• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yürüyüşümü yaptım duşumu aldım mate çayımı içiyorum e daha ne olsun:42:
ooohh oohh ne güzel canım :8: ben adet olmuşum iki büklüm yatıyorum :5:
Sevgili 4. takım üyeleri;

12 martta katıldığım bu takımda sizlerle çok güzel vakit geçirdim , kilo verdiğim söylenemez ama maalesef bu benim yoğun yaşantım ve zaman yetersizliğimden kaynaklı bahanelerden ileri geliyor.

Ben, her birinizden birçok şey öğrendim. Belki şu an değil ama yakın zamanlarda öğrendiklerimi uygulayarak hedefime mutlaka ulaşacağım. 2007 de 52 kiloyla başladığım kilo alma serüvenim 12 Mart 2013 tarihinde bu takıma katılana kadar devamlı artış göstererek 75,8 kiloya ulaşmıştı. Bu takıma girdiğimden beri evet kilo almam durdu ama vermeye sanırım hazır değilim beyin olarak.

İş yerimde extra görev aldım, kendi bölümümün sorumluluğu dışında başka bir bölümünde iş takibini bana verdiler gündüz tuvalete gitmeye vakit bulamıyorum. Akşam eve gelince , gündüz burada olup bitenleri mi takip edeyim, ertesi günün yemeğini mi yapayım, bütün gün görmediğim kızımla oyun mu oynayayım, yoksa kendime zaman mı ayırayım? Akşam saat 8 de eve geliyorum ve ben bunların hepsini yapmak zorundayım.... Uzun süredir idare etmeye çalışıyorum çünkü aranızda olup sizinle birlikte yola devam etmeyi çok istiyordum. Ancak kızımın birkaç gündür ben bilgisayar başındayken gösterdiği davranışlardan anladım ki artık buradan ayrılma vaktim gelmiş.

Hepinize herşey için çok teşekkür ederim. . . Dediğim gibi kilo çizelgemde 2-3 kilo oynadı ama ben beni hedefime ulaştıracak kadar bilgi sahibi oldum...

Umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız bir an önce...

Kendinize iyi bakın, sağlıkla ve mutlu kalın...

Hepinizi çooook öpüyorum....

:43::43::43::43: sebeblerinde haklısın canım inşallah zayıfların kendine iyi bak beni unutma :54: bebişide öp:55::55:

12 martta katıldığım bu takımda sizlerle çok güzel vakit geçirdim , kilo verdiğim söylenemez ama maalesef bu benim yoğun yaşantım ve zaman yetersizliğimden kaynaklı bahanelerden ileri geliyor.

Ben, her birinizden birçok şey öğrendim. Belki şu an değil ama yakın zamanlarda öğrendiklerimi uygulayarak hedefime mutlaka ulaşacağım. 2007 de 52 kiloyla başladığım kilo alma serüvenim 12 Mart 2013 tarihinde bu takıma katılana kadar devamlı artış göstererek 75,8 kiloya ulaşmıştı. Bu takıma girdiğimden beri evet kilo almam durdu ama vermeye sanırım hazır değilim beyin olarak.

İş yerimde extra görev aldım, kendi bölümümün sorumluluğu dışında başka bir bölümünde iş takibini bana verdiler gündüz tuvalete gitmeye vakit bulamıyorum. Akşam eve gelince , gündüz burada olup bitenleri mi takip edeyim, ertesi günün yemeğini mi yapayım, bütün gün görmediğim kızımla oyun mu oynayayım, yoksa kendime zaman mı ayırayım? Akşam saat 8 de eve geliyorum ve ben bunların hepsini yapmak zorundayım.... Uzun süredir idare etmeye çalışıyorum çünkü aranızda olup sizinle birlikte yola devam etmeyi çok istiyordum. Ancak kızımın birkaç gündür ben bilgisayar başındayken gösterdiği davranışlardan anladım ki artık buradan ayrılma vaktim gelmiş.

Hepinize herşey için çok teşekkür ederim. . . Dediğim gibi kilo çizelgemde 2-3 kilo oynadı ama ben beni hedefime ulaştıracak kadar bilgi sahibi oldum...

Canım benim yazdığın sebepler çok geçerli ama yazıyı okuyunca hem şaşırdım hem üzüldüm.ne diyebilirim kendinle ilgili en doğru kararı verecek olan sensin.yinede biraz düşün derim izine ayrılsan bi süre belki bişeyler değişebilir.:44::50:

Dunki menum
Sabah bi bardak ilik su peynirli tost iki bardak cay
Ara da iki kayisi
Oglen yine tavuk doner durum :(
Ara 3 biskuvi
Aksam 4 yemek kasigi zeytinyagli fasulye 3 kasik yogurt icine semizotu dogradim 1 dilim cavdar ekmegi
Ara bi erik 2 kayisi
Kayisilari bagirsaklarim calissin die yiyorum
Su 2 litre
Spor 2 saat yuruyus
baharcıgım cok güzel dürüm biraz göze batsada ac kalmaktan iyidir özellikle akşam yemeğini cok beğendim san bir tavsiyem olucak canım dürümün ekmeğini yeme bence içinin etini ve salatasını al evden de kendine tam buğday ekmeği ada cavdar ekmeği getir

günaydın kızlar.arkadaşın bilgisayarından girdim menümü yazayım dışarı çıkcaz.eve gidince geçmişe bakarım artık.

sabah:ılık su 2 bardak parmak ucunda 50 zıplama
1 dilim karışık tahıllı ekmek
domates salatalık yeşil biber
1 dilim süzma peynir şekersiz çay

ara 1 avuç leblebi

öğlen 5 kaşık kabak kavurması
1 dilim ekmek

ara 1 küçücük baklava gibi bir tatlı yanında tarçın karanfil çayı

akşam 2 kepçe çorba
1 patlcan dolmasının içi(3 kaşık pilav kadar)
2 kaşık yoğurt

ara 1 avuç leblebi sütlü neskafe

su 3 lt.
spor 30 dk. lesli (evde)
20+20 mekik 20 çömelip kalkma 5 dk.hızlı koşma 10410 yan bel hareketi (nöbette boş kaldıkça yaptım)
çalışırkende oturmadan ayakta çalıştım sporu artırma önerilerinize katılıyorum ve uymaya çalışıyorum :42:
goncam sporuna bayıldım çalışkan arkadaşım benim

Güzel canım , pilav az olunca dolma da sırıtmıyor

Spora yine :46::46:

Menüde de pilav ve ekmek birlikteliği dışında güzel.

Bana ne bana ne :36:

, sende hem ekmek hem pilav yemişsin :1:

Az canım ya , sen zayıfladıkça az yemeğe başladın sanki :52:

Gayet güzel canım , şu zeynebin zıplamasını bende yapayım her sabah
zıplamıyorum ben parmaklarımın ucunda yaylanıyorum :)

Kızlar dün az yediğimi söylemişsiniz sizi üzmemek için sabah 2 dilim börek yedim :9::9:
afiyet bal seker olsun bitanem

Zeynepten canlı haberler , spordan çıktı , benimle konuştu , şimdi duşta :52::52::52::52:
:24: :24: duşta degildimki spordan çıktım süt içiyordum :35: :35:

Ben sordum , o değil de duştan sonra şöyle bir kremleyip masaj yapan olsa dedi :1:
dök kirli çamaşırlarımı ortaya :1: :1:

:9::9: Kocacığı yok muymuş evde, o yapıversin :9::9:
evde dus almadım o terle nasıl geliyim eve :) orda dus alıyorum

sende kendine iyi bak :54:

Kızlar ya benim deli gibi saçlarım dökülüyor, baktım aynada vallahi aralar baya seyrelmiş, diyetten mi strestten mi nedir anlamadım :5::5: bi bu eksikti :5::5:

Kızlar ya benim deli gibi saçlarım dökülüyor, baktım aynada vallahi aralar baya seyrelmiş, diyetten mi strestten mi nedir anlamadım :5::5: bi bu eksikti :5::5:

heriki sebeptende olabilir canım özel bişey kullanıyomusun saçına susam yağı iyi geliyor dökülmesini durduruyo.

heriki sebeptende olabilir canım özel bişey kullanıyomusun saçına susam yağı iyi geliyor dökülmesini durduruyo.

Hımm bulabilirsem alayım prominoksil diye bir şampuan var, minoksil spreyin şampuanı, bir ara minoksil spreyikullanmıştım çok iyi geldi,şampuanını burada bulamadımMersin'e gideyim hemen onu alacağım.. zaten saçım az, avuç avuç dökülüyor vallahi :34:

eee herkes nerde bu akşam yaa ceza sporumuda yaptım geldim her yanım ayrı ağrıyo havada sıcak..:54:

Ya bu kızın herşeye bahanesi var diyeceksin inan artık yazmaya utanıyorum, evde hiçbirşekilde egzersiz yapamıyorum, evde ne ses yalıtımı var ne ısı yalıtımı, Konuştuklarımız bile aşağı katlara gidiyor, geçen gün alt komşu eşime yenge gece 12'de terliğiyle yürümesin demiş :53::53: Taha koşmasın, yenge terlikle yürümesin, Ayşegül bağırmasın, yüksek ses tv izlmeyin :14: Zaten sinirimi bozuyorlar, Yine lessie yürüyüş yapıyorum ama zıplama hiç yapamam yoksa Zeynep abla gibi sabahları zırplamayı çok istiyorum. Nasipse Pazar günü lessieyle başlayacağım, arada halı yıkama işlerinide yapacağım, ne geliyorsa elimden onu yapacağım söz :54:
ay canım ya çok kötü bişey gerçekten benzer olayları yaşadık bizde yakın bir zaamanda sinir bozucu ya:50:allah yardımcınız olsun canım:50::50:
bende bende geldim gidiyorum yarın teyzeme gitcez geç gelriz diye yemeği temizliği falan halletmeye çalıştık bazamın altını düzenledim falan daha yeni duş aldım da oturdum:27:

canım gitmene üzüldüm ama senide anlıyorum saydıkların çok zor durumlar özellikle kızının mutluluğu herşeyden önemli bizleri unutma arada uğra işlerin hafifleyince de dönersin aramıza belki:40::48:
ooohh oohh ne güzel canım :8: ben adet olmuşum iki büklüm yatıyorum :5:

:43::43::43::43: sebeblerinde haklısın canım inşallah zayıfların kendine iyi bak beni unutma :54: bebişide öp:55::55:

oyyy kıyamam benim daha yaklaşık 10 günüm vr geçmiş olsun:27:

geçmiş olsun cnm her ikiside sebep olabilir bir cildiyeye başvur tahlillerin yapılsın bide ben zeytinyağı yumurta polen karıltırıp uyguluyordum bir ara oda bana çok yi gelmişti tavsiye ederim

iyi geceler kızlar uykum geldi çıkıyorum

Ben bu kalori hesabı listelere güvenemiyorum , dünyayı yemişsin gibi geldi okuyunca bana , kaç kalori olduğu kadar o kaloriyi hangi gıdadan aldığında önemli bence
aus katılıyorum sana kalori hesabı yaparken yiyeceklerin glisemik indeksine de dikkat etmek gerekiyor...
günaydın canlaaarrrrrrr

bugün evdeyim malum teyzemin kurs günü ve ben 1 günlük ev hanımlığı modundayım:)) dünkü menümü yazıp geçmişe bakacağım:54:

sabah
nesfit+süt

ara
1 tadım kuruyemişli bir barı var yeşil pakette 151 calori ondan yedim+ yeşil çay
Eki Görüntüle 722540

öğlen
çeyrek ekmek köfte
ayran

ara
bitki çayı
4 eti burçak

akşam
bir tabağa yarım susuz bezelye+çok az pilav+yoğurt
1 z.yağlı biber dolma

su 2 lt
spor 30 dk zumba
menünü begendim
dünkü menüm......27.05.2013 pazartesi:
sabah:

1 adet simit,
1 bardak çay,
ara:1 kepekli galeta,
1 bardak yeşil çay,
öğle:
3 adet fırında soslu parmak büyüklüğünde köfte,
2 dilim ekmek,1 kaşık p.pilavı,
1 kase çorba,
ara:
1 adet şeftali,
yarım kepekli galeta,
akşam:
2 kaşık domatesli p.pilavı,
2 bardak ayran,
1 közlenmiş zehir gibi acı kırmızı biber,
yarım dilim somun ekmek,
ara:
yarım ince dilim karpuz,
su:3 lt,
spor::8::32::8::32::10:
45 dak.yürüyüş,
600 tane ip atlama,
200 twister,
50 mekik,
100 sırt kası için hareket,
50 göğüs kası için,
50 arka bacak 50 ön bacak için hareket:8::8::8::8:
öğlen hem ekmek hem pilav hem de corba birlikte olmamışş
Günaydın şekerler :3::3:

Ne kadar az uyuyorum bu aralar ve ve yine hiç ders çalışmıyorum , çok az kaldı arkadaşlar biri bana hayatın acı gerçeklerini hatırlatsın lütfen :52:

Menüme geçeyim ;

Sabah:

1 fincan yeşil çay
3 kuru kayısı

1 fincan şekersiz çay
Yağsız kepek ekmekli tost
Domates

Öğle:

Hiçbir şey yemek istemedik.Arkadaştaydım.
Karpuz , peynir , ekmek yaptık .

Ara:

1 bardak yağsız süt
3 diyet bisküvi
3 fındık

Akşam:

1 porsiyon tavuk / pilav
3 kaşık yağsız yoğurt
Salata

3 l,treden fazlaca su.
Spor : Eve gediş geliş 1,5 saat yürüyüş , temposuz .
okudum akşamki pilavı fazla yemissin :33::33:
Kızlar dün kimenüm

Sabah;Kaklkar kalkmaz 1 bardak su

Kahvaltı; 1 dilim hellim, domates, salatalık,bitki çayı, 1 dilim ekmek

Ara; 1 bardak süt

Öğle; 2 kase mercimek çorba, 1 dilim ekmek

Ara; şekersiz türk kahvesi, 1o badem

Akşam; Bol yeşillikli az bulgurlu kısır, 4 yk yoğurt

Ara; bitkiçayı, 3 formbisküvi

Ara; 2,5 lt su
Spor ; :43:
begendim :34:
Dunki menum
Sabah bi bardak ilik su peynirli tost iki bardak cay
Ara da iki kayisi
Oglen yine tavuk doner durum :(
Ara 3 biskuvi
Aksam 4 yemek kasigi zeytinyagli fasulye 3 kasik yogurt icine semizotu dogradim 1 dilim cavdar ekmegi
Ara bi erik 2 kayisi
Kayisilari bagirsaklarim calissin die yiyorum
Su 2 litre
Spor 2 saat yuruyus
begendim sorun yok:34:
günaydın kızlar.arkadaşın bilgisayarından girdim menümü yazayım dışarı çıkcaz.eve gidince geçmişe bakarım artık.

sabah:ılık su 2 bardak parmak ucunda 50 zıplama
1 dilim karışık tahıllı ekmek
domates salatalık yeşil biber
1 dilim süzma peynir şekersiz çay

ara 1 avuç leblebi

öğlen 5 kaşık kabak kavurması
1 dilim ekmek

ara 1 küçücük baklava gibi bir tatlı yanında tarçın karanfil çayı

akşam 2 kepçe çorba
1 patlcan dolmasının içi(3 kaşık pilav kadar)
2 kaşık yoğurt

ara 1 avuç leblebi sütlü neskafe

su 3 lt.
spor 30 dk. lesli (evde)
20+20 mekik 20 çömelip kalkma 5 dk.hızlı koşma 10410 yan bel hareketi (nöbette boş kaldıkça yaptım)
çalışırkende oturmadan ayakta çalıştım sporu artırma önerilerinize katılıyorum ve uymaya çalışıyorum :42:

Canım mevzu çok başka, çok dil döktüm ama dinlemedi bile, boşver canım arada lazım böylesi, yaz tatilibir gelse, ayrı kalmak bir süre çok iyi gelecek bize, önceden dayanamaz gelirdi ,demek ki o da memnun hayatından o yüzden sorun yok :34:

konu ne olursa olsun ben dayanamazdım

Günaydın kızlar daha kimsegirmemiş ve menüsünü yazmamış, ilk yazan ben olayım o zaman :)

kalkar kalkmaz;1 bardak su

Kahvaltı, 2 kare ince dilim börek, bitki çayı, domates salatalık

Ara; 3 kuru kayısı

Öğlen; 1 kase mercimek çorba, 2 dilim ekmek, 2-3 tane karpuz
SJDczFe.jpg

Ara; Şekersiz türk kahvesi

Akşam; Akşam menümü fotoladım,(hellimli maydanozlu kepekli makarna) yalnız cacık 2 kase :34:

YJDH5FS.jpg

Ara; 3 form bisküvi, çay

Su; 2-2,5 lt

Spor; yok :17:

Son düzenleme:
herkese günaydın.bugün evden bir sinir küpü olarak çıktım.:47::19:bacaklarımdaki dayanılmaz ağrıyamı yanayım baskülde 66,400 çıktığımamı.65 kiloydum.bu kadar dikkat edip bukadar spor yapıp üüzrinede kilo alan tek kişi benimdir herhalde.sabah yürüyecektim ağrıya rağmen ama sinirimden vazgeçtim.şuan ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum.:14::14:ben herşeyden vaz geçip oluruna mı bıraksam ay çok sinirliyim.emeklerime yanıyorum hiç birşey değilsede akşam 38 derece sıcağa rağman yürüyorum. offfffffffff...:44::44:

bende yazayım menümü sonra biraz temizlik yapayım:32:

sabah 50 zıplama 2 bardak su
1 dilim beyaz ekmek
1 haşlanmış yumurta salatalık domates
1 dilim peynir

ara 3 kuru erik 1 ç.bardağı süt

öğlen yağsız tavada tavuk domates biber(acıdan dudaklarım şişti zannettim)
2 dilim ekmek tam buğday

ara 4 yeni dünya 1ç.bardağı süt
sonra uyudum biraz

akşam ızgara 1 porsiyon ızgara et
2 kepçe yoğurtlu sebze çorbası
salata acılı yine 1 kase yoğurt yarım dilim kadar ekmek

ara 3 kuru erik 2 ceviz

su 2 lt.
spor sabah zıplama
60 dk.yürüyüş 10 dk.basketbol
30 dk.latin dansı (150 kal. cezamın yerine )
yeşilçay,mate çayı 2 fincan.

Son düzenleme:
herkese günaydın.bugün evden bir sinir küpü olarak çıktım.:47::19:bacaklarımdaki dayanılmaz ağrıyamı yanayım baskülde 66,400 çıktığımamı.65 kiloydum.bu kadar dikkat edip bukadar spor yapıp üüzrinede kilo alan tek kişi benimdir herhalde.sabah yürüyecektim ağrıya rağmen ama sinirimden vazgeçtim.şuan ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum.:14::14:ben herşeyden vaz geçip oluruna mı bıraksam ay çok sinirliyim.emeklerime yanıyorum hiç birşey değilsede akşam 38 derece sıcağa rağman yürüyorum. offfffffffff...:44::44:

Bu kadar yıpratma kendini canım ya :( Bende bu sabah 59 çıktım, biraz önce Zeynep ablaya söyledim acaba niye diye, Tartıda olur bazen böyle değişiklikler, Ödemdirmuhtemelen maydonuz suyunu tavsiye ediyorlar, Gonca ablada bana tavsiye etmişti, maydanoz suyu içmeyi dene istersen, ödemini atarsın :34:

dünkü menüm:28.05.2013
sabah:
1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim k.ekmek,
ara:
2 salatalık,
öğle:
3 kaşık peynirli makarna
4 adet fındıktan az büyük köfteden oluşan nohutlu yayla çorbası pirin yok içinde,
1 kase domates çorbası,
ara:
1 kepekli galeta,
akşam:
6-7 dilim fırında az yağda yapılmış patates,
yarım közlenmiş patlıcan,
1 adet közlenmiş acı biber,
2-3 dilim fırında domates,
ara:
(günün itirafı)
$SAM_1298.webp
su: