Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok sağol canım yaa, çok mutlu oluyorum böyle şeyler duyunca. gerçi 56'ya gelince duraklayacağım farkındayım ama olsun

Kızlarr nereyesunuz yahu?
Öyle sıkıldım ki kendi kendime konuşayım barii Akşam eve gidip yemek yapacağım, kuruyan çamaşırları toplayıp, çamaşır makinesini açmam lazım yine unutmazsam tabii:18: Başka da işim yok sanırım leslie 3mil yaparım, hava çok soğuk dışarıda yürümeyeceğim.

Naber güzeller.
Ben bu karmasada gittim ekmek almaya diye 45 dakika yurumusum. Yurüyusude aradan çıkardım yani. Siz napiyosunuz , nasıl gidiyor?

Yaaaa bende tam isim bitti diyodum ki makinedeki camasirlar geldi aklima canım. Gidiyim asiyim bari elim mahkum:2:

fıstıklar selam bir çıktım dışarı pir çıktım:)
ofise döndüm işlerimi toparladım şimdi eve dönüş zamanı
bu akşam da yürüyebilirsem umarım yarın sabaha hafiflemiş olurum. sabah kilomu tekrar paylaşırım.
gece bir aksilik olmaz da bilgisayarı açabilirsem görüşürüz.

öpüldünüüüüüüüzzzzzzzzzz

Isten çıktım yemek yaptim yedik şimdi biraz dinleniyorum sonra bulasiklari toparlayıp yürüyüşe çıkcam.
Canım sıkma canını bence. Diyetini gözden geçirip uygun bir beslenme programı bulursun bence.
Bugün yapayım öyle bişeyler diyorum.
Naber güzeller.
Ben bu karmasada gittim ekmek almaya diye 45 dakika yurumusum. Yurüyusude aradan çıkardım yani. Siz napiyosunuz , nasıl gidiyor?
Süper bende 7 buçuk gibi çıkıcam
Yaaaa bende tam isim bitti diyodum ki makinedeki camasirlar geldi aklima canım. Gidiyim asiyim bari elim mahkum:2:
Benimde makina dolu calistirmiyom asmaya usendigimden

Kolay gelsin bebeğim görüşürüz akşam.

As as bir kere üşendimi insan hep erteliyor şu çamaşır asma işini, yada ben öyleyim bilemiyorum şimdik Kolay gelsin

Görüşürüz canım

Ohh afiyetler olsun canım, bugün listelerle falanda çok yoruldun zaten :) Ayrıca geçen akşam yürüdüğün yerleri fotoğraflamışsın yazamadım ama bayıldım yanii, yine orada mı yürüyeceksin, tam yeri ya.

sende üşeniyormuşsun çamaşır asmaya oh tek değilmişim

Usenmem normalde ama çok yoruldum bugün. Birde mecbur yikanacak, asilacak, utulenecek mecbur canim ya .
Usenmem de bugün artik pilim bitti benim. Usensekte yikanip asilip utulenecek baska caresi yok canım pasa pasa yapiyoruz

Saol canım evet aynı yerde yürüyüş yapıcam orası bizim evin karşısından başlayan kocaman bir park en sonuna gidip gelmek birbuçuk saati geçiyor ben 1 st yürüyorum.

Usenmem normalde ama çok yoruldum bugün. Birde mecbur yikanacak, asilacak, utulenecek mecbur canim ya .

Usenmem de bugün artik pilim bitti benim. Usensekte yikanip asilip utulenecek baska caresi yok canım pasa pasa yapiyoruz

Yarın cuma ya işten gelince calistiririm yemekten sonra da asarim napiim

Saol canım evet aynı yerde yürüyüş yapıcam orası bizim evin karşısından başlayan kocaman bir park en sonuna gidip gelmek birbuçuk saati geçiyor ben 1 st yürüyorum.

Benim yerime de yürü o güzel manzarada canımm :)

Aynen öylee, hatta bekleyince dediğim gibi hiç olmuyor ya.

Kızlar herkese iyi akşamlar görüşmek üzere

Tamam yürürüm canım senin için. Çok uykum var yaa bi15-20 dk kestireyim sonra yuruyeyim

Kızlar aksam için seçtiğim elbise ve ayakkabı ne diyorsunuz göbeğim çok mu çıkmış, degistirip baska biseymi giysem ne dersiniz?
Yaaa kimse yokkk kiiiii

Son düzenleme:
İyi geceler canlarım.gezdim geldik.1.5top dondurma yedim.akşamı da çok hafif geçirdim.ne bileyim ya.kafam çok karışık.bu hafta sadece sabahları ekmek yerim.inşallah doyarım.en çok korktuğum şeydir açlık.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok güzel olmuş canım maşallah. Iyi eğlenceler sana.
Çok sıkma canını birazda takintilarimiz yuzunden veremiyoruz canım. Senin kan grubun ne aynurcum ?

Kuzular ben raporumu verip uyuycam . Başım çok fena.mesaji bile zor yazıyorum
Sabah peynir,2dilim ekmek,domates .salatalık
Ara 1dilim ekmek üzerine lor peyniri
Öyle 1tavuk kanadı,1budu,5kaşık karabuğday,2kaşık hamsi tava,3kaşık yoğurt
Ara dondurma
Akşam 1salatalık,penir,1kepçe çorba
Ara 1biscolata

Spor bolca yürüyüş,2litre su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…