Daha ne kadar gitcen kaptan, nerde ne var bulmuşsun zaten. Hatırladığım kadarıyla, senin röpörtaj gününde, Türkiyeye tatile geldiğinizde önce İzmire uğrayıp sonra memlekete gittiğinizi yazmıştın . Ben de geldiğinizde beklerim dediğimi hatırlıyorum ama eğer demeyip te sadece aklımdan geçirdiysem gerçekten mutlaka beklerim, tanışmak isterim. Ben bu takımı çok seviyorum. Hepinizi yıllardır tanıyor gibiyim. Yani siz nasılsınız bilmiyorum da , mesela 1 bardak kolayı yazmamışım di mi, suçluluk hissediyorum, ceza alalı iki hafta olmuş yaptım bitti desem kim nerden bilcek ama buradaki samimiyet çok güzel ve ben burda çok rahatlıyorum. Sen bizim bitanecik kaptanımızsın, daha önce kaç kere seninle ilgili düşüncelerimi yazdım zaten ben kaynaştık sanıyordum , bi benle kaynaşamadın yazmışsın aşkolsun kaptanım yaaa... Şaka yaptın di mi?
1,5 aydır birlikteyiz de bana bir kere şekerpare demedin ?
Kaptanım her şey çok güzel de sosis yemeyin yaa hiçbir faydası yok , yazık ben hiç tüketmiyorum içim almıyor nedense ?
Ablacım her şey 10 numara , kusursuz olmuş. Göz için çok üzüldüm gerçekten nazara geldiğimizi düşünmeye başladım artık...
Ha haaayt. Ne dikkat var maaşallah. Yazış şeklin çok güldürdü beni kibarca....
Makarnaya yorum yapacaktım ama zaten açıklamanı yapmışsın . Sorun yok canım menüde.
O börekten yemesen olmaz mıydı ? Akşam vakti o bir dilim doyurur mu ki seni ? Sen de böyle yaparsan artık !!! Bugün öğlen yeseydin ısıtıp ta daha iyi olurdu bence... ( Ha ha benim dünkü menüde kaçamak yok ya, rahat rahat yorum yapıyorum herkese)
HAy Allah iyiliğini versin. İki ayağım bir pabuçta olacak o...
Ben sordum canım, dün sabah , inanmıyorsan git bak. İş görüşmelerinin sonucu nooldu diye? Oh iyiki sormuşum ne kadar huzurluyum şimdi ? Nerdeydin bakalım iki gündür ???