- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
geldim o zaman şekerim takıma ben Tkare diyetŞahnur hoşgeldin tatlışim.
Benim tatlıya düşkünlüğüm sıkıntıdan biras. ama bugün pantolunu zorla kapatıp üstünde fırlayan simidi görünce aklım başıma geldi( inşallah yanee)
Takımda senin bildiğin esra, funda ve ben varız. pınar ve hayal kardeş takımdalar. Takımda da yerimiz var , istiyosan gel hemencik.
Sen kime gidiyorsun akupunktura, iyi yapmışsın yardım almakla canım.
kamil tuzgöl e gidiyorum eşi benim daha önce diyetisyenimdi funda göçer diye şimdi doğum izninde olunca karı koca
beraber klinik açmışlar oraya başladım
bende senin hesap tatlı krizi yeme krizi önüne geçemiyordum önce iştahımı kapatmaya yönelik uygulafdı arada 1 hafta memlekete gittim gecen hafta da regli olmuştum yavaş yavaş kg vermeye başladım valla kilolar çabuk alınıyor da çabuk verilemiyor ben 1 ayda 7 kg aldım haziran da üstüne tatile gittim kafayı yedim yaa bi de yapıştı üstüme kilolar bütün kış verdiğim 7 kg yu o işkenceyi 1 ayda bitirdim böyle salaklık olurmu insanın kendine yaptığını başka kimse yapmaz anlayacağım neyse toparlandım diyetim çok sıkı değil hani akapunktur deyince abuk sabuk diyetler var ya öyle değil şimdilik iyi gidiyorum bakalım nasıl olacak ama bu sefer hedefim kesin 60 kg ya gelip bırakacağım kendimi fazla zorlamaya gerek yok neyse şimdilik benden bu kadar