• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar dünki menümü yazayım çıkayım bende:

sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle

öğle: 2 küçük köfte, 1 kaşık et kavurma, 1 kaşık dünden kalan tavuk yemeği, yeşil salata, 2 dilim tam buğday

ara: 2 kuru kayısı

akşam:1 tabak kabak yemeği 3 kaşık yoğurtla

ara: 1 pk çubuk kraker

ya midem bir tuhaf bu ara dünde bulantım vardı çubuk kraker sebebi o maalesef bastırsın diye yedim...

su 2 lt kadar spor yok maalesef, 10 lu çay 3 kupa

Kraker yerine grissini olsaymış iyi olurmuş canım.
Geçmiş olsun.

kızlar dünki menümü yazayım çıkayım bende:

sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle

öğle: 2 küçük köfte, 1 kaşık et kavurma, 1 kaşık dünden kalan tavuk yemeği, yeşil salata, 2 dilim tam buğday

ara: 2 kuru kayısı

akşam:1 tabak kabak yemeği 3 kaşık yoğurtla

ara: 1 pk çubuk kraker

ya midem bir tuhaf bu ara dünde bulantım vardı çubuk kraker sebebi o maalesef bastırsın diye yedim...

su 2 lt kadar spor yok maalesef, 10 lu çay 3 kupa

Guzel olmus menun biraz daha iyi mi miden)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sabah:bir dilim beyaz ekmek,peynir

ara:elma

öğlen:iki parça fırında tavuk, salata,yoğurt

ara:bir kupa süt

akşam:bir kase taze fasulye,iki kase cacık

ara:cacıktan tansiyonum düşmüş uyudum:)

Oh oh eksik eksik yemissin canim benim :D ama yinede guzel olmus

İyiyim canim nolsun ya evin temizligini bitirdim simdik :D kayisilarimi yedim termal sortumu gecirip sokaga aticam kendimi yurumeye vericem :D

Oho süpersin canım ya, tebrikler. Ben kızımı bu aralar bebek arabasına bindiremedigim için yürüyüş yapamıyorum ya. İllaki tutturuyo koltuk ayaba ne yapıcam bilmiyorum. Bende parka götürür orda peşinden kostururum artik.
i

Eki Görüntüle 1048555
Bunlarda kurabiyelerimden arta kalanlar, bir kac model daha vardi saklamamisim kızlar.

Ne guzel kurabiyelermis bunlar. Su seker hamurlu seylerden yeme sansim bir turlu olmadi ya cok merak ediyorum nasil oluyor 70 kiloya gelince bir ogunumde kendime odul verir tadimlik bakarim artik tatlarina tabii alanyada bulabilirsem :D

İyiyim canim nolsun ya evin temizligini bitirdim simdik :D kayisilarimi yedim termal sortumu gecirip sokaga aticam kendimi yurumeye vericem :D

Oho süpersin canım ya, tebrikler. Ben kızımı bu aralar bebek arabasına bindiremedigim için yürüyüş yapamıyorum ya. İllaki tutturuyo koltuk ayaba ne yapıcam bilmiyorum. Bende parka götürür orda peşinden kostururum artik.
i

Ehehe nazli minnos desene :D
Belki boyle tatli bisiler alip oturursan vericem dersen kandirabilirsin canim :) ne bileyim boyle bisiler iste :D

Ne guzel kurabiyelermis bunlar. Su seker hamurlu seylerden yeme sansim bir turlu olmadi ya cok merak ediyorum nasil oluyor 70 kiloya gelince bir ogunumde kendime odul verir tadimlik bakarim artik tatlarina tabii alanyada bulabilirsem :D

Sağol canım . Tadı kötü o şeker hamurlarınin şu an diyettesin yesen öyle tatlı gelirki sana. Neye benziyo soyleyeyim. Hani biz çocukken pastalar olurdu klasik pastanelerde, onların üzerinde çiçek vs.süslemeler olurdu sert şekerden, aynı onlar gibi canım.

Sağol canım . Tadı kötü o şeker hamurlarınin şu an diyettesin yesen öyle tatlı gelirki sana. Neye benziyo soyleyeyim. Hani biz çocukken pastalar olurdu klasik pastanelerde, onların üzerinde çiçek vs.süslemeler olurdu sert şekerden, aynı onlar gibi canım.

Hmmm o zmn tahmin ettigim gibi degilmis cocukken hic sevmezdim onlari :D iyi merak etmicem o zmnn ehehe

Ehehe nazli minnos desene :D
Belki boyle tatli bisiler alip oturursan vericem dersen kandirabilirsin canim :) ne bileyim boyle bisiler iste :D

Kandırîlmıyor artık ya. Atti ayaba, anahtarını, koltuk sayıyor görsen, her yolu deniyor sıpa. İşin kötüsü hiç binmezdi arabaya eskiden koltugunda oturmak istemezdi zar zor alistirdim, uyuyacagi zaman cikardim hep.

Kızlar çıkıyorum ben, biraz yemek vs hallediyim, kuzum uyanır birazdan.
Öpüyorum hepinizi.
Sevgiler.

Eh artik parkta bisiler yaparsin zaten cocuk pesinde kosturmak basli basina bir spor diye dusunuyorum ben :)

Etmiyorum artik hiic merak tamamen sogudum gorsellik evet mukemmel oluyor ama

Gorusuruz canim kolay gelsin bende cikiyorum yavastan yavastan uzerimde ki rehavet kalkti ya cok ama cok mutluyum :)

Gecmiş olsun gogocum, ballı zencefil yapsana varsa evde iyi gelir.
Saol canım dün yapmıştım yiyorum iki gündür. Kahvaltı yapiyorum şimdi sonra sirkeyle gargara yaparım.

Çok öyle yenicek bişey değil ağır bi tadı varaz yiyince bikiyosun.
Kızlar çıkıyorum ben, biraz yemek vs hallediyim, kuzum uyanır birazdan.
Öpüyorum hepinizi.
Sevgiler.

Kolay gelsin bebeğim.

Kızlar uzun bır sure yokum
Gelebılırmıyım bılmıyorum
Sabah 72 .6 ıdım cumaya ekleyıp ızne ayrın
Dualarınızı eksık etmeyın

Anladım canım. Çalışırken zor olur haklısın. Ben İstanbuldan bazen nefret ediyorum desem, trafikte cileden ciksamda seviyorum. Deniz olmadan yasama fikri çok üzer beni. Her hafta sahile ineriz biz eşimle o da bayılır. Hatta dügünüm de deniz görüyordu, boğaz köprusünün altında bir mekanda evlendik, düğün fotograflarımızda bile deniz var:1:

canım deniz konusunda haklsın ben bursalıyım eşim antalya ve bütün görev yerlerim şimdiye kadar denize yakındı... ilk defa burda uzak kaldım bende deniz olmadan yapamam... bi çay içmek bile yetiyor o yüzden izmir, antalya bursa balıkesir tercih sıramız:1:.. hayırlısıyla izmir gelse valla göbek atıcam kime ne ısmarlıycamı şaşırıcam:52: düğünüm de antalyada oldu ama uzaktan görüyürdu biraz benim cimriliğim sayesinde:52: kayınpederin parasına bile cimrilik yapmıştım bu gün olsa hayatta umursamam:27:

hayırdır canım kötü birşey yoktur umarım.. dualarımızı elbette eksik etmeyiz..

Inşallah kötü bişey yoktur. Hayır olsun.tabiki dualarimiz seninle.

canım deniz konusunda haklsın ben bursalıyım eşim antalya ve bütün görev yerlerim şimdiye kadar denize yakındı... ilk defa burda uzak kaldım bende deniz olmadan yapamam... bi çay içmek bile yetiyor o yüzden izmir, antalya bursa balıkesir tercih sıramız:1:.. hayırlısıyla izmir gelse valla göbek atıcam kime ne ısmarlıycamı şaşırıcam:52: düğünüm de antalyada oldu ama uzaktan görüyürdu biraz benim cimriliğim sayesinde:52: kayınpederin parasına bile cimrilik yapmıştım bu gün olsa hayatta umursamam:27:

bizde bu sene tayinciyiz artık ..inşallah iyi yerler çıkar..

Back
X