Sabah geç yemiştim canım birde bamya vardı evde ben sevmem hiç o yüzden corbayla geçirdim.günaydın canım güzel görünüyor öğleni çok hafif geçirmişsin acıkmadınmı nöbetlerde çok acıkılıyor sen yine nöbette fazla yemiyorsun.ameliyathanede zor ama alışan bırakamıyor galiba çalışma ortamı iyi oluyor galiba ameliyathanede
Hmmm evet baya kaçamaklı olmuş ama toparlarsın bugün.Gunaydin kizlar menumu paylaşayım iyi degil ama
Sabah:kepekli domatesli tost,maydanoz,çay
Oglen: salata,tavuk ızgara,ayran
Ara: 15 taze fındık,15taze fıstıkfazla oldu
Aksam:5 kaşık mantı,5 kaşık patlıcan tavası,5 kaşık bulgur pilavı
Ara:çikolata soslu dondurma
guzel menu olmus canm tebrkler spor flanda var bende bi giryorm tam menu yazicmgunceelleme var diye gonderilmiyor yine gitmeden bende yazyim menumu :)Sabah bakım var diyodu giremedim foruma dun sabahta ayni hergün bakimmi yapılıyor nedir anlamadım. Neyse girmisken yazayım menümü.
Sabah yarım simit 1 peynir yarım domatesli omlet salatalık.
Ara 2 ceviz 2 hurma
Ara 1 minik elma 10 üzüm
Akşam 1 kepçe çorba 5 fırında mücver 2 kaşık barbunya 1 kase yoğurt
Ara 2 céviz
Su 2 lt.
Spor 30 dk yürüyüş ve ev isleri
Bu hergün yazıyorum 30 dakika yada 30+30 yürüyüş bunlar işe gidiş gelislerim artık hep bu şekilde olacak tatil dönüşü toparlamak için duzenli ama biraz yüksek kalorili besleniyorum bu ay 1500 civarı kalori. Sonraki ay sporumu biraz artirip kaloriyi biraz indiririm diyorum.insallah basarili olurum.
süpersin canım sporunda çok iyi olmuş.sandviçinide sağlıklı bi şekilde hazırlayıp yemişsin öğünlerinide az tutmuşsun kalorilerin baya düşüktür bu menüyle:)Yorumlar gelsiin :)) iyi pazarlar citir olmaya azcik kalmis kizlar :))
Sabah:1 dilm kepek ekmegi,3 izgara sucuk,peynir,1 ck recel ,sogus,ceviz
Ara:yesilcay,5 uzum
Ara: 6 badem 1 kase yogurt 1 kuck parca haslnmis et
Aksam : 2 dilm t.b ekmegi arasi peynrli domates biberli sandvic ve ayran
Ara misr puskulu cayi
5 km hizli tempo yuruyys 200 ip atlama
3 lt su
Tesekkur ederim canm yorumn icn hesapliyamadm ama oyledir buyuk iht.ins her gunm boyle olur :))süpersin canım sporunda çok iyi olmuş.sandviçinide sağlıklı bi şekilde hazırlayıp yemişsin öğünlerinide az tutmuşsun kalorilerin baya düşüktür bu menüyle:)
inşallah tatlım bu hafta geçen haftadan daha iyi olalımTesekkur ederim canm yorumn icn hesapliyamadm ama oyledir buyuk iht.ins her gunm boyle olur :))
Cok guzel olmus canm menun tebrikler kacamak yok gibi bisy supersin :))Merhaba kızlar. Bugün çilek tarlasına daldım. 50 civarı yemişimdir. 2 kasa da reçellik aldım. Fasulye, domates vs. Organik sertifikalı tarla ama çilek de imkansız ilaç kullanmamak. Akşam siteye giremedim yoksunluk hissettim.
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 çay kaşığı bal, çeçil peyniri, 5 zeytin, 1 dilim.çavdar ekmeği, tereyağında 2 yumurta sarısı, çay
Ara: yarım nektarin, 5 badem
Öğlen: 3 kaşık yoğurt, 1 tabak etli patlıcan yemeği, 1 porsiyon bulgur pilavı
Ara: 1 küçük kurabiye, 3 erik
Akşam 1 kase kepekli bulgurdan kısır
Ara: 1 avuç pide ekmeği, çeçil peyniri
1534 kalori
2 litre su
2 saat ev temizliği, yarım saat plates-ağırlık kaldırma
canimi cilek cektirdin canm inankki :))Kızımın çilek tarlasında fotoğrafını yüklemek istedim ama yapamadım.
Farknda olmadan atmisim : DBoyutundan sebep atilmiyormus nasil kucultebilirm acaba :/
Yeşillik yok ama menün ve sporun güzel olmuş. Sucukta biraz fazla yağ var ama ızgara olunca daha iyi.Yorumlar gelsiin :)) iyi pazarlar citir olmaya azcik kalmis kizlar :))
Sabah:1 dilm kepek ekmegi,3 izgara sucuk,peynir,1 ck recel ,sogus,ceviz
Ara:yesilcay,5 uzum
Ara: 6 badem 1 kase yogurt 1 kuck parca haslnmis et
Aksam : 2 dilm t.b ekmegi arasi peynrli domates biberli sandvic ve ayran
Ara misr puskulu cayi
5 km hizli tempo yuruyys 200 ip atlama
3 lt su
Maşallah çok güzeller. Yanaklarından öpüyorum.Boyutundan sebep atilmiyormus nasil kucultebilirm acaba :/
Onlarda seni opuyolar teyzesi kardesler ama hic benzemiyorlar dimi :))Yeşillik yok ama menün ve sporun güzel olmuş. Sucukta biraz fazla yağ var ama ızgara olunca daha iyi.
Maşallah çok güzeller. Yanaklarından öpüyorum.
Ay çok sevimliler maşallah.
Cok tesekkur ederiiz :)Ay çok sevimliler maşallah.
maşallah allahım esirgesin sana mı benziyorlar sarışın bunlar çok tatlılarBoyutundan sebep atilmiyormus nasil kucultebilirm acaba :/
İkimizede benzyorlar tatlm sarsin babalari ben kumralm :)maşallah allahım esirgesin sana mı benziyorlar sarışın bunlar çok tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?