Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gayet güzel görünüyor sarma ekmek yerine olmuş

süpersin

salatalık turşusunun mikatrına dikkat et vücudun tuz tutar ödem olur gereksiz yere

Bunu dedigin iyi oldu canm benm hic aklma gelmedi ama 3 kuck yemstm zaten

Menunde ilk gun icn gayet guzel bence uzume biraz dkkat ama kuruyems ve spor goremedim bide bide su icmedinmi hic ?

Menün güzel ama turşu bulgur ödem tutuyo tartı gününden önce yememeye çalışıyorum ben.

yoo üzüm çok olmamış öğlen ve akşam az olmuş salata çorba yoğurt eklemelisin bence.
Tammdir kaptanm bidaha bnde dikkat edecegm notumu aldm ben yuzdemi yanlsmi hesaplamisiim :/

benimde kilo bildirimim geçen hafta 94 bu hafta 93.4 az ama diyeti çok bozdum bu hafta yeni yeni toparlandım kusura bakmayınbirde % nasıl yapılıyor onu anlayamadım daha

üzümün şekeri fazla diye çok tercih edilmemesi gerekiyor ama zaten sen tadımlık yemişsin.köfteyi kızartmadın değilmiyoğurtla fındık ceviz falanda eklersen tam süper olacak

Selam kizlar gelemedim gelemiyorum bir turlu lütfen kusura bakmayin...bildirimi yapayim eve geçince uyuyup kalmazsam yazarim aksama.. Bu hafta 57.8 hoc fark yok nerdeyse

***4.TAKIM 379. ETAP***

uzmanvet ( /65.5/65.0 /0.5 /%0.76 )
selinmehmethamza( / 81.0/ 80.5/0.5 /%0.62 )
seyfo (/ 94.0/93.4 /0.6 /%0.64 )
zeynepsudee (/64.0/ / /% ) kilo bildirmedi izinli
gogo2405 (/69.5/69.0 / 0.5/%0.72 )
ddanes ( / 56.0/ / /% )

TAKIM ORTALAMASI %

benimde kilo bildirimim geçen hafta 94 bu hafta 93.4 az ama diyeti çok bozdum bu hafta yeni yeni toparlandım kusura bakmayınbirde % nasıl yapılıyor onu anlayamadım daha
Hesaplama şöyle kilo farkı çarpı 100 bölü geçen haftaki kilo. 94-93.4=0.6 × 100=60
60÷94=0.63829... ve 0.63 ama 3 ten sonraki sayı 5 ve uzeriyse bi üstüne yuvarliyoruz 0.64 oluyo yani.
Selam kizlar gelemedim gelemiyorum bir turlu lütfen kusura bakmayin...bildirimi yapayim eve geçince uyuyup kalmazsam yazarim aksama.. Bu hafta 57.8 hoc fark yok nerdeyse
Canım geçen hafta 56 demiştin 55.8 mi yazcaktin şimdi

evet canım ya kusura bakma kafamı kaldı bende... delirmek üzereyim iş çocugun okulu herşey karman çorman..

***4.TAKIM 379. ETAP***

uzmanvet ( /65.5/65.0 /0.5 /%0.76 )
selinmehmethamza( / 81.0/ 80.5/0.5 /%0.62 )
seyfo (/ 94.0/93.4 /0.6 /%0.64 )
zeynepsudee (/64.0/ / /% ) kilo bildirmedi izinli
gogo2405 (/69.5/69.0 / 0.5/%0.72 )
ddanes ( / 56.0/55.8 /0.2 /% 0.36)

TAKIM ORTALAMASI % 0.52

evet canım ya kusura bakma kafamı kaldı bende... delirmek üzereyim iş çocugun okulu herşey karman çorman..
Hiç sorun değil canım kolay gelsin.
Eline sağlık canım Saolasın

Hiç sorun değil canım kolay gelsin.

Eline sağlık canım Saolasın
e benim hatamı düzeltmemi bekledin bunca saat.. hesaplıyayım dedim enazından.. bu arada alıntı yaptım birsürü gitti yazamadım canım..eşim daha dönmedi aralık başında dönecek bi değişiklik olmazsa.. kızımda bunu kullanıyor sanki çok fena delirmek üzereyim bildiğin kavga ediyoruz evde..okulda sorunun biri bitiyor diğeri başlıyor..bu ara uzak durmaya karar verdim biraz sakince beklemek istiyorum iyice göze battım zaten birazda başka veliler koştursun...

Allah kolaylik versin canm insallah yoluna kolyabilirsin herseyi en kisa zamanda :)
sağol canım seninde mesajlarına alıntı yapmıştım gitti hepsi.. bu ara düzenim hiç yok okul başlayınca toparlarım diyordum ama nerdeeee..işyerimde yoğun evraklar çok fazla inan 1 dk vakit kalmıyor kendime..

İlk firsatta deniycem cevizli sucuk yapmayı tarifi not edeyim defterime.

oo süper tebrik ediyorum.
Sağol canım. Ben de seni tebrik ediyorum.

olsun oda bişey.yarım kilo yarım kilodur

biraz fazla olmamış mı,şaşırdım ama bilmediğim bişeymi var ki acaba?
gerçi sporun maşallah çok iyi
Evet fazla. Ben 3 aydır beslenmemi düzene sokmuştum. Kalori çok aşırı olmasa da dünkü menüm karbonhidratı bol oldu. Kg ağırlığa 2,5'dan fazla olmaması lazım. Az kalsın canlı ağırlığa yazacaktım. Ben veteriner hekimim ve biz tartımda bu terimi kullanırız. 65.2,5 sonunda 192,5 gr olmalı. Benimki 250 gr sanırım. Tabi gece 11'de sporla cezamı çektim.

çok dengeli maşallah
bu benim menüm değil. Pekmez sucuk diyetinin menüsü.

Kızlar fatsecret te tgd varya onun ne kadarını yememiz gerekiyor benimki 2000 çıktı çok değilmi. Birde hedef kilomu nasıl degistircem bulamadım bi türlü.
Tgd'nin protein kısmını almalısın. Özellikle Spordan sonra protein ihtiyacı artar,kaslardaki onarım için yarım saat-2 saat arasında alınmalı. Karbonhidrat ve yağı kısarak Tgd'nin ne kadar altında alırsan o kadar iyi. Yalnız proteinin fazlası da vücutta yağa dönüşüyor. Unutmamak lazım. Ben akşama kadar olan menümü yazınca akşam ihtiyacımı belirleyip ona göre yemek yapıyorum.

bende bilmiyorum bana 2100 verdi okadar yemiyorum tabiki
500 kalori aşağı alsan, 270 kalorilik de spor yapsan 100 gr hooop gider bir günde.

Pekmez sucuğu tatlı krizleri engelleyerek diyete yardımcı oluyormuş.

Üzüm çok olmamış. Sanırım bir porsiyonu 15 adet olabiliyor. Ancak üzüm şekeri en fazla meyvelerden. Diyette fazla tavsiye edilmiyor. Menün güzel olmuş. Bir de meyveyi yoğurtla beraber yemek çok faydalı. Şekerin sindirimini azaltıyor. Vitaminlerinden daha çok yararlanıyorsun. Ben kefir içiyorum genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…