- 15 Ocak 2013
- 220
- 129
- 323
Kesinlikle sana katiliyorum canmYakalandimyine canim sen universite sinavlarina mi hazirlaniyosun...eger oyleyse bu donemin senin tum hayatini etkilicek...diyetini biraz daha zenginlestirebilirsin bence ozellikle sabah kahvaltisini....belki biraz daha yavas kilo verirsin ama ders calisirken vucudunun aclik cekmemesi lazim ki tumuyle derslere odaklanabilesin...
Nacizane tavsiyelerim isine karisiyomusum gibi dusunme lutfen..en iyisini tabiki sen bilirsin .....basarilar dilerim canim....
Gecmis olsun..iyiles devam edersin ama cok tehlikeli bi surec diyet icin....iyilestikten hemen sonra tekrar diyet moduna geri donmelisin...cok gecmis olsun tekrardanfena halde gribim bal zencefil keci boynuzu pekmezi ile kilo vermem sekteye ugrayabilur...
diyet ya ds oruc hemen grip oluyorum cok sinir bozucu
Ins.iyi devam eder canim...emzirmw.doneminde basiyolar agzimiza tatliyi bizde kilo aliyoruz ben artik sadece su iciyorum sut icin......senin bebisler ne kadarlik....ilk gebeliginden cok kilo kalmismiydi...Bu arada masallh canm insallh hep boyle gider :))
Ben iki dogmumdada 10 kilo aldm birncisindeIns.iyi devam eder canim...emzirmw.doneminde basiyolar agzimiza tatliyi bizde kilo aliyoruz ben artik sadgoremedk ciyorum sut icin......senin bebisler ne kadarlik....ilk gebeliginden cok kilo kalmismiydi...
Benim ilkinde 24 kilo aldim ilk 6 ayda tam hepsi gitti dedim 2. Ue hamile kaldim ondada 24 kilo aldim ama zaten hamileliklerim oncesinde de bi 6 7 kilo fazlam vardi.simdi biri 18 diheri 3.5 aylik ..dogum oncesi kiloma inersem uzerine bi de 8 kilo daha vermem lazim....Ben iki dogmumdada 10 kilo aldm birncisinde
aldgmdn cok daha fazlasini verdm ustelik kis ayiydi ama ikincisnde nasil oldu daha sonra o kdar aldm hic anlamadm dedgn gbi ye sutun olsn flan derken sonumzu goremedk benm bi tanesi 26 aylik digeri 15 aylik bide cok pespese olduklari icn 2.snde toparliyamadm canm ben sennkide hamilelktenmi kaldi
Allah bagslasin canm kiz erkk ? Evlendkten sonra bnde aldm sen kac senelik evlisn :)ins bu gnlermize bi sunger cekip citr anneler olarak devam ediiceez :))Benim ilkinde 24 kilo aldim ilk 6 ayda tam hepsi gitti dedim 2. Ue hamile kaldim ondada 24 kilo aldim ama zaten hamileliklerim oncesinde de bi 6 7 kilo fazlam vardi.simdi biri 18 diheri 3.5 aylik ..dogum oncesi kiloma inersem uzerine bi de 8 kilo daha vermem lazim....
Akşam eve yorgun geldim. Çocuklarla önceki günden kalan taze fasulyeli yiyip spora gittim ama ardından yarım muz, çocuklar acıkınca yeni pişirdiğim kuru fasulye ve pilav ardından muhallebi derken uçtum. Yine 1500 kaloriyi aşmadım ama öğlen fazla yiyememiştim ondan. Muhallebi yi tam buğday unu ve hurma suyuyla yaptım ama az yedim.Nasil gidiyor isler canm bu sefer istedigin gibimi hersey yolundami :)
Canım ben aktif olarak hekimlik yapmıyorum artık. Proje kontrolü yapıyorum. Ofiste ön kontrol, arazide de saha kontrolü. Bugün tarla koordinatları ve bizden destekle alınan makinelerin kontrolünü yaptım. Botlarımızda demir var. İnşaatta çivi batmasın diye. Yazın inşaat projelerim başlayamadı diye mızmızlanıyordum, ofiste masabaşı beni bunaltıyordu, şimdi huzura kavuştum. Biz uzman olarak Avrupa Birliği katkılı hibe projeleri onaylıyoruz. Hayvancılık, işleme, turizm yani pekçok sektör var.Uzmanvet bottlar biarz agirmis ama iyi yonden dusunelim diyete katki saglamis...arazi dediginiz nedir...veterinersiniz dimi..ozel olmazsa tabi
Canm calisan bayanlarn sinitisi buda benm cevremdede var gunduz isten dolayi pek yemek yiyemyorlar am aksm mecbr bisy yceksin oylede dirre kilo ama sen cok kalorli bsiy yememssn dkkat etmssn tebrkler :) keske daha once baslayabilseydim diyete bu kdar yukari cikmadan brlki vermek daha kolay olurduAkşam eve yorgun geldim. Çocuklarla önceki günden kalan taze fasulyeli yiyip spora gittim ama ardından yarım muz, çocuklar acıkınca yeni pişirdiğim kuru fasulye ve pilav ardından muhallebi derken uçtum. Yine 1500 kaloriyi aşmadım ama öğlen fazla yiyememiştim ondan. Muhallebi yi tam buğday unu ve hurma suyuyla yaptım ama az yedim.
Ben emzirirken diyet yapmamanın acısını çekiyorum. Bu yönde takdir ediyorum seni. Gençliğim neredeyse 1 damacana suyu taşımakla geçti.
Canım ben aktif olarak hekimlik yapmıyorum artık. Proje kontrolü yapıyorum. Ofiste ön kontrol, arazide de saha kontrolü. Bugün tarla koordinatları ve bizden destekle alınan makinelerin kontrolünü yaptım. Botlarımızda demir var. İnşaatta çivi batmasın diye. Yazın inşaat projelerim başlayamadı diye mızmızlanıyordum, ofiste masabaşı beni bunaltıyordu, şimdi huzura kavuştum. Biz uzman olarak Avrupa Birliği katkılı hibe projeleri onaylıyoruz. Hayvancılık, işleme, turizm yani pekçok sektör var.
Menüm güzel olmuş canım. Evde spor en güzeli. Çocuklar biraz büyüsün hafif yürüyüşle ısınıp evde diğer sporlarla devam edersin, hatta hafif pilates öneririm. Pilates bandı süper bir şey.Gunaydin kizceler :))
Sicak limonlu su
50 mekik sabah egzersizleri 100 ip
Sabah : 1 dlim beyaz ekmek 1 haslaanms yumrta,peynr az pekmez zeytn 3 tane.
Ara : yarm salkim beyaz uzum
Oglen kuck tabak turlu yemegi ve 1 kase yogurt
Mnik bir dlm kepeek ekmegi
Ara: 1 armut
Aksam kuck tabak bulgur pilavi ustu et , salata , yogurt
300 ip evle ugrastgmdan fazla spor yapamyorm ama surekli hareket halndeyim
Yarn bildirm gunu kizlar haydi gitsin kilolaar :))
Evet canım az yemişsin ama biraz daha çeşitlendirmen lazım.Dunki menum :)
Meyveli yogurt
2dilim tulum peynir ve az ceviz
Ara: 3 adet eti form pirinc misir patlagi diski
Oglen: 3 dilim yagsiz firin mucver,
Bir catal kek
Aksam: buraya kadar hersey guzeldibabam edirneden trilece diye bir arnavut tatlisi getirdi, tadina bakmadan edemedim bir diliminin 500 kalori oldugunu ogrenince de aksam yemegi yemedim ama hayatimda yedigim en guzel tatliydi gercekten
2 litre su ve ne yazikki ders calismaktan dolayi spor yokbu hafta hic begenmedim performansimi bakalim tarti ne gosterecek...
Olsun canm bu seneyi haff haff gecr yeter sana sonra acisini zaten cikaricaksn emnimki :)) menun guzel canm o kdar tatli bi seferden bisy olmaz :)Dunki menum :)
Meyveli yogurt
2dilim tulum peynir ve az ceviz
Ara: 3 adet eti form pirinc misir patlagi diski
Oglen: 3 dilim yagsiz firin mucver,
Bir catal kek
Aksam: buraya kadar hersey guzeldibabam edirneden trilece diye bir arnavut tatlisi getirdi, tadina bakmadan edemedim bir diliminin 500 kalori oldugunu ogrenince de aksam yemegi yemedim ama hayatimda yedigim en guzel tatliydi gercekten
2 litre su ve ne yazikki ders calismaktan dolayi spor yokbu hafta hic begenmedim performansimi bakalim tarti ne gosterecek...
Canm ben pilava karsyim bliyosn onun disnda guuzel menu olmus benceGünaydın kızlar.
Dünkü menüm:
Kalkınca ballı limonlu su
Kahvalti: yarım dilim tulum peyniri, 5 zeytin, 10 gr bal, 1 dilim kepekli ekmek, salatalık, sütlü kahve (1 çay kaşığı hurma suyuyla)
245 kalori
Ara: 7 adet badem, 2 adet kuru kayısı
Öğlen: yarım domatesli, yarım peynirli sac böreği, çay
260 kalori
Ara: 1 küçük kelek, 200 ml kefir, 10 gr bitter çikolata
Akşam: 7 yemek kaşığı etli taze fasulye yemeği, 1 dilim kepek ekmeği
516 kalori
ara: çay, yeşil çay, 3 yemek kaşığı kuru fasulye, 3 yemek kaşığı pilav, 1/3 kase muhallebi (tam buğday ve hurma suyuyla), yarım muz
Yatarken: ballı limonlu su
414 kalori=1435 kalori
2 litre su
30 dakikada 2,8 km yürüyüş. yarım saat kadar da tarla yürüyüşü
yarım saat spor salonu aktiviteleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?