Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlaar motive olmak icin soruyorum takima katildiginizdan beri kacar kilo verdiniz ve ne kafar zamanda yazar misiniz azcik gaza gelelim

hoş geldin canım ,1.sayfada kurallarımız var onları kabul etmen ve seni tanıya bilmemiz için ordaki formu doldurman gerekiyor . sonra gitsin yağlarrr

canim leslie walk 4 mil yapicam tavsiyen var mi?

Canim sirke yumurtanin suda dagilmamasi icon sadece bir kac damla... tadini almiyorsun

Merhaba canim hosgeldin

hoşbulduk kızlar yalnız formu nasıl doldurucam burayamı yazacağım

Kullanıcı Adı : Haldenlos
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk - 2.5 yaş
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 80
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 2.gebeliğimden dolayı ve öncesinden de aldığım aşırı kilolar.Gebeliğim 12 gün önce sonlandırıldı 5 aylıkken kaybettik malesef şimdi tek hedefim bir an önce şu kilolarımdan kurtulmak
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Öncelikle kendime olan saygımdan dolayı kilolu iken çok kötü hissediyorum normal olarak mutsuz oluyorum kendimi çirkin hissediyorum bu da özgüvenimi yitirmeme neden oluyor

bilgisayar öğretmenliğinde nasıl yıprandın kız,basit diye biliyodum ben

Çok alındım valla. Zaten branşların çoğuna göre daha rahatız biz doğru. Demek istediğim sınıf içerisinde ister istemez biraz suratsız oluyoruz. Benimde iletişimim çoğunlukla "Oraya tıklayın" "Şu sekmeye geçin" den ileri gitmiyor. O yüzden öyle söyledim. Eğlencesizim ben eğlencesiz

çok hırslıyım arkadaşlar fena gaza geldim şu an tek başına diyet bir yere kadar hep birlikte birbirimizden güç alacağız inşallah
evet birlikte kurtulup çıtır kızlar olcazzzzzz
alınma ama meraktan sordum ben hiçte eğlencesiz değilsin ayrıca halt etmişsin

Şimdilik 1,5 daha çay falanda içmedim.
Çok güzel canım yalnız çay su yerine geçmiyor

E-brulim okadar yiyorum yine kendimi kuş gibi hafif hissediyorum
Su içmiyorsun ya ondandır su iç bak, sanki geminin halatını sana bağlamışlar gibi oluyorsun

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün itibari ile başladım diyete hayırlısı olsun bol şans diliyorum herkese :)
Canım aramıza hoşgeldin, öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun. Iki hafta sonra çıkacağın tatil için fit olma zamanııı kilolara el sallayalım

canim leslie walk 4 mil yapicam tavsiyen var mi?

Canim sirke yumurtanin suda dagilmamasi icon sadece bir kac damla... tadini almiyorsun
Ben jillianı bilir jillianı tavsiye ederim yürüyüş temiz havada daha sağlıklı ama tabi hiçbir şey yapmayıp yapmaktansa Leslie yapmak süper

Adını unuttum bile burlu bir şeydi madem sirkenin tadı olmuyor deneyeceğim, sağ ol canım

ahh yaramı deştin birden fyzanur eşim bana eskiden derdi öyle şimdi nerdeee

Kizlaar motive olmak icin soruyorum takima katildiginizdan beri kacar kilo verdiniz ve ne kafar zamanda yazar misiniz azcik gaza gelelim
Ben 27 kasımda katılmıştım ve 12 kilo verdim canım, darısı sana

E-brulim de tablo var belki paylaşır senin için
Cumaları paylaştığım listeyi mi diyorsun (onda maalesef katılım tarihi yazmıyor) yoksa hani bir kere tüm üyelerin listesini paylaşmıştım o mu?

Canım ALLAH rahmet eylesin, en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah.
Artık mutsuz olmak yok, o kilolar gidecek haldenlos mutlu olicek

çok hırslıyım arkadaşlar fena gaza geldim şu an tek başına diyet bir yere kadar hep birlikte birbirimizden güç alacağız inşallah
Süper bir başlangıç yaptın, madem bu kadar hırslısın sana benden 100 zıplama (ip atlar gibi)

Sana eğlencesiz diyenler halt etmiş bence

çok teşekkür ederim Allahj razı olsun kesinlikle fit olmam gerekiyor evet 2 haftada belki o kadar da olmaz ama bir kaç kilo bile çok rahatlatacak beni eminim el sallayalım su falanda dökmeyelim gerigelmesinler mazallah

Di mi yaa Az once mideye indirdim sen de yap canim afiyet olsun :)

aa sen de mi. hadi bakalım gelsin gazlar. alan neydi senin.

Kamu yonetimi canim ayyy basaririz degil mi benbdaha once hic denemedim

Hahahh ben farketmemistim ciplak saniyordumm

Bence kacamaklarin o kadar kucuk ki kacamaktan sayilmaz :) su spor zaten guzel[/QUOTE]
çikolata yemeseydim daha iyi olurdu ama gerçi sık sık yemem malum özel günler

Canımsın yaa seninde menülerin güzel az ve öz

menün güzel feyzacan
bitter olayına gelince, evde bulundurmamaya çalışsan ?

E-brulim okadar yiyorum yine kendimi kuş gibi hafif hissediyorum

bende özel günüm olmasına rağmen öyle hafif hissediyorum tartı bu hafta benden yana heleki 2 hafta sonra bildirime kadar dahada hafiflerim inş.

Tabloda var aslında hepimizin sonuçları. Ben 3,5 ayda 6 kilo verdim.

hoşgeldin canım:)

takıma gelmekle doğru karar vermişsin canım dahada motive oluyor insan:) tek başına yapılan diyetler her pazrtesi başlar her çarşamba sona erer:))

Allah razı olsun canım çok sağol Rabbim böyle acılar vermesin inşallah kimselere hep birlikte mutlu oluruz inşallah bizde bu azim varken
İp atlama derken ip mi atlayım şimdi

Kamu yonetimi canim ayyy basaririz degil mi benbdaha once hic denemedim

Hahahh ben farketmemistim ciplak saniyordumm

Bence kacamaklarin o kadar kucuk ki kacamaktan sayilmaz :) su spor zaten guzel
çikolata yemeseydim daha iyi olurdu ama gerçi sık sık yemem malum özel günler

Canımsın yaa seninde menülerin güzel az ve öz

menün güzel feyzacan
bitter olayına gelince, evde bulundurmamaya çalışsan ?

bende özel günüm olmasına rağmen öyle hafif hissediyorum tartı bu hafta benden yana heleki 2 hafta sonra bildirime kadar dahada hafiflerim inş.

Tabloda var aslında hepimizin sonuçları. Ben 3,5 ayda 6 kilo verdim.

hoşgeldin canım:)

takıma gelmekle doğru karar vermişsin canım dahada motive oluyor insan:) tek başına yapılan diyetler her pazrtesi başlar her çarşamba sona erer:))[/QUOTE]

hoş buldum canım :) aynen çok iyi oldu gelip geçerdim ama böyle diyet grupları olduğunu bilmiyordum.Çok haklısın en fazla bir hafta sürüyor sonra ahh yeter diyip bozardım şimdi iyi bir yarış olacak hepimiz için

Teşekkür ederim. Sen bide beni gençliğim de görecektin. Ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh.
önemli olan ruhumuzun genç olması oda genç zaten
ahh yaramı deştin birden fyzanur eşim bana eskiden derdi öyle şimdi nerdeee
bu eşlerden ne çekiyo bu kızlar evlenmiycem ben

herkesin başlangıç kilosu ve güncel kilosu olan bi liste vardı onu diyordum.gelir gelmez kıza zıplama mı verdin cadı senibari menüsünü bi görseydinde o bahaneyle verseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…