- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.287
- 798
günaydın kızlar erkenciyim aslında bu sabah ama ancak gelebildim![]()
Günaydın canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar erkenciyim aslında bu sabah ama ancak gelebildim![]()
ellanaz canım ellerine sağlık çok güzel bir pasta olmuş.gayet yeneklisin bu işte.böyle evde kurabite vs yaparak iş yapanlar da var.sen ne iş yapıyorsun.
Gayet hafif ama su bitki cayi yokmu canım?sabah:bir dilim beyaz ekmek,peynir
ara:elma
öğlen:iki parça fırında tavuk, salata,yoğurt
ara:bir kupa süt
akşam:bir kase taze fasulye,iki kase cacık
ara:cacıktan tansiyonum düşmüş uyudum:)
ah canım çok çok güzel olmuşEki Görüntüle 1048244
Bu pasta ddanes harfler karışık ama idare edin kizlar.
Kurabiyeleri yarin yüklerim olmuyor yine.
Bu arada menümü yazıyorum.
Sabah:2 dilim tam buğday ekmek,2ince dilim kaşar peyniri,2 siyah zeytin, y kk beyaz peynir,1kupa cay
Ara:1 elma , yarim c.b süt
Öğle:4 köfte ,1 ayran,1 küçük kase salata
Akşam:zeytinyağlı semizotu 4 kasik,4 kaşık sarımsaklı yogurt
Ara:1 ç.bardagi süt ve muz.
Bugün 3 litre su
1 seftalili form
1 yeşil cay
1 Türk kahvesi
1 nescafe ictim.
Yürüyüş yapamadım ama 1.5 saat dışarda (avmde) gezdim alışveriş yaptım.
İyi geceler hepinize.
Canım benim mesleğim Gayrimenkul Danışmanlığı ama şu an calışmıyorum kızıma bakıyorum. Aslında yapmak istediğim iş butik pasta ama çok zor emek isteyen ve geliri fazla olmayan bir iş ne yazıkki. Bu pastayı yapmak 3 gün. Ganajı hazirla at dolaba donsun. Keki hazırla bir sonraki gün, ganajla birlestir malzeme koy at dolaba, ikram edeceğin gün süsle vs. Cok ugrastirdi beni birde bebekle düşün gerisini. Kurabiyede yapmıstim şeker hamurlu oda çok oyaliyor. Ama değdi emegime gercekten sunum ve lezzet iyiydi. Ben 1 hafta kursa gittim dahada gidemedim ki cok temel bilgileri alabildim orda daha pasta yapmadan ayrildim kızım durmadigi icin. Bu benim ilk pastam oldu canım yani![]()
Biraz büyüyüp okula basladiginda degerlendirecegim canım cok keyifli bir iş gerçekten.ah söylemiştin şimdi hatırladım.evet dediğin gibi uğraştırıcı işler.ama sonuç görülmeye değer oluyor.öyle bir fikrin varsa er yada geç bu fikri hayata geçir bence.kızın biraz büyüdükten sonra neden olmasın.bir de şimdi yeni yapmışsın.eğer üzerinde dursan bir sisteme oturtursun zaten.
çok da başarılı olmuş bence.lezzeti de eminim görüntüsü gibi güzeldir.ellerine sağlıkEki Görüntüle 1048555
Bunlarda kurabiyelerimden arta kalanlar, bir kac model daha vardi saklamamisim kızlar.
Gayet hafif ama su bitki cayi yokmu canım?
Canım yaparsın tabiki, neden yapamayasîn malzeme satan güzel siteler var ama malzemeyi bol alman gerekki aksilik olduğunda düzeltebil diye. 1 pasta parası olacak. Inan kizim küçük olmasa yakin olsak yapar gonderirdim ama olmuyor iste.ah canım çok çok güzel olmuşben yaparım falan diyorumda malzemeler internetten bulunacak gelecek falan da benim iş zor biraz.. yeteneğin var gerçekten.. menün de güzel afiyet olsun semizotu bulamıyorum ben hala...
Sağol canım, o günkü sartlarda elimden gelenin en iyisiydi bunlar.çok da başarılı olmuş bence.lezzeti de eminim görüntüsü gibi güzeldir.ellerine sağlık
sağol canım.var tabi.yeşil çay ve ıhlamur içmiştim.onları pek yazmıyorum aslında.yeşil çay düzenli oplarak günlük içiyorum zaten.suyu ihmal ediyorum malesef.çok az içiyorum.1 lt ancak vardır.içemiyorum hiç bu aralar
Su iç canım , su önemli.çok da başarılı olmuş bence.lezzeti de eminim görüntüsü gibi güzeldir.ellerine sağlık
sağol canım.var tabi.yeşil çay ve ıhlamur içmiştim.onları pek yazmıyorum aslında.yeşil çay düzenli oplarak günlük içiyorum zaten.suyu ihmal ediyorum malesef.çok az içiyorum.1 lt ancak vardır.içemiyorum hiç bu aralar
Ben uyuyodum halada yataktayim bogazim aciyo fena. Nobete gitcem akşam.Nerdesiniz kuzucanlar. Her kes bir günaydın yazıp da kayıp oldu.ben de kızımı uyuttum.kaynanam da yok.işlerim de bitti.yehhhu.kendimle olucam en az yarım saat.prensesim de uyansın.kendimizi salıcaz dışarı kızımla.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Keşke yakın olsa. Kargoda düşünemiyorum ne hale gelirarkadaşın cidden yetenekli çok güzel olmuş pastalar... yakın olsa sipariş vereyim derdim de kargo ne halde getirir ki![]()
Uygulamadan yükleme kolay oluyomaşallah canım çok tatlı seninkide... ben resim ekleyemiyorum bugün birdaha deniyeyim bari... telden giremiyorum ordan yükleyememde.. bi ara bildirimler resimliydi bizim tartının resmini çekip koyuyordum bitürlü ekleyemiyordum...
Saol canım. Benimkinimde bebekken tuy gibiydi azdı tek onunde ince bi tutam vardı. Bisey yapmadım arada susam yağı surdum o kadar simdi çok güzel sapkasizda ekliyim resmini birde gecen seneye kadar hep kisa tuttuk yeni uzattik.damlanur canım allah bağışlasın çok tatlı kızın.maşallah
saçlarına bayıldım.benim kızın da hiç yok neredeyse.sarı ve tüy tüy erkek çocuk sanıyorlar.imreniyorum böyle saçlı çocuk görünce.ben de yükleyebilirsem kızımı yükleyeyim bakalım buraya.ancak evden yapabilirim tabi![]()
Evet zor ugrasmali işler.Canım benim mesleğim Gayrimenkul Danışmanlığı ama şu an calışmıyorum kızıma bakıyorum. Aslında yapmak istediğim iş butik pasta ama çok zor emek isteyen ve geliri fazla olmayan bir iş ne yazıkki. Bu pastayı yapmak 3 gün. Ganajı hazirla at dolaba donsun. Keki hazırla bir sonraki gün, ganajla birlestir malzeme koy at dolaba, ikram edeceğin gün süsle vs. Cok ugrastirdi beni birde bebekle düşün gerisini. Kurabiyede yapmıstim şeker hamurlu oda çok oyaliyor. Ama değdi emegime gercekten sunum ve lezzet iyiydi. Ben 1 hafta kursa gittim dahada gidemedim ki cok temel bilgileri alabildim orda daha pasta yapmadan ayrildim kızım durmadigi icin. Bu benim ilk pastam oldu canım yani![]()
sabah:bir dilim beyaz ekmek,peynir
ara:elma
öğlen:iki parça fırında tavuk, salata,yoğurt
ara:bir kupa süt
akşam:bir kase taze fasulye,iki kase cacık
ara:cacıktan tansiyonum düşmüş uyudum:)
Canım yaparsın tabiki, neden yapamayasîn malzeme satan güzel siteler var ama malzemeyi bol alman gerekki aksilik olduğunda düzeltebil diye. 1 pasta parası olacak. Inan kizim küçük olmasa yakin olsak yapar gonderirdim ama olmuyor iste.
Anladım canım. Çalışırken zor olur haklısın. Ben İstanbuldan bazen nefret ediyorum desem, trafikte cileden ciksamda seviyorum. Deniz olmadan yasama fikri çok üzer beni. Her hafta sahile ineriz biz eşimle o da bayılır. Hatta dügünüm de deniz görüyordu, boğaz köprusünün altında bir mekanda evlendik, düğün fotograflarımızda bile deniz varvalla canım dönüş bizim ist olma olasılığı yüksek ama zerre kadar istemiyorumçıkarsa diye kabuslar görüyorum o derece yani.. ayın 14 ü işbaşı benim izin bitti artık yazları bursada anneanesinde oluyor kızım yanına gittiğim zamanlarda yapmak daha mantıklı geliyor bana.. sitelere yinede bakarım arada
![]()
Gecmiş olsun gogocum, ballı zencefil yapsana varsa evde iyi gelir.Ben uyuyodum halada yataktayim bogazim aciyo fena. Nobete gitcem akşam.
Keşke yakın olsa. Kargoda düşünemiyorum ne hale gelir
Uygulamadan yükleme kolay oluyo
Saol canım. Benimkinimde bebekken tuy gibiydi azdı tek onunde ince bi tutam vardı. Bisey yapmadım arada susam yağı surdum o kadar simdi çok güzel sapkasizda ekliyim resmini birde gecen seneye kadar hep kisa tuttuk yeni uzattik.
Evet zor ugrasmali işler.
Güzel olmuş su Spor?
Iyi canım. Sen nasılsın?