• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay bir tane isirdim Yok kopmuyor bayagida tuzluca.ama elif pek sevdi.sapirtadarak emdi alt dislerimizi 4 luyozya iyi geldi ama tuzdan korktum vermedim sonra.senin 3 ude tek dogum degilmi ikiz felan varmi yoksa
kokmasin diye tuzu cok kullanirlar.bilioyrum..

hepsi tek cnm,ikiz yok.hepsi normal dogum..göbekte yirtik yok bu arad,ne alakysa:9:
denedim olmadı canım yaa
valla anlamıyom hepsi aynı makimadan cekildi öncekileri yükledi bunları yüklemiyo:53::53:
bi dk bekle cnm,resimli anlatacam:16:

$image.webp
Boyle cikiyor ama

kokmasin diye tuzu cok kullanirlar.bilioyrum..

hepsi tek cnm,ikiz yok.hepsi normal dogum..göbekte yirtik yok bu arad,ne alakysa:9:

bi dk bekle cnm,resimli anlatacam:16:

Ay ne sanslisin ya....
Ben cok kotu yirtildim hele son gebelikte dizlerimin arkasi goguste bile var.

ben yarismaya katilacagim zaman resimler olmadi.bi arkadas anlatmisti bana resimli,o mesaji gönderim bak sende yaparsin..orda 80 yaziyor,sen direk 50 yap istersen:34:
resmin yazisina bas acilir
Canım eğer sorun resim eklemek ise:26:Eki Görüntüle 739656 KK bazı resimleri kabul etmiyor...Eğer öyleyse resmi aç yukarda SOL da ---AÇ var ordan--- PAİNT seç sonra YENİDEN BOYUTLANDIR var orayı seçip ----orda çıkan tabladoki sayı 100 oluyor onu resimdeki gibi 80 yap ----TAMAM deyip sonra resmi ----KAYDET:34:Umarım işe yarar:29:

Son düzenleme:
Back
X