• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anladım canım..Bu 4 dilim kepek ekmeği olablir değilmi??
Olablir tabiki,tam bugday,kepek beyaz ekmek harici digerlerinden yiyebilirsin:34:
pegasus cum bişe sormalıyım..Ben okullar tatil olunca köyümüze gitmek zorundayım.Orda fındık bahçemiz var baya bi fındık bahçesi yani8-9 tonluk fındık çıkan bir bahçe ve dolayısıyla yaz aylarını hep orda bahçeyle uğraşarak fındık toplayarak işçilere fındık toplatarak geçiriyoruz..Ben bu nedenle haziran sonundan sonra yokum bu durum nasıl olur peki canım..Eylülde ancak evime geliyorum:((((:43::43::43::43::43::43:
Seni izinli yazariz,izinli oldugun sürede 6 ay icinde dönmezsen kurallar geregi diskalifiye ediliyorsun,dönersende kaldigin yerden devam ederiz:13:

pegasus cum bişe sormalıyım..Ben okullar tatil olunca köyümüze gitmek zorundayım.Orda fındık bahçemiz var baya bi fındık bahçesi yani8-9 tonluk fındık çıkan bir bahçe ve dolayısıyla yaz aylarını hep orda bahçeyle uğraşarak fındık toplayarak işçilere fındık toplatarak geçiriyoruz..Ben bu nedenle haziran sonundan sonra yokum bu durum nasıl olur peki canım..Eylülde ancak evime geliyorum:((((:43::43::43::43::43::43:

canım sen nerelisin aslen ben orduluyum ve bizimde fındık bahcemiz var :)

çarşambayı bilmiyorum canım ama orduya giderken samsundan cok gectik ve harika güzel bir yer :)

Güzeldir memleketim ..Çarşambalıyım lise falan orda bitti ama 5 yıl samsun merkezdeydim..Deniz tarafı olsun sahile yakın olsun diye evimizi atakumdan aldık 3 yıldırda atakumdayım zaten merkezede çok yakın:))yürüyüş yaptığım sahilin resminide gösteririm size mis kızlar hakkaten missss missss... $733873_10151493110157277_1623633716_n.webp $625545_10151493110412277_1116978033_n.webp

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar bu akşam erken yatıcam dedim ama gene beceremedim küçük oğlumda uyumadı ayağımda 1 saattir sallıyorum ama banamısın demedi...Yarın güne güzelliklerle uyanın yarın görüşmek üzre Allah'ın izniyle....İyi geceler...

kızlarrr ben geldim iki gündür giremedim neler kaynattınız akalım :34::16::16:
menülerimi yazim hemen bi iş cıkmadan
cuma:
sabah:peynirli tost
ara: yok cünkü onda yemiştim :34:
öğlen:bi kase corba tane patates kızartması bi kase yogurt :26:
ara:bi elma
akşam:5 kaşık öfelemeç iki bardak çay ( içinde yufka ekmek peynir sogan domates var)Eki Görüntüle 691380 Eki Görüntüle 691381 Eki Görüntüle 691383
ara: yok

su : 2 litre ancadır mıdem almıyo
spor : malesef daha baslayamadım artık baslıcam :26:

cumartesi:
sabah:2 dilim ekmk peynir zeytin cay yeşillik
ara:8 tane san fıstıgı bi tane orta türk kahvesi
öğlen: 5 kasık kısır ekmek yok
ara: bi elma bi avuç beyaz leblebi
akşam:2 şiş tavuk ızgara yagsız derisiz evde yaptık :)) ekmek bi dilim bi tabak salata
su 2 litre ancadır yine ve spor yok:26:

pazar yani bu büyük gün :)))
sabah:bi dilim ekmek az peynir zeytin
öğlen:
bi dilim yunan tatlısı :))Eki Görüntüle 691392
2 dilim biberli
bi tane poaca

akşam: halen dısardaydık lokantaya gittik tavuk dürüm salata yedim

su 2 litredir spr yok yine bugün iyiki serbestti yoksa ayvayı yemiştim ama bütün canımın istedigi şeyleri yedim:9: hafta içi sıkı bi diyet beni bekler:9::9:

Tatlılar,poağaçalar ben buradayım diyor canım
:9:

evet malatya,bi tarafimda antebe dayanir ama,hangisi olsa olur:9:

Pegasus benim anne tarafımda Antepli, hatta Kıbrıs'a Antepten geldik canım, 2.5 yıl yaşadım Antepte, tayinimiz hala orada :16:

çigdemim geldiginde faceye gel ablam

Yazıyorum ablacm

çigdemim burdanda dogum gününü ilk kutlayan ben oluyum bitanem
dogum günün kutlu olsun canım çok uzun ve saglıklı yıllar gecir eşinle yavrularınla beraber
iyiki varsın çigdem iyiki seni tanımısım melegim

kızlarrr ben geldim iki gündür giremedim neler kaynattınız akalım :34::16::16:
menülerimi yazim hemen bi iş cıkmadan
cuma:
sabah:peynirli tost
ara: yok cünkü onda yemiştim :34:
öğlen:bi kase corba tane patates kızartması bi kase yogurt :26:
ara:bi elma
akşam:5 kaşık öfelemeç iki bardak çay ( içinde yufka ekmek peynir sogan domates var)Eki Görüntüle 691380 Eki Görüntüle 691381 Eki Görüntüle 691383

su : 2 litre ancadır mıdem almıyo
spor : malesef daha baslayamadım artık baslıcam :26:

cumartesi:
sabah:2 dilim ekmk peynir zeytin cay yeşillik
ara:8 tane san fıstıgı bi tane orta türk kahvesi
öğlen: 5 kasık kısır ekmek yok
ara: bi elma bi avuç beyaz leblebi
akşam:2 şiş tavuk ızgara yagsız derisiz evde yaptık :)) ekmek bi dilim bi tabak salata
su 2 litre ancadır yine ve spor yok:26:

pazar yani bu büyük gün :)))
sabah:bi dilim ekmek az peynir zeytin
öğlen:
bi dilim yunan tatlısı :))Eki Görüntüle 691392
2 dilim biberli
bi tane poaca

akşam: halen dısardaydık lokantaya gittik tavuk dürüm salata yedim

su 2 litredir spr yok yine bugün iyiki serbestti yoksa ayvayı yemiştim ama bütün canımın istedigi şeyleri yedim:9: hafta içi sıkı bi diyet beni bekler:9::9:

ne güzel ya ben cok sevdim bu birinciligi herkez cozutmuş :)
maşallah
ben acım ama :24:

Back
X