Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar:))
Geçen hafta:64.9
Bu hafta:64.5
Fark:0.4
Yüzde:0.62
Tebrikler canım
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.2
Fark 500 gr

Hedef 65.0
Tebrikler canım 500 gr 500 grammdır
Tebrikler :))
Tebriklerrr tatlimmm
Teşekkürler canım :)
Canlarim benim icin uyku vakti, aklim sizlerde...
gogo2405 edsofi ve haeshin canlarim haftaya bol bol verirsiniz sIkmayin caninizi..
@sevimlicadi0 ve @happy_moon tebrikler guzeller:)
Teşekkür ederim kaptanım :)
Gecen hafta 96.6
Bu hafta 95.5
Fark -1.100
%1.138
Tebriklerr canım :)
Bu hafta - 54.5
Gecen hafta - 55.4
Fark - 0.900
Gelecek haftadaki hedefim - 53.8
Tebriklerrr :)

Tebrikler guzeller Adet ya da rahatsizlik nedeniyle arti ya da sabit goren canlar da hic uzulmesin. Haftaya iki haftalik gider.

haeshin iyi yolculuklar nehir gozlum. Gelininize de Allah sifa versin. Insallah operasyon cok guzel gecer, iyi haberlerini de aliriz canim

Yok canim dr yazmiyo eczanelerden alabilirsin bi dahiliye uzmanuna danis ama istersen

Sagol canim senin nasil gidiyo okul

Ozge3eee oldum gulmekteeeen ozet ben de istiyorum uyan bana da yaaaap

Aaa ne ekip bicmesii sen baliklarla ilgilenmiyo muyduuun ne ekecekisiniz botanik bahcesi mi yapcaksiniz yoksaa

Bitkisel ve hayvansal uretim bolumu canim. Bugune kadar organik tarima yogunlasmislar. Okulun arazisini parselledik. Her ogretim uyesi hobi bahcesi tadinda istedigini ekecek. Ben balik lab kuracagim. Birkac eksik var, projenin cikmasini bekliyorum:)

Sende ne var ne yok, 2 aya okullar tatil sanirim.

Evet canim zaten izmirdeler katip celebi de bizim evimize yakin. Eski yesilyurt devlet hastanesi.
Eski yesilyurt hastanesi mi ben smdikini biliorum yesilyurttaki oda cok uyu bi hastane doktorlari ilgileri . allah yardimciniz olsun sen naldokendeydin galiba yanlista hatrlio olabilirm canm

Günaydın kilomu hemen paylaşayım sonra okukda vakit olmaz
Gecen hafta 69.0
Bu hafta 68.0
Fark 1
Normalde 2 katı verirdim de refik izin vermedi hafta daha iyi sonuç ile karşınızda olacağım
Cok iyi tbrik edrm minnak citirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…