- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Incir ve bi parça bitter çikolata yedim gündüz ama nöbetçiyim yemekte dayanamadım yine 2 tane kemalpasayi götürdüm neyseki ysnimda kefir getirmistim bi büyük fincan ondan içtim ama kendimi tutmam lazım tarçın karanfil çayı alıcam o iyi geliyodu.Gogocum tatli ihtiyacini bastirmak icin yarim kase cornflakes ye tahil barlardan ye wasa guzeldir.
kuru uzum kuru incir ye istersen bi tane normal incir ye. Hepsi iyi geliyor
Oo süper ben yarım saat işe gelirken yürüdüm bugün sadece.Bugun de 1 bucuk saat yuruyus yaptim holley holleeeeeyy![]()
Gogocum kefiri seviyorsun ben de alayim ne faydasi var kiIncir ve bi parça bitter çikolata yedim gündüz ama nöbetçiyim yemekte dayanamadım yine 2 tane kemalpasayi götürdüm neyseki ysnimda kefir getirmistim bi büyük fincan ondan içtim ama kendimi tutmam lazım tarçın karanfil çayı alıcam o iyi geliyodu.
Oo süper ben yarım saat işe gelirken yürüdüm bugün sadece.
Bağışıklık Sistemini guclendiriyomus kabizligimi gecirdi barsaklari ve mideyi rahatlatiyo uzmanvet daha iyi açıklar onun sayesinde onemsemeye başladım kefii.tadi ayran gibi ama kendin yapinca daha güzel hazirini sevmedim pek.Gogocum kefiri seviyorsun ben de alayim ne faydasi var ki
ins canm butn akrabalar bir arada olucaz yemekeler tatlilar falan filan dikkat etmeye caliscam artk bakalm : DCanım üzüldüm ya zor. Benim diyetisyenim de doğum iznine ayrılacaktı. Bana yerine gelen arkadaşa devam edebileceğimi söylemişti. Boşlamadı yani. Umarım hatasının cezasını çeker. Tabi para kısmı da sıkıntı. Şimdi tekrar başka bir diyetisyen.
Sen de üzülme artık olan olmuş.
Hoş geldin seyyah. Umarım güzel bir dönem olur senin için de hepimiz için de.
Sağol. Sen de süpersin. Bayramda dikkat et.
Bugun de 1 bucuk saat yuruyus yaptim holley holleeeeeyy[/
QUOTE]super canm ben yuryus yapamyorm artk ama evde pilates leslie flsn baslicam hergun duzenli :)
Canm kahvalti nye yok biz bide ceviz badem flan yemeye calisyoruz ara ogunlerde :)günaydın kızlar.. bu sabah tartıldım 61,5 çıktım. ben 61 sanıyordum. başlangıç kılom 61,5 olsun öyleyse
ben daha dsüzenimi oturtamadım malesef. dün pek ara öğün yapamadım mesela. sadece akşam yemeğini hafif tutmaya çalıştm. bi de kendime bir iki kap zeytinyağlı sebze yemekleri yaptım.
dünkü menüm
sabah 8.00
1 dilim reçelli ekmek ( nerde peynir yumurta demi )
öğle 14.00
1 porsiyon et döner ve altındaki pide ekmeklerin yarısı
akşam 19.00
3 yemek kaşığı kıymalı pırasa
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
su 1 -1,5 litre olmuştur malesef çok az içtim
spor yok.
Çok güzel bilgiler. Ben etle yoğurdu severim birlikte kofteye yoğurt döküp yediğim çok olmuştur. Bunları ogrendigime sevindim. Kırmızı et illa şart zaten ben b12 eksikliği icin dana eti ve daa karaciğeri yiyodum bi ara en çok dana ciğeri iceriyomus b12 yi.Evet yeni taze bilgilerle geldim. Demir ve kalsiyum etkileşiminden bahsedeceğim. Kalsiyumun yağların üzerine yapışarak yağın vücutta kullanımını azaltma özelliği var ancak süt ürünleriyle demirli ürünleri yemenin zararlarından bahsedilir durur. Doktorlar da beraber yemeyin der geçerler ancak derin araştırmalarım sonucunda ve hekimlik bilgilerimi de birleştirince vardığım sonuç; bitkilerde inorganik halde bulunan kalsiyum demirle kolayca bileşik yaparken, etteki organik kalsiyumla demir bileşik yapamıyor. Yani ıspanağı yoğurtla yemeyeceğiz (ıspanaktaki demirin vücut tarafından değerlendirilebilmesi de tartışılır) ama eti yoğurt ve ayranla yemek faydalı. Yoğurdu zaten meyveyle yemenin faydalarını gördüm. Artık et ile de korkmadan yeriz afiyetle. Ama yine de araştırabilirsiniz. Kansızlık için mutlaka hayvansal ürünleri tercih etmeliyiz. Bence en etkili yöntem bu. Demir için ıspanak yemem ben zaten. Bir hocamın dediği gibi (süt ve süt ürünleri dersi verirdi)ıspanak da suyla yenmez ki.
Evet yeni taze bilgilerle geldim. Demir ve kalsiyum etkileşiminden bahsedeceğim. Kalsiyumun yağların üzerine yapışarak yağın vücutta kullanımını azaltma özelliği var ancak süt ürünleriyle demirli ürünleri yemenin zararlarından bahsedilir durur. Doktorlar da beraber yemeyin der geçerler ancak derin araştırmalarım sonucunda ve hekimlik bilgilerimi de birleştirince vardığım sonuç; bitkilerde inorganik halde bulunan kalsiyum demirle kolayca bileşik yaparken, etteki organik kalsiyumla demir bileşik yapamıyor. Yani ıspanağı yoğurtla yemeyeceğiz (ıspanaktaki demirin vücut tarafından değerlendirilebilmesi de tartışılır) ama eti yoğurt ve ayranla yemek faydalı. Yoğurdu zaten meyveyle yemenin faydalarını gördüm. Artık et ile de korkmadan yeriz afiyetle. Ama yine de araştırabilirsiniz. Kansızlık için mutlaka hayvansal ürünleri tercih etmeliyiz. Bence en etkili yöntem bu. Demir için ıspanak yemem ben zaten. Bir hocamın dediği gibi (süt ve süt ürünleri dersi verirdi)ıspanak da suyla yenmez ki.
verdiginiz bilgiler super kizlar ben ispanagi yogurtsuuz yiyemezdm ama alistrdm kendmi bol sarmaakli ve sognli kavrup oyle yiyebliyormÇok güzel bilgiler. Ben etle yoğurdu severim birlikte kofteye yoğurt döküp yediğim çok olmuştur. Bunları ogrendigime sevindim. Kırmızı et illa şart zaten ben b12 eksikliği icin dana eti ve daa karaciğeri yiyodum bi ara en çok dana ciğeri iceriyomus b12 yi.
Iyi bayramlar canım kolay gelsin ayrica.Bayram telasi gldi herkeslere sanrm bizm ev yine kalabaliklasti gorumcemler bugnden geldi ev yne cocuk dolu benmkiler sapitti uyutmaya calisiyorm kavga kiyamet basma agrilar girdi:))
Bizde Eskişehir deyiz çocuklar falan kalabalık pek dinlenmek mümkün olmiycak ama napalım bayram ve tatilin tadını çıkarmak gerek.Merhaba. Kırşehir'deyiz. Yarın bayram temizliği, alışveriş, ütü derken yorgun argın geç vakit yatıp bayram sabahı erkenden kalkmak zor olacak. Bayramda köydeyiz. 2. gün Ankara'ya ailemi görmeye giderim ancak.
Yarın tekrar yazamazsam iyi bayramlar. Biraz yorulacağız kesin ama biraz da eğlenelim. Çocuk ruhlu olup eğlencesini yakalayalım ama şekerden, çikolatadan uzak duralım, baklavaları koklayıp ağzımızda dağılışını hayal edebiliriz ama belki bir tanecik yiyebiliriz. En güzeli eti sarımsaklı yoğurtla yiyebiliriz. Beklememiş olacağı için sindirimine yardımcı olacaktır.
Kesnlikle bende ayni durmdaym xanm telefnu elme almaya frsat bile bulamyorm ilk frsattada buraya geliyotm diyet konusndada kesnlikle ayni durmdayiz ;(iyi bayramlar kızlar kaç gündür giremiyorum beklenmedik misafirlerim geldi eşimin ablası sürpriz yaptı çoluk çocuk habersiz geldiler bilgisayar ellerinden düşmedi ayıp olur diye alıp giremedim bugünde kayınvalidemlere gittik görümcemler orda kaldı eve yeni geldik bayramım çok yoğun geçiyor diyet falanda kalmadı sayamayacağım kadar çok zararlı şey yedim bayram sonu çok sıkı bir diyet beni bekliyor![]()