- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
iyi olmuş canım benimZeynep ablam eşimebırakıp yürüyorum ama bu sefer bebek arabasına koyduk,eşimle yürüdük
annesi çocuk yanlıs anlamıs gecmiş olsun onunla zor bir durum anlaıyorum sizi bir daha yapmaz o da korkmusturkizlar anca gelebildim,bu gün ömrümden 10 sene gitti
büyük kizimin öglen okulu vardi,kendisi gitmek istedi,bende benim cep telefonumu verdim yanina,okula kadar konusa konusa gitti
cikis saatindede kendisi gelir diye cikmadim ben,hem oglum uyuyordu,hemde yemek firindaydi,dedim gelir,aradim kaldirmadi,gelis saatine kadar bekledim gelmedi,30 dk gecti yine yok,esimi ariyorum kaldirmiyor,kafayi yiyecek druma geldim,cocuklari hazirladim,kostur,kostur okula gittim,kimse kamamis,
dün muzik kursundan cikarken bi arkadasi eve cagirdi,bu gün öglen babasida okuldan sonra geliyormu diyince bende tamam gelsin dedim
artik son care dedim acaba oayami gitti,oraya gittimki bahcede oynuyorlar,ben bitmisim ama,ordada bulamasam polisi arayacagim,neyse 1 saat sonra gel dedim,evin yolunu tuttum,kücük kizim bisikletle gelmisti,cabuk gidelim diye,az kalsin araba carpacakti onada,artik sinirden oturdum agladim
yani bu günü atlattim ya ölmem heralde artik
kimseyi cocuklariyla sinamasin allah ,gercekten cok zor,ben bunu bu gün daha iyi anladim![]()
geçmiş olsun canım benim salatana yag döktürmeseydin menün iyimenümü yazayım hemen
pazartesi
sabah:akşamdan bı bardak suya 3 kaıyısı koyduk sabah 3 taneyi yedim suyunu içtim kabızlık için
kahvaltı:yarım simit çay
ara:bir elma
öğlen:bi tane döner dürüm bi bardak ayran
ara:yeşil çay 3 tane diyet bisküvi
akşamatates salatası yogurt
ara: yok
su: 3 lt
spor:dün sadece sabah ve akşam yürüyüş yaptım evde yattım hastaydım birascık![]()
canım aus yemek yarısmasına girdi ve o na oy veriyoruz sendende oy rica etsek kuzucugum :)yeni gelen biri olarak türkçe mealini istesem bu durumun ?
bana diyetisyenim kücük mutfak tartısı al gramla yiceksin dedi bir ögünde 50 gram ekmek hakkım varmısÇok mu dersin ? Ne bileyim öğlen de ekmek yemedim ya acıkmıştım, yedim gitti. Ağaoğlu gibi . Yaptım, oldu. Ha ha.. Baharcım elimden geldiği kadar akşam 1 dilimden fazla yememeye çalışırım tamam mı tatlım?
birinci bahar ikinci benya ben 2 günde çok sey mi kaçırdım artık mesaj sayısını başlıga yazmıyormuyuz haftada 35 altı mesaja ceza varmıs onu aus söyledi gecen hafta kim birinci oldu kim ceza aldı..gecmisi pek okuyamadım