Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A cok gecms olsun canm ya benm buyyk eltimdede vardi o ameliyat oldu aldrdi biraz yemek yedginde onu sıkıstriyordu acillk oluyordu ufackti ama mahvetti onu doktr kilo vermelisn dedi onuda yapamadi ameliyat oldu ama smdi cok iyi yani sukurler olsnki :)hm teşekkür ederim yarın yerim artık diyeti bozmayayım bugünde bişey yemedim öğleden sonra ultrason çektircem safra kesemde taş olabilirmiş bide bu çıktı başıma
Canm benm bugn konsmaya hakkm olmasada yazym ynede oyle cok klorili bisy gormedm ama genel olarak cok kacms sanrm ama olsn her gun boyle degl sonucta dimi :) ama genel olarak agir bisy yok tatlm tebrikler :)Kızlar günaydın yani çocukken dediğimiz gibi Tünaydın. Öğlen olmuş. Yoğundum bugün. Yazıları okudum. Cıvıl cıvıl olmuş topiğimiz. Ancak cevap verecek zamanım yok. Dünkü menümü yazıp çıkıyorum şimdilik.
Kalkınca ballı limonlu su
Kahvalti: 1 dilim beyaz peynir, 5 adet yeşil zeytin, 10 adet kiraz domates, 1 ceviz, çay, 1 dilim tam buğday ekmeği, sahanda yumurta, 1 çay kaşığı bal
388 kalori
Öğlen: 1 adet nektarin, yarım kase mercimek çorbası, 1 adet lahmacun, 10 gr bitter çikolata, çay
684 kalori
Ara:10 adet badem
Akşam: 1 yağsız kuzu pirzola, 2 porsiyon kepekli bulgurdan kısır, 10 adet kiraz domates
543 kalori
ara: yarım muz, 10 gr bitter çikolata, çay
Yatarken: ballı limonlu su
120 kalori
Toplam 1735 kalori
2 litre su
20 dakikada 2,0 km yürüyüş.
Saha çalışması nedeniyle akşam spora gidemedim.
Verimsiz bir gün oldu sanırım.
teşekkür ederim canım saat 2 de gidicem çok ağrım yok yağlı falanda yemiyorum ama doktor hamileyken olmuş olabilir dedi inşallah yoktur daha 4 ay önce sezeryan oldum bidaha ameliyat olmak istemiyorumA cok gecms olsun canm ya benm buyyk eltimdede vardi o ameliyat oldu aldrdi biraz yemek yedginde onu sıkıstriyordu acillk oluyordu ufackti ama mahvetti onu doktr kilo vermelisn dedi onuda yapamadi ameliyat oldu ama smdi cok iyi yani sukurler olsnki :)
İhmal etme git cnm sende bizi mutlaka haberdar et olurmu
Listeyi taşıdım paylaşım alanına kızlar. Yoldayiz şimdi hayirlisyla baralim izmirr inşallah kızımı çok ozledim burnumda tutuyo .gelirom arada yine.***4.TAKIM 376. ETAP***
uzmanvet ( /66.9/ 66.5/ 0.4/%0.60 )
selinmehmethamza( / 81.8/ 81.2/ 0.6/%0.73 )
sudem34 ( /76.7/ 75.7/ 1/%1.30 )
yakalandimyine (/71.4/71.0 /0.4 /% 0.56)
mum (/60.4/ / /% ) İzne ayrılmak istiyor
zeynepsudee (/66.2/65.4 / 0.8/% 1.21)
TAKIM ORTALAMASI % 0.73
Zormu olmustu dogumun ? İns canm ya tze ameliyatlisin zaten ins temiz cikarda hic gerek kalmaz :/teşekkür ederim canım saat 2 de gidicem çok ağrım yok yağlı falanda yemiyorum ama doktor hamileyken olmuş olabilir dedi inşallah yoktur daha 4 ay önce sezeryan oldum bidaha ameliyat olmak istemiyorum
Allah kavustursun canm dikkatli gidin dikkatli gelin hayirli yolculuklar :)Listeyi taşıdım paylaşım alanına kızlar. Yoldayiz şimdi hayirlisyla baralim izmirr inşallah kızımı çok ozledim burnumda tutuyo .gelirom arada yine.
Menumu paylasym utanarak canlar :/
Sabah: 2 kuccuk kepek ekmegi ,1 haslanms yumrta ,peynr ,3 zeytin2 tk pekmez
Ara : yesilcay1 yeail elma
Oglen bulgur pilavi ustu haslanms tavuk ve 1 kase yogurt
Aksm : 2 yumrtadan peynrli omlet zeytin 2 kckdlm kepek ekmegi az pekmez
2 top dondurma
Gece bir kuck dilm ekmek ustu labne ( nye yedm blmiyorm cok pismanm kzlarbugn telafi edicwm soz veryorm
3 lt su
Ben dün akşam kepekli bulgurla kısır yaptım. Çok sevdim. Ben bol sızma yağına yumurta kırıp pişirdim ve kısıra kattım. Yağdan korkmuyorum. Şu tatlı krizlerine iyi gelecekse kısır ve bitter çikolataya hayır demem.dengelersin ya bişey olmaz benim canım çok fena kısır istiyo bugün kalorisi çok değildir dimi bulgur yani sonuçta yağsız yenebilir![]()
Geçmiş olsun. Takma kafana varsa bile tedavisi vardır en azından.hm teşekkür ederim yarın yerim artık diyeti bozmayayım bugünde bişey yemedim öğleden sonra ultrason çektircem safra kesemde taş olabilirmiş bide bu çıktı başıma
Haklısın canım ya . Bugünlerde gevşettim. Toparlamaya çalışıyorum. Arkadaşlarla bir iddiamız vardı. 1,5 ay kadar önce bugünkü tarih için kilo yarışına girdik. Ben 1 kilo fazlayla kapattım 2. olan 3 kilo farkla bitirdi. Bu yüzden bugün kendime bol ödüller verdim. Ama sondu. Artık şekere karşı tekrar savaş açtım. Kalan 2,5 kilomu da hızlıca vermek istiyorum. Haftaya çocuklar eşimin yanında kalırlarsa spor salonuna düzenli gitmek istiyorum.Canm benm bugn konsmaya hakkm olmasada yazym ynede oyle cok klorili bisy gormedm ama genel olarak cok kacms sanrm ama olsn her gun boyle degl sonucta dimi :) ama genel olarak agir bisy yok tatlm tebrikler :)
İyi yolculuklar kaptan. Kızınla iyi hasret gidermeler. Bekleriz biz buralardayız.Listeyi taşıdım paylaşım alanına kızlar. Yoldayiz şimdi hayirlisyla baralim izmirr inşallah kızımı çok ozledim burnumda tutuyo .gelirom arada yine.
taş çıkmadı canım diyetten dolayı ağrım olabilirmiş sindirim sistemim değişmiş 4 5 litre sıvı tüketmem gerekmiş.dogumum kolaydıda spinal anestezi ile oldum belimden iğne yapıcak bölgeyi bulamadılar 115 kiloydum çok sıkıntı çektim çok denediler iğneyle kabus gibiydi yaniZormu olmustu dogumun ? İns canm ya tze ameliyatlisin zaten ins temiz cikarda hic gerek kalmaz :/
Dogru diyosn canm aslnda yesillgi cok severm ama su an pek alinmyor buraya ondan yiyemyorm ama yaknda sezon acilir o zamana kadar kabak faslye flan idare edicen artik kuruyems konusunda tekrar haklsn bugn duzeltiyorm kendmi canm :)Menün güzel ama yeşilliği atlıyorsun canım. Biraz da kuruyemiş (badem-kalsiyum deposu, ceviz, fındık) ekleyebilirsin. Ben de önümüzdeki hafta bol yeşillikle zenginleştirebilirsem, menümü düzene sokarım umarım. Sana da tavsiye ediyorum, sütün de artar.
Ben dün akşam kepekli bulgurla kısır yaptım. Çok sevdim. Ben bol sızma yağına yumurta kırıp pişirdim ve kısıra kattım. Yağdan korkmuyorum. Şu tatlı krizlerine iyi gelecekse kısır ve bitter çikolataya hayır demem.
Geçmiş olsun. Takma kafana varsa bile tedavisi vardır en azından.
Haklısın canım ya . Bugünlerde gevşettim. Toparlamaya çalışıyorum. Arkadaşlarla bir iddiamız vardı. 1,5 ay kadar önce bugünkü tarih için kilo yarışına girdik. Ben 1 kilo fazlayla kapattım 2. olan 3 kilo farkla bitirdi. Bu yüzden bugün kendime bol ödüller verdim. Ama sondu. Artık şekere karşı tekrar savaş açtım. Kalan 2,5 kilomu da hızlıca vermek istiyorum. Haftaya çocuklar eşimin yanında kalırlarsa spor salonuna düzenli gitmek istiyorum.
Bak canm gordunmi kendne nasil zarar verdin bu diyetle bidaha yapma lutfen :/taş çıkmadı canım diyetten dolayı ağrım olabilirmiş sindirim sistemim değişmiş 4 5 litre sıvı tüketmem gerekmiş.dogumum kolaydıda spinal anestezi ile oldum belimden iğne yapıcak bölgeyi bulamadılar 115 kiloydum çok sıkıntı çektim çok denediler iğneyle kabus gibiydi yani
Kahvalto haric menun guzel tatlm ama oda malumzten tebrikler :))Dunki menumu paylasayim :)
Kahvalti
1 buyuk seftali
1cay bardagi sut (meyveyle birlikte icince kan sekerini dengeliyormus)
(10 dakikada acele okul kahvaltisi bu kasar oluyor ne yazik ki, okula gidince ara ogunle acigi kapatmaya calisiyorum)
Ara: 2-3 yemek kasigi kadar karisik kuruyemis (badem findik antep fistigi)
Ogle:
Kutusu 1 kalori olan light lipton ice tea
Tavuk sote
Yogurt
Yarim porsiyon domates corbasi
Aksam yemegi:
Yogurtlu semizotu
Tavuk sote
[sanada geçmiş olsun canım annelerin hakkı ödenmez kim bilir bizim annelerimiz ne zorluklar çekti o zamanın şartlarında.diyetide bıraktım bu saate kadar ac kalınca dayanamadım kepekli ekmekle sandviç yaptım yanındada ice tea içtim aksamda ızgara falan yerim markette brokoli buldum çok sevindim="selinmehmethamza, post: 36683673, member: 618440"]Bak canm gordunmi kendne nasil zarar verdin bu diyetle bidaha yapma lutfen :/
Benmde iknci sezeyanm erken oldgu icn zor olmustu ayni aciyi bende cektm vucudm ck odem yapmisti bebegi bile alamadilar uyustugm halde aciyi hissettm sonra beni bayiltip yavrmu aldilar aglayark uyandm ona bisy oldu diye :'(
Diger ogunler cok guzel birazcik lahvalti bozuyo sadece...gitsin kilolar:)Kahvalto haric menun guzel tatlm ama oda malumzten tebrikler :))