Bitterin kökünü kurutacaksın kızımbugün menüm
sahur:
2 yumurtadan peynirli omlet
4 kare bitter(bişeylere kızmıştım hiç aklımda yokken gece gece yedim daha çok olsa dahada yerdim)
3 kaşık yoğurt içine 1 kuru erik ,üstüne kakao ve tarçın
iftar:
1 tane diyet mücver
1 kepçe yoğurt çorbası
salata
2 çatal biberli patlıcanlı kızartma üstüne sarımsaklı yoğurt
minicik dilim karpuz
10 gibi 1 top dondurmaaaaaaa
Ben sirkeyi sevmediğim için onu yok saydımbende örneğimm bendeeyumurta severim de sirkeyle felan birleşince bi garip geldi.sende yap ozaman yağsız felan sırf sebze ama havuç tadı yoğun olmuş bida havucu daha az koycam
ben bi bundan yapmayı biliyorum vallaBiz kırmızı biberin kutuzundan yaparız bunu tanesinden de olur mu acaba?
gece yedim diye iftarda yemedim daha ne istiyosunBitterin kökünü kurutacaksın kızım
Iftar kızartma hariç örnek gösterilecek şekilde olmuş
Ben sirkeyi sevmediğim için onu yok saydımşimdi yetişmez ama belki yarın yapabilirim. Kabak ve peynir olsa yeter bana
Hadi onlar yeni de sende mi beni tanıyamadın?tayt mı varmış onda
Gece de yemeyecektin şekerimgece yedim diye iftarda yemedim daha ne istiyosun
Bizde bu biberin kurusundan yapıyoruz.fyzanur .!.:ben bi bundan yapmayı biliyorum valla
bi denemek lazım ,kız sen niye hiç smiley kullanmıyosun azıcık gülücükler ebruş gibi garip garip ifadeler kullansanaBizde bu biberin kurusundan yapıyoruz.
sütlü dediğin ne ,bitterin tadını bastirmak mı ben ağzımda kırk saat bekletiyorum iyice alıyım tadını diye14 Temmuz menüm.
Sahur
Bir bardak süt
2 hurma
İftar
200 gr balık
Salata
Mercimek çorbası
Adetim yaklaştı canım tatlı çekiyor hadi bende bi bitter yiyeyim dedim. Bir parça bitterin peşine tadını bastırsın diye 3 parça sütlü yemek zorunda kaldım.
haklısınGece de yemeyecektin şekerim
bi denemek lazım ,kız sen niye hiç smiley kullanmıyosun azıcık gülücükler ebruş gibi garip garip ifadeler kullansana
Onlar bana özelbi denemek lazım ,kız sen niye hiç smiley kullanmıyosun azıcık gülücükler ebruş gibi garip garip ifadeler kullansana
Çok güzel olmuş diyecektim tam ki çikolatalar gözüme çarptı. Yani yine abartmamışsın ama onlar olmasaymış daha güzel olurmuş. Su ne kadar içtin?14 Temmuz menüm.
Sahur
Bir bardak süt
2 hurma
İftar
200 gr balık
Salata
Mercimek çorbası
Adetim yaklaştı canım tatlı çekiyor hadi bende bi bitter yiyeyim dedim. Bir parça bitterin peşine tadını bastırsın diye 3 parça sütlü yemek zorunda kaldım.
Sütlü çikolata, bitter bana çok acı geliyor.sütlü dediğin ne ,bitterin tadını bastirmak mı ben ağzımda kırk saat bekletiyorum iyice alıyım tadını diyemenün çok güzel olmuş tam benlik balıııııııııııııkkkkkkk
Şimdilik 1,5 daha çay falanda içmedim.Onlar bana özel
Çok güzel olmuş diyecektim tam ki çikolatalar gözüme çarptı. Yani yine abartmamışsın ama onlar olmasaymış daha güzel olurmuş. Su ne kadar içtin?
bende değilim aslında yinede atıyorum bişeylerAllah iyiliğini versin. Ben sanırım pek eğlenceli bi tip değilim. Mesleki deformasyon.
hoş geldin canım ,1.sayfada kurallarımız var onları kabul etmen ve seni tanıya bilmemiz için ordaki formu doldurman gerekiyor . sonra gitsin yağlarrrmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün itibari ile başladım diyete hayırlısı olsun bol şans diliyorum herkese :)
canim leslie walk 4 mil yapicam tavsiyen var mi?Adım takımda sapığa çıkacak tövbeler olsun
Menün güzel olmuş canım. Spor yarın ne yapacaksın?
Ben sirkeyi sevmediğim için onu yok saydımşimdi yetişmez ama belki yarın yapabilirim. Kabak ve peynir olsa yeter bana
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün itibari ile başladım diyete hayırlısı olsun bol şans diliyorum herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?