Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bitterin kökünü kurutacaksın kızım
Iftar kızartma hariç örnek gösterilecek şekilde olmuş

bende örneğimm bendeeyumurta severim de sirkeyle felan birleşince bi garip geldi.sende yap ozaman yağsız felan sırf sebze ama havuç tadı yoğun olmuş bida havucu daha az koycam
Ben sirkeyi sevmediğim için onu yok saydım şimdi yetişmez ama belki yarın yapabilirim. Kabak ve peynir olsa yeter bana

gece yedim diye iftarda yemedim daha ne istiyosun

14 Temmuz menüm.
Sahur
Bir bardak süt
2 hurma

İftar
200 gr balık
Salata
Mercimek çorbası

Adetim yaklaştı canım tatlı çekiyor hadi bende bi bitter yiyeyim dedim. Bir parça bitterin peşine tadını bastırsın diye 3 parça sütlü yemek zorunda kaldım.

sütlü dediğin ne ,bitterin tadını bastirmak mı ben ağzımda kırk saat bekletiyorum iyice alıyım tadını diye menün çok güzel olmuş tam benlik balıııııııııııııkkkkkkk

bi denemek lazım ,kız sen niye hiç smiley kullanmıyosun azıcık gülücükler ebruş gibi garip garip ifadeler kullansana

Allah iyiliğini versin. Ben sanırım pek eğlenceli bi tip değilim. Mesleki deformasyon.

bi denemek lazım ,kız sen niye hiç smiley kullanmıyosun azıcık gülücükler ebruş gibi garip garip ifadeler kullansana
Onlar bana özel

Çok güzel olmuş diyecektim tam ki çikolatalar gözüme çarptı. Yani yine abartmamışsın ama onlar olmasaymış daha güzel olurmuş. Su ne kadar içtin?

Sütlü çikolata, bitter bana çok acı geliyor.

Onlar bana özel

Çok güzel olmuş diyecektim tam ki çikolatalar gözüme çarptı. Yani yine abartmamışsın ama onlar olmasaymış daha güzel olurmuş. Su ne kadar içtin?
Şimdilik 1,5 daha çay falanda içmedim.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün itibari ile başladım diyete hayırlısı olsun bol şans diliyorum herkese :)

Adım takımda sapığa çıkacak tövbeler olsun

Menün güzel olmuş canım. Spor yarın ne yapacaksın?
canim leslie walk 4 mil yapicam tavsiyen var mi?

Ben sirkeyi sevmediğim için onu yok saydım şimdi yetişmez ama belki yarın yapabilirim. Kabak ve peynir olsa yeter bana

Canim sirke yumurtanin suda dagilmamasi icon sadece bir kac damla... tadini almiyorsun

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün itibari ile başladım diyete hayırlısı olsun bol şans diliyorum herkese :)

Merhaba canim hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…