Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm portakal suyu hazirmi direk seker biliyorsnki tek o olsaydi tamam di ama bide dondrma ile cikolatada var ya hni ondn dedm tatlm gerci ben konsmym hic ama olsunMenum sabah 2 cavdar ekmegi bi haslanmis yumurta bi bardak cay domates salatalik 7 zeytin
Arada biskuvili dondurma mini olanlardan aldim bi bitmedi gittioglen 1.5 dilim borek..boregi de misafire yapmistim o da bitmedi bi turlu
Yaninda bi bardak portakal suyu
Arada turk kahvesi ve cok ufak bitter cikolata
Aksam ton balikli salata bi bardak sut
Cok gecmis olsun seyfo diyet ne kadar etkili oluyo sagligini bile etkiliyo sagligimiz herzaman 1.oncelik ....ins bundan sonra sikinti cekmezsin hizla kilo vermeye calisma eminim ki cok guzel kilolar vericez hepbirlikte
Gogocum iyi tatiller dogru soyluyosun tatilde insan biraz saliyo...simarr kendini dondugunde verirsin kilolari
Uzmanvet ne yalan soliyim bende gitmeni hic istemem..epey alistim sana...oldukcada bilgilisin cok takdir ediyorum
Selincim aksam menusu bozmus sadece napalim arada kaciyo bazenoyle zamanlarda yazmak bile gelmiyo icimden ama motivasyon icin yazmaya devam
Kalorisi.cok tutmamis aslinda baya bi cesit olmus...boyle zengin menuleri seviyorum:)Kızlar günaydın yani çocukken dediğimiz gibi Tünaydın. Öğlen olmuş. Yoğundum bugün. Yazıları okudum. Cıvıl cıvıl olmuş topiğimiz. Ancak cevap verecek zamanım yok. Dünkü menümü yazıp çıkıyorum şimdilik.
Kalkınca ballı limonlu su
Kahvalti: 1 dilim beyaz peynir, 5 adet yeşil zeytin, 10 adet kiraz domates, 1 ceviz, çay, 1 dilim tam buğday ekmeği, sahanda yumurta, 1 çay kaşığı bal
388 kalori
Öğlen: 1 adet nektarin, yarım kase mercimek çorbası, 1 adet lahmacun, 10 gr bitter çikolata, çay
684 kalori
Ara:10 adet badem
Akşam: 1 yağsız kuzu pirzola, 2 porsiyon kepekli bulgurdan kısır, 10 adet kiraz domates
543 kalori
ara: yarım muz, 10 gr bitter çikolata, çay
Yatarken: ballı limonlu su
120 kalori
Toplam 1735 kalori
2 litre su
20 dakikada 2,0 km yürüyüş.
Saha çalışması nedeniyle akşam spora gidemedim.
Verimsiz bir gün oldu sanırım.
Allah kabul etsin canm ne mutlu :)yaparım işallah yarın kızım için mevlüt okutacağız daha okutamamıştık yarın büyük ihtimalle biraz yemeği abartıcam ama pazar 1200 kalorilik falan bişeyler yaparım canım
Fatsecreti indirdinmi orda kac kalori verdi sana ?o genelde uygun kaloriyi veriyo..tavsiye ederimşimdi 500kalorilik diyet yaptım ya fazla kalori alırsam birden kilo yapar diye düşünüyorum o yüzden
2000 kalori verdi okadar yesem kilo alırım kilom fazla diye fazla kalori veriyorFatsecreti indirdinmi orda kac kalori verdi sana ?o genelde uygun kaloriyi veriyo..tavsiye ederim
Saolasın canım geldik izmire eve ulaşmaya çalışıyoruz.Allah kavustursun canm dikkatli gidin dikkatli gelin hayirli yolculuklar :)
Saol canım buralardayım girebildigim kadar artık.İyi yolculuklar kaptan. Kızınla iyi hasret gidermeler. Bekleriz biz buralardayız.
Kilo heryerde sorun oluyo maalesef.taş çıkmadı canım diyetten dolayı ağrım olabilirmiş sindirim sistemim değişmiş 4 5 litre sıvı tüketmem gerekmiş.dogumum kolaydıda spinal anestezi ile oldum belimden iğne yapıcak bölgeyi bulamadılar 115 kiloydum çok sıkıntı çektim çok denediler iğneyle kabus gibiydi yani
Kilo almazsin canım metabolizma duzelene kadar sabit kalırsın.şimdi 500kalorilik diyet yaptım ya fazla kalori alırsam birden kilo yapar diye düşünüyorum o yüzden
Bence en sagliklisi bu bi dene derim...bana ilk basta 2200 kalori verdi ona uydum bi haftada 1 kilo verdim:)2000 kalori verdi okadar yesem kilo alırım kilom fazla diye fazla kalori veriyor
saolSaolasın canım geldik izmire eve ulaşmaya çalışıyoruz.
Saol canım buralardayım girebildigim kadar artık.
Kilo heryerde sorun oluyo maalesef.
Kilo almazsin canım metabolizma duzelene kadar sabit kalırsın.
Evde oldugu zaman illaki yeniyo canm ya insann bi akli kaliyo sonra bi seklde yiyosun o yuzden bende almamaya calisiyorm kensmi biliyorm tatloya dayanamam cunkiSorma selimcim bi.domdurma aldim bi bitmedi gitti aklima gelincede yiyorum
Kahveyle.cikolata keyfi yapiyorum o bana gunluk keyif oluyo ondan sikayetci degilim de hazir portakal suyu fazla oldu dimi:)
Saolasin yorumlarin icin canim ins daha da iyiye gidicek menulerimiz...
hm 1500 de anlaşırız fatsecretleBence en sagliklisi bu bi dene derim...bana ilk basta 2200 kalori verdi ona uydum bi haftada 1 kilo verdim:)
Yok canm o kdar yemceksn ama bi yerden baslicaksn meseela onn altinda bi degerden orda zamanla yavas yavas asagi inicek kalori miktari hem vucut yipranmcak hemde saglikli sporla sarkmadan guzelce gidicek kilolarimiz citir anneler olucaz hepimiZ :)2000 kalori verdi okadar yesem kilo alırım kilom fazla diye fazla kalori veriyor
Banada 2200 verdi 1500 kcali olani yapmaya calistm 2700 verdm bu hafta demek guEl yapamadm yazamadm 600 grm gitti sadece ama bu hafta daha bi hirsliymBence en sagliklisi bu bi dene derim...bana ilk basta 2200 kalori verdi ona uydum bi haftada 1 kilo verdim:)
biara diyetisyen 1800 lük diyet vermişti ayda 4 kilo vermiştim.en çokta kızım için zayıflamak istiyorum 5 6 yıl sonra dahada kilo alınca benden utanmasını istemiyorum.eşimde böyle iyisin böyle seviyorum falan filan diyorda zayıflayıncada seviniyor oda istiyor yaniYok canm o kdar yemceksn ama bi yerden baslicaksn meseela onn altinda bi degerden orda zamanla yavas yavas asagi inicek kalori miktari hem vucut yipranmcak hemde saglikli sporla sarkmadan guzelce gidicek kilolarimiz citir anneler olucaz hepimiZ :)![]()
yine iyi ya 1500 fazla zorlamaz.bişey sorucam mesela canım çok hamburger istedi 800 kalori onu yesem diğer öğünleride salata falan yeyip 1500e tamamlasam yinede kiloverirmiyim denedinmi hiçBanada 2200 verdi 1500 kcali olani yapmaya calistm 2700 verdm bu hafta demek guEl yapamadm yazamadm 600 grm gitti sadece ama bu hafta daha bi hirsliymesmde saolsncok destek oluyor
![]()
Bak bide cok diyordun bende ayni durmdaym canm cocuklar okula baslaynca bu halde onlari getirp goturmek istemyorm benden utanmasnlar ve esimmde aynisini soyluyor ama igneledigi laflarda cok ve bu benm canmi cok yakiyorbiara diyetisyen 1800 lük diyet vermişti ayda 4 kilo vermiştim.en çokta kızım için zayıflamak istiyorum 5 6 yıl sonra dahada kilo alınca benden utanmasını istemiyorum.eşimde böyle iyisin böyle seviyorum falan filan diyorda zayıflayıncada seviniyor oda istiyor yani
Yok canm hic denemedm ama bi sefer olablr oda ayda bence onuda spor ve yediklernle dengelemelisn onu yakmakta baya bir spor ister ve yag orani baya bi yukaek bildgm kadaryla ama cok cann cektiyse nefsni korlicek kadar yiyeblirsn kannmcayine iyi ya 1500 fazla zorlamaz.bişey sorucam mesela canım çok hamburger istedi 800 kalori onu yesem diğer öğünleride salata falan yeyip 1500e tamamlasam yinede kiloverirmiyim denedinmi hiç
Bak bide cok diyordun bende ayni durmdaym canm cocuklar okula baslaynca bu halde onlari getirp goturmek istemyorm benden utanmasnlar ve esimmde aynisini soyluyor ama igneledigi laflarda cok ve bu benm canmi cok yakiyor
benim eşim yüzüme karşı bişey demez ama hissettirir ben evlenmeden öncede kiloluydum bişey söylemeye hakkı yok böyle gördü böyle sevdi evlendi.eşinde seni kırmak istemiyodur şaka yapıyodur ama hassas olduğun için alınıyorsundur canım ben şuan kızımı ve kendimi düşünüyorum ilerde kilolu olursa benim yüzümden olduğunu düşünüp vicdan çekmek istemiyorum.genç güzel anne olmak istiyorum daha yasımız cok gençBak bide cok diyordun bende ayni durmdaym canm cocuklar okula baslaynca bu halde onlari getirp goturmek istemyorm benden utanmasnlar ve esimmde aynisini soyluyor ama igneledigi laflarda cok ve bu benm canmi cok yakiyor