Evet canm oncekilere gore daha karbonhdratsiz olmus tebrikler git gite dahadaguzellesicek emninki :)) yeme canm iradeni dene yaada tadimlik al birak hadi bi arkadayiz yapabilrsin :))Gunaydinn mutlu pazarlar kizlarrrr
Dunku menum
Kahvalti 2 yumurtadan menemen yaptim
1 bardak cay 2 dilim ekmek
Saat 11 de bi turk kahvesi kucuk bitter cikolata
Oglen 1 tabak etli turlu 125 gr yogurt
Ikindi 1 kase sutlac
Aksam tavuk sis .az bulgur pilavi.1 bardak limonata
Dunku menum digerlerine gore daha saglikli oldu
Bugun annemdeyim misafir var borek kek felan yapildi ama ben yemeyi dusunmuyorumins basarabilirim
Kolay gelsin canm beraber sohbet muhabbet anlmadan biter eminim:))Çok saol canım söylemen yeter. Temizliği yapalım gerisi önemli değil onada kadın bulamadım o yüzden kankitom ablamla yapıcaz. Saolsun koşar herseyime benim.
Evet canm hepniz selin diyebilrsiniz bana memnun olurm :)Yakalandimyine ve selinmehmethamza ikinizin de menusuni begendim....selin diyimmi kisaca belli bi kilo vermeden sonra vucut direnc gosteriyo bu cok normal bi surec biraz daha sabirla kilo vermeye devam ediceksin uzulme lutfen... sabirli bi sekilde hepimiz bu kilolardan kurtulacagiz ins.
Tammm anladm simdi bende oda kemer tarzi bisiymi acaba dedm onu biliyorn ever guzel oh durdugn yerde ertiyosun gobegi he oh mistwist bel yan karin bolgesi calistiriyo...
duz yivarlak usyinde donuyorsun...
50 dk kemer taktim sabah
Hiç düşünmeden yazayım kızımın kalp atislarni ilk duyduğumda ve sonra ilk kucağıma aldığımda :)Kizlar gunun sorusu olsun kendinizi en mutlu hissettiginiz an nedir ?( tabi ozel degilse ) :)
Kilo vermeye başlayınca vücudun tepkisi böyle oluyor maalesef. Emzirmeseydin metabolizmanı hızlandırmak için yeşil çay, mate çayı içebilirdin. Başka yöntemler de olabilir.Ya kizlar gecen hafta ayni sekldeki menulerle ne guzel kilo verdim bu hafta kilo durdi her gun ayni ne yapmaliyim niiye inmyor asagyasporumu arttirmaliym nye boyle oldu
Vücudun yağlara sarılma modu sanırım. Belli bir sürede kırılacaktır. Metabolizmayı hızlandırmak lazım.Bende de bu hafta bi anormallik var, resmen oynamıyor kilom
Taşınma işi zor. Ancak yenilik güzeldir. Kolay gelsin gogo.Bugün boya isi bitti kankamla evi temizliycez birazdan çıkıcam. Yarında taşınır esyalar inşallah yada en gec salı. Neyseki ben iste olcam esim yapacak o işleri.
Menün güzel canım. Börek, kek yiyince artık çook pişmanlık duyuyoruz.Gunaydinn mutlu pazarlar kizlarrrr
Dunku menum
Kahvalti 2 yumurtadan menemen yaptim
1 bardak cay 2 dilim ekmek
Saat 11 de bi turk kahvesi kucuk bitter cikolata
Oglen 1 tabak etli turlu 125 gr yogurt
Ikindi 1 kase sutlac
Aksam tavuk sis .az bulgur pilavi.1 bardak limonata
Dunku menum digerlerine gore daha saglikli oldu
Bugun annemdeyim misafir var borek kek felan yapildi ama ben yemeyi dusunmuyorumins basarabilirim
Şu an için soruyorsan kulaklıkla yüksek sesle müzik dinlediğim zaman ancak kulaklarıma acayip zarar verdiğini biliyorum.Kizlar gunun sorusu olsun kendinizi en mutlu hissettiginiz an nedir ?( tabi ozel degilse ) :)
Yesil cay iciyorm ama baska ne yapmaliym bilmiyorm bugn hic oturmadm bide aksm kosu mekik ekledm yemektede 0 kacamak ins sonucunu alirm :/Kilo vermeye başlayınca vücudun tepkisi böyle oluyor maalesef. Emzirmeseydin metabolizmanı hızlandırmak için yeşil çay, mate çayı içebilirdin. Başka yöntemler de olabilir.
Vücudun yağlara sarılma modu sanırım. Belli bir sürede kırılacaktır. Metabolizmayı hızlandırmak lazım.
Taşınma işi zor. Ancak yenilik güzeldir. Kolay gelsin gogo.
Menün güzel canım. Börek, kek yiyince artık çook pişmanlık duyuyoruz.
Yoldan gelince çocuklar istedi diye pastaneye girdik. Aç olunca su böreğini yedim. 20 gün kadar önce tatilde yediğim börekten beri 2. kaçamak. Pişmanım. Yerken lezzeti için değil karnımı doyurmak için yedim. Keşke yanıma yolluk alsaydım.
Şu an için soruyorsan kulaklıkla yüksek sesle müzik dinlediğim zaman ancak kulaklarıma acayip zarar verdiğini biliyorum.
Genelde soruyorsan tabi ki ilk tekmeler.
Ayrica uzn zamandir ilk kez kacamak diyorsun o kadar illaki olur canm uzlme bence tadni cikar :)Yesil cay iciyorm ama baska ne yapmaliym bilmiyorm bugn hic oturmadm bide aksm kosu mekik ekledm yemektede 0 kacamak ins sonucunu alirm :/
Annelik ne muhtesem bir duygu gercekten rabbm isteyen butun herkese nasip etsin . amin canmIlk bebegimin usg de ayaklarini gprmustum hayatim bpyunca o an hissetigim seyi unutamam tum vucudum titremisti icimde bi insan buyudugunu iliklerime kadar hissetmistim ...ikinci bebegim dogduktan sonra odaya geldiginde Allahim bu benim mi diye icime sigamadim onun o kokusu inanilmazdi ikisi arasinda ayrim yapamiyorum hayatimdaki en mutlu anlarimRabbime binlerce sukur iyiki varlar Allahim herkesin yavrusunu annesine .annesini de yavrusuna bagislasin ins.Amin
cok guzel olmus canm menun zaten tum gun spor yapmssin nerdeyse super :))Bugün havuzda olduğum için nete giremedim. Biraz gecikti ama dünkü menümü yazayım.
Kahvalti: 1 dilim tulum peyniri, salatalık, domates, yeşillik, 5 zeytin, yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 1 dilim beyaz ekmek, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara: 1 dilim karpuz
Öğlen: 1 tabak etli patlıcan yemeği, yarım kase çoban salata, avuç içi kadar pide ekmeği, yarım kase yoğurt
Ara: 1 soda, çay
Akşam: 1 tabak etli patlıcan yemeği, yarım kase bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt, yarım kase çoban salata, avuç içi kadar pide ekmeği, 2 çay
Ara:1 elma
2,5 litre su
2 saat ev işi, yarım saat orta seviye pilates, 1 saatte 4 km yürüyüş
Ko
Kolay gelsin hepsi bi cirpida bitsin ins.
Saolun kızlar bitti çok şükür çok yorulduk ama değdi.Kolay gelsin canm beraber sohbet muhabbet anlmadan biter eminim:))
Sanada kolay gelsin selincim ben yaz başı yıkatmıştım hepsini yerlesirken silerim sanırım. .Bende kucuk halilarimi yikiyorm esim yikamaya verelim dedi dikislerm acir belki diye ama ben spor olmasi acisindan hemde serinliym diye kendim yikiyorm kollarmda calisiyor hem
Saolasın uzmancim.Kilo vermeye başlayınca vücudun tepkisi böyle oluyor maalesef. Emzirmeseydin metabolizmanı hızlandırmak için yeşil çay, mate çayı içebilirdin. Başka yöntemler de olabilir.
Vücudun yağlara sarılma modu sanırım. Belli bir sürede kırılacaktır. Metabolizmayı hızlandırmak lazım.
Taşınma işi zor. Ancak yenilik güzeldir. Kolay gelsin gogo.
Menün güzel canım. Börek, kek yiyince artık çook pişmanlık duyuyoruz.
Yoldan gelince çocuklar istedi diye pastaneye girdik. Aç olunca su böreğini yedim. 20 gün kadar önce tatilde yediğim börekten beri 2. kaçamak. Pişmanım. Yerken lezzeti için değil karnımı doyurmak için yedim. Keşke yanıma yolluk alsaydım.
Şu an için soruyorsan kulaklıkla yüksek sesle müzik dinlediğim zaman ancak kulaklarıma acayip zarar verdiğini biliyorum.
Genelde soruyorsan tabi ki ilk tekmeler.
Güzel olmuş canım dolu dolu bi menü ama kaçamaksız.Bugün havuzda olduğum için nete giremedim. Biraz gecikti ama dünkü menümü yazayım.
Kahvalti: 1 dilim tulum peyniri, salatalık, domates, yeşillik, 5 zeytin, yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 1 dilim beyaz ekmek, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara: 1 dilim karpuz
Öğlen: 1 tabak etli patlıcan yemeği, yarım kase çoban salata, avuç içi kadar pide ekmeği, yarım kase yoğurt
Ara: 1 soda, çay
Akşam: 1 tabak etli patlıcan yemeği, yarım kase bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt, yarım kase çoban salata, avuç içi kadar pide ekmeği, 2 çay
Ara:1 elma
2,5 litre su
2 saat ev işi, yarım saat orta seviye pilates, 1 saatte 4 km yürüyüş
Ay 2 halida tukendm biraktm cocuklarla yarn 2 kuck daha var artk bakalim :)Saolun kızlar bitti çok şükür çok yorulduk ama değdi.
Sanada kolay gelsin selincim ben yaz başı yıkatmıştım hepsini yerlesirken silerim sanırım. .
Saolasın uzmancim.
Güzel olmuş canım dolu dolu bi menü ama kaçamaksız.
İyi gecelr canm :)Ben yatağa attım kendimi sonunda iyi geceler kızlar yarın görüşürüz inşallah.
Bu arada benim ismimde gonca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?