• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bana bildirim gelmiyo, alıntı yaptığınızda nedenki??
Sizdede varmı sorun?
Yok canım niye gelmiyoki
Slm kızlar nasıl gidiyor bakalım?bende oğlumu okuluna gittim öğretmeniyle konuştum bugün hareketli olmaya çalıştım..
gogocum ben yarın mezun olmak istiyorum ama ara ara yine gelcem tabi..

daha öncede kilo vermiştim ama hoop diye geri aldım bakalım artık inşalllah almam..hedefim yemek yerken aklımı kullanmak birde tv.de duymuştum her cuma ve pazartesi diyet yapmak..
bakalım 1 ay deneyeceğim işte..

Tamam canım bak bende heyecan yaptım ben kaptan olduktan sonra ilk mezun sen oldun. Çok dikkat et alma geri. Istersen koruma topigine gecebilirsin.

***4. TAKIM 355. ETAP***

Ebrueva:(70.2/ / /% )
Beril77:/73.6 /72.6 /1 /% 1.36) izne ayrılmak istiyor
Damlanur10:(67.7/ / /% )
Kararrrsabirr:(88.0/ / /% )
gogo2405:(68.6/ / /% )
defne2222:(55.7/ / /% ) mezun olmak istiyor
tutatse85:(58.8/ / /% )
cupcake22:( 78.0 / / /% )
Cansu544:(106.5/ / /% )
Ellanazz:( 83.6 / / /% )
ddanes:( 56.1/ / / % )
oluroylebazen:(80.0/ / /% )
yediXXL:(101.8/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Bilmiyorum canım ya. 80lerdeyim söylerken bile ağzını dolduruyor insanın ama 60 ah o 60 ne kibar bir rakam nezaketle çıkıyor agızdan incecik:1: hahaha
Valla umutsuzlugum üzerimde nedense, mutsuzum ya ben daha 70leri göremedim, kıramadım şeytanın bacağını, şu 80in umutsuzlugunu atamadım üzerimden off ya.
Ben iki ay öncesinde 70lerdeydim verirsin kuzum.yeterki tutarlı ol...benim için de 50ler çok güzel duruyor...
Slm kızlar nasıl gidiyor bakalım?bende oğlumu okuluna gittim öğretmeniyle konuştum bugün hareketli olmaya çalıştım..

daha öncede kilo vermiştim ama hoop diye geri aldım bakalım artık inşalllah almam..hedefim yemek yerken aklımı kullanmak birde tv.de duymuştum her cuma ve pazartesi diyet yapmak..
Tatlım rica etsem.kilo alma nedenini,ne zamandır buradasın,kaç kilo verdin,durakladın mı hiç onları yazarmlsın kısaca.bize de motivasyon oluyor kocaman...
evet olabilir buralarda olurum yine..hepinizi kontrol ederim ha.:33:
bakın yazda geliyor çıkacak o montlar hırkalar:27:
Tabi tatlım gelirsin mutlaka.ben kendi adıma çok özlerim ya...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hayırlı olsun mezuniyetin... bende gürkan kubilaydan şunu söyleyeyim:haftada 5 öğün kaçamakla( tamamen serbest öğün) sabit kalırsın 7 öğün kaçamakla kilo alımına geçersin diyordu.. çabuk alıyorsan dikkat et birde bu dediğimi dene istersen.. bekleriz arada gel mutlaka..

Yok canim istemiyodu ben kullanmistim bi ogreneyim ben onu duzghnce

sakinleşmiş burası iyice... bende akşam yemeğimi yapayım erkenden.. yarında okulda yemek sırası benim daha 20 kişilik yemek hazırlanacak... görüşürüz kızlar..

Selamlaar bugun baya hareketli gecti benim gelip gidemedim fazla buralara :) halamlara geldik ananemle su parasi varmis ver ben yatirayim dedim yuruyus yapayim dedim gunumu bonusla kapattim sporda :D halamda pogaca yapmis :D tek lokma bile koymadim agzima ama agzimin suyu akti yalan olmasin. Yesil kahve ictim halam yapti sizlere bir sey sorcam gunde bir kupa yesil cay ve bir kucuk fincan yesil kahve zarar verir mi sizce? Korktum simdi biraz halam bisi olmaz dedi ama ben bilemedim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bu olması lazım

Eklentiler

• $1396536827321.webp
    $1396536827321.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar bu olması lazım

Canim bende var o uygulama nike da satilan ufak bir alet var algilayici gibi onuda alip telefonda baglanti kurmasi lazim bluetooth ile bak antremana basla dedim cikan bu $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396537259.810734.webp

Yani o algilayici olmadan bir ise yaramiyoe maalesef :(

Kızlar bu olması lazım

Appstore dan baktim simdi farkli uygulamalar cikti karsima :D indiriyorum hepsini size bilgi vereyim ben simdi sanirim benimki farkli oluyor o zmn bakicam simdi sizlere bilgi vericem arkadaslar :)

Kizlar oluyoroylebazenin dedigi gibi program calisiyor. Kendinize bir kullanici profili olusturuyorsunuz ve programlar var onlardan secebiliyorsunuz yada normal olarak kosturmaya basliyorsunuz fakat yine gprs destekli oluyor maalesef yani telefonda internet olmasi lazim

Ayrica bir program daha buldum

Simgesi su sekilde

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396538597.265441.webp

Bunda da cesitli egzersiz hareketleri var kac dakika neler yapacaginizi gosteren videolari telefondan indirebilirsiniz ben indirmedim muhtemelen uygulamanin icine inecektir ve oradan kendinize sectiginiz bir program ile egzersiz yapabilirsiniz

Bir tane daha buldum o iniyor hala insin onunda bir incelicem

Kızlar ben dünden denedim uygulamaları en iyisi gogonun dediyi adım sayar walklogger ...

Diger uygulamada sensorluymus yani aygit lazim :(

Ama iki uygulama var hali hazirda ihtiyaci olanlara duyrulur :D

Ayrica neden boyle issiz burasi :( herkes kendini spora mi vurdu yoksa yarin tarti gunu diye eheheh :D

Menumu yazayim hemen sizlere son haftamizin son menusunu ilk paylasan olayim bari :D

Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
5 adet yesil zeytin
Domates
Sekersiz cay

Ara
3 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis)

4,8 km yuruyus ( banka isim vardi, onlari hallettim duraklamalarim oldu )

Oglen
Mc donaldstan tavuklu salata mc bite adinda, oneririm harika bir sey

Ananem su parasi yatiracakmis kiyamadim ona ver ben giderim dedim 2,24 km daha yurudum ( yarisinda duraklama var :D)

Turk kahvesi

Yesil kahve

Aksam

7/8 ck bakla

4 ck yogurt

2 dilim cavdar ekmek

Suanda da limonlu demleme yesil cayimi iciyorumm ve gunu kapatiyorum

Aralar konusunda bana kizabilirsiniz yemedim fakat hep disarda olunca imkan olmadi :(

Off cok yazdim hee :p

Canlarim ben sensor falan olmadan kullandim sanirim degisti uygulama . Ama internetinizin olmasi gerek

gecmis olsun cnm

ben geldigimde kimse olmuyor malesef sizler misil misil uyuyor oluyorsunuz :( neyse olsun yine elimden geldigince takip etmeye calisiyorum ben dun gelemedim yogundum sizlere dunle bugunku menumu yazayayim

sali
sabah kahve,1 tomates ve salatalik,1k.k peynir,1 haslanmis yumurta,5 tane badem

ara 3 kuru kayisi,5 badem

oglen 1 kase yogurt corbasi 3 kofte salata

aksam 8 y.k yesil fasulye yemegi salata ve 4 kasik yougurt

ara 1 armut
su 2lt
spor 30 yuruyus

carsamba
sabah ayni hergun

ara 5 badem

oglen kahve yarim simit 1k.k peynir

aksam 4 y.k bulgur pilavi ,3 kasik mantar yemegi, 4 kasik sulu patetes yemegi

su 1.5lt fazla icemedim :(
spor bugun yok malesef kendimi kirgin hasta olacak gibi hissetiyorum
salı menün güzel olmuş canım beğendim ama çarşamba çok değişmiş sanki patates diyette yememeye çalış bence nişanstalı sonuçta bulgur pilavı abartmassan iyi kararında yemişssin ondan ^^

sabah:bir simit(geç kalmıştım başka bişey bulamadım okuldan yiyecek)

ara:kahve,4 parça bitter

öğlen:6 kaşık yoğurtlu mantı(kayınvalidemdeydim seçme şansım olmadı,yoksa evde taze fasulyem vardı)

ara:bir bardak portakal suyu

akşam:bir porsiyon patlıcan yemeği,bir kabak dolma,yarım kase yayla çorba( ekmek yerine dolma ve çorba kullandım)

su:1.5 lt

bugün bol kabonhidratlı bir gün oldu.limden geldiğince porsiyonları az tutmaya çalıştım.
arada olur böyle kaçamaklar yapıcak bişey yok diğer günler dikkat edersin artık ^^

bende dünki menümü yazayım:

sabah: 4 kaşık yulaf ezmesi yağsız sütle

öğle:3 küçük kuru dolma,3 kaşık kadar yoğurt,yeşil salata

ara: 3 kuru kayısı, yarım pk çubuk kraker

akşam: ızgara tavuk baget 2 tane, 1 dilim tam buğday, yeşil salata, yarım bardak ayran

ve cıss ara: 1 hazır kek...

spor leslie 2 mil, su 1 lt ancak içemedim nedense, 5 li çay 3 kupa
meün güzel olmuş canım ^^
Diger uygulamada sensorluymus yani aygit lazim :(

Ama iki uygulama var hali hazirda ihtiyaci olanlara duyrulur :D

Ayrica neden boyle issiz burasi :( herkes kendini spora mi vurdu yoksa yarin tarti gunu diye eheheh :D

Menumu yazayim hemen sizlere son haftamizin son menusunu ilk paylasan olayim bari :D

Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
5 adet yesil zeytin
Domates
Sekersiz cay

Ara
3 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis)

4,8 km yuruyus ( banka isim vardi, onlari hallettim duraklamalarim oldu )

Oglen
Mc donaldstan tavuklu salata mc bite adinda, oneririm harika bir sey

Ananem su parasi yatiracakmis kiyamadim ona ver ben giderim dedim 2,24 km daha yurudum ( yarisinda duraklama var :D)

Turk kahvesi

Yesil kahve

Aksam

7/8 ck bakla

4 ck yogurt

2 dilim cavdar ekmek

Suanda da limonlu demleme yesil cayimi iciyorumm ve gunu kapatiyorum

Aralar konusunda bana kizabilirsiniz yemedim fakat hep disarda olunca imkan olmadi :(

Off cok yazdim hee :p

canım menün güzel olmuş ancak mc salata demişssin genellikle tavuklu salatalar mc ya da burger da ızgara değil malesef yağda kızartma oluyo bir dahakine sade salataları var diye biliyorum ondan yersin ^^

Back
X