Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hm teşekkür ederim yarın yerim artık diyeti bozmayayım bugünde bişey yemedim öğleden sonra ultrason çektircem safra kesemde taş olabilirmiş bide bu çıktı başıma

Kızlar günaydın yani çocukken dediğimiz gibi Tünaydın. Öğlen olmuş. Yoğundum bugün. Yazıları okudum. Cıvıl cıvıl olmuş topiğimiz. Ancak cevap verecek zamanım yok. Dünkü menümü yazıp çıkıyorum şimdilik.

Kalkınca ballı limonlu su
Kahvalti: 1 dilim beyaz peynir, 5 adet yeşil zeytin, 10 adet kiraz domates, 1 ceviz, çay, 1 dilim tam buğday ekmeği, sahanda yumurta, 1 çay kaşığı bal
388 kalori

Öğlen: 1 adet nektarin, yarım kase mercimek çorbası, 1 adet lahmacun, 10 gr bitter çikolata, çay
684 kalori

Ara:10 adet badem
Akşam: 1 yağsız kuzu pirzola, 2 porsiyon kepekli bulgurdan kısır, 10 adet kiraz domates
543 kalori

ara: yarım muz, 10 gr bitter çikolata, çay
Yatarken: ballı limonlu su
120 kalori
Toplam 1735 kalori

2 litre su
20 dakikada 2,0 km yürüyüş.
Saha çalışması nedeniyle akşam spora gidemedim.
Verimsiz bir gün oldu sanırım.

hm teşekkür ederim yarın yerim artık diyeti bozmayayım bugünde bişey yemedim öğleden sonra ultrason çektircem safra kesemde taş olabilirmiş bide bu çıktı başıma
A cok gecms olsun canm ya benm buyyk eltimdede vardi o ameliyat oldu aldrdi biraz yemek yedginde onu sıkıstriyordu acillk oluyordu ufackti ama mahvetti onu doktr kilo vermelisn dedi onuda yapamadi ameliyat oldu ama smdi cok iyi yani sukurler olsnki :)
İhmal etme git cnm sende bizi mutlaka haberdar et olurmu

Canm benm bugn konsmaya hakkm olmasada yazym ynede oyle cok klorili bisy gormedm ama genel olarak cok kacms sanrm ama olsn her gun boyle degl sonucta dimi :) ama genel olarak agir bisy yok tatlm tebrikler :)

teşekkür ederim canım saat 2 de gidicem çok ağrım yok yağlı falanda yemiyorum ama doktor hamileyken olmuş olabilir dedi inşallah yoktur daha 4 ay önce sezeryan oldum bidaha ameliyat olmak istemiyorum

Listeyi taşıdım paylaşım alanına kızlar. Yoldayiz şimdi hayirlisyla baralim izmirr inşallah kızımı çok ozledim burnumda tutuyo .gelirom arada yine.

teşekkür ederim canım saat 2 de gidicem çok ağrım yok yağlı falanda yemiyorum ama doktor hamileyken olmuş olabilir dedi inşallah yoktur daha 4 ay önce sezeryan oldum bidaha ameliyat olmak istemiyorum
Zormu olmustu dogumun ? İns canm ya tze ameliyatlisin zaten ins temiz cikarda hic gerek kalmaz :/

Menün güzel ama yeşilliği atlıyorsun canım. Biraz da kuruyemiş (badem-kalsiyum deposu, ceviz, fındık) ekleyebilirsin. Ben de önümüzdeki hafta bol yeşillikle zenginleştirebilirsem, menümü düzene sokarım umarım. Sana da tavsiye ediyorum, sütün de artar.

dengelersin ya bişey olmaz benim canım çok fena kısır istiyo bugün kalorisi çok değildir dimi bulgur yani sonuçta yağsız yenebilir
Ben dün akşam kepekli bulgurla kısır yaptım. Çok sevdim. Ben bol sızma yağına yumurta kırıp pişirdim ve kısıra kattım. Yağdan korkmuyorum. Şu tatlı krizlerine iyi gelecekse kısır ve bitter çikolataya hayır demem.

Geçmiş olsun. Takma kafana varsa bile tedavisi vardır en azından.

Canm benm bugn konsmaya hakkm olmasada yazym ynede oyle cok klorili bisy gormedm ama genel olarak cok kacms sanrm ama olsn her gun boyle degl sonucta dimi :) ama genel olarak agir bisy yok tatlm tebrikler :)
Haklısın canım ya . Bugünlerde gevşettim. Toparlamaya çalışıyorum. Arkadaşlarla bir iddiamız vardı. 1,5 ay kadar önce bugünkü tarih için kilo yarışına girdik. Ben 1 kilo fazlayla kapattım 2. olan 3 kilo farkla bitirdi. Bu yüzden bugün kendime bol ödüller verdim. Ama sondu. Artık şekere karşı tekrar savaş açtım. Kalan 2,5 kilomu da hızlıca vermek istiyorum. Haftaya çocuklar eşimin yanında kalırlarsa spor salonuna düzenli gitmek istiyorum.

Zormu olmustu dogumun ? İns canm ya tze ameliyatlisin zaten ins temiz cikarda hic gerek kalmaz :/
taş çıkmadı canım diyetten dolayı ağrım olabilirmiş sindirim sistemim değişmiş 4 5 litre sıvı tüketmem gerekmiş.dogumum kolaydıda spinal anestezi ile oldum belimden iğne yapıcak bölgeyi bulamadılar 115 kiloydum çok sıkıntı çektim çok denediler iğneyle kabus gibiydi yani

Dogru diyosn canm aslnda yesillgi cok severm ama su an pek alinmyor buraya ondan yiyemyorm ama yaknda sezon acilir o zamana kadar kabak faslye flan idare edicen artik kuruyems konusunda tekrar haklsn bugn duzeltiyorm kendmi canm :)

Kesnlikle sana katiliyrom tatli krizine ne iyi geliyorsa bende ordaym tek asamadgm o zaten :/
Su an bana diceksinki xok bencilsin ama napym sen simdi 2,5 kilo vernce mezn olup gitcekmisnbuna uzuldm ben ama vermeni istesemmi istemesemmi bilemedim kizma bana (

Bak canm gordunmi kendne nasil zarar verdin bu diyetle bidaha yapma lutfen :/

Benmde iknci sezeyanm erken oldgu icn zor olmustu ayni aciyi bende cektm vucudm ck odem yapmisti bebegi bile alamadilar uyustugm halde aciyi hissettm sonra beni bayiltip yavrmu aldilar aglayark uyandm ona bisy oldu diye :'(

Dunki menumu paylasayim :)

Kahvalti
1 buyuk seftali
1cay bardagi sut (meyveyle birlikte icince kan sekerini dengeliyormus)

(10 dakikada acele okul kahvaltisi bu kasar oluyor ne yazik ki, okula gidince ara ogunle acigi kapatmaya calisiyorum)

Ara: 2-3 yemek kasigi kadar karisik kuruyemis (badem findik antep fistigi)

Ogle:
Kutusu 1 kalori olan light lipton ice tea
Tavuk sote
Yogurt
Yarim porsiyon domates corbasi

Aksam yemegi:
Yogurtlu semizotu
Tavuk sote

="selinmehmethamza, post: 36683673, member: 618440"]Bak canm gordunmi kendne nasil zarar verdin bu diyetle bidaha yapma lutfen :/

Benmde iknci sezeyanm erken oldgu icn zor olmustu ayni aciyi bende cektm vucudm ck odem yapmisti bebegi bile alamadilar uyustugm halde aciyi hissettm sonra beni bayiltip yavrmu aldilar aglayark uyandm ona bisy oldu diye :'([/QUOTE]
[sanada geçmiş olsun canım annelerin hakkı ödenmez kim bilir bizim annelerimiz ne zorluklar çekti o zamanın şartlarında.diyetide bıraktım bu saate kadar ac kalınca dayanamadım kepekli ekmekle sandviç yaptım yanındada ice tea içtim aksamda ızgara falan yerim markette brokoli buldum çok sevindim

Kahvalto haric menun guzel tatlm ama oda malumzten tebrikler :))

Menum sabah 2 cavdar ekmegi bi haslanmis yumurta bi bardak cay domates salatalik 7 zeytin
Arada biskuvili dondurma mini olanlardan aldim bi bitmedi gitti oglen 1.5 dilim borek..boregi de misafire yapmistim o da bitmedi bi turlu
Yaninda bi bardak portakal suyu
Arada turk kahvesi ve cok ufak bitter cikolata
Aksam ton balikli salata bi bardak sut
Cok gecmis olsun seyfo diyet ne kadar etkili oluyo sagligini bile etkiliyo sagligimiz herzaman 1.oncelik ....ins bundan sonra sikinti cekmezsin hizla kilo vermeye calisma eminim ki cok guzel kilolar vericez hepbirlikte
Gogocum iyi tatiller dogru soyluyosun tatilde insan biraz saliyo...simarr kendini dondugunde verirsin kilolari
Uzmanvet ne yalan soliyim bende gitmeni hic istemem..epey alistim sana...oldukcada bilgilisin cok takdir ediyorum
Selincim aksam menusu bozmus sadece napalim arada kaciyo bazen oyle zamanlarda yazmak bile gelmiyo icimden ama motivasyon icin yazmaya devam

[sanada geçmiş olsun canım annelerin hakkı ödenmez kim bilir bizim annelerimiz ne zorluklar çekti o zamanın şartlarında.diyetide bıraktım bu saate kadar ac kalınca dayanamadım kepekli ekmekle sandviç yaptım yanındada ice tea içtim aksamda ızgara falan yerim markette brokoli buldum çok sevindim[/QUOTE]
İyi yaptn canm oh sevndm bu aksami haff gecr yarn duzenli bi menu yaparsn kendne emnimki icnde kalsiyumu meyvesi kuruyemsi ve eti olan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…