• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar kacamaksiz gunler olsun insallah hemen bildirimimi yapiyirm :))
Sicak limonlu su
Sabah : 2 dilm kepk ekmegi, izgara sucuk 2 kasarli yumrta omlet,cay ,sogus
Ara:az kuru uzum ve ceviz
Oglen:5 kasik bulgur pilavi,3 kasik tavuk sote
Ara:2 incir 10 siyah uzum tanesi
Aksam: 1 porsyon sarmisakli taze fasulye ,1 kasik kavrulmus et 1 kase yogurt
Yesilcay 1 parca cikolata

Spor yok 2,5 lt su
kahvaltı birazcık fazla olmuş sanki canım.benim gittiğim diyetisyen vardı kahvaltıda yumurta yiyorsan peynir yeme demişti kaşar peynirde yağlı ama eritmişsindir sabah olduğu için

Günaydın kızlar,
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 20 adet siyah üzüm, yarım küçük mandalina, yarım şeftali
1 küçük su bardağı yoğurt
Ara:1 dilim beyaz peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 20 adet kiraz domates

Öğlen: misket köfte-patlıcan-biberli 3 adet şiş,
yarım kase salata
Ara:2 adet ceviz, 200 ml kefir

Ara: Çay
Akşam: 6 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye,
1 dilim tam tahıllı ekmek,domates,salatalık, brokoli
yeşil çay
Ara: yarım şeftali, 200 ml kefir, 10 gr bitter çikolata
Yatarken: ballı tarçınlı su
Toplam:1400 kalori

15 dakika orta hızda yürüyüş
yarım saat ev işi
yarım saat pilates
15 dakika ağırlık kaldırma
2,5 litre su
menün güzel dengeli olmuş.sporlada sıkılaşırsın.

Menum sabah
Bi haslanmis yumurta 5 siyah zeytin bi karper peynir domates salatalik 3 dilim cavdar ekmegi
Ara
Turk kahvesi kucuk bitter cikolata
Oglen etli turlu 125 gr yogurt
Arada nestea 250 gr ve yaninda 5 adet caykeyfi biskuvisi
Aksam 1.5 peynirli gozleme ve bi bardak limonata
Dun hep disarlardaydim eve gelince bi baktim annem gozleme yapmis bende yedim:) kalori toplami 1800

günaydın kızlar
Sabah : 2 dilim kepek ekmegi,1 dilim light peynir,yarım domates
Ara1 yeşil elma
Oglen:100 gr tavuk ızgara,brokoli
Ara:3 ceviz
Aksam: 2 kaşık taze fasulye ,1 milföy böreği
Benim bu aralar menulere yorum yapmaya pek hakkim yok ama canim yediklerin bana azgibi geldi gerci o milfoy de var ama yinede cok az yememek lazim sonra dayanamayip herseyi yiyoruz bu sefer kilo vermek yerine aliyoruz...

Emzoriyorsun ya canm ondan ister istemez cok acikiyorsun daha fazla hareket edip dengeleyeblirsin mesela :) gerci eminmki fazlasyla hareket ediyorsundur ama :))
Evet canim bu hafta bakicam kilo vermeye devam ediyosam 1800 kaloride devam edicem
Hic kilo verememektense yavas vermek iyidir
Daha az kalori yaparsam dayanamiyorum ya kilo veriyimde yavas ta olsa raziyim:)

Benim bu aralar menulere yorum yapmaya pek hakkim yok ama canim yediklerin bana azgibi geldi gerci o milfoy de var ama yinede cok az yememek lazim sonra dayanamayip herseyi yiyoruz bu sefer kilo vermek yerine aliyoruz...
evet canım az yiyorum biraz ama hafta sonu çok yedim onları telafi etmeye çalışıyorum bide bu hafta eşimin doğum günü ve evlilik yıldönümümüz var o günlerde diyeti bozacağım kesin yani

slm kizlar
okula basladim
oglan krese basladi
yogun gunler bekliyor bizi
bu arafs 8_9 gundur gribim gecmedi
burnum genzim hala tikali
Hadi kolay gelsin canim evet yogunlasicaksin ama kilo vermen belkide haraketle daha kolay olucak:)
Ilac kullaniyomisun canim? Grip en fazla 7 gun surer cunku ...belki antibiyotik kullanman gerekebilir

evet canım az yiyorum biraz ama hafta sonu çok yedim onları telafi etmeye çalışıyorum bide bu hafta eşimin doğum günü ve evlilik yıldönümümüz var o günlerde diyeti bozacağım kesin yani
Tamam o zaman dogru o gunlerfe kesin yersin:)
Ikisi de simdiden kutlu olsun:)

Menün süper, spor, evişi, eminim çocuklarla koşuşturmaca. Gitsin kilolar.

Yaramasın diyelim o zaman. Arada bir sus payı vermek lazım mideye. Sütlü tatlıya bağladım ben. Pazar günü çocuklara çikolatalı kek yaptım ama ucundan azıcık tadına baktım. Bugün yana yana sakızlı muhallebi aradım ama yok. Pastahane de bana sınır koydu.

Topiğe ilk 69 hedefle başladım. Çünkü bu kiloda aşırı kilo grubundan çıkıyordum. Kolay diyet yapınca hemen hedefimi 64'e çektim. Şu an 66 civarındayım. 2 kiloyu da verince 6 aya yayarak 60 kiloya düşmek istiyorum. Kışın zor biliyorsunuz.
Aslında ideal kilom 58 ama göbek tamamen yok olmayacağı için kol ve bacaklardan vermek kötü olur. 60 dizim için de ideal sanırım.

Zaten sürekli spor yapma halindesin. Çocuklarla onlar gibi yerde yuvarlanarak oynarsan süper olur. Bacaklar, kollar yukarıda, emekleme pozisyonunda harika hareketler. İştah kapatmak için tarçın çok iyi, yoğurt ve salataya da 1 çay kaşığı keten tohumu alışkanlığı iyi olur.

Uyarı keten tohumunu direk kaşıkla ağıza alıp ıslatmak tehlikeli. Çok su topladığı için boğulma riski var.
6 kilo kalmis super:) evet kis gelince nasil vericez bakalim
Tarcin ve balli suya bende bi basliyim belki istahimi azaltir

günaydın kızlar
Ara1 yeşil elma
az olmuş sanki. diğer günler fazla yesen de 1000 kalorinin altına düşmemelisin. Bazal metabolizma için gerekli olanı almalısın.

kahvaltı birazcık fazla olmuş sanki canım.benim gittiğim diyetisyen vardı kahvaltıda yumurta yiyorsan peynir yeme demişti kaşar peynirde yağlı ama eritmişsindir sabah olduğu için
Benim diyetisyenim 1 dilim peynir, 1 dilim yumurta veya 2 dilim peynir yiyebilirsin demişti.

Menum sabah
Bi haslanmis yumurta 5 siyah zeytin bi karper peynir domates salatalik 3 dilim cavdar ekmegi
Ara
Turk kahvesi kucuk bitter cikolata
Oglen etli turlu 125 gr yogurt
Arada nestea 250 gr ve yaninda 5 adet caykeyfi biskuvisi
Aksam 1.5 peynirli gozleme ve bi bardak limonata
Dun hep disarlardaydim eve gelince bi baktim annem gozleme yapmis bende yedim:) kalori toplami 1800
1800 kalorinin çoğu karbonhidrattan gelmiş gibi. Araya biraz da yeşil yapraklılar yakışırdı. Ben bu hafta brokoli yiyorum yeşil olarak, marul, maydanoz, dere otundan bıktım sanırım.

Kızlar keten tohumunun faydasından bahsetmiştim ancak zararları da varmış. Kullanmadan araştırın isterseniz. Ben arada bir yoğurt ve salataya atardım. Bağırsakları yumuşatıyor ve omega 3 kaynağı. Allerji yapabilirmiş ve emziren annelerde sıkıntı olabilirmiş.

Kızlar keten tohumunun faydasından bahsetmiştim ancak zararları da varmış. Kullanmadan araştırın isterseniz. Ben arada bir yoğurt ve salataya atardım. Bağırsakları yumuşatıyor ve omega 3 kaynağı. Allerji yapabilirmiş ve emziren annelerde sıkıntı olabilirmiş.
ben oyuzden extra birsey kullanmıyorum yeşil çayda emzirenlere önerilmiyor

az olmuş sanki. diğer günler fazla yesen de 1000 kalorinin altına düşmemelisin. Bazal metabolizma için gerekli olanı almalısın.

Benim diyetisyenim 1 dilim peynir, 1 dilim yumurta veya 2 dilim peynir yiyebilirsin demişti.

1800 kalorinin çoğu karbonhidrattan gelmiş gibi. Araya biraz da yeşil yapraklılar yakışırdı. Ben bu hafta brokoli yiyorum yeşil olarak, marul, maydanoz, dere otundan bıktım sanırım.
benim kilom fazla diye diyetisyenim ikisini bir yeme demiştir ben brokoliyi çok seviyorumda dere otu midemi bulandırıyor kokusu falan

Merhabalar oncelikle bu aralar hic aktif olamadim kusura bakmayin :( dun dershane cikisi universite gezmeye gittik, sabanci universitesindeydim, disarida yemek istemedim cunku diyete uygun hic bir yemek yoktu ondan bayagi kendini tekrar eden, dengesiz ve yetersiz bir menu oldu :(

Sabah: 1 buyuk seftali
Kahve

Ara: meyveli yogurt

Ogle: iki dilim firin mucver
2 kucuk ayran
Ara: 4-5 badem

Aksam yemegi: iki dilim firin mucver
Tulum peyniri
Light lipton ice tea

Günaydın kızlar,
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 20 adet siyah üzüm, yarım küçük mandalina, yarım şeftali
1 küçük su bardağı yoğurt
Ara:1 dilim beyaz peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 20 adet kiraz domates

Öğlen: misket köfte-patlıcan-biberli 3 adet şiş,
yarım kase salata
Ara:2 adet ceviz, 200 ml kefir

Ara: Çay
Akşam: 6 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye,
1 dilim tam tahıllı ekmek,domates,salatalık, brokoli
yeşil çay
Ara: yarım şeftali, 200 ml kefir, 10 gr bitter çikolata
Yatarken: ballı tarçınlı su
Toplam:1400 kalori

15 dakika orta hızda yürüyüş
yarım saat ev işi
yarım saat pilates
15 dakika ağırlık kaldırma
2,5 litre su
Guzel bi liste tatlm tebrikler dengeli olmus hersey :)

Geçmiş olsun. Ben de yakında yoğunlaşacağım. Okullar açılınca hayat yeni başlıyor sanki.

Bol hayvansal proteinli bir gün olmuş. Spor da yapsaydın kaslar gelişirdi. Fat'te baktın mı protein kaç gr çıkmış?
yok canm ya listemi bile zor yazmdm dun ev cocuk dolu su anda oyle ancak onlarla bas ediyorum gecede kut uyuyorm yorgnluktan ufacik bir firsatta buraya gelmeye calisiyorm :)) evet cok et turu olms yanls sanrm dimi farknda olmadm ama hepsinden cook az yedm

Merhabalar oncelikle bu aralar hic aktif olamadim kusura bakmayin :KK43: dun dershane cikisi universite gezmeye gittik, sabanci universitesindeydim, disarida yemek istemedim cunku diyete uygun hic bir yemek yoktu ondan bayagi kendini tekrar eden, dengesiz ve yetersiz bir menu oldu :KK43:

Sabah: 1 buyuk seftali
Kahve

Ara: meyveli yogurt

Ogle: iki dilim firin mucver
2 kucuk ayran
Ara: 4-5 badem

Aksam yemegi: iki dilim firin mucver
Tulum peyniri
Light lipton ice tea
Canm bravo kendne yenik dusmemis tutmussun ama cokta az yemissin acikmadiysan ne guzel sebze ceviz findik yemeye calis hem bu derslernide etkiler emin ol :)

günaydın kızlar
Ara1 yeşil elma

canm menun cok guzel olms dengeli kac kalori tuttu hepsi ?

Evet tatlm haklsn kahvalti cok oldu oda yumrta yemek nyetmde yoktu cocuklar yemeynce mecbr kaldm yedm bugn daha fazla dikkat ettm ama o kdar harekete erimistir insallah:))

canm menun cok guzel olms dengeli kac kalori tuttu hepsi ?

Evet tatlm haklsn kahvalti cok oldu oda yumrta yemek nyetmde yoktu cocuklar yemeynce mecbr kaldm yedm bugn daha fazla dikkat ettm ama o kdar harekete erimistir insallah:))
Çocuklar yemeyince maalesef çöpe atıyoruz (midemize). Sokaktaki hayvanlar için de bir noktaya koyabiliriz. Ben öyle yapıyorum. Yoksa benim çocuklardan kalanlarla bir öğün çıkar. Midemiz çöp değil unutmayalım.

Back
X