Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende iyiyim asyam burasida bu hafta epey sogudu.
gecen haftadan beri surekli ya misafirim var ya misafirlige gidiyorum..
diyeti cok zorluyor misafirlikler...
çok haklısınn..evde insan tek olunca daha istikrarlı gidiyor ama yanında bir yada birden fazla birileri habire yeyince raydan çıkası geliyorişte orda irade giriyor araya benim bu hafta sonu doğum günüm kaçamak olucak büyük ihtimal

Buarada canlarim sizinle bu mutlu haberimi paylasmak istiyorum
Oglum dogdugundan beri ilkkez guvenilir birisini bulduk ve bu aksam 5.30-9.30 arasi bizim evimize gelip teyze oglumla ilgilenecek.
Bizde esimle yemek yemege, oradan da sinemaya gidelim dedik
Ayy acaba aksami gorebilecek miyim bilmiyorum
Liseli genc kizlar gibi icim kipir kipir:
Bu arada oglumla ilgilenecek teyzede Turk, hemde yakin arkadasimin annesi.
Insallah kazasiz belasiz evimize doner, oglumuza kavusuruz.
Calisan anneler ne zormus, cocugunu birine emanet etmek, simdi sizleri anliyorum.
Rabbim korusun tum evlatlari..
Aksam bir cocuksuz anne siiri ya da yazisi yazar basinizi sisiririm artikin

ya gulum benim oglan istahli boyle bulusmalara gidince cani bisey cekti mi istiyor, sonrada bitiremiyor.
hooop kaliyor bana..
dogum gunu kacamagi olsun canim o kadarciktan bisey olmaz:)

ya gulum benim oglan istahli boyle bulusmalara gidince cani bisey cekti mi istiyor, sonada bitiremiyor.
hooop kaliyor bana..
dogum gunu kacamagi olsun canim o kadarciktan bisey olmaz:)
Eşim bişeyler yapıcak büyük ihtimal bugün çıtlattı o gün diyet falan anlamam dedi ben yine abartmam tabi ama kaçıcak bellitelafisini yapmak lazımm

Eşim bişeyler yapıcak büyük ihtimal bugün çıtlattı o gün diyet falan anlamam dedi ben yine abartmam tabi ama kaçıcak bellitelafisini yapmak lazımm
canim dogum gununde yapabilirsin kacamak, kaptanimiz ve yardimcilarimiz da buna izin verecektir eminim.
ogun kacamagini yaparsin sonrada sporla telafi edersin, esinide kirma..
bak ozenip hazirlaniyor..

Şımar canım sen bitanecik hocamızsın başka var mı sanki :))

canim dogum gununde yapabilirsin kacamak, kaptanimiz ve yardimcilarimiz da buna izin verecektir eminim.
ogun kacamagini yaparsin sonrada sporla telafi edersin, esinide kirma..
bak ozenip hazirlaniyor..
evet canım birde tartışma yaşatıyor bu yüzden canım hatırlatırım kaptanlara pazarr günü...yarın soğuklar azalacakmış biraz bende plan yapıyorum şimdiden 1 saat yüricem yarın inş..

Kızlar misafir geliyo menumu yazayim gecmise bakmadim D3S1R3 sunumun iyi gecmistir umarım yazmissindir belki bakamadim daha
Sabah
Tereyagli iki yumurta
Bool peynir
8 zeytin
Bol zeytinyagi
Roka
Tereyagli kayisi
Cig fistik

Ara
Bir kupa filitre kahve

Aksam
Yesil mercimek
Yogurt
Cig fistik

Su 2.5 lt gecti simdilik
Spor bisiklet bindim yavas surdum bu sefer kaptanim ama hizli daha zevkli :))

Şımar canım sen bitanecik hocamızsın başka var mı sanki :))
eksik olma Elifim keske faydam dokunsa sizlere:)

evet canım birde tartışma yaşatıyor bu yüzden canım hatırlatırım kaptanlara pazarr günü...yarın soğuklar azalacakmış biraz bende plan yapıyorum şimdiden 1 saat yüricem yarın inş..
tartismayin hic bu yuzden canim, esinin de hevesi kursaginda kalmasin.
tadini cikarin ozel gununuzun:)
hadi bakalim yarin 1 saat yuruyus:)

Napalım canım senden gelen her cezaya gönüllüyüm ben :) ateşim olmasa yaparım zaten canım spor biliyosun
biliyorum canim iyiles fazlasiyla yaparsin:)

canim Demetin sunumu gayet guzel gecmis, sanadak olay gelsin misafirlerle.
Insallah kizlar daha iyidir:)

Kızlar ben geldim yorgunluk had safhada ama mutluluk daha fazla:)) çok güzeldi kızlar :)
Menümu yaziyorum:)
dis bugdayi menusu:))
anladınız siz feda olsun kizima :)

geçmiş çok birikmiş ama kaptanimin sunumu iyi gecmis kaptanim formaliteydi zaten galiba e hayırlı olsun diyelim ozaman:))
mavişim kadrolar aciklanmis hayirli olsun bende konyaya beklerim 3 saat size zaten:))
haeshin canım İkizlere geçmiş olsun y yedirme kiz cocuklara:) et yesinler:)))

hadi gozunaydin guzelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…