• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 tatlı kaşığı reçel, marul, 8 zeytin, yarım domates, yarım dilim peynir, çeyrek gözleme, 1 ceviz, 2 çay
Öğlen: 1 kase taskebabı, 4 kaşık bulgur pilavı, yarım revani, yarım kase yoğurt ( sabahtan öğlene kadar arazideydim, çok acıkktım)
Ara: 8 çilek, 100 ml kefir, çeyrek gözleme
Akşam: 1 kase etli taze fasulye, yarım kase salata, 4 kaşık bulgur pilavı
Ara: 8 çilek, 100 ml kefir
1594 kalori
2 litre su, yarım saatte 2,5 km yürüyüş, 30 dakika pilates,ağırlık kaldırma
yine hepsi çok güzel tebrik ederim.protein ,kalsiyum güzel:)

çok fazla takım var bi takımla birleşsek olmuyormu.bi takım kapanıp tüm üyeler buraya geçse mesela

Bencede keşke öyle bir imkan olsa.çünkü bizim üye sayımız az ve paylaşımda çok azmış bu takımda onu gördüm.ama yine herkes elinden geldiğince destek vermeye çalışıyorda azız işte daha çok yeni kanlara ihtiyaç var kanısındayım bende

günaydın kızlar
Sabah:kepek ekmekli tost,3 zeytin,çay
Ara:1 bardak süt
Öğlen:5 kaşık karnabahar yemeği,yoğurt,1 k.ekmeği
Ara:1 elma
Ara:3 ceviz
Akşam :tavuk ızgara,salata,ayran
Ara:neskafe

mönü dengeli güzel.herşeyden var

Günaydın kızlar
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 tatlı kaşığı reçel, marul, 8 zeytin, yarım domates, yarım dilim peynir, çeyrek gözleme, 1 ceviz, 2 çay
Öğlen: 1 kase taskebabı, 4 kaşık bulgur pilavı, yarım revani, yarım kase yoğurt ( sabahtan öğlene kadar arazideydim, çok acıkktım)
Ara: 8 çilek, 100 ml kefir, çeyrek gözleme
Akşam: 1 kase etli taze fasulye, yarım kase salata, 4 kaşık bulgur pilavı
Ara: 8 çilek, 100 ml kefir
1594 kalori
2 litre su, yarım saatte 2,5 km yürüyüş, 30 dakika pilates,ağırlık kaldırma

spor maşalah yine senin pek güzel.menünde öyle

Dünkü menümü yazayım nihayet kefirim oldu dün içmeye başladım.
Sabah domates salatalık peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek

Ara 1 tuzlu kurabiye nescafe

Öğlen 6 kaşık yeşil fasulye 1 kepçe çorba 2 kaşık pilav 1 kase cacık

Ara 1 elma

Akşam 5.30 gibi nescafe 1 dilim kek 2 tuzlu 1 tatlı kurabiye 3 yaprak sarma sonrada yemek yemedim yanlış yaptım ama dayanamadim napiim

Su 2 lt
spor 30 dk sabah 45 dk akşamüstü yürüyüş

evet aradakiler fazla ama akşamla dengelemiş sayılırsın.olmuş yaniii

ayy hep unutuyorum ya 3 litre su 2 saat avm de gezme:110:oda hareket sayılır:KK16:

sayılmazmı bencede sayılır.ben çok yoruluyorum vall avm gezerken bazen tempolu olunca hele

herkese güzel hafta sonları diliyorum
benim bu hafta sonun yine düğünle gececek
bugün eşimin d.günü akşama misafirlerim var börek salata pastam var.akşam yemeği yemeiycem bende o yüzden bugün

Düne gelelim

Sabah;2 dilim t.b ekmek+peynir+salatalık+domates+şekersiz çay
Ara:1 mandalina
Öğlen:5 kaşık yoğurtlu ıspanak+1 dilim ekmek
Akşam :yok (yuppiiiii)
Ara:kızımdan kalan yarım muz

2 litre su 1 saat pazar gezme-kıyafet pazarı (1 saat öğlen arasında yetiştirmek için tüm tezgahlara koşarcasına geziyoruz :)))

Kizlar ben gldm ama kesin kilo alarak kaybvaldem tarhanlar receller birsuru baklava botek yapti durdu bizde dayanamadk yedik tartya cikmaya korkyorm yarn sabah tartlicm kesn aldm am bir an evvel vermm lazm eski duzenime gecmem lazm 0 kacamaksz gidersem verrm biliyorm bi yandan temzlgmede dvam edyorm siz neler yapiyorsn arada girip okudm burayi mutlaka bencede yeni uyeler davet edelm ve artk kacamak yapmadan bayramda mutlaka ufak kacamaklar olucaktr ama sonrasnda gercekten hedeflerimizo unutmayarak cabamizi arttrmaliyz diye dusunuyorm kizlar burda olmak bana iyi geliyor seviyorm sizi ;) kilo aldgm icn moralm bozuk cok ne kdar aldmm blmiyorm ama :(

Kizlar ben gldm ama kesin kilo alarak kaybvaldem tarhanlar receller birsuru baklava botek yapti durdu bizde dayanamadk yedik tartya cikmaya korkyorm yarn sabah tartlicm kesn aldm am bir an evvel vermm lazm eski duzenime gecmem lazm 0 kacamaksz gidersem verrm biliyorm bi yandan temzlgmede dvam edyorm siz neler yapiyorsn arada girip okudm burayi mutlaka bencede yeni uyeler davet edelm ve artk kacamak yapmadan bayramda mutlaka ufak kacamaklar olucaktr ama sonrasnda gercekten hedeflerimizo unutmayarak cabamizi arttrmaliyz diye dusunuyorm kizlar burda olmak bana iyi geliyor seviyorm sizi :KK66: kilo aldgm icn moralm bozuk cok ne kdar aldmmblmiyorm ama :KK43:
hoş geldin canım moralini bozma çok kilo aldığını sanmıyorum alsanda birlikte veririz bayrmda eminimki benim diyet falan kalmayacak ozamana kadar ne verirsem kar yani.sende yarın tartıl baklava böreğin acısını çıkar.bende mesela birazdan ablamgile gideceğim kimbilir hangi kaçamaklar beni bekliyor olacak ablam 50 kilo olduğu için birsürü yemek yapıyor:KK43:

hoş geldin canım moralini bozma çok kilo aldığını sanmıyorum alsanda birlikte veririz bayrmda eminimki benim diyet falan kalmayacak ozamana kadar ne verirsem kar yani.sende yarın tartıl baklava böreğin acısını çıkar.bende mesela birazdan ablamgile gideceğim kimbilir hangi kaçamaklar beni bekliyor olacak ablam 50 kilo olduğu için birsürü yemek yapıyor:KK43:
Hic sorma canm kmse bizi dusunmuyor vallahi keske diyorm bi kampta olsam tamamen diyet spor olan bi yer hersey ne kolay olurdu :))

Dünkü menümü yazayım nihayet kefirim oldu dün içmeye başladım.
Sabah domates salatalık peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek

Ara 1 tuzlu kurabiye nescafe

Öğlen 6 kaşık yeşil fasulye 1 kepçe çorba 2 kaşık pilav 1 kase cacık

Ara 1 elma

Akşam 5.30 gibi nescafe 1 dilim kek 2 tuzlu 1 tatlı kurabiye 3 yaprak sarma sonrada yemek yemedim yanlış yaptım ama dayanamadim napiim

Su 2 lt
spor 30 dk sabah 45 dk akşamüstü yürüyüş
Menün güzel canım. Arada bir de kurabiye olsun değil mi? Ben bugün kızımın arkadaşının doğum gününe katılmak zorunda kaldım ve dayanamadım. Kurabiye canavarı aklıma geldi birden. Susam Sokağı ne güzeldi ya. Edi ile Büdü. Minik kuş.
Sporun da güzel olmuş. Tebrikler.

bugün eşimin d.günü akşama misafirlerim var börek salata pastam var.akşam yemeği yemeiycem bende o yüzden bugün

Düne gelelim

2 litre su 1 saat pazar gezme-kıyafet pazarı (1 saat öğlen arasında yetiştirmek için tüm tezgahlara koşarcasına geziyoruz :)))
Akşam yeseydin hafif birşeyler. Ben uyuyamam açken.
Menün, sporun güzel olmuş.

Düne gelelim

Kaçamaklı bir şey yok listende niye aksam bişeyler yemedinki.
kimse yok daha .ben gidiyorum kızlar pazartesi görüşmek üzere hoşçakalın. kaçamaksız haftasonları
Iyi haftasonları canım.
Kizlar ben gldm ama kesin kilo alarak kaybvaldem tarhanlar receller birsuru baklava botek yapti durdu bizde dayanamadk yedik tartya cikmaya korkyorm yarn sabah tartlicm kesn aldm am bir an evvel vermm lazm eski duzenime gecmem lazm 0 kacamaksz gidersem verrm biliyorm bi yandan temzlgmede dvam edyorm siz neler yapiyorsn arada girip okudm burayi mutlaka bencede yeni uyeler davet edelm ve artk kacamak yapmadan bayramda mutlaka ufak kacamaklar olucaktr ama sonrasnda gercekten hedeflerimizo unutmayarak cabamizi arttrmaliyz diye dusunuyorm kizlar burda olmak bana iyi geliyor seviyorm sizi :KK66: kilo aldgm icn moralm bozuk cok ne kdar aldmm blmiyorm ama :KK43:
Hoşgeldin canım dert etme seni izinli yazdim bu perşembe kilo bildirmicen zaten obur haftaya toparlarsin.

Ben paylaşım alanından takip ediyorum ama sizlerde bakın arada yine. Önümüzdeki hafta bayram tatili cuma günü bildirim olmayabilir herkes tatile gidecek ya.

İyi geceler. Yatmadan menümü yazayım dedim.
Kahvaltı: 2 yemek kaşığı reçel, yarım tost, 3 zeytin, yarım domates, çay
Ara: yarım patates kızartmasına 1 yumurta, çay
Öğlen: çeyrek kıymalı pide, 3 kurabiye, 200 ml cappy kayısı suyu
Akşam: 4 kaşık bulgur pilavı, 1,5 kase etli taze fasulye, yarım kase salata, avuç içi kadar pide ekmeği
Ara: 4 çilek, çeyrek elma, 100 ml kefir
1576 kalori
2,5 litre su, 45 dakika plates_ağırlık çalışması

Kaçamaklı bir şey yok listende niye aksam bişeyler yemedinki.

Iyi haftasonları canım.

Hoşgeldin canım dert etme seni izinli yazdim bu perşembe kilo bildirmicen zaten obur haftaya toparlarsin.
Buna sevindm canm anck kendme gelms olurm insallg :))

günaydın kızlar

Öğlen:5 kaşık bulgur pilavı,tavuk haşlama,ayran
Ara:2 ceviz,3 fındık
Akşam :misafirlikteydim fırında 2 parça tavuk,salata,çorba
Ara:yarım haşlanmış mısır,sonrada çayın yanına bir tutam çekirdek ve kek maalesef dışarı çıkınca hep böyle diyet patlıyor:KK12:

3 litre su spor yok:KK12:

günaydın kızlar

Öğlen:5 kaşık bulgur pilavı,tavuk haşlama,ayran
Ara:2 ceviz,3 fındık
Akşam :misafirlikteydim fırında 2 parça tavuk,salata,çorba
Ara:yarım haşlanmış mısır,sonrada çayın yanına bir tutam çekirdek ve kek maalesef dışarı çıkınca hep böyle diyet patlıyor:KK12:

3 litre su spor yok:KK12:
Yinede cokbozmamissin canm tebrikler :) bayramdan sonra gercekten toparlanmamiz birinci olmamiz lazm kizlar

İyi geceler. Yatmadan menümü yazayım dedim.
Kahvaltı: 2 yemek kaşığı reçel, yarım tost, 3 zeytin, yarım domates, çay
Ara: yarım patates kızartmasına 1 yumurta, çay
Öğlen: çeyrek kıymalı pide, 3 kurabiye, 200 ml cappy kayısı suyu
Akşam: 4 kaşık bulgur pilavı, 1,5 kase etli taze fasulye, yarım kase salata, avuç içi kadar pide ekmeği
Ara: 4 çilek, çeyrek elma, 100 ml kefir
1576 kalori
2,5 litre su, 45 dakika plates_ağırlık çalışması
karbonhidrat biraz fazla gibi geldi canım bana ekmek biraz gözüme battı ama kalorin fazla olmamış güzel yinede su ve sporda güzel:)

Selam kızlar iki gündür çok yogunuz yine sureklide yağmur yağıyor çok fena. Dünkü menümü yazmadım sanırım.
Sabah 1 krep peynir domates salatalık az bal kaymak

Ara kefir

Ara 1 elma çeyrek armut

Akşam tavuk şiş salata az turşu yoğurt bir parça pide ekmeği

Ara 1 çatal pasta dugundeydik kizimin pastasindan aldım.

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş düğünde biraz oynama.

Selam kızlar iki gündür çok yogunuz yine sureklide yağmur yağıyor çok fena. Dünkü menümü yazmadım sanırım.

Ara kefir

Ara 1 elma çeyrek armut

Su 2 lt
guzel menu olmus cnm tbrik ederm herseyden az az var :)

Kizlar moralm cok bozuk havada kapali hepten icm gecti resmen bana bir akil verin napcam bilmiyorm dun aksam buyk eltmler bizdeydi onnla biraz konustuk soyle bir sorn var uzun bir zamandr var ama artk herkes soyluyor bende cok uzuluyorm simdi biz sk sik buyk aile toplanyorz berabrr bisyler yapiyorz mesela kynvalden bi is varsa diyoki selin sen cekil ordn flan ama brn ynede elimden gldignce yapiyorm tabi kaynpedermde ayni sekilde yapiyor yasm kuck diyemi cocuklardan sebepmi bilemem ama bende hosnut olmuyorm cunku hani herkes bisy yapiyorsa bende yapmalym kenara gecp oturamam huym degl ama ynede beni bu sekilde kolluyorlar diye herkes benden soguyormus boyle anlafm dun aksm moralm cok bozuldu eltm eger senn karakterni bilmesydim seni sevmezdik ama seni bildigmzden bisy degsmiyor dedi simdi mesela kurbanda buyk bir tencere et pisrilir herkes bayanlar hp beraber oturr keseriz kynvaldem gecen sene yne beni cekmisti ama ben yne oturmstm pesinden simdi bikac gun sonra bize gelicek konusmayi dusunuyorm nasil diyeblrim icim skildi resmen :/

Kizlar moralm cok bozuk havada kapali hepten icm gecti resmen bana bir akil verin napcam bilmiyorm dun aksam buyk eltmler bizdeydi onnla biraz konustuk soyle bir sorn var uzun bir zamandr var ama artk herkes soyluyor bende cok uzuluyorm simdi biz sk sik buyk aile toplanyorz berabrr bisyler yapiyorz mesela kynvalden bi is varsa diyoki selin sen cekil ordn flan ama brn ynede elimden gldignce yapiyorm tabi kaynpedermde ayni sekilde yapiyor yasm kuck diyemi cocuklardan sebepmi bilemem ama bende hosnut olmuyorm cunku hani herkes bisy yapiyorsa bende yapmalym kenara gecp oturamam huym degl ama ynede beni bu sekilde kolluyorlar diye herkes benden soguyormus boyle anlafm dun aksm moralm cok bozuldu eltm eger senn karakterni bilmesydim seni sevmezdik ama seni bildigmzden bisy degsmiyor dedi simdi mesela kurbanda buyk bir tencere et pisrilir herkes bayanlar hp beraber oturr keseriz kynvaldem gecen sene yne beni cekmisti ama ben yne oturmstm pesinden simdi bikac gun sonra bize gelicek konusmayi dusunuyorm nasil diyeblrim icim skildi resmen :/
canım ya senin çocukların küçük herkesin düşünüp sana bir şey yaptırmaması lazım banada yaptırmıyorlar eğer tepki alıyorsan yok benim çocuklarım küçük ama yaparım sorun değil diyebilirsin ama en iyisi kayınvaliden ile konuşman ona açıkça söyle çekinecek bir şey yok tepki alıyorum de gerçi tepki verilecek bir durum değil ama bilemedimki bende şimdi

Ara kefir

Ara 1 elma çeyrek armut

Su 2 lt
öğlende yememişsin canım yediğin şeylerde çok kalorili değil güzel yani

Back
X