Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Onlarda seni opuyolar teyzesi kardesler ama hic benzemiyorlar dimi :))

Evet tost maknemde yapyorum butun yagi akiyor yesiillik cok salata flan yedm bu ara ondan canm istemedi 1-2 gundur :)
Ufaklık kız güzeli maşallah. Benim oğlum da öyle. Oğluma diyorum ki; "senin kaşların kız kardeşinde olsaydı süper olurmuş".

Menün güzel olmuş yine de, istikrarlısın. Ben bozdum menümü, istikrarımı kaybettim. Hedefime yaklaşmanın verdiği bıkkınlık sanırım. Bu hafta çocuklar yandı, çünkü beni cezbedecek hiçbir şey yapmayacağım. Kısır ve sarma ısrarlarına dayanamadım hafta sonu.

Göbeği çekerken mutlaka nefes alıp karnını iyice içeri çekmen nefes verirken de iyice dışarı çıkarman lazım. Özellikle alt karın kasını iyice çekmen lazım. Ben asansörde yalnızsam 0'dan 4. kata çıkana kadar 25-30 arası hızlıca yapıyorum. İyice yanıyor. Sabah kalktığımda çay suyunu koyuyorum. Yatağa oturup, dizim için ayak güçlendirme hareketini 50 tane yaparken karın çekmeyi de 50 tane aradan çıkarıyorum. Günlük 200-300 arası bayağı faydalı oluyor çünkü bugünlerde yeşilçay, ballı-tarçınlı çay içmediğim halde göbek gidiyor. Alt karın ve üst karın da çalışıyorum ama. 2 günde bir 50 alt 50 üst çekiyorum.
Bu arada çay suyunu koyuyorum dedim ya, aslında hazır suyla soğuktan çayı demliyorum. Alttaki su kaynayınca 10 dakikada süper bir çay oluyor. Çok sevdim. Tavsiye ederim hem de pratik oluyor.

canm menun guzel olmus aksam tabi bi sebze yemegi olsaydi super olurdu ama elinde deglmis tabi spor super cnm tebrikler :) bol bol gez bizm yerimizede :) bende asri merak edyorm ama korkuyorm hep bi yandanda tartiya cikarken :)

canm kalori baya dusk olmus acikmadysan ne guzel menunu begendim ozellikle cilekleriii : Dspor super

ben yattigim uerde yapmaya basladim birkac gundur etkli olurmu sabah sporuna bayildm ben uyandigm gbi ev isine daliyorn kahvalti evi toparla anck ondan sonra spor yapablirsem yapiyorm ust demlik soguk olmuyormu canm denyim bende bi :))

Gunaydin guzeller :))menum geliyor hemen :)

Sabah limonlu ilik su
1 dilm t.b ekmegi ,omlet,cay,cok az bal,peynir,sogus,ceviz

Ara:yesilcay 5 badem

Ara: yesilcay 1 yesil eksi elma

Aksam tavuk sote 1 kase patates puresi 2 sigara boregi
Misr puskulu cayi
1,5 lt su spor yok ama durmaksiz ev isi bayram+kis temizligine girdim :)

Güzel olmuş canım menün Sporun.
Gayet düzenli görünüyor.
Boyutundan sebep atilmiyormus nasil kucultebilirm acaba :/

Bende şaşırıyorum nasıl hitap edicemi bazen :) menu güzel sarmalara rağmen kalori düşük olmuş.
Ben biraz daha kolaya kaciyodum böyle yapayım daha zor ve etkili. Istikrari hallettim sanırım zor oldu ama bi dagitinca toparlamak zorlaşıyor. Bi ara bende demliyordum o şekilde benim eşim çay hastasidir hemen bi bahane buldu beğenmedi simdi su kayniyo üst caydanliga önce suyu sonra kuru cayi atıyoruz iyi oluyomus ben çok çay içmem o yüzden çok takilmiyoruum istediği gibi yapiyo.

canm menun guzel olmus aksam tabi bi sebze yemegi olsaydi super olurdu ama elinde deglmis tabi spor super cnm tebrikler :) bol bol gez bizm yerimizede :) bende asri merak edyorm ama korkuyorm hep bi yandanda tartiya cikarken :)
Nöbette nedense çok tutamıyorum kendimi ama artık kendi elime vuruyorum yeme onu diye :))
Akşam olmamış canım püre börek yukte ağır pahada hafif gibi olmuş sanki.

Bizim ailedede bir turlu begendiremiyoruz caylari ben ugrasmiyordum bildigm gibi yaapyordm ama bi bunlari denym bakiym nr yorm alicam :) bu aksam kv demler gelicek hemen uygliyacagm )

Canm aksm icn dogru soyledn bi tanesini ymeseydm guzel olurdu cok acikmstm kendmi tutamadm acikcasi ama cok tok tuttu beni normalde hep aciyorm bu sefer hic ackmadm ama bidaha dkkat edicem soz:)

selam kızlar geç kaldım malum kızım küçük olduğu için uğraştırıyor menüm
Sabah :
yarım simit,domates,maydanoz,1 kibrit kutusu kadar süzme peynir
Ara:2 ceviz , 5 çiğ badem ,nescafe şekersiz
öğle: mantar sote,yarım simit,yoğurt
Aksam :tavuk ızgara,salata,ayran
Ara:vazgeçilmezim çikolata soslu dondurma

öğlen yemiyormusun canım yemezsen aksama çok acıkırsın.patates püresi ve börek fazla ama gün içinde az yediğin için dengelemişsin onları öğlen yeseydin daha iyi olurdu:)

sporla suyu unuttum yine.su 3 litre spor 30 dk hafif tempolu yürüyüş

O çikolata sosu omayaymis iyiymiş dondurmanın üstünde.

Ben de bugünlerde menüyü bozduğum için patates püresi+ sigara böreği olmamış demeye yüzüm tutmuyor. Mısır püskülü çayı ilginç. Birkaç defadır görüyorum menünde. Etkili mi?
Ev işi bende de var. Salonla mutfağın camlarını perdelerini hallettim. Yaz boyu hafta sonu Kırşehir'e gittiğim için ancak. Haftaya da 3 odaya geçerim artık.
Bu arada çayı soğuk suyla demlerken su kaynadıktan sonra 10-15 dakikada üst demlikteki de fokurduyor. İşe gidenler için pratik bence ve tadı güzel. Ancak kireci çayın içinde kalacağı için musluk suyu uygun olmayabilir. Alttaki su önemli değil. Nevşehir'in suyu çok kötü. Bazen yemek bile yapmak istemiyorum. Şehir merkezindeki sudan emin olamıyorum ama genelde suyunda arsenik oranı yüksek, sarımsı bir tortu bırakıyor.

Çikolata sosu unutmak lazım. Ama benim gibi sosu yemeyip çokokrem yersek de olmaz tabi. Bunun dışında menün güzel. Simit sokak simiti mi acaba? onların kalorisi daha düşük.

bence gayet güzel olmuş menün maşallah.pazar olmasına rağmen çok iyi

50 çilek mi biraz kaçmış seninde benim gibi.yaprak sarma falan biraz çok olmuş

maşallah.süper

simitler çok olmuş

unutmayın 1 simit 4 dilim ekmek

Merhaba arkadaşlar;

dün hiç giremedim pazarları benim öyle bir problemim oluyor şimdiden özür

bende dünkü mönümü yazayım hemen;

Sabah:2 dilim ekmek+süzme peynir+2 tekerlek dilim sucuk+1 közlenmiş yağ biber

Ara:2 tane twitto

Öğlen+Akşam:2 kaşık taze fasulye+2 kaşık pilav+1 kaşık et
(düğün yemeği karışık bişeyler yedim biraz az kaldım anlıyacağımız)

Gece:2 çatal pasta+1 fincan türk kahvesi

malesef gece kötü olsu saat 10,00,10,30 civarıydı kahvenin yanında kocamdan özendim ama akşamdanda açtım birazcık işte bölee

normal susamlı simit canım 1 taneyi yemeyim dedim ama yine yarım yarım yedim malesef

ewet maalesef yedim bol susamlı

merhaba güzel olmuş twitto hiç yemedim tuzlu galibapastayıda ikiçatalla bırakmışsın ne mutlu sana ben bi tadına baksam bir dilim uçup gider

öğlen yemiyormusun canım yemezsen aksama çok acıkırsın.patates püresi ve börek fazla ama gün içinde az yediğin için dengelemişsin onları öğlen yeseydin daha iyi olurdu:)
Canm bu sira gec kahvalti ettigm icin ackmiyorm oglen ondan iki ara ogn yapyorm bende bugn ise daldim hic bisy yiyemedm kahvalti harc aksmi haff gecrip ackmasam super olur:)

sporla suyu unuttum yine.su 3 litre spor 30 dk hafif tempolu yürüyüş
canm menun guzel olmus ama kizlarda dedgi gbi dondurma sade sossuz olsaymis guzel olurmus spor suda cok iyi bravo :)

Misr puskulu icnde cvanpercemi ve degsik otlar flanda var hosuma gitti denyorm ama bakalm etkili olucakmi cunku oglm emzirmeyi birakti hic emmiyor kac gundur bende degsik caylara baslym dedm :)Bizde musluktan kullanmyoruz canm yuvacikta daglardan gelen sudan doldruyoruz :) cayi denycem kesnlikle :)
ay simit yemiyordum ama bubu duydm artk 2 kere dusnurm cokmus yahu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…