• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet bende urfanın bir ilçesindeyim işte..ailem dikilide biraz izmire uzak ama sakin güzel bir yer..
burda sosyal hayatım sıfır ee malum 2 çocuk zor..

Hanımlar Kanaltürk izleyebilirseniz derya baykal da diyetisyen var.simge citak

Eh artik parkta bisiler yaparsin zaten cocuk pesinde kosturmak basli basina bir spor diye dusunuyorum ben :)

Etmiyorum artik hiic merak tamamen sogudum gorsellik evet mukemmel oluyor ama

Gorusuruz canim kolay gelsin bende cikiyorum yavastan yavastan uzerimde ki rehavet kalkti ya cok ama cok mutluyum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yetmiyo canım valla. Yoruluyorum ama koş koş.
50 dakika yürüyüş yaptım, birazda parkta kostuk geldim. Firsat olursa mekik cekicem. Bi de pasta yapıcam eşimin isyerine göndericem çok işim var çok.

evet bende urfanın bir ilçesindeyim işte..ailem dikilide biraz izmire uzak ama sakin güzel bir yer..
burda sosyal hayatım sıfır ee malum 2 çocuk zor..

memleket güzelmiş bu sene tayinciysen pek bişey de kalmamış hadi hayırlısı... bende ağrının bir ilçesindeyim de bizde sosyal hayat fazla bile zor yetişiyorum... arkadaşa geçicem yine çay sohbet muhabbet... yemek kısmı geçsin diye bekliyorum tabak almıyorum gittiğim yerde kendime:1:

canım deniz konusunda haklsın ben bursalıyım eşim antalya ve bütün görev yerlerim şimdiye kadar denize yakındı... ilk defa burda uzak kaldım bende deniz olmadan yapamam... bi çay içmek bile yetiyor o yüzden izmir, antalya bursa balıkesir tercih sıramız:1:.. hayırlısıyla izmir gelse valla göbek atıcam kime ne ısmarlıycamı şaşırıcam:52: düğünüm de antalyada oldu ama uzaktan görüyürdu biraz benim cimriliğim sayesinde:52: kayınpederin parasına bile cimrilik yapmıştım bu gün olsa hayatta umursamam:27:
Izmirde güzel canım. Inşallah olur tayin işi. Haha kayînpederinin kiymet bilen gelini seni. Inşallah onlarda senin kıymetini biliyorlardır canım.

Izmirde güzel canım. Inşallah olur tayin işi. Haha kayînpederinin kiymet bilen gelini seni. Inşallah onlarda senin kıymetini biliyorlardır canım.

bilirler bilirler:1: en çok cimriliğimi aman tutumlu olmamı severler:52: ama yenilere şimdi düğünde hiçbirşeyin parasını düşünmeyin diyorum...

***4. TAKIM 355. ETAP***

Ebrueva:(70.2/ / /% )
Beril77:/73.6 /72.6 /1 /% 1.36) izne ayrılmak istiyor
Damlanur10:(67.7/ / /% )
Kararrrsabirr:(88.0/ / /% )
gogo2405:(68.6/ / /% )
defne2222:(55.7/ / /% )
tutatse85:(58.8/ / /% )
cupcake22:( 78.0 / / /% )
Cansu544:(106.5/ / /% )
Ellanazz:( 83.6 / / /% )
ddanes:( 56.1/ / / % )
oluroylebazen:(80.0/ / /% )
yediXXL:(101.8/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

selamlar nasılsınız bir sürü pastalar gördüm bende pasta yapmayı çok seviyorum özellikle şeker hamurlu pastalar
neyse susuyorum yoksa canım çekmeye başlicak :/:/

[OUOTE=ddanes;34703602]bilirler bilirler:1: en çok cimriliğimi aman tutumlu olmamı severler:52: ama yenilere şimdi düğünde hiçbirşeyin parasını düşünmeyin diyorum...[/QUOTE]
Insan bi kere evleniyor dimi ama canım(O niyetle en azından yani)

Back
X