Bak bide cok diyordun bende ayni durmdaym canm cocuklar okula baslaynca bu halde onlari getirp goturmek istemyorm benden utanmasnlar ve esimmde aynisini soyluyor ama igneledigi laflarda cok ve bu benm canmi cok yakiyor
benim eşim yüzüme karşı bişey demez ama hissettirir ben evlenmeden öncede kiloluydum bişey söylemeye hakkı yok böyle gördü böyle sevdi evlendi.eşinde seni kırmak istemiyodur şaka yapıyodur ama hassas olduğun için alınıyorsundur canım ben şuan kızımı ve kendimi düşünüyorum ilerde kilolu olursa benim yüzümden olduğunu düşünüp vicdan çekmek istemiyorum.genç güzel anne olmak istiyorum daha yasımız cok gençBak bide cok diyordun bende ayni durmdaym canm cocuklar okula baslaynca bu halde onlari getirp goturmek istemyorm benden utanmasnlar ve esimmde aynisini soyluyor ama igneledigi laflarda cok ve bu benm canmi cok yakiyor
Evet solerim canim yeter ki zayiflayalim hatalarimizi azaltalim.....Evde oldugu zaman illaki yeniyo canm ya insann bi akli kaliyo sonra bi seklde yiyosun o yuzden bende almamaya calisiyorm kensmi biliyorm tatloya dayanamam cunki
Olsn canm hata yapa yapa yapmamayi ogrenicez birlikte hepmiz bisiyler yapyorz birbrmizi uyaralimki bidaha aklmzda bulnssn mesela bana oyle kizn soyleynki utanym bidaha yapamym;D
ne kadar da solemeseler empati kurmak lazim...once kendimiz icin sonra cocuklarimiz ve esimiz icin fit olmaliyiz...bence hocbir erkek kilolu bi esi olsun istemez...heppsi bizim fit olmamizi bekliyo kizlar:)benim eşim yüzüme karşı bişey demez ama hissettirir ben evlenmeden öncede kiloluydum bişey söylemeye hakkı yok böyle gördü böyle sevdi evlendi.eşinde seni kırmak istemiyodur şaka yapıyodur ama hassas olduğun için alınıyorsundur canım ben şuan kızımı ve kendimi düşünüyorum ilerde kilolu olursa benim yüzümden olduğunu düşünüp vicdan çekmek istemiyorum.genç güzel anne olmak istiyorum daha yasımız cok genç
1500 de anlasalim tamamyine iyi ya 1500 fazla zorlamaz.bişey sorucam mesela canım çok hamburger istedi 800 kalori onu yesem diğer öğünleride salata falan yeyip 1500e tamamlasam yinede kiloverirmiyim denedinmi hiç
kesinlikle sana katiliyorum canm bende boyle dusunyorm hklisn saka yapiyor ama ben bu konuda hassas oldgum icn cok uzuluyormnve artk uzulmek saka yapcak bisy kalmamasni istyorum :))benim eşim yüzüme karşı bişey demez ama hissettirir ben evlenmeden öncede kiloluydum bişey söylemeye hakkı yok böyle gördü böyle sevdi evlendi.eşinde seni kırmak istemiyodur şaka yapıyodur ama hassas olduğun için alınıyorsundur canım ben şuan kızımı ve kendimi düşünüyorum ilerde kilolu olursa benim yüzümden olduğunu düşünüp vicdan çekmek istemiyorum.genç güzel anne olmak istiyorum daha yasımız cok genç
Bencede kizlar bi kere kendmiz icn rahat rahat istedgimz kiyafetlere girelim aynada kendimize bakinca bi sevinelm baktikca bakasimiz gelsin dimi bunu hakediyorz bence bunn icn daha cok gayret kizlar :))ne kadar da solemeseler empati kurmak lazim...once kendimiz icin sonra cocuklarimiz ve esimiz icin fit olmaliyiz...bence hocbir erkek kilolu bi esi olsun istemez...heppsi bizim fit olmamizi bekliyo kizlar:)
olsun olurmu :)1500 de anlasalim tamam
Ama hamburger felan selinin dedigi gibi belki ayda bi defa olabilir ama surekli boyle beslenmemek gerekli.bol yesillik ve vitaminli besinler tuketmeliyiz ki saglikli zayiflayalim bunun ustune zaten biz ucumuz emziriyoruz daha da dikkatli olmaliyiz
kesinlikle sana katiliyorum canm bende boyle dusunyorm hklisn saka yapiyor ama ben bu konuda hassas oldgum icn cok uzuluyormnve artk uzulmek saka yapcak bisy kalmamasni istyorum :))
Bencede kizlar bi kere kendmiz icn rahat rahat istedgimz kiyafetlere girelim aynada kendimize bakinca bi sevinelm baktikca bakasimiz gelsin dimi bunu hakediyorz bence bunn icn daha cok gayret kizlar :))
haklısın canım aynada kendimize bakınca ay buramdan göbek fırlamış ay buramdan basen fırlamış demeyelim kimsede saka yapamasın:KK63:Bencede kizlar bi kere kendmiz icn rahat rahat istedgimz kiyafetlere girelim aynada kendimize bakinca bi sevinelm baktikca bakasimiz gelsin dimi bunu hakediyorz bence bunn icn daha cok gayret kizlar :))
evet sadece tatlının çikolatanın bebeğimize süt yaptığını düşünmeyelim su bile süt yapıyor zaten.light hamburger çıksada yesek1500 de anlasalim tamam
Ama hamburger felan selinin dedigi gibi belki ayda bi defa olabilir ama surekli boyle beslenmemek gerekli.bol yesillik ve vitaminli besinler tuketmeliyiz ki saglikli zayiflayalim bunun ustune zaten biz ucumuz emziriyoruz daha da dikkatli olmaliyiz
Ben peynr yogurt flan guzel yiyormda sute bi alisamadm ancak soguk olursa icebliyorm kokusnu almym diye ama benm yaramazlar sabh oglen aksam koca bir biberon mutlaka icerler banaa cekmemisler Aallahtan :))evet sadece tatlının çikolatanın bebeğimize süt yaptığını düşünmeyelim su bile süt yapıyor zaten.light hamburger çıksada yesekayda bir defa ödül niyetine canımızın istediğinden yemek en mantıklısı.bol kalsiyum gerek bebişlere her öğünde ayran süt yada yoğurt şart
Menum sabah 2 cavdar ekmegi bi haslanmis yumurta bi bardak cay domates salatalik 7 zeytin
Arada biskuvili dondurma mini olanlardan aldim bi bitmedi gittioglen 1.5 dilim borek..boregi de misafire yapmistim o da bitmedi bi turlu
Yaninda bi bardak portakal suyu
Arada turk kahvesi ve cok ufak bitter cikolata
Aksam ton balikli salata bi bardak sut
Cok gecmis olsun seyfo diyet ne kadar etkili oluyo sagligini bile etkiliyo sagligimiz herzaman 1.oncelik ....ins bundan sonra sikinti cekmezsin hizla kilo vermeye calisma eminim ki cok guzel kilolar vericez hepbirlikte
Gogocum iyi tatiller dogru soyluyosun tatilde insan biraz saliyo...simarr kendini dondugunde verirsin kilolari
Uzmanvet ne yalan soliyim bende gitmeni hic istemem..epey alistim sana...oldukcada bilgilisin cok takdir ediyorum
Selincim aksam menusu bozmus sadece napalim arada
kaciyo bazenoyle zamanlarda yazmak bile gelmiyo icimden ama motivasyon icin yazmaya devam
şimdi 500kalorilik diyet yaptım ya fazla kalori alırsam birden kilo yapar diye düşünüyorum o yüzden
Başlangıçta gerekli değerleri hesaplarken fazla kilo vermek şıkkını seçerken o kadar vermez sanırım. Kiloyu korumak butonunu seçmedin değil mi? Zaten amacımız günlük verilen değerin altında kalori almak. Bunu da proteini düşürmeden karbonhidrat ve yağları düşürerek yapmak daha doğru. Benim Tgd değerim 1700 çıkıyor. Hareketli diye işaretlersem 1900 çıkıyor. Alınan kaloriyi 1400 yapabilsem çok iyi olur.2000 kalori verdi okadar yesem kilo alırım kilom fazla diye fazla kalori veriyor
Evet canm bende sevdm pratik bi kactane olmayan bisy bende ekledm barkod okutarak birsuru fatsecret vardi anahtar deligi simgesi olani indirdniz dimiKızlar bir de günlük gr olarak karbonhidrat 4 ile, yağlar 9 ile proteinler de 4 ile çarpılarak aldığınız kalori ortaya çıkıyor. Tabii yiyeceklerimiz genelde karma. O yüzden fatsecret güzel hesaplıyor. Bulamadığım yiyeceklerin de içine kattıklarımı tek tek yazıyorum.
canm keske bzm takimmz olsaydi ama bi karisiklik oldu sanrm bizm o ismli bi arkadasmiz yok ama :/ ins haftaya bizde olur ama birnci :)Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz.
376. Etap birincisi kutahya, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
4. Takımcım birinciler sizden çıkıyor bu aralarda.. Kocaman alkış!
Evde çocuklarla spor yapıyorsundur zaten. Menün de güzel olmuş. tebrikler. Ben uçtum bugünlerde.Menumu paylasiyorm kizlar :)) gunaydin herkese :))
Sabah
Cay , 1 haslanms yumrta,1 kasar peynr
Ara:
1 yesil elma ,yesilcay
Oglen:
7 kasik etli nohut, salata , yogurt
Ara
9 badem yesilcay
Aksam 4 yk taze fasulye 4 yk etli nohut , salata yogurt
1 ceviz 2 hurma bitki cayi ve 20 gr bitter cik.
2,5 lt su spor yok malesef
Tebrikler. Takımımızı ihya ediyorsunuz. Biz de nasipleniyoruz bakalım.Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz.
376. Etap birincisi kutahya, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
4. Takımcım birinciler sizden çıkıyor bu aralarda.. Kocaman alkış!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?