• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dikkat ediyorum da herkes artık menülerini ve yeme düzenini oturttu.bu çok güzel bir şey.yani söyleyecek birşey bulamıyorum.bir şekilde ayarlamaları ve dengeyi tutturduk gibi.ne dersiniz.

dikkat ediyorum da herkes artık menülerini ve yeme düzenini oturttu.bu çok güzel bir şey.yani söyleyecek birşey bulamıyorum.bir şekilde ayarlamaları ve dengeyi tutturduk gibi.ne dersiniz.

Evet canın ben de sana katılıyorum.sabah dünkü menülere bakıyodum da yazacak şey bulamadım. Sadece kızlardan biri yarım dilim kek yemiş o da olsun artık...ben hakketen çok motive oluyorum burada.nefsim de artık fazla şeyleri çekmiyor.yasak şeyleri istemiyorum genelde.mesela benim işin en yasaklı şey mayonez,kızartma ben onları neredeyse hiç yememeye çalışıyorum.sadece arada tatlı ve çikolata yiye bilirim o da küçük bir miktar.ne bileyum ya ben halimden de diyetiyden de çok memnunum...iyiki buradayım...her fırsatda söylüyorum zaten...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canın ben de sana katılıyorum.sabah dünkü menülere bakıyodum da yazacak şey bulamadım. Sadece kızlardan biri yarım dilim kek yemiş o da olsun artık...ben hakketen çok motive oluyorum burada.nefsim de artık fazla şeyleri çekmiyor.yasak şeyleri istemiyorum genelde.mesela benim işin en yasaklı şey mayonez,kızartma ben onları neredeyse hiç yememeye çalışıyorum.sadece arada tatlı ve çikolata yiye bilirim o da küçük bir miktar.ne bileyum ya ben halimden de diyetiyden de çok memnunum...iyiki buradayım...her fırsatda söylüyorum zaten...

evet canım aynen öyle.arada küçük kaçamaklar zaten oluyor bunu yaptığımız da da telafi ediyoruz bir şekilde.kesinlikle grubun çok pozitif etkisi var.ben bi çay molası vereyim canım.bu hafta uyanmakta çok zorlanıyorum.okulda da gözümü açamıyorum.bi çay içip geleyim.

bende dünki menümü yazayım:

sabah: 4 kaşık yulaf ezmesi yağsız sütle

öğle:3 küçük kuru dolma,3 kaşık kadar yoğurt,yeşil salata

ara: 3 kuru kayısı, yarım pk çubuk kraker

akşam: ızgara tavuk baget 2 tane, 1 dilim tam buğday, yeşil salata, yarım bardak ayran

ve cıss ara: 1 hazır kek...

spor leslie 2 mil, su 1 lt ancak içemedim nedense, 5 li çay 3 kupa

ben geldigimde kimse olmuyor malesef sizler misil misil uyuyor oluyorsunuz :( neyse olsun yine elimden geldigince takip etmeye calisiyorum ben dun gelemedim yogundum sizlere dunle bugunku menumu yazayayim

sali
sabah kahve,1 tomates ve salatalik,1k.k peynir,1 haslanmis yumurta,5 tane badem

ara 3 kuru kayisi,5 badem

oglen 1 kase yogurt corbasi 3 kofte salata

aksam 8 y.k yesil fasulye yemegi salata ve 4 kasik yougurt

ara 1 armut
su 2lt
spor 30 yuruyus

carsamba
sabah ayni hergun

ara 5 badem

oglen kahve yarim simit 1k.k peynir

aksam 4 y.k bulgur pilavi ,3 kasik mantar yemegi, 4 kasik sulu patetes yemegi

su 1.5lt fazla icemedim :(
spor bugun yok malesef kendimi kirgin hasta olacak gibi hissetiyorum
Güzel olmuş bence menün.
sabah:bir simit(geç kalmıştım başka bişey bulamadım okuldan yiyecek)

ara:kahve,4 parça bitter

öğlen:6 kaşık yoğurtlu mantı(kayınvalidemdeydim seçme şansım olmadı,yoksa evde taze fasulyem vardı)

ara:bir bardak portakal suyu

akşam:bir porsiyon patlıcan yemeği,bir kabak dolma,yarım kase yayla çorba( ekmek yerine dolma ve çorba kullandım)

su:1.5 lt

bugün bol kabonhidratlı bir gün oldu.limden geldiğince porsiyonları az tutmaya çalıştım.
Simit 4 bitter biraz abartılı olmuş simit 4 dilim ekmek demek. O yüzden yarım yiyorum ben.

akşam: ızgara tavuk baget 2 tane, 1 dilim tam buğday, yeşil salata, yarım bardak ayran

Güzel olmuş ama hazır kek gölge yapmış.

menü güzel de 3 kupa fazla olmuş gibi
Güzel olmuş bence menün.

Simit 4 bitter biraz abartılı olmuş simit 4 dilim ekmek demek. O yüzden yarım yiyorum ben.

Güzel olmuş ama hazır kek gölge yapmış.

aslında ben de bir küçük parça yiyecektim ama bir baktım ki bir simit bitmiş bile:)neyse öğlen ve akşam ekmek yemem dedim bu sefer de mantı çıktı.anlayacağın hesaplar uymadı:)

Sabah yazmaya devam edemedim kankamla birlikteyiz fink atiyoz geziyoz aksama gelirim. Bikaç gündür menü yazmayi unutuyom yine ama dun akşama kadar kaçamak yapmadim dün akşam nobettee cig köfte almisla 2 tane yefim.

Sabah yazmaya devam edemedim kankamla birlikteyiz fink atiyoz geziyoz aksama gelirim. Bikaç gündür menü yazmayi unutuyom yine ama dun akşama kadar kaçamak yapmadim dün akşam nobettee cig köfte almisla 2 tane yefim.

iyi gezmeler canım.biz yapamıyoruz sen yap bari.çiğ öfteden bişey olmaz kiiiiiii.çok abartmadıysan

Oh oh canım gez toz...yarasın...Bence de çiy köfteden bir sey olmaz ki sonuçta yağsız et yemeyi...yanlış bilmiyorsam.

Kızlar mehmet coşgundeniz melekte konuk.o kadar güzel konulara deyiniyorlar ki.konu içinde böyle bir cümle geçdi kız annesi olarak gözlerim doldu resmen ""öpmeye kıyamadığın kızını adamın biri dövüyor sen hala katlanmalısın diyorsun""

Selam kızlar keyifler nasıl?
Tartı öncesi umarım herkes iyidir. Menülere bakıldığında gayet iyi durumdayız hepimiz ama ben bu hafta çok şiş hissediyorum umarım sadece hisdir, tartıda eksi görürüm ya.

Kızlar mehmet coşgundeniz melekte konuk.o kadar güzel konulara deyiniyorlar ki.konu içinde böyle bir cümle geçdi kız annesi olarak gözlerim doldu resmen ""öpmeye kıyamadığın kızını adamın biri dövüyor sen hala katlanmalısın diyorsun""

kesinlikle kabul edilemez tabiiki.hiç bir canlı bunu haketmez.
Tartı öncesi umarım herkes iyidir. Menülere bakıldığında gayet iyi durumdayız hepimiz ama ben bu hafta çok şiş hissediyorum umarım sadece hisdir, tartıda eksi görürüm ya.

inşallah canım.

menü güzel de 3 kupa fazla olmuş gibi

aslında ben de bir küçük parça yiyecektim ama bir baktım ki bir simit bitmiş bile:)neyse öğlen ve akşam ekmek yemem dedim bu sefer de mantı çıktı.anlayacağın hesaplar uymadı:)

canım çayı günde 3 biliyorum ben... her ana öğün öncesi içiyorum... kek kötü oldu orda misafirlikte dayan hiçbirşeyin tadına bakma eve gelince akşam akşam hazır kek ye... gözüm kalmış heralde çok canım çekti eve gelince...

Büyük konuşmayayım, Rabbimde göstermesin ama ben o adamın birini varya mahvederim. Şiddet asla kabul edilebilir bir şey değil.

günaydın canım bu hafta benimde iyi çok şükür :1: menüler biraz daha düzenli

canım çayı günde 3 biliyorum ben... her ana öğün öncesi içiyorum... kek kötü oldu orda misafirlikte dayan hiçbirşeyin tadına bakma eve gelince akşam akşam hazır kek ye... gözüm kalmış heralde çok canım çekti eve gelince...
Canım bastırınca insan yeme isteğini o anlık bastîrmış oluyor sonra böyle bişeyler oluyor mutlaka aklında olsun. 1 çatal ye, tadına bak inan daha doğru. Gözü dönüyor insanın. Neyse ince bir dilimdir o kek dimi canım, bugün dikkat edersin.

iyi gezmeler canım.biz yapamıyoruz sen yap bari.çiğ öfteden bişey olmaz kiiiiiii.çok abartmadıysan
Saol canım marulla yedim abartmadan yedim ama yinede yemesem iyi diyorum.
Oh oh canım gez toz...yarasın...Bence de çiy köfteden bir sey olmaz ki sonuçta yağsız et yemeyi...yanlış bilmiyorsam.

Etli değil canım bulgurla yapılan.

Hayatın gerçeği malesef katlananlarda var.

Afiyet olsun gogocum, ben yiyemem bu kiloda ama sizler daha zayıfsınız bence yiyebilirsiniz, sanırım 60lı rakamları görünce tartıda bi sürü bişeyler yicem yol yapıyorum kendime:1: kızlar beni durdurun o zaman olurmu yaw.

Canım bastırınca insan yeme isteğini o anlık bastîrmış oluyor sonra böyle bişeyler oluyor mutlaka aklında olsun. 1 çatal ye, tadına bak inan daha doğru. Gözü dönüyor insanın. Neyse ince bir dilimdir o kek dimi canım, bugün dikkat edersin.

üstünde 200 kalori yazıyordu :1: yemeden okumam lazımdı ama bitirince bakmıştım ben...

Back
X