• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dnüm:

Kalkınca ballı limonlu su
Kahvalti: 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, domates, 2 ceviz, haşlanmış yumurta, çay, 1 dilim kepek ekmeği (kepek ekmeği sevmiyorum ama mecbur kaldım)
305 kalori

Ara: 1 adet nektarin, 200 ml kefir
Öğlen: 6 yemek kaşığı etli taze fasulye , 1 adet domates, yarım kase muhallebi, 1 dilim tam buğday ekmeği (kalorisi diğer ekmeklere göre fazla, 1.5 kat kadar)
573 kalori

Akşam: 3 kaşık kuru fasulye yemeği, 3 kaşık pirinç pilavı (bulgur almayı unuttum), 1/5 buğday ekmeğine kaşarlı tost, çay
517 kalori

ara: 1 bardak siyah üzüm, 20-25 arası çeri domates (kış için buzdolabına fasulye hazırlarken çerilerden götürdüm bayağı ama pişman değilim çoook güzeldi).
Yatarken: ballı limonlu su
220 kalori=1615 kalori
2 litre su
20 dakikada 2,0 km yürüyüş.
5 kg fasulyeyle uğraştım bayağı o da spor olarak sayılır mı?

Artık günlük kalori alımım 1500 civarı sabitlendi sanırım. Günlük yaklaşık 200 kalori açığı ile 45 dakika orta hızda yürüyüş 15 dakika pilates ile haftalık 0,5 kg verebilirim diye düşünüyorum.
Canm ben menunu su an gordm kusura bakma ondn yorm yapmadm canm bi aksmki tost gozume takldi bana fazla geldi onn disnda guzel gozukuyor ama genel olarak kalori hesapli gittgn icn zaten bilnclisn tebrikler tatlm sporlarna zaten bayiliyorm faslyede gayet yorucu ve kalori yakmistir emnimki :))

Ancak bu saatte interneti acabildim simdi yapiyorum bildirimi, aynen bekledigim gibi oldu sadece 400 gr verebilmisim bu hafta.. yuzdem de %0.56 :KK43: neyse artik bu kadar oldu bu hafta bu yogunlugun icinde, insallah bu hafta daha iyi bi performans sergileyecegim
Olsun canm smdi mecbr hareketsz kalip oturuyorsn ya ondan boyle yoksa menulerin guzeldi bak ben o kdar harekete ragmen 600 grm vermism ama bu hafta daha iyi olucaz kesnlikle kacisi yok :D

Ben geldim ne güzel sohbet edip tanismisiniz bizde kocisle ev yerlestiriyos.birazdan nöbete gitcem.
Bende 37 yaşındayım 10 yasinda bir kızım var. Boyum 1.67 kilom 68.8 di enson geçen hafta. Bende Kocaeli'de yaşıyorum yani artık derincedeyiz. Ameliyathane hemsiresiyim. 17 senedir calisiyorum.Kova burcuyum. 14 senedir evliyiz beyimlen.bu kadar sanırım. Aaa kızım terazi burcu benimde :)

Ben geldim ne güzel sohbet edip tanismisiniz bizde kocisle ev yerlestiriyos.birazdan nöbete gitcem.
Bende 37 yaşındayım 10 yasinda bir kızım var. Boyum 1.67 kilom 68.8 di enson geçen hafta. Bende Kocaeli'de yaşıyorum yani artık derincedeyiz. Ameliyathane hemsiresiyim. 17 senedir calisiyorum.Kova burcuyum. 14 senedir evliyiz beyimlen.bu kadar sanırım. Aaa kızım terazi burcu benimde :)
Naptiniz canm yerlesebildniMi baya nasil gidiyor yeni ev telasi:) siz yokken grubu canli tutmaya calisyoruz kaptanm :))

Canm ben smdi bi gunluk menumu doldurdum almam gerken kalori 2200 cikti benm bir gnde aldgm 1400 yaktgmda 3200 flan buna gore hergn kilo vermem grek degilmi bide tgd diye bi deger var oda % 64 yaziyor dogrumu yapyorm acaba
TGD 64 günlük alman gereken kalori miktarının %64'ünü aldığını gösteriyor. Akşama da kalan 36'sını alabilirsin. Değerler doğruysa hızlı kilo vermen lazım. 3200 doğruysa tabi. uyurken, otururken, yürürken, ayaktayken toplam harcadığın kalori mi 3200 acaba. Bu hızla haftada 1,5 kilo vermen lazım. Bu fazla. 1'i geçme bence.

Canm ben menunu su an gordm kusura bakma ondn yorm yapmadm canm bi aksmki tost gozume takldi bana fazla geldi onn disnda guzel gozukuyor ama genel olarak kalori hesapli gittgn icn zaten bilnclisn tebrikler tatlm sporlarna zaten bayiliyorm faslyede gayet yorucu ve kalori yakmistir emnimki :))
Tost yine çocukların istediği benim de canımın çektiği.
Pişman değilim çok.

kizlar kilom 75.7
76.7-75.6=1
1*100=100
100/76.7=0.767=0.77

kizlar hesaplama dogrumu?

bu arada tanistogimiza mwmnun oldum...

***4.TAKIM 376. ETAP***

uzmanvet ( /66.9/ 66.5/ 0.4/%0.60 )
selinmehmethamza( / 81.8/ 81.2/ 0.6/%0.73 )
sudem34 ( /76.7/ 75.7/ 1/%1.30 )
yakalandimyine (/71.4/71.0 /0.4 /% 0.56)
mum (/60.4/ / /% ) İzne ayrılmak istiyor
zeynepsudee (/66.2/65.4 / 0.8/% 1.21)

TAKIM ORTALAMASI % 0.73

TGD 64 günlük alman gereken kalori miktarının %64'ünü aldığını gösteriyor. Akşama da kalan 36'sını alabilirsin. Değerler doğruysa hızlı kilo vermen lazım. 3200 doğruysa tabi. uyurken, otururken, yürürken, ayaktayken toplam harcadığın kalori mi 3200 acaba. Bu hızla haftada 1,5 kilo vermen lazım. Bu fazla. 1'i geçme bence.

Tost yine çocukların istediği benim de canımın çektiği.
Pişman değilim çok.
Daha dikkatli doldurym ama kac kere yazdysam ole cikti ama tartida ole bi sonuc yok ben anlamadm :))

kurallar güzelmişte ben isveç diyeti yapıyorum o sayılmazmı bana göre sağlıksız değil çünkü

Back
X