E-brulim de tablo var belki paylaşır senin içinKizlaar motive olmak icin soruyorum takima katildiginizdan beri kacar kilo verdiniz ve ne kafar zamanda yazar misiniz azcik gaza gelelim
hoş geldin canım ,1.sayfada kurallarımız var onları kabul etmen ve seni tanıya bilmemiz için ordaki formu doldurman gerekiyor . sonra gitsin yağlarrr
canim leslie walk 4 mil yapicam tavsiyen var mi?
Canim sirke yumurtanin suda dagilmamasi icon sadece bir kac damla... tadini almiyorsun
Merhaba canim hosgeldin
evet buraya yazacaksın ,kopyala doldurhoşbulduk kızlar yalnız formu nasıl doldurucam burayamı yazacağım
edersoy mesleğin neydi ?
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün itibari ile başladım diyete hayırlısı olsun bol şans diliyorum herkese :)
bilgisayar öğretmenliğinde nasıl yıprandın kız,basit diye biliyodum benBilgisayar Öğretmeniyim
Hoşgeldin, amin.
bilgisayar öğretmenliğinde nasıl yıprandın kız,basit diye biliyodum ben
evet birlikte kurtulup çıtır kızlar olcazzzzzzçok hırslıyım arkadaşlar fena gaza geldim şu an tek başına diyet bir yere kadar hep birlikte birbirimizden güç alacağız inşallah
alınma ama meraktan sordum benÇok alındım valla.Zaten branşların çoğuna göre daha rahatız biz doğru. Demek istediğim sınıf içerisinde ister istemez biraz suratsız oluyoruz. Benimde iletişimim çoğunlukla "Oraya tıklayın" "Şu sekmeye geçin" den ileri gitmiyor. O yüzden öyle söyledim. Eğlencesizim ben eğlencesiz
seni tam şuan gaza getiren ne merak ettim vallaçok hırslıyım arkadaşlar fena gaza geldim şu an tek başına diyet bir yere kadar hep birlikte birbirimizden güç alacağız inşallah
Çok güzel canımŞimdilik 1,5 daha çay falanda içmedim.
Su içmiyorsun ya ondandırE-brulim okadar yiyorum yine kendimi kuş gibi hafif hissediyorum
Canım aramıza hoşgeldin, öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun. Iki hafta sonra çıkacağın tatil için fit olma zamanııımerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün itibari ile başladım diyete hayırlısı olsun bol şans diliyorum herkese :)
Ben jillianı bilir jillianı tavsiye ederimcanim leslie walk 4 mil yapicam tavsiyen var mi?
Canim sirke yumurtanin suda dagilmamasi icon sadece bir kac damla... tadini almiyorsun
Teşekkür ederim. Sen bide beni gençliğim de görecektin. Ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh.evet birlikte kurtulup çıtır kızlar olcazzzzzz
alınma ama meraktan sordum benhiçte eğlencesiz değilsin ayrıca halt etmişsin
Ben 27 kasımda katılmıştım ve 12 kilo verdim canım, darısı sanaKizlaar motive olmak icin soruyorum takima katildiginizdan beri kacar kilo verdiniz ve ne kafar zamanda yazar misiniz azcik gaza gelelim
Cumaları paylaştığım listeyi mi diyorsun (onda maalesef katılım tarihi yazmıyor) yoksa hani bir kere tüm üyelerin listesini paylaşmıştım o mu?E-brulim de tablo var belki paylaşır senin için
Canım ALLAH rahmet eylesin, en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah.Kullanıcı Adı : Haldenlos
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk - 2.5 yaş
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 80
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 2.gebeliğimden dolayı ve öncesinden de aldığım aşırı kilolar.Gebeliğim 12 gün önce sonlandırıldı 5 aylıkken kaybettik malesef şimdi tek hedefim bir an önce şu kilolarımdan kurtulmak
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Öncelikle kendime olan saygımdan dolayı kilolu iken çok kötü hissediyorum normal olarak mutsuz oluyorum kendimi çirkin hissediyorum bu da özgüvenimi yitirmeme neden oluyor
Süper bir başlangıç yaptın, madem bu kadar hırslısın sana benden 100 zıplama (ip atlar gibi)çok hırslıyım arkadaşlar fena gaza geldim şu an tek başına diyet bir yere kadar hep birlikte birbirimizden güç alacağız inşallah
Sana eğlencesiz diyenler halt etmiş benceÇok alındım valla.Zaten branşların çoğuna göre daha rahatız biz doğru. Demek istediğim sınıf içerisinde ister istemez biraz suratsız oluyoruz. Benimde iletişimim çoğunlukla "Oraya tıklayın" "Şu sekmeye geçin" den ileri gitmiyor. O yüzden öyle söyledim. Eğlencesizim ben eğlencesiz
Çok güzel canımyalnız çay su yerine geçmiyor
Su içmiyorsun ya ondandırsu iç bak, sanki geminin halatını sana bağlamışlar gibi oluyorsun
Canım aramıza hoşgeldin, öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun. Iki hafta sonra çıkacağın tatil için fit olma zamanıııkilolara el sallayalım
Ben jillianı bilir jillianı tavsiye ederimyürüyüş temiz havada daha sağlıklı ama tabi hiçbir şey yapmayıp yapmaktansa Leslie yapmak süper
Adını unuttum bile burlu bir şeydimadem sirkenin tadı olmuyor deneyeceğim, sağ ol canım
Di mi yaaAz once mideye indirdim sen de yap canim afiyet olsun :)
aa sen de mi. hadi bakalım gelsin gazlar. alan neydi senin.
Canımsın yaa seninde menülerin güzel az ve özSen yumurta sevmiyormusun?
Bende ilk bakışta tayt yok sanmıştım
Bende de sayfa sürekli çöküyorsonra alıntılar gidiyor...
Harika gözüküyor, afiyet bal şeker olsun. Yoğurtla harika gider bucanım çekmedi desem yalan olur
Kız allasen ben sapıkmıyım da taytsız kadınların resimlerini koyacağım burayabirde özellikle ayak kısmını kırmızı işaretledim görün diye
300 atlamaya çikolatayı yakmışsındır gülümbayılıyorum senin menülerine (sen ve simlal benim için örneksiniz )
bugün menüm
sahur:
2 yumurtadan peynirli omlet
4 kare bitter(bişeylere kızmıştım hiç aklımda yokken gece gece yedim daha çok olsa dahada yerdim)
3 kaşık yoğurt içine 1 kuru erik ,üstüne kakao ve tarçın
iftar:
1 tane diyet mücver
1 kepçe yoğurt çorbası
salata
2 çatal biberli patlıcanlı kızartma üstüne sarımsaklı yoğurt
minicik dilim karpuz
10 gibi 1 top dondurmaaaaaaa
E-brulim okadar yiyorum yine kendimi kuş gibi hafif hissediyorum
Kizlaar motive olmak icin soruyorum takima katildiginizdan beri kacar kilo verdiniz ve ne kafar zamanda yazar misiniz azcik gaza gelelim
hoşgeldin canım:)Kullanıcı Adı : Haldenlos
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk - 2.5 yaş
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 80
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 2.gebeliğimden dolayı ve öncesinden de aldığım aşırı kilolar.Gebeliğim 12 gün önce sonlandırıldı 5 aylıkken kaybettik malesef şimdi tek hedefim bir an önce şu kilolarımdan kurtulmak
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Öncelikle kendime olan saygımdan dolayı kilolu iken çok kötü hissediyorum normal olarak mutsuz oluyorum kendimi çirkin hissediyorum bu da özgüvenimi yitirmeme neden oluyor
takıma gelmekle doğru karar vermişsin canım dahada motive oluyor insan:) tek başına yapılan diyetler her pazrtesi başlar her çarşamba sona erer:))çok hırslıyım arkadaşlar fena gaza geldim şu an tek başına diyet bir yere kadar hep birlikte birbirimizden güç alacağız inşallah
Ben 27 kasımda katılmıştım ve 12 kilo verdim canım, darısı sana
Cumaları paylaştığım listeyi mi diyorsun (onda maalesef katılım tarihi yazmıyor) yoksa hani bir kere tüm üyelerin listesini paylaşmıştım o mu?
Canım ALLAH rahmet eylesin, en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah.
Artık mutsuz olmak yok, o kilolar gidecek haldenlos mutlu olicek
Süper bir başlangıç yaptın, madem bu kadar hırslısın sana benden 100 zıplama (ip atlar gibi)
Sana eğlencesiz diyenler halt etmiş bence
çikolata yemeseydim daha iyi olurdu amaKamu yonetimi canim ayyy basaririz degil mi benbdaha once hic denemedim
Hahahh ben farketmemistim ciplak saniyordumm
Bence kacamaklarin o kadar kucuk ki kacamaktan sayilmaz :) su spor zaten guzel
önemli olan ruhumuzun genç olması oda genç zatenTeşekkür ederim. Sen bide beni gençliğim de görecektin. Ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh.
bu eşlerden ne çekiyo bu kızlar evlenmiycem benahh yaramı deştin birden fyzanur eşim bana eskiden derdi öyle şimdi nerdeee
herkesin başlangıç kilosu ve güncel kilosu olan bi liste vardı onu diyordum.gelir gelmez kıza zıplama mı verdin cadı seniBen 27 kasımda katılmıştım ve 12 kilo verdim canım, darısı sana
Cumaları paylaştığım listeyi mi diyorsun (onda maalesef katılım tarihi yazmıyor) yoksa hani bir kere tüm üyelerin listesini paylaşmıştım o mu?
Canım ALLAH rahmet eylesin, en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah.
Artık mutsuz olmak yok, o kilolar gidecek haldenlos mutlu olicek
Süper bir başlangıç yaptın, madem bu kadar hırslısın sana benden 100 zıplama (ip atlar gibi)
Sana eğlencesiz diyenler halt etmiş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?