inşallah canım kararlı kaçamaksız bir şekilde devam ederiz menün çok güzel olmuş insan akşam yemek yemeyince sabaha mutlu uyanıyor sende öyle olmuşsun negüzeltebrik ediyorum tam gaz devam
Evet kaçamak yok. Hatta az bile olmuş. Spor da iyi.bende yazayım dünkü menümü gururla :)
Sabah:2 dilim ekmek arası kaşarlı tost+şekersiz çay
Ara:1/2 haşlanmış mısır
Öğlen:5 kaşık z.y. barbunya+1,5 dilim ekmek
Ara:1 elma
Ara:1 mandalina
Akşam yemeği yiyemedim kuafördeydim
eve geçince 15,20 kadar üzüm yedim
2 lt su+45 dk kadar yürüyüş
bu hafta çok daha özenli olmaya kararlıyım.0 kaçamak inşallah
Sağol canım. Bugün de o istikrarı sağlayabilseydim iyiydi ama. Şu an akşam yemeği yemesem mi diye düşünüyorum.günaydın güzel olmuş akşamda tadımlık yemişsin kalorinde az olmuş spor ve suda herzamanki gibi güzel zaten:)
Menün güzel olmuş. Fıstık da hiç sırıtmamış.günaydın kızlar bende yazayım
Sabah:2 yumurtalı omlet,1 dilim k.ekmeği,maydanoz,şekersiz çay
Ara :2 küçük salatalık
Öğlen :çorba,1 dilim k.ekmeği,yoğurt
Ara :1 kupa sütlü kahve
Aksam:5 kaşık tavuklu sulu patates,2 kaşık pirinç pilavı.Ara:yarım kase taze fıstık(yemeyeydim iyiydi)
Evet 90 kilo ustu birini cagiralimgogo2 post: 37089055 .!.:Herkes nerdee yaaa durumumuz pek icacici değil kızlar takım olarak toparlanmaya ihtiyacimiz var.katilmak isteyenlere bakıyorum arâda ama her zaman olmuyo eger sizlerin dikkatinizi çekerse bikac kişi cagiralim kızlar.
çok fazla takım var bi takımla birleşsek olmuyormu.bi takım kapanıp tüm üyeler buraya geçse meselaHerkes nerdee yaaa durumumuz pek icacici değil kızlar takım olarak toparlanmaya ihtiyacimiz var.katilmak isteyenlere bakıyorum arâda ama her zaman olmuyo eger sizlerin dikkatinizi çekerse bikac kişi cagiralim kızlar.
Evet Gogo, fena durumdayız bence. Birşeyler yapmak lazım.
Evet 90 kilo ustu birini cagiralim
Kendimizide toparlamamiz lazım. Başka takimla birlesemeyiz Seyfocum yeni üye cagirip kendi kilomuzu beslenmemizi duzenliycez birbirimizi motive etmemiz lazım ama fazlâ gelmiyoruz takıma.çok fazla takım var bi takımla birleşsek olmuyormu.bi takım kapanıp tüm üyeler buraya geçse mesela
ben boş oldukça ilk buraya giriyorumda kimse olmayınca yazmıyorumKendimizide toparlamamiz lazım. Başka takimla birlesemeyiz Seyfocum yeni üye cagirip kendi kilomuzu beslenmemizi duzenliycez birbirimizi motive etmemiz lazım ama fazlâ gelmiyoruz takıma.
Menün güzel olmuş canım. Spor ve suyu da yazarsan tam olur. Ben bugünlerde 2 litre suyu zor tamamlıyorum. Baharda olduğumuz için sanırım. Yalnız sabahtan öğlene kadar 700 ml matarayı bitirmişim arazide. Kalanını zorla içtim.günaydın kızlar
Sabah:kepek ekmekli tost,3 zeytin,çay
Ara:1 bardak süt
Öğlen:5 kaşık karnabahar yemeği,yoğurt,1 k.ekmeği
Ara:3 ceviz
Akşam :tavuk ızgara,salata,ayran
Ara:neskafe
Menü güzel olmuş canım spor ve su yazmamissin yine.günaydın kızlar
Sabah:kepek ekmekli tost,3 zeytin,çay
Ara:1 bardak süt
Öğlen:5 kaşık karnabahar yemeği,yoğurt,1 k.ekmeği
Ara:3 ceviz
Akşam :tavuk ızgara,salata,ayran
Ara:neskafe
Günaydın kızlar
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 tatlı kaşığı reçel, marul, 8 zeytin, yarım domates, yarım dilim peynir, çeyrek gözleme, 1 ceviz, 2 çay
Öğlen: 1 kase taskebabı, 4 kaşık bulgur pilavı, yarım revani, yarım kase yoğurt ( sabahtan öğlene kadar arazideydim, çok acıkktım)
Ara: 8 çilek, 100 ml kefir, çeyrek gözleme
Akşam: 1 kase etli taze fasulye, yarım kase salata, 4 kaşık bulgur pilavı
Ara: 8 çilek, 100 ml kefir
1594 kalori
2 litre su, yarım saatte 2,5 km yürüyüş, 30 dakika pilates,ağırlık kaldırma
ayy hep unutuyorum ya 3 litre su 2 saat avm de gezmeMenü güzel olmuş canım spor ve su yazmamissin yine.
Menü spor su hepsi güzel olmuş.
canım ayça kayayı dinlemiştimde suyu içtikçe içesiniz içmedikçe içmeyesiniz gelir diyor bencede doğru ben sabahtan yanıma sürahiyle su alıyorum yatana kadar 2 sürahi bitiyorMenün güzel olmuş canım. Spor ve suyu da yazarsan tam olur. Ben bugünlerde 2 litre suyu zor tamamlıyorum. Baharda olduğumuz için sanırım. Yalnız sabahtan öğlene kadar 700 ml matarayı bitirmişim arazide. Kalanını zorla içtim.
menün ve sporun güzel akamda fazla olmamış yemek yerine onları yemişsin hemde erken yediğin için yatmadan önce ykmışsındır:)Dünkü menümü yazayım nihayet kefirim oldu dün içmeye başladım.
Sabah domates salatalık peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek
Ara 1 tuzlu kurabiye nescafe
Öğlen 6 kaşık yeşil fasulye 1 kepçe çorba 2 kaşık pilav 1 kase cacık
Ara 1 elma
Akşam 5.30 gibi nescafe 1 dilim kek 2 tuzlu 1 tatlı kurabiye 3 yaprak sarma sonrada yemek yemedim yanlış yaptım ama dayanamadim napiim
Su 2 lt
spor 30 dk sabah 45 dk akşamüstü yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?