• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yasemin yeni gelmişti neden çıkmak istiyor ki.

Zevcan yarın sabahtan gelirim cnm. İstediğin gibi yaparız herşeyi Allahın izniyle.

Kızlar nedir bu böyle takımda hal kalmadı.
İsterseniz bayram sonrasına kadar takımı kapatalım. Hepimiz kendimize gelelim. Bu böyle olmayacak çünkü. Bunu oylamaya sunuyorum.

canim ben bi yere gitmiyom öteki yasemin o

kizlar sizin pcdemi ses yok videomu sorunlu?

kızlaar bu ara benim kaldığım yerde hatlarda sorun var, gün içinde internet gidip bikaç saat gelmiyo. şimdi geldi hemen yazıorum, ben takım kapatılmasın diyorumm, kapanırsa herkes kilo alıp döner ben dahilll

canim ben bi yere gitmiyom öteki yasemin o

kizlar sizin pcdemi ses yok videomu sorunlu?

Yaso pardon cnm.

kızlaar bu ara benim kaldığım yerde hatlarda sorun var, gün içinde internet gidip bikaç saat gelmiyo. şimdi geldi hemen yazıorum, ben takım kapatılmasın diyorumm, kapanırsa herkes kilo alıp döner ben dahilll

Lethem haklısın ama baksana kimsede azim ve istek yok. Bakalım diğer kızlar ne diyecek canım.

Yasemin yeni gelmişti neden çıkmak istiyor ki.

Zevcan yarın sabahtan gelirim cnm. İstediğin gibi yaparız herşeyi Allahın izniyle.

Kızlar nedir bu böyle takımda hal kalmadı.
İsterseniz bayram sonrasına kadar takımı kapatalım. Hepimiz kendimize gelelim. Bu böyle olmayacak çünkü. Bunu oylamaya sunuyorum.

tamam canım saol :29:

takım konusna gelince ..doğru düzgün paylasım yok menü bile bildirilmiyor düzenli olarak..
herkes bi tarafa dağılmıs durumda...takımdan cıkmak istedim çünkü burda olmamın bi faydası olmuyor bana ..takım ruhu die bişayimiz kalmadı..eskiden hersey daha canlıydı..kendi aramızda bile yarıslarımız vardı..gecen hafta diyetimi bozdum ama bu hafta yine aynı kiloma dönüyorum ben takım için elimden geldiğini yaptığımı düşünüyorum ama bi kac kişinin cabasıyla bu olmuyo bence kapatılsın..bayram ertesi umarım hersey daha ii olur..

:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:
imgres

Son düzenleme:
Günaydın herkese.

Oylama konusunda hepinizin kararlarını bekliyorum kızlar.

Zevcanım şu sepet, tepsi vs işlerini konuşalım model var mı cnm aklında.

Lethem kapatılmasın
Zevcan kapatılsın

bu gün et günüm kızlar su an için gayet ii gidiyor diyet.
yol yorgunluğumu hala tamadım üzerimden tüm vücudumda bi ağrı hali var..
cumaya - cıkacağıma inanıyorum ama bu diyet gercekten cok zor..

Günaydın herkese.

Oylama konusunda hepinizin kararlarını bekliyorum kızlar.

Zevcanım şu sepet, tepsi vs işlerini konuşalım model var mı cnm aklında.

Lethem kapatılmasın
Zevcan kapatılsın

özgecim model yokda aklımda krem rengi olsun istiyorum..çiçekleri sarımı pembemi olacağına karar veremedim..
sende modeller varmı ..

Tamam cnm hallederiz. Ama şöyle yapalım. Nişan nerde ne zaman olacak. Kıyfaetin ne renk olacak bunlar belli mi. Çünkü mekana ve senin rengine uygun yapmamız lazım.
Herşey bütünlük içinde olmalı.

Tamam cnm hallederiz. Ama şöyle yapalım. Nişan nerde ne zaman olacak. Kıyfaetin ne renk olacak bunlar belli mi. Çünkü mekana ve senin rengine uygun yapmamız lazım.
Herşey bütünlük içinde olmalı.

daha cok var annemlere bile demedim ama ben böyle planlar hazırlıklar yapıom kendi kendime..
bi elbisede beğendim krem rengi ama ozamana daha cok var anlıcan..
bekleyelim öyleyse vakit yaklastığında hersey belli olduğunda ayarlarız onları ama sen bana ortalama bi fiyat ver canım çünkü bunlar olsun istiyorum sonra sıkısıklığa gelipde kaynamasın arada ben onun bütçesini ayırayım..

günaydin kizlar,oylama mi yapiyoruz.ben kararsizim bu konuda ama sanirim kapatilmasi daha hayirli olacak diye agir basiyor bi tarafim bende kapatilsin diyorum belki bayramdan sonra bi süpriz yaparim :) (hic sanmiyorum ama)

ne bileyiim canim ya bi gün iyiyse ertsi gün kötü cok iradesizim ben ya ,ne etcem bilmiyorum,ben 63 kiloya nasil düstüm onu düsünüp duruyom nasil becermisim :(

yine yapıcaksın canım ama neden böyle oluyor anlamıs değilim kacmak yapıcak gibi hissediyorsan kendini herseyden az az yiyerek beslen belli bi diyete bağlı olma ..
zaten sporada gidiyorsun mutlaka kilo verirsin bu sekilde...

Back
X