Allah yardımcısı olsun şifa versin inşallah canımEvet canim zaten izmirdeler katip celebi de bizim evimize yakin. Eski yesilyurt devlet hastanesi.
İnşallah bebişim umutluyum ben.Canlarim benim icin uyku vakti, aklim sizlerde...
gogo2405 edsofi ve haeshin canlarim haftaya bol bol verirsiniz sIkmayin caninizi..
@sevimlicadi0 ve @happy_moon tebrikler guzeller:)
Tebrikler canımGünaydın kızlar:))
Geçen hafta:64.9
Bu hafta:64.5
Fark:0.4
Yüzde:0.62
Tebrikler canım 500 gr 500 grammdırGeçen hafta 66.7
Bu hafta 66.2
Fark 500 gr
Hedef 65.0
Tebrikler :))Herkese günaydınnnn hayırlı cumalar dilerim.
Ben dün sizin aranıza katıldım 1 günlük diyetimle bu sabah yine tartıldım. (Aç +wc sonrası+elbisesiz)
Dün sabah 57.2
Bu sabah : 56.7
Fark: 0.5
Tabi 1 gün için imkansız bir fark ama bir anda aşırı yemeği kestim.+dün wc çıktım+spor yaptımm terledim
Haftaya cuma 1.haftam dolduğundaaa bakalım 55 leri görecek miyimmm
Teşekkürler canım :)Tebriklerrr tatlimmm
Teşekkür ederim kaptanım :)Canlarim benim icin uyku vakti, aklim sizlerde...
gogo2405 edsofi ve haeshin canlarim haftaya bol bol verirsiniz sIkmayin caninizi..
@sevimlicadi0 ve @happy_moon tebrikler guzeller:)
Tebriklerr canım :)Gecen hafta 96.6
Bu hafta 95.5
Fark -1.100
%1.138
Tebriklerrr :)Bu hafta - 54.5
Gecen hafta - 55.4
Fark - 0.900
Gelecek haftadaki hedefim - 53.8
Yok canim dr yazmiyo eczanelerden alabilirsin bi dahiliye uzmanuna danis ama istersenSağol ablacım aminn ablişim. Vallaha yemek yemek istemiyorum midem almıyor abla yaaslında bugün öğlen eve geçerim şunu yaparım diyordum ama kuzenim doğum yapınca herşey alt üst oldu başka yerde yiyince doyduğumu anlamıyorum onun için yemedim öyle fazla bişi ah öyle şeyleri nasıl tüketcem bilmiyorum ki abla doktor gözetiminde yazdırsam olur mu:)
Sagol canim senin nasil gidiyo okulTebrikler guzellerAdet ya da rahatsizlik nedeniyle arti ya da sabit goren canlar da hic uzulmesin. Haftaya iki haftalik gider.
haeshin iyi yolculuklar nehir gozlum. Gelininize de Allah sifa versin. Insallah operasyon cok guzel gecer, iyi haberlerini de aliriz canim
olur mu guzelim obur kim sen kim:)
iyi geceler canim..
idareten tamir edildi kuzum, kuzeninin bebegi de hayirli olsun,saglikla buyutsunler insallah..
sende dikkat et kendine bir tanem cok cok yogunsun..
:))
cok sukur canim cok sevindim:)
isyan etme guzelim, etme bir tanem:)
sen git sporunu yap bilmiyor musun bizim kizlari ceneleri dusuk:)
ben soyliyim sanaedsofi yumurtalari yedi, Derya_idil haplarini yuttu, @Ollalla bugunde 1. oldu, @Mavibocuk yegeni taburcu oldu, Harpy aci biber yedi ogle yemeginde, @sevimlicadi0 bugunden tezi yok cerezi birakti , haeshin esiyle piskileti paylasamadi, mugehatun karpuzlari, patatesleri hupletti, @bnnu takima adapte oldu, @AKovser iftarini yapti, @tiffany20 bugun 3. oldu, @zey zey 5 km yurudu, ben hala kanalizasyonla ugrasiyorum bir tanem:))
yap guzelim, yar canimin ici neden yapmiyosun:)
canim yarin ki egzersizimizle sizin memeler Turkiyeden ucusa gececek bende onlari Nasadan karsilicimmmm :)
deme boyle seyler, sonra hic canimiz cekmiyor ki :)
yapalim mi arap kizi yapalim mi vayyy ,senin icin 15 sene yatalim mi vayyyy:)
rica ederiz efenim:))
Sagol canim senin nasil gidiyo okul
Aaa ne ekip bicmesii sen baliklarla ilgilenmiyo muyduuun ne ekecekisiniz botanik bahcesi mi yapcaksiniz yoksaaGuzel gidiyor canim. Ekip bicmeye baslayacagiz onun hazirligi var:)
Aaa ne ekip bicmesii sen baliklarla ilgilenmiyo muyduuun ne ekecekisiniz botanik bahcesi mi yapcaksiniz yoksaa
ne sinegi Deryam, sen buradaki bocekleri gorsen aklin sasar:))
Eski yesilyurt hastanesi mi ben smdikini biliorum yesilyurttaki oda cok uyu bi hastane doktorlari ilgileri . allah yardimciniz olsun sen naldokendeydin galiba yanlista hatrlio olabilirm canmEvet canim zaten izmirdeler katip celebi de bizim evimize yakin. Eski yesilyurt devlet hastanesi.
Cok iyi tbrik edrm minnak citirim :)Günaydın kilomu hemen paylaşayım sonra okukda vakit olmaz
Gecen hafta 69.0
Bu hafta 68.0
Fark 1
Normalde 2 katı verirdim de refik izin vermedi hafta daha iyi sonuç ile karşınızda olacağım
Bayılıciiiimmmmm ya ne kadar cok vermissinnn massallalahahah bundan sonra takibimdesinGecen hafta 96.6
Bu hafta 95.5
Fark -1.100
%1.138
Olllalalalallaaa super :)Bu hafta - 54.5
Gecen hafta - 55.4
Fark - 0.900
Gelecek haftadaki hedefim - 53.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?