Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. TAKIM 360. ETAP***

Ebrueva69.0/ / /% )
Damlanur1065.0/65.0 / 0/% 0) kilosu sabit
Kararrrsabirr84.5/ / /% )
gogo240568.2/68.2 / 0/%0 )kilosu sabit
tutatse8557.4/ / /% )
cupcake22 72.9/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
Ellanazz 79.3 / 76.7/ 2.6/%3.28 )
Topraks 69.1/69.0 /0.1 /0.14 % ) 330. etapta mezun olan üye geri döndü hedef kilosu 62
yediXXL93.6/ / /%)izne ayrılmak istiyor
ED200664.9/ / /% )
sadness101258.3 /57.4 / 0.9/%1.54 )
Masumcuk82.5/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Menün iyi sma patatesden uzak durmaya bak.ben neredeyse çıkatdım hayatımdan...bana baksana ya...pirinci makarnayı çıkarmadım gücüm zavallı sebzeye yetti :)
Yok tatlım.ola bilir böyle şeyler.ben 3gün öncesinde 66 idim şimdi 65.bünye insanı çok şaşırtır...
Evet canım ola bilir.ben bir defa sında da karabuğday diyeti yapmıştım 14gün.insanlar 7 10kilo verdikleri halde ben 2kilo verebilmiştim.bu defa da onaylandı.peki hiç ekmrk yemesemmi?çorba falan?salata dediyinde ne mesela?akşamları çoban salatası yaparım yerim.ama ekmeksiz aç kalmaktan çok korkuyorum sonra başka şeylere saldırırım...

Ooo hayatım afferim sana.çok super olmuş.e sen şimdi bana bu hafta nasıl beslendiyini kısaca özet geçermisin.bu hafta da onu deniyelim bari. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim gogocum gelicem ama biraz hallediyim gelicem. Damlam tiyo vereceğim sana biraz degistirelim beslenme duzenini ise yarar.optumhepinizi.biraz kolayliyim islerimi gelicem.

Canısı üzülme 2 tane yeniyo :)) benim de yemişliğim var yani

tek değilmişim o zaman. Millet çok sevdiği halde 1 tanesini zor bitirdiğini söylüyor.

patatesin sadece kızartmasından uzak duruyorum şuan canım kilo yapıyor ama bildiğimizin aksine çok faydalıymış patates, abartmamak kaydıyla tabi.

o zaman doğrudur herhalde tartım yaa, bakalım bozuksa bile ileri ki günlerde belli olur.

süpersin canım maşallah

Teşekkür ederim gogocum gelicem ama biraz hallediyim gelicem. Damlam tiyo vereceğim sana biraz degistirelim beslenme duzenini ise yarar.optumhepinizi.biraz kolayliyim islerimi gelicem.

Ne tüyo vercen bana da ver siz ikiniz teraziydiniz dimi ben kovayım amaa

Kizlarrr geç kaldım biraz kusura bakmayın.
Geçen hafta : 84.5
Bu hafta: 84.1
Fark: 400 gr

canlar ben yemeğe çıkıcam birazdan bakıyorum sayfaya ama evraklara boğulmuş durumdayım
çıldırıcaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm

Evet canım bayaa gec oldu en son 2 sinde mesaj yazmışsın sonra ugramammissin topige açıklama da yapmadın umarım geçerli bir sebep vardır. Hepimiz birbirimizi idare ediyoruz ama keşke haber verseydin bikaç gün gelemiycem diye

***4. TAKIM 360. ETAP***

Ebrueva69.0/ / /% )
Damlanur1065.0/65.0 / 0/% 0) kilosu sabit
Kararrrsabirr84.5/ 84.1/ 0.4/%0.47 )
gogo240568.2/68.2 / 0/%0 )kilosu sabit
tutatse8557.4/ / /% )
cupcake22 72.9/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
Ellanazz 79.3 / 76.7/ 2.6/%3.28 )
Topraks 69.1/69.0 /0.1 /0.14 % ) 330. etapta mezun olan üye geri döndü hedef kilosu 62
yediXXL93.6/ / /%)izne ayrılmak istiyor
ED200664.9/ / /% )
sadness101258.3 /57.4 / 0.9/%1.54 )
Masumcuk82.5/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Kızlar ya 900 gr çok büyük bir şey benim için öyle sevindirik oldum ki
Yemek hazırlayayım bari kendime ya off öyle üşeniyorum ki.
Dün asker uğurladık eve çok geç gittim. Kabak vardı hala ama yemek koyduğum sefer taslarımı ofiste unutmuşum getiremedim işe. Salı günü aldığım ton balığın bir paketi duruyor göbek falanda getirdim evden, onu yapacağım yine ama umarım doyarım.

Kızlar selam. Mola verdim bi bakayım dedim size, kimse kalmamis.
Bu hafta neler yaptigima gelirsek.
Spor yapamadım doğru düzgün biliyorsunuz, kısa yürüyüşler ve ev işi, hatirlarsaniz günde 3 saat yürüyüş yaptığım haftalar oluyordu, bu kadar kilo veremiyordum. Demekki sporu çok abartmamam gerek bunuda bir doktor arkadasim söylemişti. Soyleki kilo vermen devam ettiği sürece hafif sporlar yap yürüyüş gibi, kilo vermen duraklarsa arttirirsin. Vucudun agir spora alisirsa onu hep bekler ve yapamazsan kilo alirsin yada veremezsin diye.
Bu hafta ister istemez uydum ve ise yaradi. Yarim saat yada 45 dakika yürüyüş yapabildim.
Bunun dışında karbonhidrati minimumda tuttum kahvaltida 1 dilim maksimum 2 dilim ekmek yedim biliyorsunuz. Bol domates salatalik biber göbek salata doğrayıp iri iri onlari yedim, doydum fazlasıyla, arada icine peynir ekledim arada keten tohumu sabahlari cok tok kalktim ve hic acikmadim. Doymam demeyin deneyin. Dun bol bol karpuz yedim kizlar cok tokluk hissettim hatta 9da bir tabak karpuz yedim büyükçe yinede kilom dunle aynı. 6 günde verdim bu kiloyu ben cuma bildirmistim hatirlarsaniz. Hic kacamak yapmadim birde.
Deneyin kizlar bu sebze konusunu mutlaka.
Az zeytinyagi kekik pulbiberle tuz bile koymaniza gerek kalmiyor.

gogo beni izinli yazarmısın??? haber veremediğim için özür dilerim acil şehir dışına çıkmam gerekti bir sağlık sorunu yüzünden kusura bakmayın bu konuda hepiniz hakkınınzı helal edin.

Sagol hayatim yine bi badire atlattik, bunda şükür nediyim.
Teşekkür ederim canım
Canım geçmiş olsun kuzuya kiyamam yaa nasıl canı yanmistir.Allah beterinden saklasin inşallah.
Sağol gogom, buna da şükür beterinden saklasin Rabbim
Canim dikkat et kendine ve ozletme kendini. Herşey gelir geçer üzülme, arayida uzatma öptüm
Bu bugünkü halim kuzularım..

Bu da 3ay öncesinden bugüne yolculuk...

Canim süper valla.
Kuzum azalttin baya miktarlari, bak ne güzel vermissin, maşallah
Canim porsiyonlar azaldi cok normal
Sağol canim. Damlaya bu hafta karbonhidrat yokkk.
Canim hoşgeldin.
Teşekkür ederim amin inşallah canım.
Vaaaaaaaaaawwwwwwww süper
bende oyle dedim tartida
Canim yazdim yukarida bi önceki mesajimda. Bu hafta karbonhidratin yerine sebze koy bak nasil ise yarayacak ac kalmazsin, gözün doyar önce inan bana.
Teşekkür ederim canım.

Canim gel arada çok ozlettin bu hafta
canlar ben yemeğe çıkıcam birazdan bakıyorum sayfaya ama evraklara boğulmuş durumdayım
çıldırıcaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
Kolay gelsin canım

Hazirla canım bak bu hafta 900 olmus haftaya 1500 olur sen iste yeterki.

Güzel anlatmissin canım Tebrikler tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…