• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu arada menülerimi yazayım dünüde yazmadım bugünde yazayım ikisi bir çıksın. zaten bugün acayip saçmaladım.

dün;pazartesi

sabah;3 yk. nesfit3 y.k. yulaf ezmesi 1 ç.b. lightsüt meyve karışımı
ara;1 ç.b. light süt,
öğlen;6 y.k. yeşil mercimek 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara;1 galeta 1 elma 1 ç.b. süt
akşam;1kase yoğurt 3 y.k. yulaf ezmesi keten tohumu çörekotu
kaynanamlardan geldik ordada yemedim 1 saatliğine uğramıştık bende asyayı atıp yürüyüşe çıktım zaten. dönünce saat 9 du oyüzden yemek yemedim
spor;8 k.m. yürüyüş
su;2 litre

bugün;

sabha kahvaltısı 12 de başladı, 8de kalkmıştım
koştur koştur asyanın çorbası piknik sepeti kıyafet çantası ıvır zıvır okey takımı onları toparladım

sabah;3 çatal sucuk,2 dilim ekmekvyarım su böreği 3 köfte
ara; yok (yaş pastakestiler kolafilan ben yemedim)
akşam 3 yk. nesfit3 y.k. yulaf ezmesi 1 ç.b. lightsüt 10 fındık meyve karışımı
spor;yarım saatyürüyüş
akşam yine geç yediğimiçin nesfitle geçiştirdim.
su; çok aziçtim bol bol çay içtim. dışarıda açıkhavada wc ihtiyacı oluşmasın diyesu içemedim
oysaki isabah tartıdagüzel şeyler görmüştüm ama maalesef bugün hiç uyamadım diyetimeaslında aldığımkaloride sorun yok ama öğünler çok dengesiz oldu

bu arada menülerimi yazayım dünüde yazmadım bugünde yazayım ikisi bir çıksın. zaten bugün acayip saçmaladım.

dün;pazartesi

ara;1 ç.b. light süt,
kaynanamlardan geldik ordada yemedim 1 saatliğine uğramıştık bende asyayı atıp yürüyüşe çıktım zaten. dönünce saat 9 du oyüzden yemek yemedim
spor;8 k.m. yürüyüş
su;2 litre

bugün;

koştur koştur asyanın çorbası piknik sepeti kıyafet çantası ıvır zıvır okey takımı onları toparladım

spor;yarım saatyürüyüş
su; çok aziçtim bol bol çay içtim. dışarıda açıkhavada wc ihtiyacı oluşmasın diyesu içemedim
oysaki isabah tartıdagüzel şeyler görmüştüm ama maalesef bugün hiç uyamadım diyetimeaslında aldığımkaloride sorun yok ama öğünler çok dengesiz oldu
ewet biraz dengesiz olmus cnım dısarda oldugundan herlde:34:

ben geldım ya hıc ıyı dehılım 2 gundr dgru dzgun dyet yapamadım bayılcak gbıyım cuma dktra gdıcem yarında babaneme gıdıcem bkacgun orda kalıcam gelemıorum braya k.bkmayın ya:(

slm kizlar
benim ufaklik rahatsizlandi,bütün gün onunla ugrastim,aksama dogru biraz düzeldi

Nur cnm cok gecmisolsun,yazdiklarini okudum,normal degil,umarim korkulacak bseyde yoktur,bazen hormonlardanda olabiliyor,yarin haber alir almaz bizede bildir lütfen:16:
bide kurabiyeyi bende gördüm,ilk kacamak diye ceza yok,ikincide ceza alirsin cnm:34:

Bahar tarifleri aldim,deneneceklere kaydettim,hedefime ulasirsam denerim:56:

baybim cnm,kaynasma konusunda takildim sadece,senin gönlünün ne kadar genisoldugunu anlayacak kadar tanidim seni:16:

Aus sen nerelerdesin bu gün,umarim saglikla ilgili bisey yoktur:18:

topraks ve eftelya,siz evdesiniz bu gün,özledim valla:16:

pokemon cnm,allah yardimcin olsun,bu siralar silahsörlerinle arandan su sizmiyor:9:

wuwum cnm,cuma kilonu bildir lütfen,arada kaynamasin

eften_puften osmaniyeye gidiyoruz arada,kadirliye
kurallari kabul ettinmi cnm,ettiysen bana özelden takima katildigin kilonu ve hedefini yazarmisin:16:

rapunzel sana yazacagimi unuttum:44:

zeynosum nerdesin,ana kiz kaynatiyormusunuz:24:

cok yorgunum kizlar,uykuya kactm ben,iyi geceler:16:

slm kizlar
benim ufaklik rahatsizlandi,bütün gün onunla ugrastim,aksama dogru biraz düzeldi

Nur cnm cok gecmisolsun,yazdiklarini okudum,normal degil,umarim korkulacak bseyde yoktur,bazen hormonlardanda olabiliyor,yarin haber alir almaz bizede bildir lütfen:16:
bide kurabiyeyi bende gördüm,ilk kacamak diye ceza yok,ikincide ceza alirsin cnm:34:

baybim cnm,kaynasma konusunda takildim sadece,senin gönlünün ne kadar genisoldugunu anlayacak kadar tanidim seni:16:

pokemon cnm,allah yardimcin olsun,bu siralar silahsörlerinle arandan su sizmiyor:9:

kurallari kabul ettinmi cnm,ettiysen bana özelden takima katildigin kilonu ve hedefini yazarmisin:16:

gecmis olsun cnm..acaba ne yazacaktım merak etttim simdi :1::1:

Son düzenleme:
slm kizlar

iyi akşamlar canım cok gecmiş olsun oglan nasıl oldu ? benim yemekli misafirim vardı bugün kız kardeşimgil vardı yeni gittiler ütü yapıcaktım bir bakıyım dedim birazdan tekrardan gelirim geçmişe bakamadım

slm kizlar

74 .tu canım . ıste bgun .hala .ama yarın gdcem ya cuma yazamam kı :(

bebegim ne oldu sana kıyamam hasta felan olma sakın annem :(

karnımın alt tarafı agrıyo hastada olmıycam bu ara canım acıyo 2 gundr ayaga kalkıncada basım dnuo uyuamıorum agrdan ne otrcak ne kalkcak halım var bde bohazımıda usutmusum hıc srma ya zeynep abla :(:43::43:

dün;pazartesi

ara;1 ç.b. light süt,
spor;8 k.m. yürüyüş
su;2 litre

bugün;

spor;yarım saatyürüyüş
bebegim menün az ama sporun cok güzel

Yine çok beğendim canım , spora da :46:

Geçmiş olsun canım , ateşlendi mi ?

Yok yahu ne kusuru , az durdum bende çıktım zaten .

Geçmiş olsun zeynebin nasıl gözün şimdi .

Ohh kızına da kavuştun :16:

Menün gayet güzel de , K ve L harflerinin klavyede yan yana olması büyük talihsizlik :60::60:
çok özür dilerim kızlar klavyem sürçtü :(

Kaptanım menün güzel, artık böle devam :ssz:

Aaaaaaaaaaaa çok geçmiş olsun Zeynep ablacım, nazar oldu kesin :nazar::nazar: Menün yine harika :34:

Kızımın 23 Nisan törenini izledik geldik, Bu arada Ulusumun ve Dünya çocuklarının Çocuk bayramını kutluyorum. Ata'm ne güzel yapmışta çocuklarabu bayramıhediye etmiş, Neşe içinde herkesin içi :72::72::nazar:

Bende hemen dün ki menümü yazayım, buün çok karmaşık birgün olacak, İnşallah öğünlere uyamazsan bile kaçamak yapmam :15:

Kalkar kalkmaz; Limonlu ılık su

Sabah; 2 dilim hellim, 1 dilim ekmek, bol yeşillik, şekersiz bitkiçayı

Ara; 4 kuru erik, 10 badem

Öğlen; 8yk mercimek pilav+ bol salata+ 2yk yoğurt

Ara; 4 kuru kayısı

Akşam ; Peynirli makarna+ 1 dilim ekmek

Ara; 1form bisküvi, 1 bardak süt

Spor 1saat yürüyüş
Su 2.5 lt
cok sagol bitanem
menün harıka ve yürüyüse cıkmanda cok güzel

Benim dün yediklerim ;

Sabah.

1 fincan yeşil çay
Kepek ekmekli yağsız tost
Salatalık
3 Zeytin

Öğle.

1 kase çorba
Yoğurtlu semizotu salatası
1 dilim kepek ekmek

Ara.

1 yağsız süt
3 mavi yeşil tarçınlı bisküvi

Akşam.

1 dilim peynirli börek , ince yufka ile
Yoğurtlu havuç salatası

Spor yok.
Su 3 litre.
guzum :) memün harküladeninde harkunde :) spor yapıcaz kaptan affetse bu sefer spor yapmayanı ben affetmicem :27:

sen yemedinmi zeynoşum yaa neden yemedin bari bi tane istedigin bişeyi yeseydin :17:

hiç bir yiyipte kacamak yapmadım balım insanların beni görünce zayıflamısın demeleri beni cok motive ediyor ve cok mutlu oluyorum :)

hemmen tarifini anlatırım zeynep abla tavsiye ederim çok güzel oluyor :9::9:
tarıfını ver bakalım bak kaymagım

güzel zeynoşum menün yine :9::9: ama sen ne kadar ıspanak yiyosun yaa temel reisim benim :9:
ıspanakı cok seviyorum ama su diyet bitsin 1 yıl eve ıspanak almıcam :34:

güzel zeynep ablacım menün ama cok güldüm :)) BOK maydonoza :9::9::9:
:17: :17: ama bebegim gözüm rahatsız kapattım sol gözümü yanlıs yazmısım özür olsun :17: :17:

bende süpheliyim valla,takim bu günü bekliyormus:52:

antepte vardi,ordada pide derlerdi,ay bak nasil cnm istedi ya:39:

yok cnm,zeynep hafta sonu bildirdi,bu gün kizi yla olacak diye bir tek ona hafta ic yeme izni verdik,yoksa ödüller hafta sonu daha iyi,cumaya ne kaldi ama demi ya,simdi yersek hangi ara toparlicaz,ama sana söyle bir insiyatif kullnayim,sen hasta oldugundan yemedin ya,haftaya derece yapamasakta sen bu haftaki ödülünü önümüzdeki hafta sonu kullan:34:

canım kaptanım hiç kacamak yapmadım dilber hanım geldi diye neler yaptım neler ama ucundan dahi tadına bakmadım hele sabah kahvaltıda sucuklu yumurtaya hayır dedissem benden korkun 1. olan hatunlar :)

sen bana özelden yolla resimleri:24:

demekki benide seviyorsun:38:

tamam cnm,en kisa sürede makarna ye,o kadar canin istemiski,listene kendiliginden dalivermis:9:
bu arada ata sözünüde yanlis yazmissin,2 ayagin 1 papucta olacak:40:

öyle oluyor zaten ya,1 börek yiyoruz,agzimiz görüyor,midemiz görmüyor:ssz:

hos geldin cnm,ben sordum ama icimden:9:

hani nerde tarif,ivedilikle bekliyorum,cancagizim:9:

Selam, kaptan çıkıyorum yazmışsın ama baya olmuş heralde döndün geri. Bugün çoook yoğunum inanılmaz yoruldum. Daha da bir sürü iş var kaçtım 5 dk.

Dün yediklerimi yazayım hemen

Sabah
2-3 dilim salatalık, domates , yeşil biber , roka
1 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
3 diyet bisküvi
1 aktivya yoğurt

Öğle
Zeytinyağlı pırasa
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
Yarım elma
2 diyet bisküvi

Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 kaşık pilav
1 kaşık tavuk sote

Su 2 lt ( bu aralar su fazla içemiyorum niyeyse)
Spor 15 dk trambolin, 15 dk body workout, 100 mekik

Kaptan hafta sonu misafir olmasaydı cezamı bitirirdim ama az kladı zaten perşembeye kadar bitçek söz..

bebegim menün güzel afferin spor da var daha ne olsun :)

Dün ki menüm:
Uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su biri limonlu
Bitki çayımmm
Kahvaltı:1 adet çiğ börek peynirli,bol maydonosslu söğüş,5 adet siyah zeytin(börek var diye ekmek yemedim)
Ara :türk kahvesi,1 adet marmelatlı kurabiye

Bitki çayımmm

Öğle:1 kase mercimek çorba yarım kase cacikk,salata yağsız tuzsuz,1 dilim kepek ekmek

ara:1 adet kivi

Bitki çayımm
Akşam:2 kaşık bulgur pilavı.1 kase çorba,salata yağsız tuzsuz ,1 bardak ayran,1 dilim kepek ekmek

Türk kahvesi

2,5 litre su
30 dk tempolu yürüyüş
35 mekik.
:))))
menün güzel canım :)

Aslında çok keyifsizim...Yarını merakla ve endişeyle bekliyorumm..Bugün oğullarımla felekten bir gün çaldık..Gezdik eğlendik..Güneş bile bugün gülümsedi tüm çocuklara çocuklarıma...Kutlu olsun bayramınız çocuklar.Çocuklarım....Siz hayatta en güzel olan ne varsa hepsine layıksınız..

Yarın 10:30 hastane randevum var..İnsanın korktuğu başına mı gelirmiş ne sanırım yine öyle bir durum:((
1,5 yıl once over kisti nedeniyle ameliyat olmuştum.Yumurtalığımın teki zadelenmişti çünkü üzerindede kistler siğil gibi üremiş ve yumurtalığımı almamak için doktor kazıma işlemini yapmıştı..

2 gün önce başlayan mens harici kanamam arttı..Doktoruma ancak yarın itibari ile randevu alabildim..Yarın inşAllah kötü bir sonuçla karşılaşmam..Eğer gene kist varsa :((((Duanıza ihtiyacım var inşAllah kötü birşey yoktur..Allahım sağlık sıhat versin hepimize...

canım enim cok gecmiş olsun ALLAHIM sifanı versın insanın saglıgından hada önemli hiç bir sey yok

slm kizlar

pegasusum havlar soguk cıkıp stres atamadıkkı yavrumla evdeydik bugün doktora felan gittik eşimle sonrada yemek hazırladım misafirim vardı

hoşgeldin zeynep abla nasılsın ? ütü için kolay gelsin :34::16:

sagol bebegim şimdi yapıcam ütüyü :)

eynep ablageçmişte kayboldun galiba. kilo çizelgeni gördüm ne güzel ilerliyorsun:nazar::nazar::nazar:
teşekkür ederim esinimmmm :16: :16: ibre aşa indikce bende cok mutlu oluyorum

canlarım cigerlerim bugünki menümü şimdiden yazıyım yarın dilberimi doktora götürücem daha öncede bahsetmiştim sizlere kan degerleri çok yüksek cıktı diye daha kendisine bile söylemedik ne için kan alıcaklar diyip duruyor kuzucugum :(
dua edin olurmu bebegime . benim gözümede doktor yag bezesi olmus o da iltihaplanmıs dedi 2 tane damla verdi 1 hafta sonra kontrole gel istersen cok küçük bir operasyonlada alırız dedi bakalım 1 hafta sonra ne olucak

canlarım cigerlerim bugünki menümü şimdiden yazıyım yarın dilberimi doktora götürücem daha öncede bahsetmiştim sizlere kan degerleri çok yüksek cıktı diye daha kendisine bile söylemedik ne için kan alıcaklar diyip duruyor kuzucugum :(
dua edin olurmu bebegime . benim gözümede doktor yag bezesi olmus o da iltihaplanmıs dedi 2 tane damla verdi 1 hafta sonra kontrole gel istersen cok küçük bir operasyonlada alırız dedi bakalım 1 hafta sonra ne olucak

ins hersey yoluna grer zeynp ablacım kızınada sanada şifa versın Allahım....

sabah 8 de uyandım geç bile kaldım aslında
uyanır uyanmaz 2 bardak sıcak su ve 30 defa parmak ucunda zıpladım
2 ekmek arası 2 kk kadar peynirle tost
4 tane zeytin
BOL maydonoz
1 kupa yeşil cay
ara 1 kutu süt
öglen 3 tane köfte 1 dilim tam.bug. ekmegi
3 kasık yogurt
bolca salata nar eşkisi döktüm
ara yok hastanedeydik
aksam 6 kasık kabak yemegi
3 kasık yogurt bolca salata
1 dilim tahıl ekmegi
ara 1 kutu süt 1 elma
2 kupa 5. bir arada yeşil cay
spor yok malefes :( misafırım geliyoruz diyince hastaneden gelir gelmez mutfaga girdim yoksa yürüyüse cıkıcaktım)
su 2 lt

karnımın alt tarafı agrıyo hastada olmıycam bu ara canım acıyo 2 gundr ayaga kalkıncada basım dnuo uyuamıorum agrdan ne otrcak ne kalkcak halım var bde bohazımıda usutmusum hıc srma ya zeynep abla :(:43::43:
wuwum canım her ay sen böyle oluyorsun bence normal değil bir doktora gitmelisin

zeynep abla geçmiş olsun. ayyyy gözlerimiz bile yağlanmış yaaaa zayıflayalım hemen.:52::52::52::52:
kızınn içinde hiçbişeycikelr olmayacak merak etme

wuwum canım her ay sen böyle oluyorsun bence normal değil bir doktora gitmelisin

zeynep abla geçmiş olsun. ayyyy gözlerimiz bile yağlanmış yaaaa zayıflayalım hemen.:52::52::52::52:
kızınn içinde hiçbişeycikelr olmayacak merak etme
:1: :1: allah iyiligini versin senin
insallah canım

Back
X