Sağol canım. Artık kaloriden fazla kısamıyorum çünkü kilom azaldıkça tavsiye edilen günlük değerim (TGD) azaldı. Şu an 1600 görünüyor. Ben de 1500'lerde dolandığım için sporla vermeye çalışıyorum. Bir de eşim sağ olsun sarkmışsın dedikçe sinirlenip gaza geliyorum. Ona kalsa 3-5 kilo geri almam lazımmış.tebrk ederm canm her gunku spor iradenle idolumsun :))
A bu arada alıntı yapmadan söyleyim bence kayınvalidenlerin sana iş yaptırmamasının keyfini sür. Boşver herkesin ne dediğini. Çocuklarınla ilgilen. İçinde kalmasın diye söyleyebilirsin ama alacağın cevap çocuklarının küçük olması. Ben büyük gelin olup her şeye koşmaktan bıktım artık. Artık kıymetimi biliyorum hele diz problemimden sonra koşuşturmuyorum. Küçük eltim geldiğinde pek iş yapmıyor ama ben takmıyorum çünkü koşuşturmam benim hatam . Kıymetimi bilmemekten kaynaklı.
Sağol canım. Kış geliyor biraz tedirginim. İnşallah geri almam. Sporu bırakmazsam almam sanırım.merhaba menün yine güzel kilon az olduğu içinde tatlı falan yemen sıkıntı olmaz.sporda çok iyi tabiki:)
Menün güzel canım. Hamburger de olsun arada bir. Sürekli sıkmak mutsuz ediyor. Hem arada bir şaşırtmak lazımmış. Yalnız tam buğday ekmeğinin kalorisi çavdar, tam tahıl ve normal beyaz ekmeğin iki katı. Mecbur kalınca alıyorum ben ama çavdar bulursam değiştiriyorum hemen.E mail gelmedi bugün bana hiç gerçi sabahtan beri de ameliyattaydim zaten. Menümü yazayım gerçi dun çok parlak bi gun değildi ya neyse.
Sabah 1 dilim t.bugday ekmek peynir domates salatalık 1 parça bal kaymak
Ara 2 bisküvi nescafe
Ara 1 küçük salkım üzüm 1 incir
Akşamüstü 1 hamburger 4_5 patates 1 ayran
Ara 1 bardak kefir 1 elma
Su 2 lt
spor 30 dakika yürüyüş 2 saat alışveriş gezmesi