• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende yazayım menümü sonra biraz temizlik yapayım:32:

sabah 50 zıplama 2 bardak su
1 dilim beyaz ekmek
1 haşlanmış yumurta salatalık domates
1 dilim peynir

ara 3 kuru erik 1 ç.bardağı süt

öğlen yağsız tavada tavuk domates biber(acıdan dudaklarım şişti zannettim)
2 dilim ekmek tam buğday

ara 4 yeni dünya 1ç.bardağı süt
sonra uyudum biraz

akşam ızgara 1 porsiyon ızgara et
2 kepçe yoğurtlu sebze çorbası
salata acılı yine 1 kase yoğurt yarım dilim kadar ekmek

ara 3 kuru erik 2 ceviz

su 2 lt.
spor sabah zıplama
60 dk.yürüyüş 10 dk.basketbol
30 dk.latin dansı (150 kal. cezamın yerine )
yeşilçay,mate çayı 2 fincan.

Menün çok iyi, sprunda öyle :34:

Günaydın kızlar daha kimsegirmemiş ve menüsünü yazmamış, ilk yazan ben olayım o zaman :)

kalkar kalkmaz;1 bardak su

Kahvaltı, 2 kare ince dilim börek, bitki çayı, domates salatalık

Ara; 3 kuru kayısı

Öğlen; 1 kase mercimek çorba, 2 dilim ekmek, 2-3 tane karpuz
SJDczFe.jpg

Ara; Şekersiz türk kahvesi

Akşam; Akşam menümü fotoladım,(hellimli maydanozlu kepekli makarna) yalnız cacık 2 kase :34:

YJDH5FS.jpg

Ara; 3 form bisküvi, çay

Su; 2-2,5 lt

Spor; yok :17:

börekler var ama güzel menü arada olsun biraz börek çörek :54:
herkese günaydın.bugün evden bir sinir küpü olarak çıktım.:47::19:bacaklarımdaki dayanılmaz ağrıyamı yanayım baskülde 66,400 çıktığımamı.65 kiloydum.bu kadar dikkat edip bukadar spor yapıp üüzrinede kilo alan tek kişi benimdir herhalde.sabah yürüyecektim ağrıya rağmen ama sinirimden vazgeçtim.şuan ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum.:14::14:ben herşeyden vaz geçip oluruna mı bıraksam ay çok sinirliyim.emeklerime yanıyorum hiç birşey değilsede akşam 38 derece sıcağa rağman yürüyorum. offfffffffff...:44::44:

umutsuzluğa kapılma daha cumaya zaman var.geçen hafta bende olmuştu öyle çarşamba 72.9 çıkmıştım cuma 71.8 çıktım.hergün tartılmasak iyi olcak aslında ama yapamıyoruz işte açken tokken sabah kilom akşam kilom deyip tartılıyorum bende :17: yinede gayret etmeye devam etmelisin :38:

dünkü menüm:28.05.2013
sabah:
1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim k.ekmek,
ara:
2 salatalık,
öğle:
3 kaşık peynirli makarna
4 adet fındıktan az büyük köfteden oluşan nohutlu yayla çorbası pirin yok içinde,
1 kase domates çorbası,
ara:
1 kepekli galeta,
akşam:
6-7 dilim fırında az yağda yapılmış patates,
yarım közlenmiş patlıcan,
1 adet közlenmiş acı biber,
2-3 dilim fırında domates,
ara:
(günün itirafı)
Eki Görüntüle 723392
su:
4 litreden fazla
spor:
sabah 30 dak.akşam 50 dak.yürüyüş...

O dondurma hiç amahiç olmamış canım, BirMax!ın kalorisi bile 180 kalori civarı :19: Menün onun haricinde iyi sporunda var :34:

sabah:
1 dilim k.ekmek,
ara:
2 salatalık,
öğle:
3 kaşık peynirli makarna
4 adet fındıktan az büyük köfteden oluşan nohutlu yayla çorbası pirin yok içinde,
1 kase domates çorbası,
ara:
1 kepekli galeta,
akşam:
ara:
(günün itirafı)
Eki Görüntüle 723392
su:
4 litreden fazla
spor:

menü güzel olmuş sporda güzel.neki o algida maraş usülümü kalorisi fazla değildir onun :34:

Günaydın arkadaşlar , geçmişe hiç bakmadan menümü yazıp çıkacağım , bugün yine gezmelerdeyim :52:

Sabah kahvaltısında arkadaşta , oradan öğleden sonra alışverişe , akşam eşimle döneriz artık :10:

Hemen dün yediklerimi yazayım ;

Sabah :

1 fincan yeşil çay
2 dilim çavdar ekmek
Yağsız peynir bir dilim
3 zeytin , domates , maydanoz , dereotu , salatalık .

Ara:

1 muz

Öğle:

1 kase çorba
1 dilim ekmek
Havuç salatası
Ton balık
1 dilim ekmek

Akşam:

Arkadaşta toplanmıştık , sofra muhteşemdi , herkes bir şeyler yapıp getirmişti.Binbir çeşitten yediklerim ;

1/2 dilim boşnak böreği

1 kaşık fellah köftesi

3 kaşık pirinç salatası

1/2 dilim tiramisu :36::36::36::36::36::36:

Su 2 litre kadar
Spor yok :18:

Öpüyorum hepinizi :38:, bugün kaçamaksız bir gün beni bekliyor olacak , hissediyorum

baharcıgım cok güzel dürüm biraz göze batsada ac kalmaktan iyidir özellikle akşam yemeğini cok beğendim san bir tavsiyem olucak canım dürümün ekmeğini yeme bence içinin etini ve salatasını al evden de kendine tam buğday ekmeği ada cavdar ekmeği getir

goncam sporuna bayıldım çalışkan arkadaşım benim

zıplamıyorum ben parmaklarımın ucunda yaylanıyorum :)

afiyet bal seker olsun bitanem

:24: :24: duşta degildimki spordan çıktım süt içiyordum :35: :35:

dök kirli çamaşırlarımı ortaya :1: :1:

evde dus almadım o terle nasıl geliyim eve :) orda dus alıyorum
bu hafta bi bitsinde zeynoşum artık evde daha dikkkatli yicem bide adet oldum beli bacaklarım kopuyor agrıdan kaç gündür sadece yürüyüş yapabildim :17:
Kızlar ya benim deli gibi saçlarım dökülüyor, baktım aynada vallahi aralar baya seyrelmiş, diyetten mi strestten mi nedir anlamadım :5::5: bi bu eksikti :5::5:
sarımsak sür canım başka su aktarlardaki yagları kullan :34: geçmiş olsun canım benim :16:
Günaydın kızlar daha kimsegirmemiş ve menüsünü yazmamış, ilk yazan ben olayım o zaman :)

Ara; 3 kuru kayısı

SJDczFe.jpg

Akşam; Akşam menümü fotoladım,(hellimli maydanozlu kepekli makarna) yalnız cacık 2 kase :34:

YJDH5FS.jpg

Ara; 3 form bisküvi, çay

Su; 2-2,5 lt

dünki bmrekmi bu :52: akşam güzel öglen güzel sabahki börekde inceydi zaten :34:
herkese günaydın.bugün evden bir sinir küpü olarak çıktım.:47::19:bacaklarımdaki dayanılmaz ağrıyamı yanayım baskülde 66,400 çıktığımamı.65 kiloydum.bu kadar dikkat edip bukadar spor yapıp üüzrinede kilo alan tek kişi benimdir herhalde.sabah yürüyecektim ağrıya rağmen ama sinirimden vazgeçtim.şuan ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum.:14::14:ben herşeyden vaz geçip oluruna mı bıraksam ay çok sinirliyim.emeklerime yanıyorum hiç birşey değilsede akşam 38 derece sıcağa rağman yürüyorum. offfffffffff...:44::44:
canım üzülme arada böyle oluyo ya bendede cok oldu ben bazen varya bi hafta bi kilo veriyorum bazende iki hafta hiç kilo veremiyorum sabit kalıyo
vücudun sıkılaşıyo sen tartıya bakma elbet asagısını göstericektir :34:

1 dilim beyaz ekmek
1 dilim peynir

2 dilim ekmek tam buğday

sonra uyudum biraz

ara 3 kuru erik 2 ceviz

su 2 lt.
spor sabah zıplama
canım menün güzel acıyı cokmu seviyosun ben acısız yemek yiyemiyorum :1: sprunda güzel :46:
Bu kadar yıpratma kendini canım ya :( Bende bu sabah 59 çıktım, biraz önce Zeynep ablaya söyledim acaba niye diye, Tartıda olur bazen böyle değişiklikler, Ödemdirmuhtemelen maydonuz suyunu tavsiye ediyorlar, Gonca ablada bana tavsiye etmişti, maydanoz suyu içmeyi dene istersen, ödemini atarsın :34:
maydonuz suyuna benimde ihtiyacımvar bugün tartıldım bende aynı yerimde duruyorum hiç kilo verememişim ama bu hafta spor yapamadım :30::30:
sabah:
1 dilim k.ekmek,
ara:
2 salatalık,
öğle:
3 kaşık peynirli makarna
1 kase domates çorbası,
ara:
1 kepekli galeta,
akşam:
ara:
(günün itirafı)
Eki Görüntüle 723392
su:
4 litreden fazla
spor:

günün itirafı ne dondurmamı canım :44:
biberle patlıcanı nerde közlüyosun ocakdamı :44:
sporunda güzel kötü degilki canım :54:

Günaydın arkadaşlar , geçmişe hiç bakmadan menümü yazıp çıkacağım , bugün yine gezmelerdeyim :52:

Sabah kahvaltısında arkadaşta , oradan öğleden sonra alışverişe , akşam eşimle döneriz artık :10:

Sabah :

1 fincan yeşil çay
2 dilim çavdar ekmek
Yağsız peynir bir dilim

Ara:

1 muz

Öğle:

1 kase çorba
1 dilim ekmek
Havuç salatası
Ton balık
1 dilim ekmek

Akşam:

Arkadaşta toplanmıştık , sofra muhteşemdi , herkes bir şeyler yapıp getirmişti.Binbir çeşitten yediklerim ;

1/2 dilim boşnak böreği

1 kaşık fellah köftesi

3 kaşık pirinç salatası

Su 2 litre kadar

Öpüyorum hepinizi :38:, bugün kaçamaksız bir gün beni bekliyor olacak , hissediyorum

yine tutmuşsun kendini canım yaa yarım yarım yemişsin aferin sanaa :46::46::52:

gelelim benim menüye :9:
sabah bi bardak ılık su
bi tane peynirli tost iki bardak çay iş yerinde yedim sabah evde yiyemedim
ara : bi tane kurabiye :17: önceki akşam annem yapmıştı akşam yemiyim demiştim sabahda dayanamadım attım çantaya bi tane ama küçüçükdü :52:
öğlen : peynirli sandiviç ,domates ,salatalık, çay ( dün evden yemek getirme günümdü nerdeyse :1: )
ara : yok başka bişey koymayı unutmuşum :30:
akşam : 3 kaşık patlıcan yemegi bi yarım kase semizotlu yogurt bi dilim çavdar ekmegi

su : 2 litre hastayken içemiyorum :50:
spor : sabah 60 dakka yürüyüş akşam annem ateslenmiş hemen eve gittim erken cıkıp o yüzden yürüyemedim evdede spor yapamadım karnımın agrısından :30:

Sabah :

1 fincan yeşil çay
2 dilim çavdar ekmek
Yağsız peynir bir dilim

Ara:

1 muz

Öğle:

1 kase çorba
1 dilim ekmek
Havuç salatası
Ton balık
1 dilim ekmek

Akşam:

1/2 dilim boşnak böreği

1 kaşık fellah köftesi

3 kaşık pirinç salatası

Su 2 litre kadar

spor yok ama menü fena değil.tiramisu görsem dayanabilirmiyim bilmem.
sabah bi bardak ılık su
ara : bi tane kurabiye :17: önceki akşam annem yapmıştı akşam yemiyim demiştim sabahda dayanamadım attım çantaya bi tane ama küçüçükdü :52:
öğlen : peynirli sandiviç ,domates ,salatalık, çay ( dün evden yemek getirme günümdü nerdeyse :1: )
akşam : 3 kaşık patlıcan yemegi bi yarım kase semizotlu yogurt bi dilim çavdar ekmegi

spor : sabah 60 dakka yürüyüş akşam annem ateslenmiş hemen eve gittim erken cıkıp o yüzden yürüyemedim evdede spor yapamadım karnımın agrısından :30:

menü güzel olmuş yürüyüşte yapmışsın :) annene geçmiş olsun canım..

Sabah :

1 fincan yeşil çay
2 dilim çavdar ekmek
Yağsız peynir bir dilim

Ara:

1 muz

Öğle:

1 kase çorba
1 dilim ekmek
Havuç salatası
Ton balık
1 dilim ekmek

Akşam:

1/2 dilim boşnak böreği

1 kaşık fellah köftesi

3 kaşık pirinç salatası

Su 2 litre kadar

Dün kimenün olmamış, tiramusular falan Ayrıca finale şurda ne kaldı ki maaşallah leylek mi gördün havada :9:

:17:

sarımsak sür canım başka su aktarlardaki yagları kullan :34: geçmiş olsun canım benim :16:

dünki bmrekmi bu :52: akşam güzel öglen güzel sabahki börekde inceydi zaten :34:

Canım o aktarda satılan ürünleri hep denedim uzun sürede fayda ediyorlar, benim acil çözüme ihtiyacım var inşallah eczaneden minoksil sprey alacağım :) Evet dün ki bahsettiğim börek canım bu , Mersin bit pazarında hatta semt pazarlarında bile közmatik satılıyor canım ben onlarda közlüyorum yemeği, fiyatıda 3 lira falan

$iAGnpnN.webp

sabah bi bardak ılık su

Anneciğine çok geçmiş olsun canım,menünde gözü ısıranlar var ama yine de iyi

canım üzülme arada böyle oluyo ya bendede cok oldu ben bazen varya bi hafta bi kilo veriyorum bazende iki hafta hiç kilo veremiyorum sabit kalıyo
vücudun sıkılaşıyo sen tartıya bakma elbet asagısını göstericektir :34:

canım menün güzel acıyı cokmu seviyosun ben acısız yemek yiyemiyorum :1: sprunda güzel :46:

maydonuz suyuna benimde ihtiyacımvar bugün tartıldım bende aynı yerimde duruyorum hiç kilo verememişim ama bu hafta spor yapamadım :30::30:

canım benim hani haftada 2 kez tartılıyorum bugün öyle görünce yılıkdım ya..canım benim biz patlıcanı biberi tepsi yemeklerini ekmek fırınlarında yaptırıyoruz ateste pişiyor.fırın kültürü burda çok fazladır..
menü güzel olmuş sporda güzel.neki o algida maraş usülümü kalorisi fazla değildir onun :34:
evet algida maraş usulü eşim 1 haftadır almıştı ama yemiyordum.dün eşime sinirlendim onu bekledim geç saate kadar gelmeyince oyalanacak birşeyler ararken dondurma yiyeyim bir dilim dedi..bu hafta kaçamak ta hiç yapmamıştım birşey olmaz 1 defadan dedim hüplettim.:9:

O dondurma hiç amahiç olmamış canım, BirMax!ın kalorisi bile 180 kalori civarı :19: Menün onun haricinde iyi sporunda var :34:
:18::18::18::18::18::18:olmasada yedim artık.:9::9::9:
umutsuzluğa kapılma daha cumaya zaman var.geçen hafta bende olmuştu öyle çarşamba 72.9 çıkmıştım cuma 71.8 çıktım.hergün tartılmasak iyi olcak aslında ama yapamıyoruz işte açken tokken sabah kilom akşam kilom deyip tartılıyorum bende :17: yinede gayret etmeye devam etmelisin :38:
ama 1,400 fazla çıktı bu ne ya şok şok şok sinir bozucu durum ip atlamaktan sürekli yürümektan bacağım ağrıyor ama sonuç hüsran.ödem işinede benzemiyor..:43::43:

sabah bi bardak ılık su

baharcığım anneciğine ilk önce çok geçmiş olsun.
sabah tost demişsin normal ekmeğemiydi tost ekmeğinemi..sandiviç ekmeğin kepek olanlardanmı bunu merak ettim.soraçak başka sorum yok sayın savcım.:9::9::9:

canım benim hani haftada 2 kez tartılıyorum bugün öyle görünce yılıkdım ya..canım benim biz patlıcanı biberi tepsi yemeklerini ekmek fırınlarında yaptırıyoruz ateste pişiyor.fırın kültürü burda çok fazladır..

evet algida maraş usulü eşim 1 haftadır almıştı ama yemiyordum.dün eşime sinirlendim onu bekledim geç saate kadar gelmeyince oyalanacak birşeyler ararken dondurma yiyeyim bir dilim dedi..bu hafta kaçamak ta hiç yapmamıştım birşey olmaz 1 defadan dedim hüplettim.:9:

ama 1,400 fazla çıktı bu ne ya şok şok şok sinir bozucu durum ip atlamaktan sürekli yürümektan bacağım ağrıyor ama sonuç hüsran.ödem işinede benzemiyor..:43::43:

sen maydanoz haşlayıp iç bir bardak yarına faydasını görürsün ödem farkettiriyo o kadar..

Dün kimenün olmamış, tiramusular falan Ayrıca finale şurda ne kaldı ki maaşallah leylek mi gördün havada :9:

Canım o aktarda satılan ürünleri hep denedim uzun sürede fayda ediyorlar, benim acil çözüme ihtiyacım var inşallah eczaneden minoksil sprey alacağım :) Evet dün ki bahsettiğim börek canım bu , Mersin bit pazarında hatta semt pazarlarında bile közmatik satılıyor canım ben onlarda közlüyorum yemeği, fiyatıda 3 lira falan

Eki Görüntüle 723419

Anneciğine çok geçmiş olsun canım,menünde gözü ısıranlar var ama yine de iyi

teşekkürler canım :54: dayanamdım yedim kurabiyeyi :17: çok severimde

fırın kültürü bizdede çok canım :1: ama ben tüpde közlemeyi seviyorum fırındakini pek sevmiyorum :1: ip atlama cok fena kalori yakıyo deniyo sende nie etki etmiyoki canım ya tahlillerinide yaptırdın bi sorunda yok :26:

Ara; 3 kuru kayısı

SJDczFe.jpg

YJDH5FS.jpg

Ara; 3 form bisküvi, çay

Su; 2-2,5 lt

güzel olmuş sorun yok :34:

1 dilim beyaz ekmek
1 dilim peynir

2 dilim ekmek tam buğday

sonra uyudum biraz

ara 3 kuru erik 2 ceviz

su 2 lt.
spor sabah zıplama
begendimm
sabah:
1 dilim k.ekmek,
ara:
2 salatalık,
öğle:
3 kaşık peynirli makarna
1 kase domates çorbası,
ara:
1 kepekli galeta,
akşam:
ara:
(günün itirafı)
Eki Görüntüle 723392
su:
4 litreden fazla
spor:
dondurma dışında sorun yok

Sabah :

1 fincan yeşil çay
2 dilim çavdar ekmek
Yağsız peynir bir dilim

Ara:

1 muz

Öğle:

1 kase çorba
1 dilim ekmek
Havuç salatası
Ton balık
1 dilim ekmek

Akşam:

1/2 dilim boşnak böreği

1 kaşık fellah köftesi

3 kaşık pirinç salatası

Su 2 litre kadar

kaçamaklı bir gün olmuş
sabah bi bardak ılık su

kurabiye dışında sorun yok

MENÜLERİ DE YAZAYIM

PAZARTESİ

sabah domates tabağı 1 yumurta 1 bardak çay

ara 1 kase kiraz

ara 1 bardak süt

öğlen 4 kasık bulgur 4 kasık yoğurt sebze yemeği yerine salataya yag koydum diyetisyenim böyle diyo sebze yemeği yoksa salataya yag koy sebze yemeği yerine geciyo diyo

ara 1 bardak süt

akşam 4 kaşık pilav 4 kaşık patlıcan yemeği 5kaşık yoğurt

spor 15 dk steper 250 mekik yarım saat yürüyüş

su 3 lt

SALI

sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek

ara 1 seftali

ara 1 bardak süt

öğlen bol salata 2 dilim ekmek 4 kaşık patlıcan yemeği

ara 1 bardak süt

akşam 3 kaşık patates salatası 1 dlim peynir 1 bardak cay

ben çıkıyorum teyzeme gitcem akşam dönerim orda girebilirsem gelirim görüşürüz:34::16::54:

MENÜLERİ DE YAZAYIM

PAZARTESİ

sabah domates tabağı 1 yumurta 1 bardak çay

ara 1 kase kiraz

ara 1 bardak süt

öğlen 4 kasık bulgur 4 kasık yoğurt sebze yemeği yerine salataya yag koydum diyetisyenim böyle diyo sebze yemeği yoksa salataya yag koy sebze yemeği yerine geciyo diyo

ara 1 bardak süt

akşam 4 kaşık pilav 4 kaşık patlıcan yemeği 5kaşık yoğurt

spor 15 dk steper 250 mekik yarım saat yürüyüş

su 3 lt

SALI

sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek

ara 1 seftali

ara 1 bardak süt

öğlen bol salata 2 dilim ekmek 4 kaşık patlıcan yemeği

ara 1 bardak süt

akşam 3 kaşık patates salatası 1 dlim peynir 1 bardak cay

ben çıkıyorum teyzeme gitcem akşam dönerim orda girebilirsem gelirim görüşürüz:34::16::54:

menülerin güzel olmuş.

Back
X