Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Kızlar yarın yazacağım sonuca inanamayacaksınız.
6 takımla yarış mı süper olur gideyim de bakayım.
senden cok sevinicem sonucuna canım benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar ben 6. Takım kaptanı biz tam konuşurken fena bastınız bizi .Yarışalım tabiki ama biz 1. Olucaz onuda söylemeden geçemeyeceğim .
kızlar 6. takım duymasın size sır veriyorum.. yer elması yiyin müthiş metobolizma hızlandırıyor içinde 7 keto var bende müthiş etkili sır bu sır bizim yarısı kazanmadaki en büyük yardımcımız olucak![]()
![]()
![]()
Merhaba kızlar ben 6. Takım kaptanı biz tam konuşurken fena bastınız bizi .Yarışalım tabiki ama biz 1. Olucaz onuda söylemeden geçemeyeceğim .
ben burda bulamiycam galiba![]()
kızlar 6. Takım duymasın size sır veriyorum.. Yer elması yiyin müthiş metobolizma hızlandırıyor içinde 7 keto var bende müthiş etkili sır bu sır bizim yarısı kazanmadaki en büyük yardımcımız olucak![]()
![]()
![]()
evet canim haklisin sondan birinci![]()
zevcan bu arada keto ne canim ya :)
canım keto metabolizmyı hızlandıran bi enzim miş...
senden cok sevinicem sonucuna canım benim![]()
evet canim haklisin sondan birinci![]()
:90:
Birincilik bizim olucak![]()
ok canim sagol,bulmaya calisicam ama pek umudum yok,nasil yiyosun pisirerekmi cigmi
yok canım ben iice yıkayım çiğ yiyorum pişince gl yükseliyo buda montiye uygun bi durum değil o yüzden ciğ sekilde aralarda yiyorum...