• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sanalda olsa bir amac icin burdayiz.katilim olmayinca motivasyon dusuyor
Motivasyon dusunce Kilo veremiyoruz
Kilo veremeyince takimdan kopuyoruz gelmiyoruz
Gelmeyince sayfa ilerlemiyor
Sayfa ilerlemeyince burdakilerde kopuyor
Yeniden üye cagir, ugras yeniden takimi ayaga kaldir zor oluyor

Elif uyandi kizlar yedirmem giyfirmem gezdirmem oynatmam lazim

Haklısın...
Elif uyandi kizlar yedirmem giyfirmem gezdirmem oynatmam lazim

Sen ilgilen kuzuyla zaten kimse yok şimdi.. bende çıkıcam görüşürüz sonra :)

başta motivasyon iyi oluyo ama bence motive edici gaza getirici az yazı yazılıyo.üyeler az katılıyor.ben daha acemiyim az yazabildim fırsatım oldukça yazmaya çalışıyorum ama malum küçük bi kızım var ve ilgi istiyor oyun istiyor.ben çok pis gazdayım bu yüzden metabolizmam izin verirse haftaya 74 olucam inşallah

bu arada dünkü raporumu vermedim
SABAH:
1 BARDAK ILIK SU
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA 1BİBER 1/2 DEMETE YAKIN MAYDANOZ

ARA:1 FİNCAN ŞEKERSİZ TÜRK KAHVESİ

ÖĞLE:3 TANE MERCİMEK KÖFTESİ 2 YAPRAK MARUL 1 BARDAK AYRAN

ARA:1 MANDALİNA

AKŞAM:2,5 KAŞIK KURU FASULYE 1 KASE YOĞURT
YATARKEN:1 bardak süt
gün boyu 2,5 lt su içtim 60 mekik çektim

şimdi evi toplamalı yemek yapmalıyım malum öğle yemeğine az kaldı.sabah altıda kızı uyanınca kahvaltıyı yedide yapan biri olarak.

Arkadaslar arkadasimizin gecen haftada uyarmistim.takim ruhumuz katilimdan motivasyon uzerine yuruyor.bu sartlarda beraber yola devam edemeyecegiz sanirim.kendisi gelirde bu mesaji okursa baska takima gecebilir.

Haklısın canım benim için fark etmez takım için nasıl hayırlı olucaksa öyle yapalım

ebrucum annende kaçırmadın dimi beybim :27: tam gaz devam ediyosun cok sevindim[/QUOTE]

Ooo tatlım renk yapmışsın yakışmış :)) yok annemde kaçırmadım gayet dikkat ettim zaten annem 45 kilo ondayken kaçırmam çok mümkün değil :)

Günaydın kızlar herkes kilo vermiş ne güzel cepten bütün geçmişi okudum çok yazamıorum dediğim gibi annemler ümreye gidiyor öğleden sonra eve geçicem haberleşiriZ :)

Günaydın kızlar herkes kilo vermiş ne güzel cepten bütün geçmişi okudum çok yazamıorum dediğim gibi annemler ümreye gidiyor öğleden sonra eve geçicem haberleşiriZ :)

allah kavuştursun ebrucumm bu arada söylemeden gecemıcem zayıflayınca ayrı bir güzelleşmişsin

ayyy ne güzel anlatmışsın tatlım ya. hakiketen de anlattığın gibi oluyor.Ama bence motivasyonu düşen kişi burayı bırakan kişi herkese saygı olarak açıklama yapıp ayrılsa çok güzel olacak.Sonuçta burda hiç kimse onu yargılamaz.yapamadım diyip de ayrılmak o kadar zor bir şey olmasa gerek...
Ooo tatlım renk yapmışsın yakışmış :)) yok annemde kaçırmadım gayet dikkat ettim zaten annem 45 kilo ondayken kaçırmam çok mümkün değil :)[/B][/COLOR]

ah şu annelerin zayıflığı yokmu beni daha fazla gaza getiriyor.annem 45 yaşında 68kilo ama çok fit ve güzel duruyorona bakdıkça gaza geliyorum.Ama onlara gidince yememek mümkün diyil ki..

Son düzenleme:
ayyy ne güzel anlatmışsın tatlım ya. hakiketen de anlattığın gibi oluyor.Ama bence motivasyonu düşen kişi burayı bırakan kişi herkese saygı olarak açıklama yapıp ayrılsa çok güzel olacak.Sonuçta burda hiç kimse onu yargılamaz.yapamadım diyip de ayrılmak o kadar zor bir şey olmasa gerek...

ah şu annelerin zayıflığı yokmu beni daha fazla gaza getiriyor.annem 45 yaşında 68kilo ama çok fit ve güzel duruyorona bakdıkça gaza geliyorum.Ama onlara gidince yememek mümkün diyil ki..

Malesef olmuyor iste.......

ooo maşallah gelenler çoğalmış.benim annem de 56 kg öyle güzel duruyo ki giydiği herşey.beni gaza getirmeye çalışıyo bişey aldığında kendine sana da alırdım ama XL bedeni yoktu diyo.çıldırıyorum.kendisi M beden giyiyo ne güzel:43:

kızlar geçmişi şimdi okuma fırsatm oldu.evdeki internetimiz kotalı limiti bu ay dolduğu için bildirimi yapayım diye komsuya geçmek durumunda kaldım. berilin yazdıklarını ve geçmişi de şimdi okuyabildim. böyle bir karar aldıysanız bana saygı duymaktan başka birşey kalmıyor ne yazık ki. umarım hepiniz sağlıklı kilolar verirsin. hoşçakalın

kızlar geçmişi şimdi okuma fırsatm oldu.evdeki internetimiz kotalı limiti bu ay dolduğu için bildirimi yapayım diye komsuya geçmek durumunda kaldım. berilin yazdıklarını ve geçmişi de şimdi okuyabildim. böyle bir karar aldıysanız bana saygı duymaktan başka birşey kalmıyor ne yazık ki. umarım hepiniz sağlı:52:klı kilolar verirsin. hoşçakalın

Bir karar alinmadi henuz.seni bekledim

Adigegupse Canim bu katilim hep mi boyle olacak yoksa Kotan vs. Sorunsa bir cozdum bulacakmuyiz.
Kilo vermen veremeyenler Cokta onemli degil asil sorunumuz paylasim

Senden acik bir cevap istiyorum lütfen.gnde 5 mesaj gibi basit bir kural var uyamazmisin.tabiki ISIN olur, misafirim olur, hasta olursun gelemezsin anlarmi.
Yok Ben böyleyim bazi gunler gelemem bazi gunlerdede 1 yada 2 mesajim olur dersen uzgunum canim.
Ben istersen baska bir takima gelene Kadar listede bekleteyim seni, istersen izinli ol.yoksa paylasim yetersizliginden diskalifiye yazarsan bir daha kurallar geregi yarisamayacaksin.ben senin verdigin her karara varim.

Umarim sana yazdigim özeli görür gelip cevaplarsan sevinirim

Back
X