maşallah canım ben görmeyeli senin menüler iyice oturmuş.. tatlıyı akşam yemesen daha da iyi olurdu ama yavaş yavaş canın bile itemeycek bir süre sonra...senide ayrıca tebrik ederim koln çok yokken iyi vermişsin..
Canım sıkma canını bence. Diyetini gözden geçirip uygun bir beslenme programı bulursun bence.Ben 6 aydır böyleyim canım yaa bedenimle kavga halindeyim. Bi 68 bi 69 rezillik diz boyu.
Yaaaa bende tam isim bitti diyodum ki makinedeki camasirlar geldi aklima canım. Gidiyim asiyim bari elim mahkum:2:Kızlarr nereyesunuz yahu?
Öyle sıkıldım ki kendi kendime konuşayım bariiAkşam eve gidip yemek yapacağım, kuruyan çamaşırları toplayıp, çamaşır makinesini açmam lazım yine unutmazsam tabii:18: Başka da işim yok sanırım leslie 3mil yaparım, hava çok soğuk dışarıda yürümeyeceğim.
Isten çıktım yemek yaptim yedik şimdi biraz dinleniyorum sonra bulasiklari toparlayıp yürüyüşe çıkcam.Kızlarr nereyesunuz yahu?
Öyle sıkıldım ki kendi kendime konuşayım bariiAkşam eve gidip yemek yapacağım, kuruyan çamaşırları toplayıp, çamaşır makinesini açmam lazım yine unutmazsam tabii:18: Başka da işim yok sanırım leslie 3mil yaparım, hava çok soğuk dışarıda yürümeyeceğim.
Bugün yapayım öyle bişeyler diyorum.Canım sıkma canını bence. Diyetini gözden geçirip uygun bir beslenme programı bulursun bence.
Süper bende 7 buçuk gibi çıkıcamNaber güzeller.
Ben bu karmasada gittim ekmek almaya diye 45 dakika yurumusum. Yurüyusude aradan çıkardım yani. Siz napiyosunuz , nasıl gidiyor?
Benimde makina dolu calistirmiyom asmaya usendigimdenYaaaa bende tam isim bitti diyodum ki makinedeki camasirlar geldi aklima canım. Gidiyim asiyim bari elim mahkum:2:
fıstıklar selam bir çıktım dışarı pir çıktım:)
ofise döndüm işlerimi toparladım şimdi eve dönüş zamanı
bu akşam da yürüyebilirsem umarım yarın sabaha hafiflemiş olurum. sabah kilomu tekrar paylaşırım.
gece bir aksilik olmaz da bilgisayarı açabilirsem görüşürüz.
öpüldünüüüüüüüzzzzzzzzzz
Yaaaa bende tam isim bitti diyodum ki makinedeki camasirlar geldi aklima canım. Gidiyim asiyim bari elim mahkum:2:
fıstıklar selam bir çıktım dışarı pir çıktım:)
ofise döndüm işlerimi toparladım şimdi eve dönüş zamanı
bu akşam da yürüyebilirsem umarım yarın sabaha hafiflemiş olurum. sabah kilomu tekrar paylaşırım.
gece bir aksilik olmaz da bilgisayarı açabilirsem görüşürüz.
öpüldünüüüüüüüzzzzzzzzzz
Isten çıktım yemek yaptim yedik şimdi biraz dinleniyorum sonra bulasiklari toparlayıp yürüyüşe çıkcam.
Bugün yapayım öyle bişeyler diyorum.
Süper bende 7 buçuk gibi çıkıcam
Benimde makina dolu calistirmiyom asmaya usendigimden
Kolay gelsin bebeğim görüşürüz akşam.
Usenmem normalde ama çok yoruldum bugün. Birde mecbur yikanacak, asilacak, utulenecek mecbur canim ya .Isten çıktım yemek yaptim yedik şimdi biraz dinleniyorum sonra bulasiklari toparlayıp yürüyüşe çıkcam.
Bugün yapayım öyle bişeyler diyorum.
Süper bende 7 buçuk gibi çıkıcam
Benimde makina dolu calistirmiyom asmaya usendigimden
Kolay gelsin bebeğim görüşürüz akşam.
Usenmem de bugün artik pilim bitti benim. Usensekte yikanip asilip utulenecek baska caresi yok canım pasa pasa yapiyoruzAs as bir kere üşendimi insan hep erteliyor şu çamaşır asma işini, yada ben öyleyim bilemiyorum şimdikKolay gelsin
Görüşürüz canım
Ohh afiyetler olsun canım, bugün listelerle falanda çok yoruldun zaten :) Ayrıca geçen akşam yürüdüğün yerleri fotoğraflamışsın yazamadım ama bayıldım yanii, yine orada mı yürüyeceksin, tam yeri ya.
sende üşeniyormuşsun çamaşır asmaya oh tek değilmişim
As as bir kere üşendimi insan hep erteliyor şu çamaşır asma işini, yada ben öyleyim bilemiyorum şimdikKolay gelsin
Görüşürüz canım
Ohh afiyetler olsun canım, bugün listelerle falanda çok yoruldun zaten :) Ayrıca geçen akşam yürüdüğün yerleri fotoğraflamışsın yazamadım ama bayıldım yanii, yine orada mı yürüyeceksin, tam yeri ya.
sende üşeniyormuşsun çamaşır asmaya oh tek değilmişim
Usenmem normalde ama çok yoruldum bugün. Birde mecbur yikanacak, asilacak, utulenecek mecbur canim ya .
Usenmem de bugün artik pilim bitti benim. Usensekte yikanip asilip utulenecek baska caresi yok canım pasa pasa yapiyoruz
Saol canım evet aynı yerde yürüyüş yapıcam orası bizim evin karşısından başlayan kocaman bir park en sonuna gidip gelmek birbuçuk saati geçiyor ben 1 st yürüyorum.
Usenmem normalde ama çok yoruldum bugün. Birde mecbur yikanacak, asilacak, utulenecek mecbur canim ya .
Usenmem de bugün artik pilim bitti benim. Usensekte yikanip asilip utulenecek baska caresi yok canım pasa pasa yapiyoruz
Çok güzel olmuş canım maşallah. Iyi eğlenceler sana.Eki Görüntüle 1106712 Eki Görüntüle 1106713
Kızlar aksam için seçtiğim elbise ve ayakkabı ne diyorsunuz göbeğim çok mu çıkmış, degistirip baska biseymi giysem ne dersiniz?
Yaaa kimse yokkk kiiiii
Çok sıkma canını birazda takintilarimiz yuzunden veremiyoruz canım. Senin kan grubun ne aynurcum ?İyi geceler canlarım.gezdim geldik.1.5top dondurma yedim.akşamı da çok hafif geçirdim.ne bileyim ya.kafam çok karışık.bu hafta sadece sabahları ekmek yerim.inşallah doyarım.en çok korktuğum şeydir açlık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar kilom 68 fark 1 kilo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?