- 15 Ocak 2013
- 220
- 129
- 323
Evet borek cok kaloriliöff milföy böreği yedim 5 dakkada bitti yedimde ne olduki sanki![]()
Benimde canim hep borek istiyo yiyprum ufffff
Neyse yinede diyete devam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet borek cok kaloriliöff milföy böreği yedim 5 dakkada bitti yedimde ne olduki sanki![]()
Menun guzel olmus...hedefledigin kilona ulastinmi? Sonrasinda ne yapmayi planliyorsun kilonu kprumak icinGünaydın kızlar,
Dünkü menüm:
Kahvaltı:1 yumurtayla menemen,
yarım dilim kaşar peyniri,
1 tatlı kaşığı bal,
5 adet yeşil zeytin,
Avuç içi kadar pide ekmeği
Çay
Ara:1 dilim karpuz, 1 incir
Öğlen: 4 yemek kaşığı etli türlü,
4 yemek kaşığı bulgur pilavı,
Akşam :2 dilim çavdar ekmeğine kaşarlı tost,
20 adet kiraz domates
Ara: 20 adet çekirdekli siyah üzüm, 200 ml kefir, 10 gr bitter çikolata
Toplam:1590 kalori
1 saat ev işi
2,5 litre su
Her gün karın çekip bırakma hareketi 300-400 adet
Hem meyve var hemde kuru yemis menun guzel olmus..Gunaydin kizlar guzel bir hafta olsun insallah :)
Sabah ilik limonlu su
2 dilim uzumlu kek , peynir,1 haslanms yumrta, cay ,domatessalatalik
Ara: 1 yesil elma , yesilcay
Oglen : tavuk doner ,sogus , bir dilm kepk ekmgi, ayran
Ara : ceviz kuru uzm karismi 1 avuc
Aksam : etli nohut , taze fasulye (1 pors)kiraz domates 5 tane , yogurt
30 dk yuruyus hizli tempoda , 550 ip , 2 saat ev isi
2,5 lt su
Inanin spor yapmaya hic vaktim yok gercektenBravo canım. Son gaz devam. Menün de güzel olmuş.
Bebeğiniz analı babalı büyüsün.
Bazen diyette fazla yiyerek vücudu şaşırtmak lazım. Yarın telafi edersin canım. Keşke pişman olmak yerine spor yapabilsek. Benim canım hiç spor yapmak istemiyor bugün. Bulgur pilavı ve tostun hesabını artık yarın verebileceğim.
hOhhhhhhhh tatilde keyif yap ya donunce veririsin......:)zaten yuzme gezme derken cok alicani sanmiyorummm...iyi tatiller twkrar...donunce aramiza bekliyoruz:)Bende bu hafta herşey ödül inşallah dönüşüm muhteşem olmaz
bende cok yiyorum ya bişeyin ucundan tadına baksam hepsini yiyesim geliyor emzirmekten galiba.donduma her öğün verseler yerim ama tutmaya calışıyorumMenum sabah
1 haslanmis yumurta 1 kasik krem peynir
3 dilim cavdar ekmegi
3 ceri domates bi salatalaik
Arada
Laktamil bi bardak
Turk kahvesi kucuk cikolatA
Oglen
Bi tabak ispanak 125 gr yogurt ve yarim kase pilav
Arada 5 adet badem
Aksam bi porsiyon etsote
Bi dilim ekmek
En son yedigim dondurma 1900 luk diyetimin bozulmasina sebep oldu
Bugunde biraz fazla kacti
Ne oldu anlamadim biraz fazla yiyorum kismaliyim
devam devam diyet bozuldu ama bugün başka bişey yemezsem iyiEvet borek cok kalorili
Benimde canim hep borek istiyo yiyprum ufffffiyu degil hemde hic
Neyse yinede diyete devam
Menün süper, spor, evişi, eminim çocuklarla koşuşturmaca. Gitsin kilolar.Gunaydin kizlar guzel bir hafta olsun insallah :)
Sabah ilik limonlu su
2 dilim uzumlu kek , peynir,1 haslanms yumrta, cay ,domatessalatalik
Ara: 1 yesil elma , yesilcay
Oglen : tavuk doner ,sogus , bir dilm kepk ekmgi, ayran
Ara : ceviz kuru uzm karismi 1 avuc
Aksam : etli nohut , taze fasulye (1 pors)kiraz domates 5 tane , yogurt
30 dk yuruyus hizli tempoda , 550 ip , 2 saat ev isi
2,5 lt su
Yaramasın diyelim o zaman. Arada bir sus payı vermek lazım mideye. Sütlü tatlıya bağladım ben. Pazar günü çocuklara çikolatalı kek yaptım ama ucundan azıcık tadına baktım. Bugün yana yana sakızlı muhallebi aradım ama yok. Pastahane de bana sınır koydu.öff milföy böreği yedim 5 dakkada bitti yedimde ne olduki sanki![]()
Topiğe ilk 69 hedefle başladım. Çünkü bu kiloda aşırı kilo grubundan çıkıyordum. Kolay diyet yapınca hemen hedefimi 64'e çektim. Şu an 66 civarındayım. 2 kiloyu da verince 6 aya yayarak 60 kiloya düşmek istiyorum. Kışın zor biliyorsunuz.Menun guzel olmus...hedefledigin kilona ulastinmi? Sonrasinda ne yapmayi planliyorsun kilonu kprumak icin
Zaten sürekli spor yapma halindesin. Çocuklarla onlar gibi yerde yuvarlanarak oynarsan süper olur. Bacaklar, kollar yukarıda, emekleme pozisyonunda harika hareketler. İştah kapatmak için tarçın çok iyi, yoğurt ve salataya da 1 çay kaşığı keten tohumu alışkanlığı iyi olur.Inanin spor yapmaya hic vaktim yok gercekten
Keske yapabilsem
Hep cocuklarin pesindeyim ev yemek bulasik camasir alisveris derken aksam oluyo
Kalan kisa zamanda da keyif yapiyorum:)
Bu aralar gozum hep yemeklerde zar zor dikkat etmeue calisiyorum biraz fazla kactigi da oluyo napicam nasil engellicem?vucut biraz kilo verince eski haline donmeye calisiyo galiba...![]()
Guzel bi listeyms canm n1 haftami yapiyosun bunu ac filanda kalinmyor hic gordugm kadaryla :)Hafta sonu Kırşehir'de olunca pek takip edemiyorum. Bugün ceviz yedim.
Bu Karatay değil. Diyetisyenimin bana ilk verdiği mideyi şaşırtmak için 1 haftalık diyet ama öğlen bozmak zorunda kaldım. Saha çalışması vardı. Çok yoruldum ve çok acıktım. Közleme patlıcan beni kesmeyecekti. Öğlen misket köfteli, patlıcan biberli 3 şiş yedim. Yanında da salata. Menüyü paylaşayım istersen sen dene. Ancak kilona göre ayarlayabilirsin. Ben yaş ve ozamnki kilomu yazmıştım listeye.
1. DİYET LİSTESİ (1 HAFTA): boy:164 cm, ağırlık:74kg, metabolizma hızı:45 yaş
7.30 kahvaltı: 3 farklı renkli meyve+1 küçük su bardağı yoğurt/süt
9.30 ara: 1 dilim esmer ekmek+1 dilim peynir + domates-salatalık
12.00-12.30 Öğle: İstediğiniz kadar haşlanmış/közlenmiş sebze(1tatlı kaşığı zeytinyağı) veya az yağlı mantar sote+2-3 kaşık yoğurt
15.00-15.30 ara: 1 meyve+2 ceviz + yeşil çay
18.30-19.00 Akşam: 1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği+1 dilim ekmek + yağsız salata+3 kaşık yoğurt
VEYA
Doyana kadar balık/tavuk göğsü + yağsız salata+1 dilim ekmek
VEYA
4-5 kaşık kurubaklagil (fasulye/nohut/barbunya/mercimek)+salata+1 dilim ekmek
21.00-21.30 gece:1 meyve+1 fincan yeşil çay +2 kaşık yoğurt
Haftada 3-4 defa yarım saat-1 saat tempolu aktivite
Pardon canm 1 haftalikmis :)Hafta sonu Kırşehir'de olunca pek takip edemiyorum. Bugün ceviz yedim.
Bu Karatay değil. Diyetisyenimin bana ilk verdiği mideyi şaşırtmak için 1 haftalık diyet ama öğlen bozmak zorunda kaldım. Saha çalışması vardı. Çok yoruldum ve çok acıktım. Közleme patlıcan beni kesmeyecekti. Öğlen misket köfteli, patlıcan biberli 3 şiş yedim. Yanında da salata. Menüyü paylaşayım istersen sen dene. Ancak kilona göre ayarlayabilirsin. Ben yaş ve ozamnki kilomu yazmıştım listeye.
1. DİYET LİSTESİ (1 HAFTA): boy:164 cm, ağırlık:74kg, metabolizma hızı:45 yaş
7.30 kahvaltı: 3 farklı renkli meyve+1 küçük su bardağı yoğurt/süt
9.30 ara: 1 dilim esmer ekmek+1 dilim peynir + domates-salatalık
12.00-12.30 Öğle: İstediğiniz kadar haşlanmış/közlenmiş sebze(1tatlı kaşığı zeytinyağı) veya az yağlı mantar sote+2-3 kaşık yoğurt
15.00-15.30 ara: 1 meyve+2 ceviz + yeşil çay
18.30-19.00 Akşam: 1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği+1 dilim ekmek + yağsız salata+3 kaşık yoğurt
VEYA
Doyana kadar balık/tavuk göğsü + yağsız salata+1 dilim ekmek
VEYA
4-5 kaşık kurubaklagil (fasulye/nohut/barbunya/mercimek)+salata+1 dilim ekmek
21.00-21.30 gece:1 meyve+1 fincan yeşil çay +2 kaşık yoğurt
Haftada 3-4 defa yarım saat-1 saat tempolu aktivite
Menün süper, spor, evişi, eminim çocuklarla koşuşturmaca. Gitsin kilolar.
Yaramasın diyelim o zaman. Arada bir sus payı vermek lazım mideye. Sütlü tatlıya bağladım ben. Pazar günü çocuklara çikolatalı kek yaptım ama ucundan azıcık tadına baktım. Bugün yana yana sakızlı muhallebi aradım ama yok. Pastahane de bana sınır koydu.
Topiğe ilk 69 hedefle başladım. Çünkü bu kiloda aşırı kilo grubundan çıkıyordum. Kolay diyet yapınca hemen hedefimi 64'e çektim. Şu an 66 civarındayım. 2 kiloyu da verince 6 aya yayarak 60 kiloya düşmek istiyorum. Kışın zor biliyorsunuz.
Aslında ideal kilom 58 ama göbek tamamen yok olmayacağı için kol ve bacaklardan vermek kötü olur. 60 dizim için de ideal sanırım.
Zaten sürekli spor yapma halindesin. Çocuklarla onlar gibi yerde yuvarlanarak oynarsan süper olur. Bacaklar, kollar yukarıda, emekleme pozisyonunda harika hareketler. İştah kapatmak için tarçın çok iyi, yoğurt ve salataya da 1 çay kaşığı keten tohumu alışkanlığı iyi olur.
Uyarı keten tohumunu direk kaşıkla ağıza alıp ıslatmak tehlikeli. Çok su topladığı için boğulma riski var.
Sper canim en azindan ole yatp uyumams telafisini yapmissin bravo :))1,5 saatlik yürüyüş börekle gelen vicdan azabını azalttı çok şükür![]()
Emzoriyorsun ya canm ondan ister istemez cok acikiyorsun daha fazla hareket edip dengeleyeblirsin mesela :) gerci eminmki fazlasyla hareket ediyorsundur ama :))Menum sabah
1 haslanmis yumurta 1 kasik krem peynir
3 dilim cavdar ekmegi
3 ceri domates bi salatalaik
Arada
Laktamil bi bardak
Turk kahvesi kucuk cikolatA
Oglen
Bi tabak ispanak 125 gr yogurt ve yarim kase pilav
Arada 5 adet badem
Aksam bi porsiyon etsote
Bi dilim ekmek
En son yedigim dondurma 1900 luk diyetimin bozulmasina sebep oldu
Bugunde biraz fazla kacti
Ne oldu anlamadim biraz fazla yiyorum kismaliyim
Hem meyve var hemde kuru yemis menun guzel olmus..
Sporda var tebrik ediyorum:)
Sormayn kizlar benmde ole oluyor o yuzden tadna bakmamaya calisyormki yemiym yoksa birakamyorm o an yemesm sonra gidip yiyorumbende cok yiyorum ya bişeyin ucundan tadına baksam hepsini yiyesim geliyor emzirmekten galiba.donduma her öğün verseler yerim ama tutmaya calışıyorum![]()
Yogun bir doneme giriyorsn canm dikkat et kendne bir an evvel atmaya calis ustunden gribi balli limon nane limon flan ic bol bol cok gecmis olsun tekrar canmslm kizlar
okula basladim
oglan krese basladi
yogun gunler bekliyor bizi
bu arafs 8_9 gundur gribim gecmedi
burnum genzim hala tikali
Geçmiş olsun. Ben de yakında yoğunlaşacağım. Okullar açılınca hayat yeni başlıyor sanki.slm kizlar
okula basladim
oglan krese basladi
yogun gunler bekliyor bizi
bu arafs 8_9 gundur gribim gecmedi
burnum genzim hala tikali
Bol hayvansal proteinli bir gün olmuş. Spor da yapsaydın kaslar gelişirdi. Fat'te baktın mı protein kaç gr çıkmış?Gunaydin kizlar kacamaksiz gunler olsun insallah hemen bildirimimi yapiyirm :))
Sicak limonlu su
Sabah : 2 dilm kepk ekmegi, izgara sucuk 2 kasarli yumrta omlet,cay ,sogus
Ara:az kuru uzum ve ceviz
Oglen:5 kasik bulgur pilavi,3 kasik tavuk sote
Ara:2 incir 10 siyah uzum tanesi
Aksam: 1 porsyon sarmisakli taze fasulye ,1 kasik kavrulmus et 1 kase yogurt
Yesilcay 1 parca cikolata
Spor yok 2,5 lt su