Kızlar ikindi sitem etmiştim ya instagramda yardım istediğim kişi böyle böyle diye biraz önceki yaşadıklarımdan dolayıda fevri davranmışımDiyet Listemi gönderdim (ama kendi fotomu göndermedim) Bana bu tavsiyelerde bulunmuş, sizinle de paylaşmak istedim, önemli şeyler söylemiş ;
Side Bend 200-300 tekrar,
Twist ya da sopa çevirme 8-10 dk,
Leg Raise 2-3 set 12-15 tekrar
Plank 1-2 dakika 3 tekrar
Side Plank 1 dk 3 tekrar sağ sol şeklinde
Bu arada eki yeni gördüm, diyetinize değişikliklerle devam edin, protein oranınız düşük, boşverin patatesi vs yi yulaf ezmesi, bulgur, kepekli makarnayı ekleyin listenize, suyunuzun ph ı 8in üstünde olsun, bırakın light yoğurdu yapabiliyorsanız yoğurdunuzu doğal sütten ya da günlük sütten activia ile kendiniz mayalayın. Egzersiz rutinine vücut 4 haftada uyum sağlar değişikşik yapmak zorundasınız 90 dk cardio olmaz. Kas grubu egzersiniz vs niz yok. Uykunuz önemli 11-3 aralığı uykuyu kaçırmayın egzersiz sürecinde 20 dk da bir 400-500 ml su tüketin. Kaliteli yağlardan korkmayın.
Kızlar buna göre ben yoğurt yemeye ağırlık vereceğim, 2 yk kaşığı değil,mümkünse salatamı cacık yapacağım , Dukan diyetinden kalma yulaf kepeklerim var, onlardan da çorba yapacağım yoğurtlu öğün olarak yiyeceğim, kepekli makarna alıp,kepekli makarna haftada 1 gün ya da 2 gün tüketeceğim. Yürüyüşümü 1 saate indirip sınavdan sonra yarım saatte egzersiz yapacağım. Uyku düzenim zaten uyuyor. Doğru anlamış mıyım tavsiyeleri?