Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin. Ah o karam... eşim yemezdi üst üste ben yerdim 2sini de ya, nasıl alıyorsa midem.
Menün iyi sma patatesden uzak durmaya bak.ben neredeyse çıkatdım hayatımdan...bana baksana ya...pirinci makarnayı çıkarmadım gücüm zavallı sebzeye yetti :)Günaydın Canlar, ilk önce menümü yazayım.
07.05.14 (çarş)
Sabah: 1 domates, 1/2 salatalık, biber, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 dilim k.ekmek + çay
ara: yeşilçay
3 erik
Öğle: 5 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1,5 dilim kepekli ekmek
Akşam: 1,5 kepçe mercimek çorbası, 2 kaşık fırında tavuklu patates, 1 dilim ekmek
ufak kase muhallebi
2 lt su.
Asker yolculadık dün, spora falan vaktim olmadı ama akşamda abartmadım en sevdiğim yemekler olmasına rağmen :)
Geçmişe bakmaya çalıştım ama net yine yavaş kızlar ya, Damlam maşallah ne kadar fark var ayrıca inceciksin.
Yok tatlım.ola bilir böyle şeyler.ben 3gün öncesinde 66 idim şimdi 65.bünye insanı çok şaşırtır...Bu arada bildirimimi yapayım;
Geçen hafta: 58,3
Bu hafta: 57,4
Fark: 0,9
Ortalama : 1,56 sanırım yanlış olmadıysa
Kızlar ya bu sonuç fazla geldi bana, tartım mı bozuldu diycem ama daha yepyeni, 57,8 i görmüştüm 2 gün öncesi ama o kadar kaçamağa fazla geldi bana bu kadar fark bilemiyorum:44: Bir yandan da sevindim ama tartının bozuk olma ihtimali hayal kırıklığına uğratır beni.Yani geçen hafta 200 gr vermiştim sadece bu hafta da o kadar olur diyordum en fazla.
Evet canım ola bilir.ben bir defa sında da karabuğday diyeti yapmıştım 14gün.insanlar 7 10kilo verdikleri halde ben 2kilo verebilmiştim.bu defa da onaylandı.peki hiç ekmrk yemesemmi?çorba falan?salata dediyinde ne mesela?akşamları çoban salatası yaparım yerim.ama ekmeksiz aç kalmaktan çok korkuyorum sonra başka şeylere saldırırım...Hepinize teşekkür ediyorum geçmiş olsun dileklerinize. Aksam nazlana aglaya 1de uyuttum, sallarken kızımı bende uyumusum artık düşünün.
Damlacim üzülme bitanem bence burcunla alakalı olabilir canım bak bende karbonhidrat yemiyorum esmerde olsa. Hicbiri iyi gelmiyor. Bu hafta salata ağırlıklı beslenmeye ne dersin.denemis ol canim belki düzelir.
Kizlar tartildim ama birazdan yazicam kizima kahvaltı yaptiriyorum birazdan gelirim.optum.
Selam kızlar,
Güzel haberlerle geldimmmm.
Geçen hafta:79.300kg
Bugün:76.700kg
Fark:2.600
Yüzde:3.28 yanlış hesaplamadiysam.
Cok mutluyum ve kendi bunyemi ne kadar doğru tanidigim 1 kez daha tescillendi kizlar. Birde sozumde durdum, onada ayri mutluyum.
Bu hafta son kez cumaya beklerim canım haftaya cuma bildirenleri kabul etmiycem madem bi karar aldık uygulayalim artık.
Sağol kaptanim, sayenizde hepiniz sagolun burada olmak, sorumluluk cok faydalı benim icin. Bu arada 1 saat müsade edin bana bugün esimin doğumgünü hazırlık yapiyorum. Öptüm hepinizi
Canısı üzülme 2 tane yeniyo :)) benim de yemişliğim var yani
Menün iyi sma patatesden uzak durmaya bak.ben neredeyse çıkatdım hayatımdan...bana baksana ya...pirinci makarnayı çıkarmadım gücüm zavallı sebzeye yetti :)
Yok tatlım.ola bilir böyle şeyler.ben 3gün öncesinde 66 idim şimdi 65.bünye insanı çok şaşırtır...
Selam kızlar,
Güzel haberlerle geldimmmm.
Geçen hafta:79.300kg
Bugün:76.700kg
Fark:2.600
Yüzde:3.28 yanlış hesaplamadiysam.
Cok mutluyum ve kendi bunyemi ne kadar doğru tanidigim 1 kez daha tescillendi kizlar. Birde sozumde durdum, onada ayri mutluyum.
Teşekkür ederim gogocum gelicem ama biraz hallediyim gelicem. Damlam tiyo vereceğim sana biraz degistirelim beslenme duzenini ise yarar.optumhepinizi.biraz kolayliyim islerimi gelicem.
Kizlarrr geç kaldım biraz kusura bakmayın.
Geçen hafta : 84.5
Bu hafta: 84.1
Fark: 400 gr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben geldim bakiyom kimse yok eylül senle ben varız
Evet canım bayaa gec oldu en son 2 sinde mesaj yazmışsın sonra ugramammissin topige açıklama da yapmadın umarım geçerli bir sebep vardır. Hepimiz birbirimizi idare ediyoruz ama keşke haber verseydin bikaç gün gelemiycem diye
gogo beni izinli yazarmısın??? haber veremediğim için özür dilerim acil şehir dışına çıkmam gerekti bir sağlık sorunu yüzünden kusura bakmayın bu konuda hepiniz hakkınınzı helal edin.
Sagol hayatim yine bi badire atlattik, bunda şükür nediyim.Ayyyy canım yaaa.içim gitti vallaha.kuzuma ne olmuş öyle.canım benim.kıyamam.evet bebeyim okuyunca hatırladım yazmıştın öylen..
Ben de buralatdayım tontişim...
Ben de 50ml sütle 2tane hurma yeyip tam günümü kapayacaktım ki tam saat 11de 130kkallik bir dondurna yedimmm...
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım durmuyor ki yaramazlar yerlerinde.
İyidir canım sağolasın kolay gelsin.
İyi geceler kuzum inşallah hepimizin yüzünü güldürur tartilar.
Sağol gogom, buna da şükür beterinden saklasin RabbimCanım geçmiş olsun kuzuya kiyamam yaa nasıl canı yanmistir.Allah beterinden saklasin inşallah.
Canim dikkat et kendine ve ozletme kendini. Herşey gelir geçer üzülme, arayida uzatma öptümCanlarim merhaba kotu bir gun gecirdim, hos su siralar isin yogunlugu bir tarafta ozel hayat iside kotu geciyor :). Bugun artik dananin kuyrugu koptu. Umarim kizmazsiniz bana ama ben izine ayrilmak istiyorum. Hayatimi bir duzene sokmam lazim. Gogocum canim benim max. 2 hafta sonrasinds buradayim bomba gibi hemde sozum soz az once tartiya ciktim +748 fazlalikta var ona ayritten cok canim skldi 2 haftalik musade bana sizleri kocaman opuyorum kendinize iyi bakin bide beni cok cok cok ozleyin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu bugünkü halim kuzularım..
Canim süper valla.Bu da 3ay öncesinden bugüne yolculuk...
Kuzum azalttin baya miktarlari, bak ne güzel vermissin, maşallahGünaydın Canlar, ilk önce menümü yazayım.
07.05.14 (çarş)
Sabah: 1 domates, 1/2 salatalık, biber, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 dilim k.ekmek + çay
ara: yeşilçay
3 erik
Öğle: 5 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1,5 dilim kepekli ekmek
Akşam: 1,5 kepçe mercimek çorbası, 2 kaşık fırında tavuklu patates, 1 dilim ekmek
ufak kase muhallebi
2 lt su.
Asker yolculadık dün, spora falan vaktim olmadı ama akşamda abartmadım en sevdiğim yemekler olmasına rağmen :)
Geçmişe bakmaya çalıştım ama net yine yavaş kızlar ya, Damlam maşallah ne kadar fark var ayrıca inceciksin.
Canim porsiyonlar azaldi cok normalBu arada bildirimimi yapayım;
Geçen hafta: 58,3
Bu hafta: 57,4
Fark: 0,9
Ortalama : 1,56 sanırım yanlış olmadıysa
Kızlar ya bu sonuç fazla geldi bana, tartım mı bozuldu diycem ama daha yepyeni, 57,8 i görmüştüm 2 gün öncesi ama o kadar kaçamağa fazla geldi bana bu kadar fark bilemiyorum:44: Bir yandan da sevindim ama tartının bozuk olma ihtimali hayal kırıklığına uğratır beni.Yani geçen hafta 200 gr vermiştim sadece bu hafta da o kadar olur diyordum en fazla.
Sağol canim. Damlaya bu hafta karbonhidrat yokkk.Tatlım şimdi okudum bende geçmiş olsun diyorum.
Damla için bende aynısını düşünüyorum, bana tatlılar çok kilo yapar diye tahmin ediyordum ama makarna, pilav, hamur işi ve ekmeği kısmak daha çok yarıyor. karabuğdaydan sonra sebze ağırlıklı beslenmek metabolizmayı da şaşırtır düzene girer diye düşünüyorum.
Canim hoşgeldin.selam arkadaşlar, dün için kaptana mesaj yazdım özel bir durum vardı kusura bakmayınız.
menümü yazayım
sabah
nesfit
süt
ara
çay
eti burçak 5 adet
öğlen
1 tonlu sandviç
kola zero
ara
1 karam:26:
akşam
çok az hünkar beğendi
4 küçük kıymalı sarma
yoğurt
1 dilim ekmek
akşam 1 saat yürüyüş
su anca 1 olmuştur bütün gün sokaklardaydım
ben bu sabah değil dün tartılmıştım bugün kilo bildirimi olacağını bilmiyordum 69.0 olmuştum dün :)))) 100gr vermişim ha haaaa
Teşekkür ederim amin inşallah canım.Menün güzel canım spor eksik kalmış bir tek
akşam saatlerinde yapılan sporun çok etkisi oluyor ben son kilolarımı gece yürüyüşleriyle vermiştim canım.
Çok iyi incelmişsin, tebrikleeeeeerrrrrrrrrr
karabuğday ile yapılan özel bir diyet sanırım ??? iyi görünüyor.
çoookkk geçmiş olsun, hiç sevmiyorum çocukların yaralanmalarını ma çocuk işte olmadan olmuyor Allah büyük kazalardan sakınsın. sağlıkla büyütsün hepsini
kolay gelsin zor bir durum, benim kayınvalidem vefat etti, çok sıkıfıkı olmamıştık zaten pek sorun yaşamadım.
Vaaaaaaaaaawwwwwwww süper
Canim yazdim yukarida bi önceki mesajimda. Bu hafta karbonhidratin yerine sebze koy bak nasil ise yarayacak ac kalmazsin, gözün doyar önce inan bana.Menün iyi sma patatesden uzak durmaya bak.ben neredeyse çıkatdım hayatımdan...bana baksana ya...pirinci makarnayı çıkarmadım gücüm zavallı sebzeye yetti :)
Yok tatlım.ola bilir böyle şeyler.ben 3gün öncesinde 66 idim şimdi 65.bünye insanı çok şaşırtır...
Evet canım ola bilir.ben bir defa sında da karabuğday diyeti yapmıştım 14gün.insanlar 7 10kilo verdikleri halde ben 2kilo verebilmiştim.bu defa da onaylandı.peki hiç ekmrk yemesemmi?çorba falan?salata dediyinde ne mesela?akşamları çoban salatası yaparım yerim.ama ekmeksiz aç kalmaktan çok korkuyorum sonra başka şeylere saldırırım...
Ooo hayatım afferim sana.çok super olmuş.e sen şimdi bana bu hafta nasıl beslendiyini kısaca özet geçermisin.bu hafta da onu deniyelim bari. ..
Teşekkür ederim canım.tek değilmişim o zaman. Millet çok sevdiği halde 1 tanesini zor bitirdiğini söylüyor.
patatesin sadece kızartmasından uzak duruyorum şuan canım kilo yapıyor ama bildiğimizin aksine çok faydalıymış patates, abartmamak kaydıyla tabi.
o zaman doğrudur herhalde tartım yaa, bakalım bozuksa bile ileri ki günlerde belli olur.
süpersin canım maşallah
Canim gel arada çok ozlettin bu haftaKizlarrr geç kaldım biraz kusura bakmayın.
Geçen hafta : 84.5
Bu hafta: 84.1
Fark: 400 gr
Kolay gelsin canımcanlar ben yemeğe çıkıcam birazdan bakıyorum sayfaya ama evraklara boğulmuş durumdayım
çıldırıcaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
Kızlar ya 900 gr çok büyük bir şey benim için öyle sevindirik oldum ki
Yemek hazırlayayım bari kendime ya off öyle üşeniyorum ki.
Dün asker uğurladık eve çok geç gittim. Kabak vardı hala ama yemek koyduğum sefer taslarımı ofiste unutmuşumgetiremedim işe. Salı günü aldığım ton balığın bir paketi duruyor göbek falanda getirdim evden, onu yapacağım yine ama umarım doyarım.
Kızlar selam. Mola verdim bi bakayım dedim size, kimse kalmamis.
Bu hafta neler yaptigima gelirsek.
Spor yapamadım doğru düzgün biliyorsunuz, kısa yürüyüşler ve ev işi, hatirlarsaniz günde 3 saat yürüyüş yaptığım haftalar oluyordu, bu kadar kilo veremiyordum. Demekki sporu çok abartmamam gerek bunuda bir doktor arkadasim söylemişti. Soyleki kilo vermen devam ettiği sürece hafif sporlar yap yürüyüş gibi, kilo vermen duraklarsa arttirirsin. Vucudun agir spora alisirsa onu hep bekler ve yapamazsan kilo alirsin yada veremezsin diye.
Bu hafta ister istemez uydum ve ise yaradi. Yarim saat yada 45 dakika yürüyüş yapabildim.
Bunun dışında karbonhidrati minimumda tuttum kahvaltida 1 dilim maksimum 2 dilim ekmek yedim biliyorsunuz. Bol domates salatalik biber göbek salata doğrayıp iri iri onlari yedim, doydum fazlasıyla, arada icine peynir ekledim arada keten tohumu sabahlari cok tok kalktim ve hic acikmadim. Doymam demeyin deneyin. Dun bol bol karpuz yedim kizlar cok tokluk hissettim hatta 9da bir tabak karpuz yedim büyükçe yinede kilom dunle aynı. 6 günde verdim bu kiloyu ben cuma bildirmistim hatirlarsaniz. Hic kacamak yapmadim birde.
Deneyin kizlar bu sebze konusunu mutlaka.
Az zeytinyagi kekik pulbiberle tuz bile koymaniza gerek kalmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?