Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4.TAKIM 380. ETAP***

uzmanvet ( /65.0/ 64.7/ 0.3/%0.46 )
selinmehmethamza( / 80.5/ / /% )izne ayrilmak istiyor
seyfo (/ 93.4/ 93.2/ 0.2/%0.21 )
gogo2405 (/69.0/68.8 /0.2 /% 0.29)
ddanes ( / 55.8/55.0 / 0.8/%1.43 )
oluroylebazen ( /78.7 / 78.7/0 /%0 )
374.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu sabit
BegumD (/82.7 / 82.4/0.3 /%0.18 )yeni üye hedef kilosu 73 kilosu 2'ye bölündü

TAKIM ORTALAMASI % 0.37

takıma 90kilo civarı bir gelsede yarış yapsam ya biraz daha hırslanırdım.buraya yazayımda belki biri görüp gelir

Evet kaçamak yok. Hatta az bile olmuş. Spor da iyi.

günaydın güzel olmuş akşamda tadımlık yemişsin kalorinde az olmuş spor ve suda herzamanki gibi güzel zaten:)
Sağol canım. Bugün de o istikrarı sağlayabilseydim iyiydi ama. Şu an akşam yemeği yemesem mi diye düşünüyorum.

Menün güzel olmuş. Fıstık da hiç sırıtmamış.

Herkes nerdee yaaa durumumuz pek icacici değil kızlar takım olarak toparlanmaya ihtiyacimiz var.katilmak isteyenlere bakıyorum arâda ama her zaman olmuyo eger sizlerin dikkatinizi çekerse bikac kişi cagiralim kızlar.

gogo2 post: 37089055 .!.:
Herkes nerdee yaaa durumumuz pek icacici değil kızlar takım olarak toparlanmaya ihtiyacimiz var.katilmak isteyenlere bakıyorum arâda ama her zaman olmuyo eger sizlerin dikkatinizi çekerse bikac kişi cagiralim kızlar.
Evet 90 kilo ustu birini cagiralim

çok fazla takım var bi takımla birleşsek olmuyormu.bi takım kapanıp tüm üyeler buraya geçse mesela

Evet Gogo, fena durumdayız bence. Birşeyler yapmak lazım.

Evet 90 kilo ustu birini cagiralim

çok fazla takım var bi takımla birleşsek olmuyormu.bi takım kapanıp tüm üyeler buraya geçse mesela
Kendimizide toparlamamiz lazım. Başka takimla birlesemeyiz Seyfocum yeni üye cagirip kendi kilomuzu beslenmemizi duzenliycez birbirimizi motive etmemiz lazım ama fazlâ gelmiyoruz takıma.

gunaydın kızlar iyi haftasonları hepinize.. dünün menüsünü yazıcamda tamamı dışarda pasta börek oldu ben yarından itibaren başlasam aha iyi olacak menü paylaşımına..

Kendimizide toparlamamiz lazım. Başka takimla birlesemeyiz Seyfocum yeni üye cagirip kendi kilomuzu beslenmemizi duzenliycez birbirimizi motive etmemiz lazım ama fazlâ gelmiyoruz takıma.
ben boş oldukça ilk buraya giriyorumda kimse olmayınca yazmıyorum

günaydın kızlar
Sabah:kepek ekmekli tost,3 zeytin,çay
Ara:1 bardak süt
Öğlen:5 kaşık karnabahar yemeği,yoğurt,1 k.ekmeği
Ara:1 elma
Ara:3 ceviz
Akşam :tavuk ızgara,salata,ayran
Ara:neskafe

Günaydın kızlar
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 tatlı kaşığı reçel, marul, 8 zeytin, yarım domates, yarım dilim peynir, çeyrek gözleme, 1 ceviz, 2 çay
Öğlen: 1 kase taskebabı, 4 kaşık bulgur pilavı, yarım revani, yarım kase yoğurt ( sabahtan öğlene kadar arazideydim, çok acıkktım)
Ara: 8 çilek, 100 ml kefir, çeyrek gözleme
Akşam: 1 kase etli taze fasulye, yarım kase salata, 4 kaşık bulgur pilavı
Ara: 8 çilek, 100 ml kefir
1594 kalori
2 litre su, yarım saatte 2,5 km yürüyüş, 30 dakika pilates,ağırlık kaldırma

günaydın kızlar
Menün güzel olmuş canım. Spor ve suyu da yazarsan tam olur. Ben bugünlerde 2 litre suyu zor tamamlıyorum. Baharda olduğumuz için sanırım. Yalnız sabahtan öğlene kadar 700 ml matarayı bitirmişim arazide. Kalanını zorla içtim.

günaydın kızlar
Menü güzel olmuş canım spor ve su yazmamissin yine.

Menü spor su hepsi güzel olmuş.

Dünkü menümü yazayım nihayet kefirim oldu dün içmeye başladım.
Sabah domates salatalık peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek

Ara 1 tuzlu kurabiye nescafe

Öğlen 6 kaşık yeşil fasulye 1 kepçe çorba 2 kaşık pilav 1 kase cacık

Ara 1 elma

Akşam 5.30 gibi nescafe 1 dilim kek 2 tuzlu 1 tatlı kurabiye 3 yaprak sarma sonrada yemek yemedim yanlış yaptım ama dayanamadim napiim

Su 2 lt
spor 30 dk sabah 45 dk akşamüstü yürüyüş

canım ayça kayayı dinlemiştimde suyu içtikçe içesiniz içmedikçe içmeyesiniz gelir diyor bencede doğru ben sabahtan yanıma sürahiyle su alıyorum yatana kadar 2 sürahi bitiyor

menün ve sporun güzel akamda fazla olmamış yemek yerine onları yemişsin hemde erken yediğin için yatmadan önce ykmışsındır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…