evet farketmemişsiinnn
leslie yaap diycem ama gördüm zaten yapıyosun seviyosan dans et, arada bir spor değiştirmek iyi geliyor ya da ip atla çok harcatıyor canım
evet ama hem de yaşasın kötülük diye yazmıştım yaaaaaa

( elifçik beni okumuyo
sahurda ekmek yemedin mi sen, nasıl duruyosun bütün gün kuzum yaw
eee hoşgeldin o zaman takım kurallarımıza okey dersen deneme süreni başlatalım canım birazdan kuralları koyarım sayfaya
evet yürüyüş ve yüzme her kası çalıştırıyor
evet benimkiler değil de çocuklar 1 ay kalacak diye bütün dolabı göndermişim offff çok severim zaten ev işini:)))
evet canım çok düzensiz olmuş ama genel halimiz bu sanırım hepimizin bir gaza ihtiyacı var bak ciddi cezalar vericem hepimize artık yoksa serdik gidiyoruz
hadi beril senle spor yrışı yapalım mı benim de ihtiyacım varrr, aman atmasın şalterler:18:
illa beni bekliyonuz dimi ben yokken kimse yok, hani sahura kadar muhabbetler nerde bakem:)) ben bu gece takılmaya çalışırım siz de gelin uyumazsam tabi, uyursam bana ceza verin
günaydın canım arkadaşım gerçi akşam oldu nerdeyse ama idare et artık
şu şekerpareyi her gördüğümde

oluyorum sonra bakıyorum kayısı olan heh diyorum bu baharın menüsü:))) akşamki baklava ne kızzzzzzzz
menü güzel sporun da güzel canım arada mısır biraz sırıtmış ama iyisin bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum heee
ooooo eylülcüm hoşgelddin naber kaçak:)) çok sevindim görüşürüzü arada byeeeeeee
menü güzel canım yüzmesende dalglarla boğuşmak da iyi gelmiştir