• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

BU % lik oran nasıl bulunuyodu kaptan ??
Valla ben onu hic anlayamadim hep gogocum yapiyor sagolsun
Herkes nerdee yaaa durumumuz pek icacici değil kızlar takım olarak toparlanmaya ihtiyacimiz var.katilmak isteyenlere bakıyorum arâda ama her zaman olmuyo eger sizlerin dikkatinizi çekerse bikac kişi cagiralim kızlar.

bekle gogocum ben sahalara cok hızlı giriş yapıcam :)

Kızlar yine ben bi şifre sorunuyla karsi karsiya kaldim ama neyse ki sıfırladım.
memlekete geldim yani memleket demek anne yemegi demek. :)) şaka bir yana guzel seyler yapiliyor haliyle kendimi tutmak zor oluyor. bir de kurban bayrami geldi.neyse ki et yesem de kurban eti yemiyorum.ordan da yirttik.anannem disinda bayram ziyareti yapmayi da dusunmuyorum.yani baklavalar borekler de yok.

Bu haftalik raporumu yukleyemedim hata olusuyor yarin yine diyetistyene gidip yeni liste alicam muhtemelen tabi teli acarsa.....bilgisayarimi getirmedim dukkana gidersem ordan yapmayi denerim opuyorum sizleri cok

ay valla yanlislikla benim kuşun fotoyu yuklemisim ama diyet sayfam yuklenmiyor

Son düzenleme:
canım ya senin çocukların küçük herkesin düşünüp sana bir şey yaptırmaması lazım banada yaptırmıyorlar eğer tepki alıyorsan yok benim çocuklarım küçük ama yaparım sorun değil diyebilirsin ama en iyisi kayınvaliden ile konuşman ona açıkça söyle çekinecek bir şey yok tepki alıyorum de gerçi tepki verilecek bir durum değil ama bilemedimki bende şimdi
evet canim aslnda oyle ama ben yinede aliyormusm tepki ki bn elimden geleni hep yaptm ama evet hemen konusmaliym :/

günaydınlar herkese
dünkü menüm misafir olduğu için böyle
sabah dilim k.ekmeği,2dilim peynirli 1 yumurtalı omlet,çay
arada 2 ceviz 10 tane taze fıstık
öglen
3 kaşık pirinçpilavı,2 parça haşlanmış et,salata,ayran
Ara:3 çatal irmik helvası
Akşam:sözde yemeyecektim ama acıktım sabah eşim simit yemişti ondan kalma 1 simiti meyve suyuyla bitirdimhafta sonlarım hep böyle dengesiz oluyor:KK12:

Kızlar yine ben bi şifre sorunuyla karsi karsiya kaldim ama neyse ki sıfırladım.
memlekete geldim yani memleket demek anne yemegi demek. :)) şaka bir yana guzel seyler yapiliyor haliyle kendimi tutmak zor oluyor. bir de kurban bayrami geldi.neyse ki et yesem de kurban eti yemiyorum.ordan da yirttik.anannem disinda bayram ziyareti yapmayi da dusunmuyorum.yani baklavalar borekler de yok.
hoş geldin negüzel ne mutlu sana.ben bayramdan korkuyorum kesin kilo alacağım irademe güvenmiyorum annemin yemekleri varken imkansız yani.oyüzden genç kızken daha kiloluydum zaten

Merhaba. Ben arazideydim yine. Dondum inşaatta. Hala ısınamadım. Öğlen için getirdiğim sarma ve et haşlamayı ısıtacak halim bile yoktu, soğuk soğuk yedim. Şimdi kalorileri harcayıp içimde ısıtırım yemeği.
Dünkü menüm
Kahvaltı: yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 2 yemek kaşığı reçel, 5 zeytin, domates, çay
Ara:5 adet çilek
Öğlen: 1 tabak zeytinyağlı pırasa yemeği, avuç içi kadar pide ekmeği
Ara: 1 yemek kaşığı reçel, 1 küçük parça pide ekmeği

Akşam: 5 adet zeytinyağlı yaprak sarma, 150 gr kadar et haşlama-1 küçük patates, 1 tane tulumba tatlısı
Ara: 100 ml kefir, 3 çilek, 2 incir, 1/4 şeftali
1516 kalori
2 litre su
2 saat ev temizliği (ancak 4-5 saat boyunca sürekli ayaktaydım-kışlık hazırladım)
20 dakika yürüyüş, 20 dakika pilates

evet bu hafta düzelelelim bari haftaya bayram var zaten ister istemez diyetler sıkıntıya girecek
Hic sorma canm brnde o yuzden bayrmdan sonra ski baslcam diye kendmi kuryorm bi duzenm kactmi gdiyor bnde :/
hoş geldin negüzel ne mutlu sana.ben bayramdan korkuyorum kesin kilo alacağım irademe güvenmiyorum annemin yemekleri varken imkansız yani.oyüzden genç kızken daha kiloluydum zaten
benm annem saglikli ve sebze agrlikli hazrlardi ama kaynvalden dokturr masallah geldr sonra yeme bende evlendmten so ra kilo aldm o yuzden:KK43:

kızlar kimse menü yazmamış nerdesinizz
Canm ben kendmi duzene sokmaya calsyorm iznliym diyede paylasmadm menu mu ama :s

Merhaba. Ben arazideydim yine. Dondum inşaatta. Hala ısınamadım. Öğlen için getirdiğim sarma ve et haşlamayı ısıtacak halim bile yoktu, soğuk soğuk yedim. Şimdi kalorileri harcayıp içimde ısıtırım yemeği.
Dünkü menüm
Kahvaltı: yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 2 yemek kaşığı reçel, 5 zeytin, domates, çay

Akşam: 5 adet zeytinyağlı yaprak sarma, 150 gr kadar et haşlama-1 küçük patates, 1 tane tulumba tatlısı
1516 kalori
2 litre su
2 saat ev temizliği (ancak 4-5 saat boyunca sürekli ayaktaydım-kışlık hazırladım)
tebrk ederm canm her gunku spor iradenle idolumsun :))

Hic sorma canm brnde o yuzden bayrmdan sonra ski baslcam diye kendmi kuryorm bi duzenm kactmi gdiyor bnde :/
benm annem saglikli ve sebze agrlikli hazrlardi ama kaynvalden dokturr masallah geldr sonra yeme bende evlendmten so ra kilo aldm o yuzden:KK43:

Canm ben kendmi duzene sokmaya calsyorm iznliym diyede paylasmadm menu mu ama :s
anladım canım olsun gel yinede fırsat oldukca:KK55:

Dünkü menüm

1516 kalori
2 litre su
merhaba menün yine güzel kilon az olduğu içinde tatlı falan yemen sıkıntı olmaz.sporda çok iyi tabiki:)

Kizlar moralm cok bozuk havada kapali hepten icm gecti resmen bana bir akil verin napcam bilmiyorm dun aksam buyk eltmler bizdeydi onnla biraz konustuk soyle bir sorn var uzun bir zamandr var ama artk herkes soyluyor bende cok uzuluyorm simdi biz sk sik buyk aile toplanyorz berabrr bisyler yapiyorz mesela kynvalden bi is varsa diyoki selin sen cekil ordn flan ama brn ynede elimden gldignce yapiyorm tabi kaynpedermde ayni sekilde yapiyor yasm kuck diyemi cocuklardan sebepmi bilemem ama bende hosnut olmuyorm cunku hani herkes bisy yapiyorsa bende yapmalym kenara gecp oturamam huym degl ama ynede beni bu sekilde kolluyorlar diye herkes benden soguyormus boyle anlafm dun aksm moralm cok bozuldu eltm eger senn karakterni bilmesydim seni sevmezdik ama seni bildigmzden bisy degsmiyor dedi simdi mesela kurbanda buyk bir tencere et pisrilir herkes bayanlar hp beraber oturr keseriz kynvaldem gecen sene yne beni cekmisti ama ben yne oturmstm pesinden simdi bikac gun sonra bize gelicek konusmayi dusunuyorm nasil diyeblrim icim skildi resmen :/
Çocuklar küçük ya ondan yapiyodur usulunce konuş ama yanlış anliyolar deme bence yanlış anlamasinlar falan desen olur.
Valla ben onu hic anlayamadim hep gogocum yapiyor sagolsun

bekle gogocum ben sahalara cok hızlı giriş yapıcam :)
Bi ara yazarım tekrar nasıl yapıldığını hesaplamanin.
Aman kacirmayalim bayramda fazla dikkat etmek lazım.
Nööeeeeyyyy biz bu hafta etap 9. su olmuşuz cok kotuyuz cok :KK57:
Evet ben bakmadim bileee
günaydınlar herkese
dünkü menüm misafir olduğu için böyle
sabah dilim k.ekmeği,2dilim peynirli 1 yumurtalı omlet,çay
arada 2 ceviz 10 tane taze fıstık
öglen
3 kaşık pirinçpilavı,2 parça haşlanmış et,salata,ayran
Ara:3 çatal irmik helvası
Akşam:sözde yemeyecektim ama acıktım sabah eşim simit yemişti ondan kalma 1 simiti meyve suyuyla bitirdimhafta sonlarım hep böyle dengesiz oluyor:KK12:
Akşam ki simit olmasa iyiymiş.
Dünkü menüm

1516 kalori
2 litre su
Usumekte kilo verdiriyomus öyle okudum geçen gün bi yerde. Menün güzel olmuş canım yine.

E mail gelmedi bugün bana hiç gerçi sabahtan beri de ameliyattaydim zaten. Menümü yazayım gerçi dun çok parlak bi gun değildi ya neyse.
Sabah 1 dilim t.bugday ekmek peynir domates salatalık 1 parça bal kaymak

Ara 2 bisküvi nescafe

Ara 1 küçük salkım üzüm 1 incir

Akşamüstü 1 hamburger 4_5 patates 1 ayran

Ara 1 bardak kefir 1 elma

Su 2 lt
spor 30 dakika yürüyüş 2 saat alışveriş gezmesi

E mail gelmedi bugün bana hiç gerçi sabahtan beri de ameliyattaydim zaten. Menümü yazayım gerçi dun çok parlak bi gun değildi ya neyse.
Sabah 1 dilim t.bugday ekmek peynir domates salatalık 1 parça bal kaymak

Ara 2 bisküvi nescafe

Ara 1 küçük salkım üzüm 1 incir

Akşamüstü 1 hamburger 4_5 patates 1 ayran

Ara 1 bardak kefir 1 elma

Su 2 lt
spor 30 dakika yürüyüş 2 saat alışveriş gezmesi
günde 2öğün yapmaya çalışıyorsun galiba canım oyüzden hamburger fazla gibi gelmedi gün içinde denglemişsin çünkü su ve sporunda güzel :KK9:

günde 2öğün yapmaya çalışıyorsun galiba canım oyüzden hamburger fazla gibi gelmedi gün içinde denglemişsin çünkü su ve sporunda güzel :KK9:
Haftasonu olunca iki öğüne düşüyor canım geç kahvaltı akşam da erken yiyince öyle oluyo.

Back
X