• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tebrk ederm canm her gunku spor iradenle idolumsun :))
Sağol canım. Artık kaloriden fazla kısamıyorum çünkü kilom azaldıkça tavsiye edilen günlük değerim (TGD) azaldı. Şu an 1600 görünüyor. Ben de 1500'lerde dolandığım için sporla vermeye çalışıyorum. Bir de eşim sağ olsun sarkmışsın dedikçe sinirlenip gaza geliyorum. Ona kalsa 3-5 kilo geri almam lazımmış.

A bu arada alıntı yapmadan söyleyim bence kayınvalidenlerin sana iş yaptırmamasının keyfini sür. Boşver herkesin ne dediğini. Çocuklarınla ilgilen. İçinde kalmasın diye söyleyebilirsin ama alacağın cevap çocuklarının küçük olması. Ben büyük gelin olup her şeye koşmaktan bıktım artık. Artık kıymetimi biliyorum hele diz problemimden sonra koşuşturmuyorum. Küçük eltim geldiğinde pek iş yapmıyor ama ben takmıyorum çünkü koşuşturmam benim hatam . Kıymetimi bilmemekten kaynaklı.

merhaba menün yine güzel kilon az olduğu içinde tatlı falan yemen sıkıntı olmaz.sporda çok iyi tabiki:)
Sağol canım. Kış geliyor biraz tedirginim. İnşallah geri almam. Sporu bırakmazsam almam sanırım.

E mail gelmedi bugün bana hiç gerçi sabahtan beri de ameliyattaydim zaten. Menümü yazayım gerçi dun çok parlak bi gun değildi ya neyse.
Sabah 1 dilim t.bugday ekmek peynir domates salatalık 1 parça bal kaymak

Ara 2 bisküvi nescafe

Ara 1 küçük salkım üzüm 1 incir

Akşamüstü 1 hamburger 4_5 patates 1 ayran

Ara 1 bardak kefir 1 elma

Su 2 lt
spor 30 dakika yürüyüş 2 saat alışveriş gezmesi
Menün güzel canım. Hamburger de olsun arada bir. Sürekli sıkmak mutsuz ediyor. Hem arada bir şaşırtmak lazımmış. Yalnız tam buğday ekmeğinin kalorisi çavdar, tam tahıl ve normal beyaz ekmeğin iki katı. Mecbur kalınca alıyorum ben ama çavdar bulursam değiştiriyorum hemen.

anladım canım olsun gel yinede fırsat oldukca:KK55:
Gelcm canm gidermym hic sitemizi canli tutmamz lazm :)

Çocuklar küçük ya ondan yapiyodur usulunce konuş ama yanlış anliyolar deme bence yanlış anlamasinlar falan desen olur.

Bi ara yazarım tekrar nasıl yapıldığını hesaplamanin.

Aman kacirmayalim bayramda fazla dikkat etmek lazım.

Evet ben bakmadim bileee

Akşam ki simit olmasa iyiymiş.

Usumekte kilo verdiriyomus öyle okudum geçen gün bi yerde. Menün güzel olmuş canım yine.
dogru dedin canm bakalm konusucm artk sonra durumlardan sizide haberdar ederm cok canmi skti bu olay cunku :(

E mail gelmedi bugün bana hiç gerçi sabahtan beri de ameliyattaydim zaten. Menümü yazayım gerçi dun çok parlak bi gun değildi ya neyse.
Sabah 1 dilim t.bugday ekmek peynir domates salatalık 1 parça bal kaymak

Ara 2 bisküvi nescafe

Ara 1 küçük salkım üzüm 1 incir

Akşamüstü 1 hamburger 4_5 patates 1 ayran

Ara 1 bardak kefir 1 elma

Su 2 lt
spor 30 dakika yürüyüş 2 aat alışveriş gezmesi
birazcik kacamak vr ama az yiyerel ve sporla dengelemissn tatlm :)

Sağol canım. Artık kaloriden fazla kısamıyorum çünkü kilom azaldıkça tavsiye edilen günlük değerim (TGD) azaldı. Şu an 1600 görünüyor. Ben de 1500'lerde dolandığım için sporla vermeye çalışıyorum. Bir de eşim sağ olsun sarkmışsın dedikçe sinirlenip gaza geliyorum. Ona kalsa 3-5 kilo geri almam lazımmış.

A bu arada alıntı yapmadan söyleyim bence kayınvalidenlerin sana iş yaptırmamasının keyfini sür. Boşver herkesin ne dediğini. Çocuklarınla ilgilen. İçinde kalmasın diye söyleyebilirsin ama alacağın cevap çocuklarının küçük olması. Ben büyük gelin olup her şeye koşmaktan bıktım artık. Artık kıymetimi biliyorum hele diz problemimden sonra koşuşturmuyorum. Küçük eltim geldiğinde pek iş yapmıyor ama ben takmıyorum çünkü koşuşturmam benim hatam . Kıymetimi bilmemekten kaynaklı.

Sağol canım. Kış geliyor biraz tedirginim. İnşallah geri almam. Sporu bırakmazsam almam sanırım.

Menün güzel canım. Hamburger de olsun arada bir. Sürekli sıkmak mutsuz ediyor. Hem arada bir şaşırtmak lazımmış. Yalnız tam buğday ekmeğinin kalorisi çavdar, tam tahıl ve normal beyaz ekmeğin iki katı. Mecbur kalınca alıyorum ben ama çavdar bulursam değiştiriyorum hemen.
canm ben demselerde kalkp yardm ederm zaten yapimda yok ama onlara degl bana cekil deemeleri herkesn zotuna gitms belliki benm buyk eltm de cok ise gelin gelms smdi ne beli kalfi ne dizi senn gibi oda su an bisye surmyor elni ama olan olms ne yazkki bakalm nolucak ben kmseyi kirmk arami sogutmak istemem arkmdan boyle konsmalarinna hic gelemem :(

kizlar dunden beri hastayim evdeyim raporluyum yatiyorum.sizden 2 gun izin istiyorun beni mazur görün.yorum yapacak menu paylasacak halim yok

kizlar dunden beri hastayim evdeyim raporluyum yatiyorum.sizden 2 gun izin istiyorun beni mazur görün.yorum yapacak menu paylasacak halim yok
canm cok gecms olsn sende salgindan etkilendin heralde bayrm ustu kotu olms canm yat dinlen guzelce kendni toparla mandalna flan ye c vitamni al olurmu tekrar gecmis olsun cok cok :(

hoş geldin negüzel ne mutlu sana.ben bayramdan korkuyorum kesin kilo alacağım irademe güvenmiyorum annemin yemekleri varken imkansız yani.oyüzden genç kızken daha kiloluydum zaten
Eskiden annem ne eserse onu yapardi simdi ciddiye aliyor benim icin de biseyler yapiyor
Kızlar bu hafta bildirim yok öbür perşembe ye kadar kilolara dikkat edelim.
yaaa ben geldim bildirim yokkk :(

Anket sonlanmis yetisemedik
gelelim kacamakla dolu igrenc raporuma diyetistyene basladim baslayali gecirdigim en kacamakli gun sanirim

sabah
3 dilim ekmek
5 zeytin
2 dilim peynir

oglen
1 kasik taze fasulye
2 hamburger eti

aksam
2 kasik mantar sote

veee igrenc gece
1 sandavic ekmegine yapilmis tost
3 tane bayram cikolatasi

yarim saat yuruyus
2 litreye yakin su

Bende menümü yazayım vaktim varken.
Sabah 2 dilim çok tahıllı ekmek 1 yumurta peynir domates salatalık yarimsar tane.2 zeytin

Ara yok çalışıyordum

Öğlen 4 kaşık bulgur pilavı 6 kaşık taze fasulye salata

Ara 1 elma

Ara 1 bardak kefir

Akşam 1 fırında sinitzel 4 kaşık taze fasulye 2 kaşık bulgur pilavı salata

Su 2 lt
spor 30+30+20 dk yürüyüş

gelelim kacamakla dolu igrenc raporuma diyetistyene basladim baslayali gecirdigim en kacamakli gun sanirim

sabah
3 dilim ekmek
5 zeytin
2 dilim peynir

oglen
1 kasik taze fasulye
2 hamburger eti

aksam
2 kasik mantar sote

veee igrenc gece
3 tane bayram cikolatasi

yarim saat yuruyus
2 litreye yakin su
günaydın gece dediğin gibi biraz fazla olmuş kalorileri az değil.onları gündüz yesen birşey olmazdı ama gece tehlikeli.yinede sen bugün dengelersin canım takma kafana:)

Sabah 2 dilim çok tahıllı ekmek 1 yumurta peynir domates salatalık yarimsar tane.2 zeytin

Ara yok çalışıyordum

Ara 1 elma

Ara 1 bardak kefir

Su 2 lt
spor 30+30+20 dk yürüyüş
bugün erkenciyiz canım günaydın menün çok güzel zararlı hiçbişey yok.spor ve su da cok güzel:)

bende menümü yazayım
Sabah:2 yumurtalı omlet ,1 dilim k.ekmeği,yarım salatalık,domates,3 zeytin
Ara:1 kupa sütlü kahve
Öğle:5 kaşık mantar sote,3 kaşık bulgur pilavı,ayran
Ara:3 ceviz
Akşam:5 kaşık mantar sote,ayran,2 milföy böreği:KK12:

Eskiden annem ne eserse onu yapardi simdi ciddiye aliyor benim icin de biseyler yapiyor
yaaa ben geldim bildirim yokkk :KK43:
Olsun canm daaha cok bildirmler yapicaz beraber insallah :)

sabah
3 dilim ekmek
5 zeytin
2 dilim peynir

oglen
1 kasik taze fasulye
2 hamburger eti

aksam
2 kasik mantar sote

veee igrenc gece
3 tane bayram cikolatasi

yarim saat yuruyus
2 litreye yakin su
Canm sana bisy diyemyprm bu sira benmde nedense boyle oluyor kenmi nye tutamyorm bilmyorm ama gnduz yiyemyorm ev aldi basni gdyor diye gecede ackiyorm sonra :(

Ara yok çalışıyordum

Ara 1 elma

Ara 1 bardak kefir

Su 2 lt
spor 30+30+20 dk yürüyüş

bende menümü yazayım
Sabah:2 yumurtalı omlet ,1 dilim k.ekmeği,yarım salatalık,domates,3 zeytin
Ara:1 kupa sütlü kahve
Öğle:5 kaşık mantar sote,3 kaşık bulgur pilavı,ayran
Ara:3 ceviz
Akşam:5 kaşık mantar sote,ayran,2 milföy böreği:KK12:
Canm menulerniz cok guzel olms tebrik ettm sizi kocaman :))

Günaydın kızlar. Bugün de toplantı vardı. Uzun sürdü. Ancak geldim.

Dünkü menüm
Kahvaltı: yarım haşlanmış yumurta, 1 çay kaşığı bal,1 küçük krep, 5 zeytin, domates, çay
Ara:6 badem

Öğlen: 5 adet zeytinyağlı yaprak sarması, 1,5 dilim çavdar ekmeği, 70-80 gr kadar et haşlama, yarım domates, 20 gr bitter çikolata (arazi dönüşü kontrolü kaybettim, çok soğuktu)

Ara: 1 adet incir
Ara: 1 kupa sütlü kahve
Akşam: 1 tabak patlıcan musakka, 4 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt, yarım kase salata
Ara: 100 ml kefir, 3 çilek, 2 erik
1506 kalori
2 litre su
yarım saat pazar alışverişi, spor yapmadım ama yine akşam 6 saat boyunca ayaktaydım, şükür kışlık hazırlığım bitti)

Back
X