• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın canım güzel görünüyor öğleni çok hafif geçirmişsin acıkmadınmı nöbetlerde çok acıkılıyor sen yine nöbette fazla yemiyorsun.ameliyathanede zor ama alışan bırakamıyor galiba çalışma ortamı iyi oluyor galiba ameliyathanede:KK19:
Sabah geç yemiştim canım birde bamya vardı evde ben sevmem hiç o yüzden corbayla geçirdim.
Ameliyathane zor ama kolaylaştıran yonleride var.mesela ameliyat bazen uzun sürüyor 2 yada 3 st belki daha uzun ama arda dinlenme kitap okuma Şansın var hastâ yakınları yok serviste 5 dakika otursan gözlerine batiyo hele eline gazete falan al hemen gelir birileri serum akmiyo tansiyona bak vs.ameliyathane daha yorucu ama kafa olarak rahat en yoğun zamanda masada teksen bile ki sadece yazın sorun oluyo iki vaka arasi 15 : 20 dakika dinleniyosun yemek yiyosun 15 dakika da su wc yada ara öğün atistirmaya yetiyo tabi sigara icenlere yetmiyoo.eger dusunuyosan tavsiye ederim servisten iyidir.birde dediğin gibi alisan birakamiyo.

Gunaydin kizlar menumu paylaşayım iyi degil ama
Sabah:kepekli domatesli tost,maydanoz,çay
Oglen: salata,tavuk ızgara,ayran
Ara: 15 taze fındık,15taze fıstık:KK43:fazla oldu
Aksam:5 kaşık mantı,5 kaşık patlıcan tavası,5 kaşık bulgur pilavı:KK43:
Ara:çikolata soslu dondurma:KK43:
Hmmm evet baya kaçamaklı olmuş ama toparlarsın bugün.

Sabah bakım var diyodu giremedim foruma dun sabahta ayni hergün bakimmi yapılıyor nedir anlamadım. Neyse girmisken yazayım menümü.
Sabah yarım simit 1 peynir yarım domatesli omlet salatalık.

Ara 2 ceviz 2 hurma

Ara 1 minik elma 10 üzüm

Akşam 1 kepçe çorba 5 fırında mücver 2 kaşık barbunya 1 kase yoğurt

Ara 2 céviz

Su 2 lt.
Spor 30 dk yürüyüş ve ev isleri

Bu hergün yazıyorum 30 dakika yada 30+30 yürüyüş bunlar işe gidiş gelislerim artık hep bu şekilde olacak tatil dönüşü toparlamak için duzenli ama biraz yüksek kalorili besleniyorum bu ay 1500 civarı kalori. Sonraki ay sporumu biraz artirip kaloriyi biraz indiririm diyorum.insallah basarili olurum.

Sabah bakım var diyodu giremedim foruma dun sabahta ayni hergün bakimmi yapılıyor nedir anlamadım. Neyse girmisken yazayım menümü.
Sabah yarım simit 1 peynir yarım domatesli omlet salatalık.

Ara 2 ceviz 2 hurma

Ara 1 minik elma 10 üzüm

Akşam 1 kepçe çorba 5 fırında mücver 2 kaşık barbunya 1 kase yoğurt

Ara 2 céviz

Su 2 lt.
Spor 30 dk yürüyüş ve ev isleri

Bu hergün yazıyorum 30 dakika yada 30+30 yürüyüş bunlar işe gidiş gelislerim artık hep bu şekilde olacak tatil dönüşü toparlamak için duzenli ama biraz yüksek kalorili besleniyorum bu ay 1500 civarı kalori. Sonraki ay sporumu biraz artirip kaloriyi biraz indiririm diyorum.insallah basarili olurum.
guzel menu olmus canm tebrkler spor flanda var bende bi giryorm tam menu yazicmgunceelleme var diye gonderilmiyor yine gitmeden bende yazyim menumu :)

Yorumlar gelsiin :)) iyi pazarlar citir olmaya azcik kalmis kizlar :))

Sabah:1 dilm kepek ekmegi,3 izgara sucuk,peynir,1 ck recel ,sogus,ceviz

Ara:yesilcay,5 uzum

Ara: 6 badem 1 kase yogurt 1 kuck parca haslnmis et

Aksam : 2 dilm t.b ekmegi arasi peynrli domates biberli sandvic ve ayran
Ara misr puskulu cayi

5 km hizli tempo yuruyys 200 ip atlama

3 lt su

Ara misr puskulu cayi

3 lt su
süpersin canım sporunda çok iyi olmuş.sandviçinide sağlıklı bi şekilde hazırlayıp yemişsin öğünlerinide az tutmuşsun kalorilerin baya düşüktür bu menüyle:)

süpersin canım sporunda çok iyi olmuş.sandviçinide sağlıklı bi şekilde hazırlayıp yemişsin öğünlerinide az tutmuşsun kalorilerin baya düşüktür bu menüyle:)
Tesekkur ederim canm yorumn icn hesapliyamadm ama oyledir buyuk iht.ins her gunm boyle olur :))

Merhaba kızlar. Bugün çilek tarlasına daldım. 50 civarı yemişimdir. 2 kasa da reçellik aldım. Fasulye, domates vs. Organik sertifikalı tarla ama çilek de imkansız ilaç kullanmamak. Akşam siteye giremedim yoksunluk hissettim.
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 çay kaşığı bal, çeçil peyniri, 5 zeytin, 1 dilim.çavdar ekmeği, tereyağında 2 yumurta sarısı, çay
Ara: yarım nektarin, 5 badem
Öğlen: 3 kaşık yoğurt, 1 tabak etli patlıcan yemeği, 1 porsiyon bulgur pilavı
Ara: 1 küçük kurabiye, 3 erik
Akşam 1 kase kepekli bulgurdan kısır
Ara: 1 avuç pide ekmeği, çeçil peyniri
1534 kalori
2 litre su
2 saat ev temizliği, yarım saat plates-ağırlık kaldırma

Kızımın çilek tarlasında fotoğrafını yüklemek istedim ama yapamadım.

Merhaba kızlar. Bugün çilek tarlasına daldım. 50 civarı yemişimdir. 2 kasa da reçellik aldım. Fasulye, domates vs. Organik sertifikalı tarla ama çilek de imkansız ilaç kullanmamak. Akşam siteye giremedim yoksunluk hissettim.
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 çay kaşığı bal, çeçil peyniri, 5 zeytin, 1 dilim.çavdar ekmeği, tereyağında 2 yumurta sarısı, çay
Ara: yarım nektarin, 5 badem
Öğlen: 3 kaşık yoğurt, 1 tabak etli patlıcan yemeği, 1 porsiyon bulgur pilavı
Ara: 1 küçük kurabiye, 3 erik
Akşam 1 kase kepekli bulgurdan kısır
Ara: 1 avuç pide ekmeği, çeçil peyniri
1534 kalori
2 litre su
2 saat ev temizliği, yarım saat plates-ağırlık kaldırma
Cok guzel olmus canm menun tebrikler kacamak yok gibi bisy supersin :))

Kızımın çilek tarlasında fotoğrafını yüklemek istedim ama yapamadım.
canimi cilek cektirdin canm inankki :))
Keske atabilseen cok merak ettm simdi bnde benm ufakliklari atmyi denym :))

Boyutundan sebep atilmiyormus nasil kucultebilirm acaba :/

Eklentiler

• Fotoğraf Kolajlayıcı_5G2mJo.webp
    Fotoğraf Kolajlayıcı_5G2mJo.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 143

Ara misr puskulu cayi

3 lt su
Yeşillik yok ama menün ve sporun güzel olmuş. Sucukta biraz fazla yağ var ama ızgara olunca daha iyi.

Boyutundan sebep atilmiyormus nasil kucultebilirm acaba :/
Maşallah çok güzeller. Yanaklarından öpüyorum.

Yeşillik yok ama menün ve sporun güzel olmuş. Sucukta biraz fazla yağ var ama ızgara olunca daha iyi.

Maşallah çok güzeller. Yanaklarından öpüyorum.
Onlarda seni opuyolar teyzesi kardesler ama hic benzemiyorlar dimi :))

Evet tost maknemde yapyorum butun yagi akiyor yesiillik cok salata flan yedm bu ara ondan canm istemedi 1-2 gundur :)

Ay çok sevimliler maşallah.

Günaydın bacilar ben nöbetten çıktım çok şükür. Çarşıya gidiyorum. Lazer randevum var bugün sonrada gezicem biraz. Aslında kankimle takilcaktik ama onun işi çıktı yanlız takilcam artık.
Dünkü menümü yazayım sonra fırsat olmaz.
Sabah yarım yağlı ekmek peynir domates salatalık yarım haşlanmış yumurta

Ara 2 hurma 2 ceviz

Öğlen 4 kaşık nohut yemeği 4 kaşık pilav yoğurt

Ara 3 yulaflı bisküvi

Akşam yemeği çok kötüydü yarım simit peynir zeytin yedim çayla

Ara 1 dilim kavun

Su 2.5 lt
spor 30 dakika yürüyüş
Aklıma geldikçe gobegimi çek bırak yapıyorum işe yarar inşallah. Bugün yarın regl olcam birde perşembe kaç çıkarım merak içindeyim.

Günaydın hatunlar deyim bende. Günaydının yanına ne ekleyeceğimi şaşırıyorum bazen. Dünkü menüm biraz daha iyiydi sanırım. Karbonhidrat aşırı olmadı ama protein eksik kalmış.

Kahvaltı: 4-5 çubuk kızarmış patatese 1 yumurta, 5 adet zeytin,
yarım dilim çavdar ekmeği, 1 tatlı kaşığı bal, 1 dilim büyüklüğünde çeçil peyniri
Ara: 50 kadar çilek

Akşam: 2 yemek kaşığı kepekli bulgurdan kısır, 14-15 tane yaprak sarması (yaklaşık 350 kalori), çay
Ara: 2 adet kırmızı erik, yarım elma
1228 kalori
1,5 litre su, 40-45 dakika tarlada yavaşça kalan çilekleri arama (emziren arkadaşlar beni affetsin, Nevşehir Göre'de Eylül çileği), 15 dakikada 1,5 km yürüyüş

Back
X