Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yaparım işallah yarın kızım için mevlüt okutacağız daha okutamamıştık yarın büyük ihtimalle biraz yemeği abartıcam ama pazar 1200 kalorilik falan bişeyler yaparım canım

Canm portakal suyu hazirmi direk seker biliyorsnki tek o olsaydi tamam di ama bide dondrma ile cikolatada var ya hni ondn dedm tatlm gerci ben konsmym hic ama olsun

Aynen cnm ya sirf ayp olmasn diye yazdm yoksa inan hic yaAsm gelmedi benmde sonra utan bidaha yeme selin dedm ve yazdim

Kalorisi.cok tutmamis aslinda baya bi cesit olmus...boyle zengin menuleri seviyorum:)

yaparım işallah yarın kızım için mevlüt okutacağız daha okutamamıştık yarın büyük ihtimalle biraz yemeği abartıcam ama pazar 1200 kalorilik falan bişeyler yaparım canım
Allah kabul etsin canm ne mutlu :)
Ynede dikkat etmeye calis pilava flan olurmu :) 1200 baslangc icn cok az deglmi sonra azaltcaz ya hani :) tabi sen bilirsin yinede ama

şimdi 500kalorilik diyet yaptım ya fazla kalori alırsam birden kilo yapar diye düşünüyorum o yüzden

Sorma selimcim bi.domdurma aldim bi bitmedi gitti aklima gelincede yiyorum
Kahveyle.cikolata keyfi yapiyorum o bana gunluk keyif oluyo ondan sikayetci degilim de hazir portakal suyu fazla oldu dimi:)
Saolasin yorumlarin icin canim ins daha da iyiye gidicek menulerimiz...

Allah kavustursun canm dikkatli gidin dikkatli gelin hayirli yolculuklar :)
Saolasın canım geldik izmire eve ulaşmaya çalışıyoruz.
İyi yolculuklar kaptan. Kızınla iyi hasret gidermeler. Bekleriz biz buralardayız.
Saol canım buralardayım girebildigim kadar artık.
Kilo heryerde sorun oluyo maalesef.
şimdi 500kalorilik diyet yaptım ya fazla kalori alırsam birden kilo yapar diye düşünüyorum o yüzden
Kilo almazsin canım metabolizma duzelene kadar sabit kalırsın.

Saolasın canım geldik izmire eve ulaşmaya çalışıyoruz.

Saol canım buralardayım girebildigim kadar artık.

Kilo heryerde sorun oluyo maalesef.

Kilo almazsin canım metabolizma duzelene kadar sabit kalırsın.
saol
canım tartılıp takip edicem önce yılda bi defa anca tartılırdım kilomu görünce şok olurdum kilomu takip etmezsem alıp başını gidiyor

Evde oldugu zaman illaki yeniyo canm ya insann bi akli kaliyo sonra bi seklde yiyosun o yuzden bende almamaya calisiyorm kensmi biliyorm tatloya dayanamam cunki
Olsn canm hata yapa yapa yapmamayi ogrenicez birlikte hepmiz bisiyler yapyorz birbrmizi uyaralimki bidaha aklmzda bulnssn mesela bana oyle kizn soyleynki utanym bidaha yapamym ;D

2000 kalori verdi okadar yesem kilo alırım kilom fazla diye fazla kalori veriyor
Yok canm o kdar yemceksn ama bi yerden baslicaksn meseela onn altinda bi degerden orda zamanla yavas yavas asagi inicek kalori miktari hem vucut yipranmcak hemde saglikli sporla sarkmadan guzelce gidicek kilolarimiz citir anneler olucaz hepimiZ :)

Bence en sagliklisi bu bi dene derim...bana ilk basta 2200 kalori verdi ona uydum bi haftada 1 kilo verdim:)
Banada 2200 verdi 1500 kcali olani yapmaya calistm 2700 verdm bu hafta demek guEl yapamadm yazamadm 600 grm gitti sadece ama bu hafta daha bi hirsliym esmde saolsncok destek oluyor

Yok canm o kdar yemceksn ama bi yerden baslicaksn meseela onn altinda bi degerden orda zamanla yavas yavas asagi inicek kalori miktari hem vucut yipranmcak hemde saglikli sporla sarkmadan guzelce gidicek kilolarimiz citir anneler olucaz hepimiZ :)
biara diyetisyen 1800 lük diyet vermişti ayda 4 kilo vermiştim.en çokta kızım için zayıflamak istiyorum 5 6 yıl sonra dahada kilo alınca benden utanmasını istemiyorum.eşimde böyle iyisin böyle seviyorum falan filan diyorda zayıflayıncada seviniyor oda istiyor yani

Banada 2200 verdi 1500 kcali olani yapmaya calistm 2700 verdm bu hafta demek guEl yapamadm yazamadm 600 grm gitti sadece ama bu hafta daha bi hirsliym esmde saolsncok destek oluyor
yine iyi ya 1500 fazla zorlamaz.bişey sorucam mesela canım çok hamburger istedi 800 kalori onu yesem diğer öğünleride salata falan yeyip 1500e tamamlasam yinede kiloverirmiyim denedinmi hiç

Bak bide cok diyordun bende ayni durmdaym canm cocuklar okula baslaynca bu halde onlari getirp goturmek istemyorm benden utanmasnlar ve esimmde aynisini soyluyor ama igneledigi laflarda cok ve bu benm canmi cok yakiyor

yine iyi ya 1500 fazla zorlamaz.bişey sorucam mesela canım çok hamburger istedi 800 kalori onu yesem diğer öğünleride salata falan yeyip 1500e tamamlasam yinede kiloverirmiyim denedinmi hiç
Yok canm hic denemedm ama bi sefer olablr oda ayda bence onuda spor ve yediklernle dengelemelisn onu yakmakta baya bir spor ister ve yag orani baya bi yukaek bildgm kadaryla ama cok cann cektiyse nefsni korlicek kadar yiyeblirsn kannmca

Bak bide cok diyordun bende ayni durmdaym canm cocuklar okula baslaynca bu halde onlari getirp goturmek istemyorm benden utanmasnlar ve esimmde aynisini soyluyor ama igneledigi laflarda cok ve bu benm canmi cok yakiyor
benim eşim yüzüme karşı bişey demez ama hissettirir ben evlenmeden öncede kiloluydum bişey söylemeye hakkı yok böyle gördü böyle sevdi evlendi.eşinde seni kırmak istemiyodur şaka yapıyodur ama hassas olduğun için alınıyorsundur canım ben şuan kızımı ve kendimi düşünüyorum ilerde kilolu olursa benim yüzümden olduğunu düşünüp vicdan çekmek istemiyorum.genç güzel anne olmak istiyorum daha yasımız cok genç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…