Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canm canm tatl gunune gore menun guzel bence hem evde degilmissin zaten buna ragmen kendini tutmussun super :)Pasta konusndada arkadsma katliyorm 2 catalla brakmak mukemml bence :))

merhaba güzel olmuş twitto hiç yemedim tuzlu galibapastayıda ikiçatalla bırakmışsın ne mutlu sana ben bi tadına baksam bir dilim uçup gider

Kizlar iyi aksamlar sizi ozledim:)
Tasinma isi kolayladi cok sukur...cok zor oldu iki bebekle cok zorlandim ama ufak tefek islerim kaldi artik....
Araniza donmeyi istiyorum ama galiba biraz kilo aldim takimin etkilenmesini istemiyorum ne zaman geliyim?
Yarin sabah tartilicam bakalim kac kiloyum

Gözün aydın canım sevindim işlerinin bitmesine. Kilo almis olmayı dert etme ne zaman istersen gel biz takimiz artisiyla eksisiyle hiç sorun değil.

İslerni kolaylamana cok sevindm canm 2 cocukla zor bilrm ben azcik bi is yapmaya calisyorm butn heryer birbrne giryor tasnmayi dusunemyorm bile aylar alir heralde aramza gelmene cok sevndm canm ozlemistk seni inanki olsun aldgn kilolar gider hmen eminmki takma kfana :)

hoş geldin canım gelebilmene sevindim .çok kilo almamışsındır aldıysanda beraber veririz merak etme:)

Günaydın kızlar yediklerimi yazayım Sabah :3 yeşil zeytin ,domates,1 k.ekmeği,1 yumurta
Ara:1 bardak süt,2 ceviz
Ögle:5 kaşık yağsız makarna,yoğurt
Ara: 1 elma
Aksam :mantar çorbası,6 tane falan yaprak sarması nasıl yediğimi anlamadım tadına bakıcaktım sözde3 litre su spor yok

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrr;

Hemen menümü yazıyım ben;
Dün ofisteydik müdür de yoktu sabah kahvaltıyıda ofiste yaptık 3 kız birlikte öğlende birlikte yedik güzel oldu

Sabah:1 dilim kepek ekmeği+1 lokma börek+peynir+zeytin+domates+biber+şekersiz çay

Öğlen:1 dilim ekmek+çeyrek simit+karışık yoğurtlu kabak,havuç kavurması+1 tane peynirli közlenmiş biber+şekersiz çay

Akşam:2,5 tane ızgara uskumru+1 dilim ekmek+salata

Ara:kızımdan kalan puding (3,4 kaşık)

2 litre su

günaydın canım menün güzel zararlı yiyecekleri tadımlık yemişsin yoğurtta var ceviz fındık fıstıkta birkaç tane yersen iyi olur.evde olmayınca insanın aklına gelmiyor ama evde görürsen birkaç tane yersin diyette dinç tutar ceviz falan zaten biliyorsundur:)

sarma fazla olmamış ki bence ekmek yok çünkü yemekte yok başka dengeli bence

aslında öğlenle akşam arasında kayısıya ceviz yiyorum ama dün aheste aheste yemek yiyince ara canım hiç istemedi o yüzden biraz düzensiz oldu

KizlR ben bikac gun izn isteyeblirmym eev cok kalabalik misafrim var hem giremyorm hem ne yedigm belli degl cocuklar kalabalikta acayp bir hal aliyorlar bi gorseniz misafrlerm gitsib hemen burdaym hepinizi opuyorm :))

Merhaba arkadaşlar. Hemencecik dünkü menümü verip kaçayım.
Kahvaltı:1 tatlı kaşığı bal, 5 zeytin, 1 dilim peynir, 1 küçük krep, 1 tane ceviz, yarım domates
Ara: 5 adet çilek

Öğlen: 1 kase patlıcan yemeği, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara: 10 badem

Akşam: 3 küçük kuzu pirzola, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, 1/2 kase salata, 3 kaşık yoğurt
Ara: Avuç içi kadar pide ekmeği, 2 yemek kaşığı çilek reçeli (yapınca yememek olmaz )
Ara: 100 ml kefir, 2 kırmızı erik, yarım şeftali
1525 kalori
2 litre su, öğlen yarım saat yavaş tempoda yürüyüş
Akşam hiç oturmadım. Fasulye ve salatalık turşusu, çilek reçeli yaptım ve 5 saat boyunca ayaktaydım.

Güzel olmuş bence fazla değil 6 tane.
Güzel olmuş ara öğün yememişsin ama doyurucu olmuş.
KizlR ben bikac gun izn isteyeblirmym eev cok kalabalik misafrim var hem giremyorm hem ne yedigm belli degl cocuklar kalabalikta acayp bir hal aliyorlar bi gorseniz misafrlerm gitsib hemen burdaym hepinizi opuyorm :))
Kilo bildirecekmisin canım. Neyse bildiremezsen izinli yazarım.
Tam istikrarı saglamissin diyodum akşam reçel falan neyse olmuş artık bugün telafi edersin.

Bende yazayım menümü sabahtan beri ameliyattayim tekrar girmeden yazayım.
Sabah 1 otlu çörek peynir salatalık maydanoz 1 ince dilim salam çay

Ara yok

Öğlen 2 köfte 4 patates kizartma yoğurt 4 kaşık barbunya aceleye geldi kızartma yemek zorunda kaldım.

Ara 2 hurma 2 ceviz

Akşam yuvalak 1 tabak bol sarmisakli yoğurt

Ara 10 üzüm

Su 2 lt
spor 45 dak yürüyüş

sabah ve akşam az yemişsin canım gözüme batan bir şey olmadı.4 tanecik patatestende bir şey olmaz.benimde canım sarmısaklı yoğurt istedi akşam yiyeyim barisu ve sporda güzel

bence güzel olmuş.sporun ve suda güzel

yuvalak nedir ki? mantı gibi bişeyse birazfazla değilmi bir tabağı

Gunaydin kizlar:)
Selincim tesekkurler canim gercekten tasinmak cok zor oldusu anda hala kendime gelebilmis degilimzamanla oturur hersey yerine ins.
Seyfocum sabah tartildim yarim kilo almisim :)bugun baslarim dedim ama hala duzenimi saglayamadim ben boyle ugriyim kendimi tam iyi hissedince beni de listeye yazarsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…