Yok mantı değil canım ince bulgrla yapiliyobence güzel olmuş.sporun ve suda güzel
yuvalak nedir ki? mantı gibi bişeyse birazfazla değilmi bir tabağı
Yarım kilomu bende bişey sandım. Perşembe kilonu bildirirsen yazarım listeye dicemde seni geçen haftami önceki haftamı izinli yazdım. En kısa izin süresi 2 haftâ oluyo.Gunaydin kizlar:)
Selincim tesekkurler canim gercekten tasinmak cok zor oldusu anda hala kendime gelebilmis degilim zamanla oturur hersey yerine ins.
Seyfocum sabah tartildim yarim kilo almisim :)bugun baslarim dedim ama hala duzenimi saglayamadim ben boyle ugriyim kendimi tam iyi hissedince beni de listeye yazarsiniz :)
Yuvalak topalak ta denir bizde ince koftelik bulgur ve az un Salça baharat az suyla yogurup minik kofteler yapılıp suda haslaniyo.yag bile yok yani.bi tabak yazdimda cok değil 6 yemek kaşığı falan :)ama o zaman yemeğini sölememiş olmazmı ki
burda analı kızlı deniyor topalak çorbasıda yapılıyor biliyorum hafif o:)Yok mantı değil canım ince bulgrla yapiliyo
Yarım kilomu bende bişey sandım. Perşembe kilonu bildirirsen yazarım listeye dicemde seni geçen haftami önceki haftamı izinli yazdım. En kısa izin süresi 2 haftâ oluyo.
Yuvalak topalak ta denir bizde ince koftelik bulgur ve az un Salça baharat az suyla yogurup minik kofteler yapılıp suda haslaniyo.yag bile yok yani.bi tabak yazdimda cok değil 6 yemek kaşığı falan :)
Yine akşamdan sonrası cosmus ma sen uzun süredir duzenli gidiyosun bu hafta bişey demiyorum. Haftaya ceza vermeye basliyim ben kendimede sizlerede.bayramda yaklaştı neyseki kurban bayramı diycem ama biz esimin memleketinde olcaz her bayramlasmaya gittiğimizde et ve tatli ve sarma verirler. Ben gecen seneki taktigimi yapicam biraz et 1 sarma tatliyi eşime abime yada çocuklara vericem.Günaydın kızlar. Dün yoğundum. Öğleden sonra bizim kurumun desteğiyle yapılan bir işletmenin açılışı vardı. Uzun süredir ilk defa takım elbise giydim ve görüntümden çok memnundum. Ama bu hafta kilo veremedim sanırım. Tıkandım. Açılışta da kurabiyelere dayanamadım. Halbuki öğlen revani yemiştim. Yine bol karbonhidratlı bir gün oldu.
Kahvaltı: domates,5 adet zeytin, tereyağında yumurta, 1 dilim sütlü ekmek, 2 yemek kaşığı reçel, 1 çay kaşığı tereyağı, çay
Öğlen: yarım porsiyon et sote, 5 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık salata, revani
Ara: 3 kurabiye, 2 fincan çay
Akşam: 1 tabak zeytinyağlı pırasa, yarım fileto balık, 1 kase salata
Ara: 1 dilim pizza (eşim geldi, foruma gittik, onlar pizza yerken dayanamadım)
Ara:1 yemek kaşığı çileği bol reçel, küçük parça pide ekmeği
1550 kalori
2 litre su
Yarım saatte 2,5 km
günaydın canım telafi edersin zaten vermen gereken kilo çok az keşke benimde öyle olsa.menün güzel olmuş bulgur pilavını bende tercih ediyorum dünde yedim kaloriside çok azmış hemde tok tutuyor.akşam biraz fazla olmuş reçelide yaptın mecbur dayanamayıp yiyosun galiba:)onun dışında güzel görünüyor:)Günaydın kızlar. Dün yoğundum. Öğleden sonra bizim kurumun desteğiyle yapılan bir işletmenin açılışı vardı. Uzun süredir ilk defa takım elbise giydim ve görüntümden çok memnundum. Ama bu hafta kilo veremedim sanırım. Tıkandım. Açılışta da kurabiyelere dayanamadım. Halbuki öğlen revani yemiştim. Yine bol karbonhidratlı bir gün oldu.
Kahvaltı: domates,5 adet zeytin, tereyağında yumurta, 1 dilim sütlü ekmek, 2 yemek kaşığı reçel, 1 çay kaşığı tereyağı, çay
1550 kalori
2 litre su
Yarım saatte 2,5 km
kolay gelsin canım menünde abartılı bir şey görmedim.çalıştığın için herseyi bulamayıp yiyememen normal.akşamda çok sağlıklı olmuş bence yanında salata olunca:)Dünün menüsünü yazayım firsat varken bugün nöbete gidicem kızımda yanimda okul yok grev varmış. Birlikte odasini duzenliycez.
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir 1 dilim tava ekmeği yada trabzon ekmeği de diyebilirz
Ara yokncalisiyodum
Öğlen 4 kaşık pilav 2 kaşık tavuk sote 1 kepçe çorba. Yoğurt salata kalmamıştı ameliyattan gec cikinca.
Ara 1 armut
Aksam ızgara tavuk 4 parça kanat 1 tane şiş et bol salata
Su 2 lt. 30 dk yürüyüş Akşam yuruyemedim eşim almak zorunda kaldı çok eşya vardi elimde.
Yok mantı değil canım ince bulgrla yapiliyo
Yarım kilomu bende bişey sandım. Perşembe kilonu bildirirsen yazarım listeye dicemde seni geçen haftami önceki haftamı izinli yazdım. En kısa izin süresi 2 haftâ oluyo.
Yuvalak topalak ta denir bizde ince koftelik bulgur ve az un Salça baharat az suyla yogurup minik kofteler yapılıp suda haslaniyo.yag bile yok yani.bi tabak yazdimda cok değil 6 yemek kaşığı falan :)
Naber kızlar nerelerdesiniz kimse yokmuu Bugün sabah işe giderken instagrama eklemek için çektiğim resim.seffaf semsiyeden yağmur çok güzel göründü bana.
Eki Görüntüle 1251250
Günaydın kızlar. Dün yoğundum. Öğleden sonra bizim kurumun desteğiyle yapılan bir işletmenin açılışı vardı. Uzun süredir ilk defa takım elbise giydim ve görüntümden çok memnundum. Ama bu hafta kilo veremedim sanırım. Tıkandım. Açılışta da kurabiyelere dayanamadım. Halbuki öğlen revani yemiştim. Yine bol karbonhidratlı bir gün oldu.
1550 kalori
2 litre su
Yarım saatte 2,5 km
Dünün menüsünü yazayım firsat varken bugün nöbete gidicem kızımda yanimda okul yok grev varmış. Birlikte odasini duzenliycez.
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir 1 dilim tava ekmeği yada trabzon ekmeği de diyebilirz
Ara yokncalisiyodum
Öğlen 4 kaşık pilav 2 kaşık tavuk sote 1 kepçe çorba. Yoğurt salata kalmamıştı ameliyattan gec cikinca.
Ara 1 armut
Aksam ızgara tavuk 4 parça kanat 1 tane şiş et bol salata
Su 2 lt. 30 dk yürüyüş Akşam yuruyemedim eşim almak zorunda kaldı çok eşya vardi elimde.
günaydın kızlar.menüm Sabah :1 dilim peynirli omlet,1 k.ekmeği,maydanoz,çay
Ara:sütlü kahve
Öğlen 4 kaşık bulgur pilavi ,5 kaşık taze fasulye,yoğurt
Ara :ablama gitmiştim çayın yanında 2 ikram bisküvi ,5 badem 3 fındık,2negro bisküvi(fazla oldu)
Aksam :1 dilim kepek ekmeği,mercimek çorbası,yoğurt
merhaba menün güzel olmuş ara öğünlerinde güzel.akşam biraz ağır olmuş kızartmaysa eğer canımmerhaba kızlar;
ben yazana kadar öğle oldu
Sabah:1/2 dilim ekmek+1 sigara böreği ama fırında+peynir+salatalık+domates+közlenmiş kırmızı biber+şekersiz çay
Ara:2,3 tane kayısı+1,2 ceviz
Öğlen:5 kaşık barbunya+1 dilim ekmek+1 kase yoğurt
Ara:1/2 paket maviyeşil form biskivi
Akşam:2 dilim ekmek arsı köfte+biraz patates
Ara:2 mandalina
merhaba menün güzel olmuş ara öğünlerinde güzel.akşam biraz ağır olmuş kızartmaysa eğer canım
***4.TAKIM 379. ETAP***
uzmanvet ( /65.5/65.0 /0.5 /%0.76 )
selinmehmethamza( / 81.0/ 80.5/0.5 /%0.62 )
seyfo (/ 94.0/93.4 /0.6 /%0.64 )
zeynepsudee (/64.0/ / /% ) kilo bildirmedi izinli
gogo2405 (/69.5/69.0 / 0.5/%0.72 )
ddanes ( / 56.0/55.8 /0.2 /% 0.36)
Merhabalar kızlar
gogocum dönmek istiyorum ben izinden artık ?
Oooo kimler gelmiş hoşgeldin canım nasılsın ne alemdesin gel tabiki yarın bekliyorum kilo bildiriminiiOh oh takım baya değişmiş :) bi an acaba yanlış yere mi geldim dedim neyseki gogocumu ve uzmanveti yakaladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?