED200664.9/ / /% )
sadness101258.3 /57.4 / 0.9/%1.54 )
Masumcuk82.5/ / /% )
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Hepinize teşekkür ediyorum geçmiş olsun dileklerinize. Aksam nazlana aglaya 1de uyuttum, sallarken kızımı bende uyumusum artık düşünün.
Damlacim üzülme bitanem bence burcunla alakalı olabilir canım bak bende karbonhidrat yemiyorum esmerde olsa. Hicbiri iyi gelmiyor. Bu hafta salata ağırlıklı beslenmeye ne dersin.denemis ol canim belki düzelir.
Kizlar tartildim ama birazdan yazicam kizima kahvaltı yaptiriyorum birazdan gelirim.optum.
***4. TAKIM 360. ETAP***
Ebrueva69.0/ / /% )
Damlanur1065.0/65.0 / 0/% 0) kilosu sabit
Kararrrsabirr84.5/ / /% )
gogo240568.2/68.2 / 0/%0 )kilosu sabit
tutatse8557.4/ / /% )
cupcake2272.9/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
Ellanazz79.3 / / /% )
Topraks69.1/ / / % ) 330. etapta mezun olan üye geri döndü hedef kilosu 62
yediXXL93.6/ / /%)izne ayrılmak istiyor
ED200664.9/ / /% )
sadness101258.3 /57.4 / 0.9/%1.54 )
Masumcuk82.5/ / /% )
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Hoşgeldin gokcem evet öyle bi karar aldık henüz alışma devresindeyiz canım. Annen nasıl oldu iyimiA aaaa kiloyu perşembe mi bildiriyoruz
selam arkadaşlar, dün için kaptana mesaj yazdım özel bir durum vardı kusura bakmayınız.
menümü yazayım
sabah
nesfit
süt
ara
çay
eti burçak 5 adet
öğlen
1 tonlu sandviç
kola zero
ara
1 karam:26:
akşam
çok az hünkar beğendi
4 küçük kıymalı sarma
yoğurt
1 dilim ekmek
akşam 1 saat yürüyüş
su anca 1 olmuştur bütün gün sokaklardaydım
ben bu sabah değil dün tartılmıştım bugün kilo bildirimi olacağını bilmiyordum 69.0 olmuştum dün :)))) 100gr vermişim ha haaaa
yaaa bu hafta ne cabuk geçtı bugun perşembeymiş ve ben kilo örçülmeden geldim
Hoşgeldin gokcem evet öyle bi karar aldık henüz alışma devresindeyiz canım. Annen nasıl oldu iyimi
Ooo karamda güzel yaaa namizsizzz çikolata. . Afiyet olsun anneeemmm
Bu hafta son kez cumaya beklerim canım haftaya cuma bildirenleri kabul etmiycem madem bi karar aldık uygulayalim artık.
Tamam bundan sonra ben de ona göre tartılırım. Annanem canım, çok iyi değil maalesef
Karam 300 kalori ama çok güzel sinirim bozulunca da ona saldırıveriyorum, bu hafta sonuna kadar telafi ederim.
Tamam canım olur hata bende söylemedim sana persembeye aldığımızı.O zaman ben de yarın tartılıyım mı belki farketmiştir. Dün 69 idim çünkü, yarına biraz daha eksilmiş olurum belki.
Tamam bundan sonra ben de ona göre tartılırım. Annanem canım, çok iyi değil maalesef
Karam 300 kalori ama çok güzel sinirim bozulunca da ona saldırıveriyorum, bu hafta sonuna kadar telafi ederim.
Selam kızlar,
Güzel haberlerle geldimmmm.
Geçen hafta:79.300kg
Bugün:76.700kg
Fark:2.600
Yüzde:3.28 yanlış hesaplamadiysam.
Cok mutluyum ve kendi bunyemi ne kadar doğru tanidigim 1 kez daha tescillendi kizlar. Birde sozumde durdum, onada ayri mutluyum.
Günaydın Canlar, ilk önce menümü yazayım.
07.05.14 (çarş)
Sabah: 1 domates, 1/2 salatalık, biber, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 dilim k.ekmek + çay
ara: yeşilçay
3 erik
Öğle: 5 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1,5 dilim kepekli ekmek
Akşam: 1,5 kepçe mercimek çorbası, 2 kaşık fırında tavuklu patates, 1 dilim ekmek
ufak kase muhallebi
2 lt su.
Asker yolculadık dün, spora falan vaktim olmadı ama akşamda abartmadım en sevdiğim yemekler olmasına rağmen :)
Geçmişe bakmaya çalıştım ama net yine yavaş kızlar ya, Damlam maşallah ne kadar fark var ayrıca inceciksin.
akşam saatlerinde yapılan sporun çok etkisi oluyor ben son kilolarımı gece yürüyüşleriyle vermiştim canım.Sağ ol tatlım ya.inceldim evet.hem de bariz şekilde görünüyor da ama hedefime ulaşamadıktan sonra.hiç olmazsa 2 3 kilo da versem zaten bitcek benim için.aslında gönül istet ki 60 olayım ama nasıl olucsk.metobolizmam da durdu zaten.ben de eski yeme düzenime döndüm.kahvaltımda iki dilim çavdar ekmeyimi,peynirimi,salatamı(yarım domates,yarım salatalık,dereotu)yedim.meto çayını yapıp içicem,sadece kaçamak yapmamaya çalışıcam ama nekadar başarılı olurum diyemem.neyseki kafam allak bullak...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu da 3ay öncesinden bugüne yolculuk...
Çok iyi incelmişsin, tebrikleeeeeerrrrrrrrrrBu bugünkü halim kuzularım..
Raporumu da vereyim
Sabah.1sakatalık,1yumurta,3kaşık karabuğday
Ara 5fındık,2kaşık yoğurt 2kaşık karabuğday(iki gündür o aralar çok acıkıyorum acaba kahvaltım azmı oluyor ne)
Öyle 5kaşık karabuğday,1dilim az yağlı peynir,1kaşık pul bib.li yoğurt,salata
Ara yok
Akşam 6kaşık karabuğday,1haşlama tavuk budu,kanadı,3kaşık pul bib.li yoğurt
Ara 50ml süt,2hurma ,130kkal dondurma
40 dakika yürüyüş,3litreden fazla su.
çoookkk geçmiş olsun, hiç sevmiyorum çocukların yaralanmalarını ma çocuk işte olmadan olmuyor Allah büyük kazalardan sakınsın. sağlıkla büyütsün hepsiniBitanem geldim, anneme gitmistim hatta otoparkta kızım uyurken yazmistim öğlen gormemissindir.
Nelerle uğraşıyorum sabah beri , trafik fenaydi bugün çarşamba günü ne olduysa anlamadim, eve geldim kuduruk kızım tv ünitesine ağzını carptı ortalık kan revan. Cok yorgunum canım sıkkın yani anlayacağın.
kolay gelsin zor bir durum, benim kayınvalidem vefat etti, çok sıkıfıkı olmamıştık zaten pek sorun yaşamadım.Yok kuzum ya sözde komşum.ama sabah en geç 10dan akşam en erken 11e gibi bizde...ben annemlerde olduğumda bile...:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:
Supersin canım maşallah.
Selam kızlar,
Güzel haberlerle geldimmmm.
Geçen hafta:79.300kg
Bugün:76.700kg
Fark:2.600
Yüzde:3.28 yanlış hesaplamadiysam.
Cok mutluyum ve kendi bunyemi ne kadar doğru tanidigim 1 kez daha tescillendi kizlar. Birde sozumde durdum, onada ayri mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?